agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Agaclar.net Toplantı ve Gezileri (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/)
-   -   Batı Karadeniz toplantısı Yer: Safranbolu Tarih: 19 Ekim 2008 Pazar (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/9854.htm)

Passion 20-08-2008 21:43

Beğendiğine sevindim Sevgili Sebahattin. Umarım diğer arkadaşlar da beğenirler.

Güler 20-08-2008 22:28

Sevgili Passion, reklâmın da bu kadar güzeli az bulunur, tebrikler. O kadar güzel resimler yüklemişsiniz ki biran önce gelmeye can atar olduk.
Bir terslik olmazsa, gelirken Sebo ve Habibe'de bizle gelecek.

Passion 20-08-2008 23:57

Teşekkür ederim Güler Hanım. Fotoğrafları arkadaşımdan aldım.

Hep beraber gelmeniz çok güzel olacak. Umarım bir terslik olmaz.

ephesos 21-08-2008 22:41

Selam arkadaşlar , http://www.amasram.net/resimler.html güzel amasramızı şuradan bir inceleyin derim haksızlık olmasın.

ephesos 21-08-2008 22:44

Ha bu arada birde saklı cennetimiz inkum var burayada bir göz atın ama mevsimsel olarak amasra daha mantıklı fakat yazın kimsenin bilmediği bir tatilyeri ararsınız belki.http://www.bartin74.net/sayfalar/inkumu.asp

Cumhur Tonba 22-08-2008 01:01

Sevgili Karadeniz'li ler.
Yazılarınızı her akşam kontrol ediyorum.
Bakalım ne gibi gelişmeler olmuş diye. Bayaği ilerleme var.
60 ve 17. Bence harikulade bir uyum. Hiç bir çıkar beklemeden belli bir gaye uğruna aynı saflarda yer almak. Bazen şunuda düşünüyorum. Karşı cins ten olan kişiler. Seks dışında neden ki birbiriyle arkadaş olamasın. Güzel dostluklar kuramasın. Birbirlerinin derrtlerrini dinleyip, karşılıklı olarak birbirini teselli etmesin.
Ağaçlar net te bu potansiyel var.
Yazışmalarınızı okudukça inanın kendimi bir aile ortamı içerisinde hissediyorum.
Okullar başlasın sebo yu ziyaret edeceğim. Bir arkadaşımızda tekirdağ' a gelecekmiş. O da proğramımda.
Her halde Güler hanımla sebo seyahate gelecek. Lütfen biraz sıkıştırında Ezgili Dünyam da oralarda olsun.
Hepinizi saygı ve sevgilerimle kucaklıyorum. 10 yaşındaki kızım Nazlıcan'da sizlere selam söylüyor. Hoşcakalın.

ephesos 22-08-2008 16:29

Tekirdağ sınırına kadar batıkaradeniz sayıyoruz dolayısıyla İstanbullu arkadaşlarda davetlidir onların da katılmasını bekliyoruz.

Cumhur Tonba 25-08-2008 16:01

Karadeniz'liler

Sevgili Karadeniz'liler.
Anlaşıldıki sizler toplanıp hep beraber geziye çıktınız. 2 gündür siteye uğrayan yok. Gezin bakalım. Sonra dönünce bizede anlatın.

Cumhur Tonba 27-08-2008 23:39

Sayın Karadenil'li hemşerilerim.
Sizleri cidden merak etmeye başladım. Endişelenmiyorum desem yalan olur. Bir haftadır hiç birinizden ses seda yok. Lütfen bir ses verin. Bizide meraktan kurtarın.

cemal.S 28-08-2008 08:10

Merhabalar!

Sahi bende merak eder oldum yahu. Nerde bu güzel insanlar. Buralarda bir yerlerdelerde biliyorum. Yeşilemi karıştılar ne? Yoksa anadolu cennetinde kayıpmı oldular. Uzaktanda olsa sizleri izliyorum haberiniz ola.

Saygıyla.

Passion 28-08-2008 10:22

Merhaba Sn. Cumhur ve Sn. Cemal.S ,

Ben buradayım :eek: . Sevgili Cemo, bir anadolu cennetine karıştı evet :D , o yüzden bir süredir sesi soluğu çıkmıyor. Toplantıyı bayram sonrası düşündüğümüzden şu anda beklemedeyiz. Yeni katılımlar da şu arada yok daha :( .

Bu toplantıyı gerçekleştirmek isteyen bütün arkadaşlardan bir ricada bulunmak istiyorum , bu forum konusundan haberi olmayan arkadaşları sizler de elinizden geldiğince haberdar edebilirseniz daha bir canlanabiliriz ;) :D .

Saygılar, sevgiler...

eda06 28-08-2008 11:05

sevgili passion bende gelmek isterim,ama yanımda benim ufaklıgıda getirmem mümkünmü? eger olursa katılmak mutlu eder beni. gönül isterki hepinizle tanışayım.sevgiler;)

Passion 28-08-2008 11:13

****** Sevgili Eda06, ufaklığı da getirebilirsiniz. Öyle bir sınırlama koymuyoruz. Ben de kendi adıma çok memnun olacağım sizinle tanışmaktan. Sizi de hemen listeye ekliyorum :). Sevgiler..

