![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 14-11-2007
|
E-Bay den tohum siparisi
herkese merhaba; yurtdisindan tohum siparisi icin forum ve bazi yabanci kaynaklari incelerken e-bay aklima geldi arastirdim ve sanirim ekonomik olarak en uygun siparisler oradan olacak. daha once deneyen arkadaslar varsa tecrubelerinden yararlanmak isterim ben deneme amacli bikac siparis verecegim. bakalim sonuc nasil olacak. sizi bilgilendiririm buradan. fikir olmasi acisindan ornek vereyim tohum paket fiyatlari 1-2 dolar civarinda ve eger "worldwide shipping" yani dunyanin her tarafina gonderen uygun bir satici bulursaniz ilk paket icin kargo $1.69 ve her ekstra paket icin de $0.05 ilave ediliyor. bence burda marketten almaktan bile daha uygun. saygilar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaçsever
|
İlginçtirki ülkemizin ulusal posta sisteminde ciddi aksaklıklar var. Şöyleki, ebayda ilan vermiş aynı firmadan aldığım tohumlar geliş zamanlarında farklılık gösteriyor.ilk aldığım 5 gün sonra elime ulaştı.,ikincisi hiç ulaşmadı. 3. sü 1 ay 15 gün sonra ulaştı. Firmayla görüştüğümde bana receipt number (posta numarasını) veriyor ve ürünün türkiye postahenesine teslim edildiği yazıyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-08-2006
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Davutlar ile İzmir arası yaklaşık 120 Km. Gönderdiğim tohum zarfım 1.5 ayda ancak İzmir' e vardı maalesef ! İzmir den bana gönderilen tohum ise, Giresundan bir hafta sonra Davutlara geliyor. Çarpıklığa bakın lütfen ! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2009
|
Alıntı:
Finike de yaşıyorum .Amarula isimli bir ağaç var Güney afrika kökenli bu ağacın bizim bölgemizde yetişebileceğini sanıyorum ama fidan getirt me konusunda ne ingilizcem ne de yeterli bilgim var .Bu konuda yardımcı olursanız minettar kalırım. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-03-2010
|
Alıntı:
sayın heradot ...ortak siparişler başlığı altında sayıon agacsevadalisi galiba bu tohumları getirme aşamasında listeye dahil olursanız...sanırım tohumlarını alabilirisniz ...saygılarımla |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-12-2010
|
Evet yaa arkadaslar iyi guzel bissuru site adresleri verilmis ama hepsi ingilizce. Ingilizce bilmeyenler basda ben sadece resimlere bakmakla yetinicez sanirim. bu adreslerin dil secenegi ni turkce olarak cevirme bolumu var mi. ? tesekkurler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
ebay |
|
|