agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Alışveriş > Alışverişler ve İlanlar Hakkında
(https)

Beğeni Düzeni201Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 29-11-2007, 22:21   #1
Yeni Üye

cuneytkoroglu's Avatar

Giriş Tarihi: 14-11-2007
E-Bay den tohum siparisi

herkese merhaba;

yurtdisindan tohum siparisi icin forum ve bazi yabanci kaynaklari incelerken e-bay aklima geldi arastirdim ve sanirim ekonomik olarak en uygun siparisler oradan olacak.

daha once deneyen arkadaslar varsa tecrubelerinden yararlanmak isterim ben deneme amacli bikac siparis verecegim.

bakalim sonuc nasil olacak. sizi bilgilendiririm buradan.

fikir olmasi acisindan ornek vereyim tohum paket fiyatlari 1-2 dolar civarinda ve eger "worldwide shipping" yani dunyanin her tarafina gonderen uygun bir satici bulursaniz ilk paket icin kargo $1.69 ve her ekstra paket icin de $0.05 ilave ediliyor.

bence burda marketten almaktan bile daha uygun.

saygilar

cuneytkoroglu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 30-11-2007, 08:50   #2
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 03-07-2007
Galeri: 7
İlginçtirki ülkemizin ulusal posta sisteminde ciddi aksaklıklar var. Şöyleki, ebayda ilan vermiş aynı firmadan aldığım tohumlar geliş zamanlarında farklılık gösteriyor.ilk aldığım 5 gün sonra elime ulaştı.,ikincisi hiç ulaşmadı. 3. sü 1 ay 15 gün sonra ulaştı. Firmayla görüştüğümde bana receipt number (posta numarasını) veriyor ve ürünün türkiye postahenesine teslim edildiği yazıyor.

afelek Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 30-11-2007, 13:51   #3
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 11-08-2006
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi afelek Mesajı Göster
İlginçtirki ülkemizin ulusal posta sisteminde ciddi aksaklıklar var. Şöyleki, ebayda ilan vermiş aynı firmadan aldığım tohumlar geliş zamanlarında farklılık gösteriyor.ilk aldığım 5 gün sonra elime ulaştı.,ikincisi hiç ulaşmadı. 3. sü 1 ay 15 gün sonra ulaştı. Firmayla görüştüğümde bana receipt number (posta numarasını) veriyor ve ürünün türkiye postahenesine teslim edildiği yazıyor.
Haklısınız.Ben Tayland'tan elektronik parça getirtiyorum, İstanbul'a en fazla 3 günde geliyor.Maslak'a gelmesi 5 gün sürüyor.İngiltere'den sipariş verdiğim fidan 8 günde İstanbul adresine geliyor,aynı fidanın teslim adresi Fethiye olunca elime ulşaması 18 gün sürüyor.

bilgekaan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 02-12-2007, 11:27   #4
Ağaç Dostu

Oyaman's Avatar

Giriş Tarihi: 20-03-2007
Galeri: 12
Davutlar ile İzmir arası yaklaşık 120 Km. Gönderdiğim tohum zarfım 1.5 ayda ancak İzmir' e vardı maalesef !
İzmir den bana gönderilen tohum ise, Giresundan bir hafta sonra Davutlara geliyor. Çarpıklığa bakın lütfen !

Oyaman Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 15-12-2010, 23:34   #5
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 19-09-2009
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi bilgekaan Mesajı Göster
Haklısınız.Ben Tayland'tan elektronik parça getirtiyorum, İstanbul'a en fazla 3 günde geliyor.Maslak'a gelmesi 5 gün sürüyor.İngiltere'den sipariş verdiğim fidan 8 günde İstanbul adresine geliyor,aynı fidanın teslim adresi Fethiye olunca elime ulşaması 18 gün sürüyor.
Selam
Finike de yaşıyorum .Amarula isimli bir ağaç var Güney afrika kökenli bu ağacın bizim bölgemizde yetişebileceğini sanıyorum ama fidan getirt me konusunda ne ingilizcem ne de yeterli bilgim var .Bu konuda yardımcı olursanız minettar kalırım.

heredot07 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 17-12-2010, 11:53   #6
Ağaç Dostu

seyyah53's Avatar

Giriş Tarihi: 13-03-2010
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi heredot07 Mesajı Göster
Selam
Finike de yaşıyorum .Amarula isimli bir ağaç var Güney afrika kökenli bu ağacın bizim bölgemizde yetişebileceğini sanıyorum ama fidan getirt me konusunda ne ingilizcem ne de yeterli bilgim var .Bu konuda yardımcı olursanız minettar kalırım.

sayın heradot ...ortak siparişler başlığı altında sayıon agacsevadalisi galiba bu tohumları getirme aşamasında listeye dahil olursanız...sanırım tohumlarını alabilirisniz ...saygılarımla

seyyah53 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 18-12-2010, 13:16   #7
Ağaç Dostu

sevgice's Avatar

Giriş Tarihi: 06-12-2010
Evet yaa arkadaslar iyi guzel bissuru site adresleri verilmis ama hepsi ingilizce. Ingilizce bilmeyenler basda ben sadece resimlere bakmakla yetinicez sanirim.
bu adreslerin dil secenegi ni turkce olarak cevirme bolumu var mi. ?

tesekkurler

sevgice Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Etiketler
ebay

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 12:17.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025