![]() |
Sayın dal, Ovacıktaki Forum Ankara'ya gitmiştim. Bugün de Cepadakine gideyim diye düşünmüştüm, demekki cepadakinde de eski fidanlar var. Bunu söylediğiniz iyi oldu Cepadaki Bauhausa boşu boşuna gitmemiş oldum teşekkürler.
|
Sanırım bahar dönemi için alım yapılmadı ya da gelmedi geçen hafta gittiğimde bahar için hiç birşey gelmemişti.Gül dahi yoktu çeşit olarak.Bence takip edip haftasına gitmek lazım.Karşıyaka mezarlığı yakın olduğu için fidanları oradan alıyoruz hem daha hesaplı.Babam gerçi bentderesindeki fidancılardan da alıyor.Onemli olan verimli ürün alabileceğiniz fidan almakta.
|
Asya Lale sitesinde yazlık soğan çeşitleri satışa sunulmuş.
.:: Asya Lale Siparişi | Frezyalar, Glayör, Gala, İris, Tesbih Çiçekleri, Yıldız Laleler ::. |
Asya Lalenin diğer sitesinde de dahlia (yıldız) satışı olduğu yazılı. Fakat güncel mi anlayamadım.
.:: Büyük Çiçek | Türkiye'de Bir İlk ::. |
Alıntı:
|
Teşekkürler çiçeksever birsürü sitede var ama kargo ücreti vermek yerine daha fazla alabilirim düşüncesiyle soruyu sordum hem ekonomik hem yakın olması için.Ama görünen o ki heryerde satılan bir malzeme değil.
|
Dün akşamüstü Ulus'taydım viyolleri gördüm ve sordum tanesi 1.5 TL. İçinin büyüklüğüne göre yuva sayısı değişiyor.fiyatı aynı..
Ankara-Ulus halinin altındaki;otoparkın civarında ve altındaki plastik malzeme satan yerlerde ve bahçe malzemeleri satan yerlerde var uygun fiyata bulabilirisiniz. |
Bugün ben de gideceğim hem uygun fiyatlı hem de yakın olması hoş.
|
A 101 e Perşembe günü Bahçe çiçek ve malzemeleri geliyor. İlkbahar çiçek soğanları 3,50 tohumlar 1,50 saksıda zambak 3,50 saksıda canlı çiçekler 2,50.
|
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
Şimdi İstanbulda olmak vardı; anasını satayım!!!
|
Emirgan ve Gülhane şimdi lale,sümbül ve nergis resitali sunuyordur.
Sayın Telato; resim bekliyoruz; ha!. |
Bu sene emirgana gitmeyi düşünüyorum ama daha 15-20 günü var.
Fotoğrafları bu sayfada paylaşmamda uygun olmaz. Sizi telato / bahçe'ye davet ediyorum... |
Sayın telato, gittiğiniz yerlerde hiç gloksinia soğanına ya da yetişmiş bitkiye rastladınız mı?
Eksik bir o kaldı, bulmam lâzım:) |
Sayın Sûz-i Dilârâ;
Gloksinia Şeyma Çiçekçilikte var. Burası banada yakın olduğu için her fırsatta gittiğim bir yer... Şeyma Çiçekçiliğin internetten satışıda var. Bu site güvenilirdir burdan alabilirsiniz. |
Sayın üyeler :
Bugün A101 de yazlık çiçek soğanları gelmiş almak isteyen acele etsin :) Zambak,glayör,frezya,yıldız ve hatta gala bile vardı .şahane ben edindim hemen . Saygılarımla :D |
Alıntı:
Siteye üye oldum, toparlıyorum şimdi:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Ben dayanamadım sabah görevliyle beraber girdim markete :D beğendilerimi aldım
|
Bende 1 paket frezya,1 paket karışık zambak 1 pakette yıldız çiçeği aldım galalarda aklım kaldı
|
Bende 1 paket frezya, 2 tane saksı aldım. Toprak alacaktım, 2 mağazaya baktım kalmamış.
|
Dua edelim ; eğer bu soğanlar satılmaz ve 1 hafta markette kalırsa ,fiyatı 1tl ye indiriyorlar ben böyle bir koli soğan aldım :D :D Tabi şans işi birazda
Artık insanlar rafta çiçek bırakmıyolar :D |
Ben siyah galalara bayıldım irilikleride şahaneydi :) dört gözlü yumrusu .
|
Fiyat olarak uygun çiçekleri de resimdekiler gibi çıkarsa çok iyi. En azından yurt dışından temin etme yerine yurt içinden bir firmanın bu işe el atması sevindirici.
Ben hoşuma gidenlerden çeşit ve renk olması açısından aldım. |
Asya lale güvenilir bir marka, ben kaç senedir alırım sorun yaşamadım inşallah sizde yaşamazsınız :)
|
Asya laleden ne zaman karışık(mix) soğan aldıysam hep aynı renk çıktı, sanırım bu konuda biraz boşluyorlar...
|
Asya lalede kargo dahil 10 lira olan amarylisler büyük bir markette bu hafta sonu 17.50 liraydı. Neredeyse 2 misli varın siz karar verin.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 23:19. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025