![]() |
O zaman arkadaşlar, Cumartesi gününü dileyen Amasra'yı , dileyen Safranbolu'yu gezerek geçirebilir. Pazar günü ise Safranbolu da belirlenen saat ve yerde toplantımızı yapalım , sonrasında herkes vakitlice evlerine dönmek üzere yola çıkarlar diyorum ben. Ne dersiniz?
|
Pek güzel olur:)
|
Ben de ve planımda herhangi bir değişiklik yok Güler. Cumartesi günü sizinle geliyorum.
|
Tamam sevgili Habibe, seninle buluşabileceğimiz saati daha sonra kararlaştırırız.
|
Arkadaşlar, merhaba, kolay gelsin.
Sanıyorum, bu toplantı bir ilk olacak. Güzel bir toplantı olacağını umuyorum. Ancak karar evresi, o kadar uzadı ki okumakla bitmiyor. Ben başından takip edemedim. Başkaca, sonradan ilgilenenler de olabilir. Safranboluya ulaşım nasıl? İstanbul, Ankara, ve komşu il, ilçelerden. Bunu orada yaşayanlar bilir ve bilmediğini de daha rahat öğrenebilir. Özellikle otobüs seferi olan firmaların adları, Otobüs saatleri (Safranboluya ve Safranboludan) Mümkünse, telefon numaraları (hani her yerden ulaşılabilen numaralar), Web site adresleri, bilet ücretlerinin bilinmesinde/bildirilmesinde yarar var diye düşünüyorum. Safranbolu'da gezi düşünülüyor mu? Düşünülüyorsa ulaşım nasıl olacak? Toplantıdan sonra herkes başının çaresine mi bakacak? Bunlar, belki de yazılıp konuşuldu. Ben bulamadım. Biriniz lütfen son durumu, akla gelebilecek başkaca soruları da cevaplayabilecek şekilde, toparlayabilir misiniz? Sanıyorum bazı arkadaşlar, tarih belirlenmeden karar verememişer. Şimdi ise hangi konu nerede konuşuldu? bulmak zorlaşmış. Saygı ve sevgilerimle. |
http://www.safranbolucamlica.com/
C.tesi gelecek arkadaşlar konaklamak için bu siteye bakabilir. Sitede, Safranboluya çalışan otobüs firmalarının tel numaraları mevcut. Pazar ank. dan gelecek arkdaşlar, metro firmasının sabah 7.30 seferi varmış. Toplantı 12 de olduğuna göre rahatca yetişebiliyorlar.. |
Arkadaşlar İstanbul'dan otobüsle gidip dönmeyi planlayan var mı?
|
Alıntı:
|
Selam,
Ben Abidin, daha yeni üye oldum.Ankara liyim,ama yurt disinda kaliyorum,bende geziye katilmak , ve sizlele tanismak icin can atiyorum ,ama malisef cok zor. Insallah baska bir zamanda . Selamlar |
Belki birgün kısmet olur, Abidin bey. Hoşgeldiniz bu arada:)
|
Sevgili Arkadaşlar,
Toplantı yerimiz : Safranbolu Tarih: 19 Ekim 2008 Pazar Saat : 12:00 Buluşma yeri : Eski Çarşı - Mümtazlar Konağı ( Hükümet konağı altı ) – Safranbolu Şehir dışından gelecek arkadaşların geliş tarih ve saatleri birbirine uymadığından ve toplantı günü de sıkışıklık yaratacağından bir gezi planı yapmadık. Toplantı gününden öncesini dilediğiniz gibi değerlendirmeniz için size bıraktık. |
Arkadaşlar ben, oglum, kızlarım, bir de oglumun arkadaşları geliyor. Kabul ederseniz. Birde oğlum ve saz ekibi size program yapacaklar. :))
|
Sevgili arkadaşlar,
Toplanacağımız yer sevgili cemo'nun da belirttiği gibi Mümtazlar Konağı. Konak eski çarşıda , tarihi eski hükümet konağının hemen altında. Karabük tarafından Safranbolu'ya ya geldiğinizde , anayolu devam edip merkeze Kıranköy'e geliyorsunuz. Sol tarafta döner kavşağın ortasındaki Safran çiçeği maketini gördüğünüzde Kıranköy'e geldiğinizi anlarsınız. Kaşaktaki ışıkları geçip yine sapmadan Eski çarşı yoluna devam ediyorsunuz. Bartın yol ayırımına geldiğinizde sağ tarafta Asmazlar konağını göreceksiniz. Sağa dönüp Asmazlar konağının önünden geçerek arnavut kaldırımlı yolu devam ediyorsunuz. Tekrar bir yol ayırımına geldiğinizde üst sağdaki yola devam ediyorsunuz. Bu yol sizi Hükümet konağının altına Mümtazlar Konağı'nın önüne getirecek. Bartın yol ayırımına geldiğinizde hiç bir yere sapmadan devam ederseniz o yol sizi direk eski çarşının merkezine götürür. Otogardan gelecek arkadaşlara otobüsün servisi varsa direk eski çarşıya gelip merkezde inmelerini tavsiye delim. Merkezde indiğinizde mümtazlar konağına yürüyerek çıkmanız çok kolay. Yolu bulmak için Tarihi hükümet konağını sorun. |
Sevgili eda06, çocuklarınızla gelmeniz ne güzel. Helede saz ekibi harika:))
Şarkılı, türkülü bir toplantı olacak ne güzel. |
Değerli Cemo kardeş (ilk kaktüs kardeşim) çok güzel bir organizasyon, Bir Batı Karadenizli olarak sizleri kutluyorum.. Bu senelik tüm izinlerimi kullandığım için gelmek arzusunda olduğum halde gelemem ama 2009 yılında yapacaklarınıza katılmayı isterim. Aranızda sanırım Safranbolu'lu olanlar var.. Ahh benim çocukluğumun tadı vardı Safranbolu'da, Safranbolulu arkadaşlar oranın bir yerel gazozu vardı çocukluğumda ki hala tadı damağımda...BAĞLAR gazozu.. Bu gazoz hala üretiliyormu ?
