![]() |
|
![]() |
#481 |
Ağaç Dostu
|
Ankara Cepa Bauhaus'a gelenler: Clematis montana Elizabeth Clematis montana Superba Clematis montana var. rubens Clematis montana Mayleen Hepsi de birbirine benzeyen açık pembe çiçekli türler. Çiçeklenme zamanları da Mayıs, Haziran. Sanırım henüz sadece erken çiçeklenen türler gelmiş. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#484 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-08-2009
|
Arkadaşlar Bauhausa veya diğer yapı marketlere küpe çiçeği gelmişmi acaba, geçen hafta Tepeüstü İkeada sukulent ve kaktüs çeşitleri çok boldu ama küpe ve sardunya baktım yoktu.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#486 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
clematis josephine gibi bir clematise kim hayır diyebilir ? Bu yüzden akdoğa dan birilerinin bu forumu takip etmesini istiyorum ![]() İlerleyen günlerde blueberry ler gelecek yine aynı türler... oysa tophat ve sunshine blueberry getirseler fidanlar kapanın elinde kalacak. Güler Hn.lütfen şu Akdoğaya söyleyin buraya bir göz atsınlar ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#487 |
Moderatör
|
Arkadaşlar, ortak siparişler bölümünde isteklerimizi yazalım, en çok istenilen bitkileri tesbit eder, onların getirtilmesini talep edebiliriz. Bu fikrimi daha önce de yazmıştım ama ses seda çıkmadı. Örneğin, sayın denizakvaryumu bu takip işini siz üstlenseniz nasıl olur? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#488 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Beni unutmayın sevgili güler hanım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#490 | |
Ağaç Dostu
|
Ben istediklerimi o zaman yazmıştım. Ama başka yazan olmadı sanırım. Takip işini ben üstlenirim ama asıl istediğim akdoğadan birilerinin buraya bakıp karşılıklı ne gelebilir ne gelmezi kararlaştırmak. Yoksa küpelilerden tutun da heucheralara kadar çok farklı istekler ve beklentiler olabilir bu nedenle önce oradaki kaynakları öğrenip o kaynaklara göre talep en iyisi. Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#493 |
Ağaç Dostu
|
http://www.baldur-garten.de/index.jsf Örneğin Alman baldur gartendeki bitkilerden isteyebilir miyiz ? Tamam derlerse öncelikle bu siteden başlayalım derim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#494 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
(Start > Obst & Gemüse> Säulenobst) |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#499 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-04-2009
|
Clematis çeşitlerini göremedim ama sitede ben mi farkedemedim? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#500 |
Ağaç Dostu
|
Düzenleyen limon : 15-03-2010 saat 14:53 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#501 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-04-2009
|
Arkadaşlar lütfen birileri öncülük etsin de sahip olalım bu güzelliklere. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#502 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 07-04-2008
|
Sayın Limon ne kadar harika çiçekler insan aşık oluyor bende duygularınızı paylaşıyorum insan görünce hepsinden alsı geliyor . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#503 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bu site dipsiz bir kuyu gibi ,nerden hangi bitki çıkacağı belli olmuyor ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#504 | |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#509 |
Ağaç Dostu
|
Toplam 148 sayfa...Üst köşeden min-max ile ayarlama yapabilirsiniz. http://www.baldur-garten.de/Kataloge...g/?startpage=1 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#510 |
Ağaç Dostu
|
Bu da 16 sayfalık gül kataloğu.İmparatoriçe Farah gülleri muhteşem http://www.baldur-garten.de/Kataloge...d/?startpage=1 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|