![]() |
|
![]() |
#211 |
Ağaç Dostu
|
Bauhausa , Süper cüce boy, afrika menekşesi tarzında çiçekleri çok güzel begonvil de gelmiş. Yine küçük saksılarda pembe yaseminler, madagaskar yaseminleri vardı. (Bauhausdan canlı yayınlar devam edecek ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#212 |
Ağaç Dostu
|
Bu arada Skimmia japonica,( Köpük çalısı) ise yeni gelen çiçeklere yer açmak için tezgahlardan kaldırılıyordu. Bu süper-muhteşem kokulu çiçeği almayanlar çok şey kaçırdı. İnsanı bu kadar rahatlatan bir çiçek kokusu olabileceğini ben bu çiçeği koklayana kadar tahmin etmiyordum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#214 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-02-2009
|
Alıntı:
Özellikle istediğiniz bir şey varsa, alıp gönderebilirim, forumda ilk tohumlarımı sizden almıştım, ben unutmadım ![]() Saygılar, selamlar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#215 |
Ağaç Dostu
|
Begonvilin fiyatını hatırlıyormusunuz? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#217 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-10-2007
|
O beyaz çiçekli lavantaya benzeyenler karabaş otu muydu.. Yanlış hatırlamıyorsam etiketinde lavanta yazıyordu. Ben de şaşırmıştım hiç beyaz lavanta görmedim diye. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#218 |
Ağaç Dostu
|
Çok iddialı değilim ama karabaş otunun çiçekleri beyaz değil. Ben Datça'dan ormandan aldığım bir kökü saksıya ektim.biraz toparlanınca fotoğrafını foruma yükleyeceğim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#220 |
Ağaç Dostu
|
Çiçekliyse fotoğraf yüklermisiniz.Hiç görmedim, merak ettim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#222 |
Ağaç Dostu
|
Hah bahsettiğim buydu işte. Sn eylemsin fotoğrafını koyduğu bitki yani. Ben onları lavanta sanmıştım da aaa beyazı da mı varmış demiştim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#223 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#224 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() Ha İzmir Ha Bandırma Ha İstanbul... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#226 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-08-2006
|
Carrefour bahçeye çadır kurmuş çiçek için. Begonviller; beyaz, pembe, sarı, kırmızı ve mor renklerde ve 1 metreden uzundu. İtiraf etmeliyim ki kalakaldım karşılarında. Fiyatı 36.9 lira. Fiyatı duyunca da kalakalmaya devam ettim. ![]() Clematis ve hanımeli doluydu Bauhaus. 6 çeşit clematis saydım. Üzerleri tomurcuk dolu. Hanımelleri de öyle. 9.90 fiyatları. İthal açelyaların baston, piramit (gerçekten çiçekten piramit şeklinde) ve normal şekilde olanları gelmiş. Orman güllerinin de beyaz olanları gözalıcı idi. Dış bahçeye ağırlık verince iç bahçe perişan hale gelmiş. Dışarıda da iki araba atılacak (ya da iade edilecek) çiçekler bekliyordu. Gardenyaları, sardunyaları, helleborusları bakımsızlıktan öldürmüşler. Merter Tekzenden de çok değişik sardunya çeşitleri aldım geçen hafta. Sarkan minik ceylan gözleri (devasa saksı 6.25) ve yaprakları renkli sardunyalar. Orayı da takip etmek lazım. O sardunyalardan sadece bizde var dedi görevli. Gerçekten de üzerine Eminönü dahil birçok yere gittim ama muadilini bile görmedim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#228 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-08-2006
|
Sadece sardunyaları ekleyebilirim. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#229 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bauhaus olan şehirleri gerçekten kıskanıyorum . Başka tohum isteğiniz olursa elimde olan yine gönderebilirim .Selamlar . |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#230 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
göre tabii . |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#232 |
Ağaç Dostu
|
Gerçekten ne kadar güzel sardunyalar böyle... Dediğiniz yeri hiç bilmiyorum ama ben de hiçbir yerde böyle bir şey görmedim. Maşallah'ları var. Sevgili Oyaman Bauhaus olan şehirlerdeki Clematislerin size gelmesi problem değil ![]() Bu foruma geldim geleli imkansız diye birşeyin olmadığını her geçen gün anlıyorum. İsteyin yeter ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|