|
Alıntı:
|
Hayırlısı ile şu fotoğrafları bir görebilseydik. Düşünsenize ağaçlar net halayda. Ne güzel olur. Sizleri kenardan seyreder gibiyim şimdiden. Halayın başından Sevgili Güler hanım tutacak iddaya varmısınız ? Hemde seneye Tokat kebabına Yalovada tüm ağaçlar net üyelerine. Veya başka şeye ne dersiniz?
Eyvah Cemal batmak üzeresin......! Olsun sizler için her şeye değer. Yer belli saat belli hatta otobüs saatleri belli. Kalınacak yer sanki kendi evimiz gibi duruyor ? Geriye bir şey kalıyor oda sağlıcakla gidin gelin emi ! Saygıyla. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Sizide bekleriz. |
Saz ekibide geliyor.Güzel ve keyifli bir toplantı olacak gibi.:)
|
Sevgili cemal.S. siz bana sıra başı mendilini yollayın gerisi kolay. Deliye her gün bayram misali.
|
Cemal beye katılıyorum. Halayın başını kesinlikle Güler hanım çeker :)
Keyifli ve çok güzel bir gün olacağı kesin. Herkese iyi eğlenceler şimdiden :) |
Sevgili İklimsiz,(Güler Abla )
Sizide bekleriz. :) |
Halay başı mendili.
Alıntı:
Sizin gibi bir insana bırakın mendil yollamayı satan mağazanın tamamını yollasam az olur. Halayın başından kendim tutuyor kadar mutlu oldum şimdi. Sizler yeterki hep beraber gülün oynayın. Oğuz beye saygılarımı iletirseniz sevinirim. Saygıyla. |
Sevgili Eda06,
İyi düşünmüşsünüz. Toplantımız şenlenecek. Mümtazlar konağının sahibine sordum orada böyle bir şey yapılırsa sakıncası olur mu diye, hayır bilakis çok güzel olur dedi. Umarım hava güzel olurda o gün bahçesinde oturabiliriz konağın. Gönlümüzce eğleniriz. Arkadaşlar bu arada yemek konusuna girmedik ama konakta eğer talebiniz olursa gözleme yapabileceklerini söylediler. Normalde bu mevsimde yapmıyorlarmış fakat dilerseniz orada da öyle bir seçeneğimiz olabilir. Patatesli, peynirli 2,5 YTL, kıymalı 3 ytl. Hayır başka yerde yeriz diyorsanız ; eski çarşıda başka seçeneklerde mevcut. Bu konudaki fikrinizi söylerseniz ben haber vereceğim ona göre konakta gözleme ile ilgili hazırlık yapacaklar. |
Arkadaşlar,
Safranbolu'ya gittiğimde konaklama nerede olursa olsun, kahvaltı için Çevrikköprü-Kadıefendi tesisini tek geçerim. Özellikle üst kat kapalı alanda bembeyaz örtülü sedirler üzerinde, oymalı ahşap tavanlar altında, yöresel lezzetler havada uçuşur.Açık büfe değil. Her şey masanıza bol bol servis edilir. |
Bu tesis merkezde mi? Hemen araştıralım Vildan hanım. Öneriniz için teşekkürler.
|
Seçenek olsun diye söylüyorum. Eğer giderseniz Gezikeyfi-Fahri'den selam söyleyin. Muhtemelen 18 Ekim Cumartesi Gezi keyfi kahvaltıda orada olacak.
Çeviriköprü Kadıefendi Tesisleri Tel (0370)7372493--7372203--7372208 Kastamonu Yolu 12. Km.SAFRANBOLU |
Merhaba arkadaşlar!
Halayın başını sizce kim çeker karar verdinizmi. Benim iddaam son günün akşamına kadar geçerli. Haberiniz olsun. Resimlerde resimler demekten başka şey kalmıyor bize. Şimdiden sizlere iyi eğlenceler. Saygıyla. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 19:24. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025