![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Guest
|
Pinetree Garden Seeds'ten defalarca alışveriş yaptım. www.superseeds.com adresinden ulaşabilirsiniz. Fiyatları gayet makuldür. En son siparişim dün elime geçti. Sebze ve çiçek tohumları bulabilirsiniz... Tomato Growers'dan iki defa alışveriş yaptım. www.tomatogrowers.com adresinden ulaşabilirsiniz. Fiyatları çok ucuz değil, ancak her tür domates/biber tohumuna ve birkaç sebze türüne daha ulaşabilirsiniz. En son siparişim dün elime geçti. Richters'den daha önceki yıllarda alışveriş yaptım. www.richters.com adresinden ulaşabilirsiniz. Bu firma dünyada internet üzerinden online tohum satışı yapan ilk firmadır (ilk alışverişimi 8-9 sene önce yapmıştım). Her türlü şifalı bitki tohumları satışı yapıyorlar. |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
acaba o 1 $ ın altındaki (örneğin salatalık) fiyatlardaki tohumlarda kaç adet çıkıyor? sitede bir bilgi vermemiş. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
Normal şartlarda bir pakette ortalama 30 tohum oluyor, tohumlar üstü baskılı zarflar içinde bulunuyor. Katalogda tohum adetleri örneğin domates başlığı altında 30 seeds/packet (tohum/paket) şeklinde gösteriliyor diye hatırlıyorum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-03-2011
|
Amerika veya Kanadadan Mürver fidanı (Sambucus Canadians) getirmek
Selamlar. Uzun süredir araştırdığım bir konu. Üreticileri buldum yalnız buraya getiremedim. Yardımcı olabilecek olan varmı? Amerika **** Kanada da yetiştirilen Mürver fidanlarından ülkemize getirerek burada deneme yapmak istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 10-12-2020
|
tohum
kakao vanilya kaju ejder gözü black sapote gibi tropikal bitki tohum **** fidan arıyorum bildiğiniz bir site **** satıcı var mı |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Meraklı fidancı arkadaşlar var, ürettiler, paralarınız yabancıya gitmesin. Sn . Romantik mesela Yurtdışı pahalı ve zor. Fedakarlık yapamayacak arkadaşlar, maddi (para) ve manevi ( stres) kayıpları göze alamayan arkadaşlar hiç denemesin, sormasın. Jezebel alıyor olabilir , bu bedava alıyor anlamına gelmiyor. Sıkıntılarına sabrediyorum. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 10-04-2012
|
İthalat
Sevgili arkadaşlar, Tohum ithalatı için izlenmesi gereken adımlar nelerdir? İthalat başvurusu nasıl yapılır? Başvuru ücreti var mıdır? Teşekkürler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Bilgi ve deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkür ediyor ve devamının gelmesini diliyoruz. Türkçeyi kullanmaktaki özeniniz için ayrıca teşekkür ediyoruz. ![]() Yeni gelen arkadaşlar başlığını gördünüz mü? |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 02-10-2010
|
yurtdışından sipariş
Arkadaşlar merhaba, foruma yeni üye oldum, yurtdışından tohum alarak yurtiçinde satmak için ne gerekiyor.? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 02-10-2015
|
Merhaba,forumda görüp malum Çin sitesinden quality seeds build garden adlı satıcıdan çöl ağacı tohumu sipariş ettim,buradaki arkadaşın yazdığına ve resimlerine göre gayet de güzel çimlenmişti.Tohumlar gelip çimlenme başarılı olursa sizi yine güncellerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
ebay |
|
|