![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Penelophe ben de hızlı gönderilenden tercih etmiştim ama olmadı işte Gayet de güzel sarmıştım.Benim tercihim zarf veya paket olanlarda PTT ile Aps, canlı çiçek vs gibi şeylerde de kargo. Ancak buraya taşınınca gördüğüm bir uygulama var ki şimdiye kadar hiç bilmiyordum herkes memleketinden ya da memleketine birşeyler göndermek istediğinde otobüs şirketlerini tercih ediyor. Cüzi bir miktarla paketler oradan oraya daha az atılmış bir şekilde ertesi gün geliyor. Otogara yakın olanlara tavsiyemdir. Babam geçen sene koca bir koli dolusu çiçeği bu şekilde göndermişti. Kargoyla gelse düşünemiyorum nasıl olurdu?![]() |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Kargo şirketlerinin çoğu canlı bitki göndermeyi kabul etmez zarar göreceğini bildiğinden, KARİD (kargo işletmecileri derneği) ve Otobüs şirketleri geçtiğimiz yıllarda bir anlaşma yapmıştı yolcuların yükleri haricinde koli valiz vs almayacaktı ama uyan yok çünki çok daha ucuz ve zamanında geliyor. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Siz de haklısınız tabii bir kural varsa uyulması gerekir. Gerçi ben ucuz olmasından ziyade yıpranmadan ve ertesi gün gelmesi sebebi ile tercih etmiştim. Dilerim tüm şirketler işlerini olması gerektiği gibi ve kurallara uyarak yapar. |
|
|
|
![]() |
|
|