![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Bence paylaşımı yapacak kişi her türlü ayrıntıyı göz önüne almalı. Bunun tek yolu gönderici ve gönderen kişinin bu konuda anlaşması; mesela ben kargoda olsa ptt de olsa paylaşımda bulunuyorsam hiç bir zaman karşımdakine ücret ödetmem. Bütçemi ve paylaşımımı ona göre ayarlarım. Gönderirken ödemeli kargo yapacaksam zaten onuda söylerim ki alıcı kişi hazırlıklı olsun. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 06-10-2008
|
Alıntı:
Mesela ben en son paylaşımımda 20 kişiye etobur bitki tohumu yolladım.. hadi 1-2 kişi olsa bence haklısınız ama 20 çarpı 8 ... olarak düşünürseniz maliyeti yüklü oluyor sizce tek kişinin sadece kargo ücreti ödemesi mi daha olağan yoksa paylaşım yapan bir kişinin hepsini ödemesi mi? |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
) |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Ben buna katılmıyorum , ben bir istekte bulunduysam , kargo masrafı bana dokunmaz . Birçok paylaşımım oldu , gelen tüm kargoları kendim ödemeyi kabul ettim . Kişi bana bir jest yapmış , bitkisinden bir parça veya tohum , hasar görmiyecek şekilde ambalaj yapmış , zahmet edip kargoya kadar yürüyerek veya aracı ile hammallık yapmış . Ceza olarak ben onun bir de kargo ücreti ödemesini bekleyemem . Satın aldığımız zaman bazen 5 lira da ambalaj ücreti talep eden satıcılar bile varken ![]() " Hiç bir iyilik cezasız kalmaz " benim tarzım değil . Kargosunu ödeyerek gönderdiklerim var , bunu yazı tarzından ve profil bigisinden bakarak , gerçekten sıkıntı içinde olması muhtemel kişilere yapıyorum . Saygılar . ödemiş35 konusunda , malesef arkadaşın söylediklerine katılmak zorundayım , bana da yaptı aynısını . Profilinden okul müdürü olduğunu okudum , yaptığını yakıştıramadım ;( |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| suistimal, tohum, ücretsiz |
|
|