![]() |
Mersin Mezitli Migrosta çiçekli ve sağlıklı orkideler 10 TL ilgilenen arkadaşlara duyurulur.
|
Alıntı:
|
Eminönü ve Eyüpte çiçekçilerde en çok göze çarpan rozetler. Yer yer başka çiçeklerde vardı ****** ama kasa çiçek çeşitleri pek yoktu. Kasımpatı ithal gelmiş ama pahalıydılar. Kalancho var birde dikkatimi çeken :) Maalesef daha bauhausa gidemedim. Tekirdağ yenicedeki seralarda bayramda çiçek getirteceklerini söylediler. Kasa çiçekleri ve çeşitleri çok azdı. Belki lazım olur birine diye yazdım.
|
izmirde bauhaus ve migrosta rozetler uygun minyatür güller var ve ben migrosun sebze meyve bölümündede limon çiçeği aldım
|
Atlas cicegi-epiphyllum arayışım İzmirde de devam etti. Karsiyaka Koçtaş, pratikler ve Bornova ikea, baumax, Ege Üniversitesi Ege Botanik Bahçesi ve Herbaryum Araştırma ve Uygulama Merkezinde de aradım bulamadım. Yalnız İstanbulda biraz zorla bulunabilecek bitkilerden milli, universite ve baumax'da var. Baumax'da Japon gülü de satışta.
|
Hindistancevizleri Migros'ta gayet ucuzlamis.2 tlye hindistancevizi alip ekip denemesi yapabilirsiniz sahsen ben yapiyorum.
|
atlas çiçeği
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bayrampaşa Bauhaus'da iki tane Vanda Orkide kalmıştı, kökleri ve yaprakları sağlamdı ancak çiçeği ölmüştü. Ayrıca 1 tanesinin vazosu kırık diğeri nin hiç vazosu kalmamıştı.
|
Alıntı:
Ben normal su kullaniyorum,legene suyu doldurdum icine de hindistancevizini koydum neredeyse tamami dolu legenin,bu sayede tamami da su aliyor gibi.Acikcasi ben de dun basladim,nasil ekecegimi bile bilmiyorum :p |
hindistan cevizi fidesi
Alıntı:
|
Merhabalar benim gördüğüm hindistan cevizi dikimlerinde h. cevizinin yarısı toprağa gömülüydü.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Son günlerde İstanbul Baumax'a yolu düşen var mı, hala çiçeksiz orkideler mevcut mu?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
http://www.crocus.co.uk/images/produ...8_card2_lg.jpg
Heuchera micrantha var. diversifloia'Purple Palace Coral Bells Ankara-karşıyaka-Dallıoğluna heuchera purple palace gelmiş... |
Sonunda! Umarım devamı da gelir. ;)
|
Ankara Karşıyaka'dan notlar: :rolleyes:
- Yanılmıyorsam Uzman'da bir kaç çeşit clematis vardı. Gayet iyi, tomurcuklu, çiçekli durumdaydılar. İlk söylenilen fiyat 25TL -belki pazarlık payı vardır -. C. Armandii arayan arkadaşlara not: onu göremedim.:rolleyes: - Dallıoğlu'ndaki Heuchera tek çeşit ancak gelenler iyi, gelişmiş durumda. Fiyatı 20-17.5TL - Çamlıkaya'da 3 çeşit güngüzeli, 2-3 çeşit hosta vardı. Fiyatlar 5-4TL. - Kırmızı yapraklı acer bolca gelmiş. Diğer çeşitlerden de sorarak bulmak mümkün. |
bauhaus- beylikdüzünden haberler;
* sucul bitki arayanlara 13,90a çeşitli renklerde nilüferler ve su callaları gelmiş. nilüferlerin durumu pek iyi değil ama calla'lar bulunmaz bir haber bence. * clematis ve üzümsü sarmaşıklar 5tlye düşmüş, durumları pek iyi değil ama kurtarılabilirler. |
Bahce için dekoratif ferforje bisikletler var.İligenenlere duyrulur...
Chiccy Deco Life | trendyol.com |
Zengarden'de satışa çıkan sonbahar soğanları..
Çeşit ve fiyatlar makul fiyatta, ilgilenenler kaçırmasın...
|
Haftaortası Cevahir AVM, Koçtaş'a yolum düştü.
Uzun süredir gitmediğim için ne kadar süredir satışta olduğunu bilmiyorum ama 3 farklı boy orkide vardı. Büyük, minyatür ve 10 cm boyunda çiçekli orkideler. Durumları fena değildi. Fiyatları tümünün standard 19.90 . Bunun dışında fiyatlar ve diğer bitkiler bildiğiniz gibi ama çeşit iyice azalmış ve bir çoğu fazlasıyla bakımsızdı. |
08/09/2012 itibariyle Bursa Nilüfer'de bulunan Bauhaus'ta Antalya Taner Angay serasından gelmiş üç ayrı boy kaktüs ve sukulentler var.
|
212 outlet praktikerde çiçeksiz orkideler 5.99 ve daha eskileri 3.99 idi. çiçeksiz menekşe 1.99 tl, çiçeksiz guzmania çeşitleri büyük boy 4.99 çiçeklerin bir kısmı kötü olan kalanchoe 1.99 , baygınlık geçiren rujlar (sordum ama indirim yoktu ) 8.90 , örgülü ficus 14.9 idi, vinca rosa 2.99 tl idi. (bazı bitkiler direk firmaya geri giderken bir kaç çeşit daha ucuz fiyattan alıcısı olur satılyor , ayrıca böyle kötü olan bitkilerin satışını bazı şubeler yaparken bazıları yapmaz dendi. bunları öğrenip paylaşsak çok iyi olur.)
kozyatağı bauhause de büyük boy guzmania 10.9 menekşeler yanılmıyorsam 3.5 tl madagaskar yasemini 17.9 orkide 16.9 ithal küçük boy guzmania 4.9 tl idi. kötü olan bitkilerin satışını sordum bana firmaya geri gönderiliyor dendi. |
Ankara Cepa bahause valla iki tane vanda mor ve eflatun çok bakımlıydılar. Fiyatını sormadım.
|
Alıntı:
|
ruj çiçeğini istememe rağmen almadım neden derseniz üyelerden birinin satış fiyatını gördüm orda 4 tl idi yanılmıyorsam üsküdara gitmeye fırsatım olursa uğrarım inşallah. bauhause deki rujlar sağlıklı idi praktikerdekiler se son nefeste.
|
Ankara Söğütözü Bauhaus'da Vanda Orkide var.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 12:18. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025