![]() |
|
![]() |
#543 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-04-2007
|
carrefourlarda 2+1 kampanyası var. bitki standından (çiçek veya saksı+torf) ile ilgili 3 ürün aldığınızda en ucuzu bedava. çiçek değilde torf veya saksı ihtiyacınız varsa düşünebilirsiniz |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#544 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-04-2009
|
Bimde amaryis soğanı satışa çıkmış galiba, ama her şubede olurmu ki... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#545 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 05-02-2010
|
Evet yarın Bim e çiçek tohumları geliyormuş.Umarım ben gidene kadar bitmez ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#546 |
Moderatör
|
Dün Akdoğa olarak sitemize üye olan Mahmut Bey bana e-mail göndermiş, üye olduğunu ama mesaj yazmakta zorlandığını bildirmiş. Ben de fırsat bulup da siteye giremiyordum, bakalım neler olmuş, neden yazamıyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#548 |
Ağaç Dostu
|
Sabah saat 09:00 da Bim in kapısındaydık komşumla. Çok az lilium ve glayöl soğanı biraz da tohum kalmış, görevliye, "hepsi bu kadar mı" diye sorduğumuzda, "bitti abla" dedi, şaştım kaldım, bu deliler bimin kapısında yattı anlaşılan. Yine de üç çeşit lilium, üç renk glayöl bir tane de ponpon dahlia aldım beyaz, paketlerin içinde beşer glayöl soğanı ve iki adet lilium soğanı vardı. Fiyat iyi, 2.90 tl. Bu sene nasibim bu kadarmış ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#550 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Beşiktaş Bim'e hiç soğan veya tohum gelmedi. Ben de sırf geldi mi diye birkaç günde bir uğruyorum ama yok , Migros'ta çok tohum var Zührecim özel istediğin bir tohum varsa ben senin için Migros'a bakayım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#552 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-04-2009
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#553 |
Ağaç Dostu
|
Belki bilmeyenler olabilir diye yazma gereği duydum dahlialar tohumdan da çok kolay çimlendirilebilen bitkiler olup aynı yıl çiçek açarlar o nedenle dahliayı tohum olarak ta alabilirsiniz çok daha da ekonomik olur |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#554 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-09-2007
|
Katiliyorum, ayni yil cicek aciyorlar. Ama nasil bir form ve renkte cikacagini bilemiyorsunuz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#556 |
Ağaç Dostu
|
Bauhaus da ( Akdoğa) bu sene meyve fidanlarında çok iyi. Kızılcıktan, iğdeye, karabodur kirazdan, ahlata kadar çeşitli ve yetişkin-boylu fidanları 10 TL den satıyorlar. Açıkçası boylu-yetişkin fidanları görünce şaşırdım,geçen sene bu konuda oldukça zayıftılar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#557 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 22-03-2010
|
Migros çok güzel çiçek ve meyve fidanları satıyor. Ben iki tane süs bitkisi aldım çok güzel büyüdüler. Fakat IKEA'dan aldığım bitkiler hemen mefta oldu... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#560 |
Ağaç Dostu
|
Toprağa ihtiyacınız varsa ve bulabilirseniz kaçırmayın (annemlerin oradaki BİM'de sabah erken saatlerde bitmiş bile). Kalitesi büyük yapı marketlerde dünyanın parasına satılanlar kadar iyi. Ben 2 paket almıştım, kalmışsa yine alacağım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#561 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 29-05-2009
|
http://www.bim.com.tr/ adresinde aktüel ürünlere tıkladığınızda saksı çeşitleri, çiçek tohumları ve soğanlarının fiyatlarını görebiliyorsunuz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#562 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-04-2007
|
koçtaşın müşteri ilişkileri ayağında çok başarısız bulsam da gelen çiçekleri haber vermeye değer. beylikdüzü koçtaşta 19,9a kokulu yaseminler ve gelinduvağı var küçük gelin duvağını( çubuğa sardırılmamış, küçük falat birden fazla köklü) olanları ise 12 tlye satıyorlar aynı şekilde barış çiçeğinde de indirim vardı 11,90dı fiyatı yanlış hatırlamıyorsam... Düzenleyen ilksenozturk : 29-03-2010 saat 09:50 Neden: yazım hatası |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#564 |
Ağaç Dostu
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#565 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-04-2009
|
Burda ne koçtaş var ne tansaş var ne bim ne de dia of of. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#566 |
Ağaç Dostu
|
http://lalesiparisi.com/ http://www.aldesem.com/186-cicek-soganlari http://www.tarimtedarik.com/KMDefault.aspx?ctrid=12142 Linklerden kapıda ödemeli olarak sipariş verebilirsiniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#567 |
Moderatör
|
Arkadaşlar AKDOGA bize üye oldu ama bana attığı e-mail de siteye yazmakta zorluk çektiğini yazmıştı. Ben de sitemizden özeline mesaj atarak nerede zorlandığını sordum ama sanırım açıp okuyamadı. Sizlere e-mail adresini veriyorum biraz bonbardıman etmekte ( ![]() Nazik bir dille isteklerimizden bahsedebiliriz. Taleplerimiz hepimizin arzu ettiği şeyler olmalı. Tek tük şeyler için rahatsız etmek hoş olmaz, hakikaten çok yoğunlar. mahmutmtogan@akdaga.com.tr |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#569 |
Ağaç Dostu
|
Ankara Çayyolu'ndaki peyzajlar bayağı hareketlenmiş. Dikkat çekenler: - Saxifraga, - Haseki küpesi, - Anemon, - Pek çok karanfil türü, - Kalıcı uzun boylu aslan ağzı, - Şebboy, - Ranunculus, vs. - Dört Mevsim'de ithal ağaç şakayıklar vardı. 25 TL. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#570 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 29-05-2009
|
Migros'ta çiçek tohumlarında indirim var. Paketi 1,99 TL olmuş. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|