agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Alışveriş > Alışverişler ve İlanlar Hakkında
(https)

Beğeni Düzeni24Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski Dün, 22:10   #31
Ağaç Dostu

Serdars1's Avatar

Giriş Tarihi: 07-10-2020
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi flaneuse Mesajı Göster
Tohum kataloğundaki domates çeşitliliğini görünce neredeyse sipariş veriyordum ancak çimlendirme hususunda çoğu kişininin yıllardır şikayetçi olduğu bir site. ZenGarden'dan şimdiye değin hep toprak ve gübre satın aldım; bu yıl toprakta da beni biraz üzdüler.

Maalesef öyle. Çok fazla çeşit var sitede ama çimlenme oranı gerçekten çok düşük. Mesela ben Zaluzianskya capensis, Gilia tricolor (kuş gözü çiçeği) ve Petunia bu üç tohumu arka arkaya 3 veya 4 sene aldım. Belki bu sezon çimlendirebilirim diye ama bir tane bile çimlenme olmadı.
Sadece Zaluzianskyaâ.yı siteye ilk defa geldiğinde almıştım, o zaman çimlendi ama o da yetişmedi, kurudu. Galiba sattıkları tohumlar çok eski olduğu için çimlenmiyor.
Bu sene tekrardan Zaluzianskya capensis Midnight Candy tohumu aldım. Ekeli 6 gün oldu, şu anlık hiçbir şey yok. Zaten başka yerde tohumunu bulamadığım için aldım ama ondan da ümidim yok.
Bizim paramız çöpe gitti, bari sizinki gitmesin. Bu arada amacımız firmayı kötülemek değil, sadece ne yaşadıysam onu paylaşıyorum...

Cımlenme olursa eklerim

Serdars1 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 13:08.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2026