1- cemo - kdz ereğli
2-Oğuzhan-karabük
3-Güler hanım ve eşi-istanbul
4-Powered -Zonguldak
5-Passion -Safranbolu
6-Lalezar78-Karabük
7-Sebahattin Sargın-Bursa
8-h.pinar-İstanbul
9-ephesos-Zonguldak
10- Habibe - Kocaeli
11- Eda06 - Ankara

Oğuzhan 28-08-2008 19:19

Sevgili Edao6 ,
Tabi neden olmasın.Ufaklığı getirebilirsiniz. :)

Oğuzhan 28-08-2008 19:21

İsteyen tüm dostlar gelebilir.Sınırlama yok yok ..

Cumhur Tonba 28-08-2008 22:59

Sevgili Karadeniz'li ler. Nihayet ses vermeye başladınız. Bu kadar arayı sözleşmiş gibi hep beraber nasıl verdiniz? İnşallah bir numara çevirmiyorsunuzdur?
Hepinize selam ve saygılar.

Oğuzhan 29-08-2008 09:15

:D iLAHİ BİZDE NUMARA OLMAZ .

hayalciciftci 29-08-2008 13:52

kaç günlüğüne gidiliyor acaba? Gittiğimizde konaklayacak mıyız yoksa günübirlik gezip dönecek miyiz?

Güler 29-08-2008 20:19

Yol hayli uzun olacak gibi. Sanırım biz bir gece konaklamayı düşünüyoruz.

zenfree 31-08-2008 16:24

Toplantı tarihi belli değil mi, ben mi göremedim?

Güler 31-08-2008 18:07

Şereflendirdiniz sevgili zenfree, nasılsınız?
Toplantı tarihi kesinleşmedi, sanırım Bayramdan sonra.

zenfree 31-08-2008 22:58

Güler Hanım estağfirullah.:) İyiyim ama zaman problemi yaşıyorum. Artık sonbaharla birlikte foruma daha çok vakit ayırabilmeyi ümit ediyorum. Okullar da açılıyor. Zaten agaclar.net benim için okul. Eğitime devam. Bu arada şöyle bir Karadeniz'e uzansak hiç fena olmaz hani.;)

Passion 01-09-2008 14:20

Sevgili Zenfree ,

Sizi de aramızda görmekten mutluluk duyarız. tarih bayramdan sonra olacak. 20 gün öncesinde kesin tarihi duyuracağız.

Tarihle ilgili şunları konuşmuştuk biz Cemo ile :

Ramazan içersinde oruç tutanlar açısından zorluk olabilir diye düşündük.O yüzden bayram sonrası olsun dedik.
4-5 Ekim bayram tatiline giriyor, katılım o tarihte zor olur diye düşündük. Hem yoğunluk yüzünden ulaşım, konaklama vs açısından da zorluklar yaşanır . Eğer katılım sorun olmayacaksa o tarihte mümkün.

Arkasından 11-12 Ekim de iyi bir tarihti fakat o tarih benim açımdan imkansız, Adana 'da çok yakın arkadaşımın düğününde olmam gerekiyor. Ama illa o tarih olsun denilirse siz toplantıyı yapabilirsiniz.

Biz bunları düşünerek 18 Ekim uygun olur diye düşünmüştük. Biraz geç bir tarih gibi görünüyor ama tam bir Sonbahar toplantısı olur.

Evet alternatifler bunlar. Bu arada günübirlik bir gezi diye düşünmüştük. Uzaktan gelenler için tarih kesinleşince konaklama için o şehirde yaşayan arkadaşların yardımıyla konaklama imkanları araştırılabilir diye düşünüyorum.

Sevgili Zenfree ve Sevgili Hayalciciftci sizleri de çok kesin olmayan bu listeye :) ekleyebilir miyim bu durumda.

Cumhur Tonba 02-09-2008 12:44

[QUOTE=Sebahattin Sargın;270174]Sevgili Cumhur Bey;

Sevgili Sebahattin Bey
Bizim ne zaman geleceğimiz şu an için hiç önemli değili. Önemli olan ev tutabildinizmi? Okula kayıt yaptırdınızmı? Yani sizi ilğilendiren işler yolundamı.
Gerçi Antalya ve Karadeniz organizasyonlarına bile yetişen birisine bunu sormak ayıp oluyor ama merak ettim.
Yeni bir hayata başlayacaksın. Senin başarılı olacağına inanıyorum.
İyi günler ve mutluluklar diliyorum.

Step Floribunda 03-09-2008 12:35

Merhabalar,

Daha bugün gruba üye olmuş biri olarak Kdz. Ereğli'den ben de bir aksilik çıkmazsa toplantınıza katılmak isterim. Fakat Sevgili Eda06' nın sorusuna verdiğiniz olumlu cevaptan yüz bularak ben de, acaba 2 çocuklu bir bayanı eşiyle birlikte kabul eder misiniz diye sormadan edemeyeceğim :))

Passion 03-09-2008 13:53

****** kabul ederiz Sn. Step Floribunda.

1- cemo - kdz ereğli
2-Oğuzhan-karabük
3-Güler hanım ve eşi-istanbul
4-Powered -Zonguldak
5-Passion -Safranbolu
6-Lalezar78-Karabük
7-Sebahattin Sargın-Bursa
8-h.pinar-İstanbul
9-ephesos-Zonguldak
10- Habibe - Kocaeli
11- Eda06 ve çocuğu - Ankara
12-Step Floribunda , eşi ve çocukları - Kdz. Ereğli

'' Zenfree ve Hayalciciftci sizleri de ekleyeyim mi listeye ? '' diye sormuştum, cevabınızı bekliyorum.

ephesos 03-09-2008 14:00

Preacox hocayı kafalayabilirsem onuda ekleyeceğiz yakında belli olur .

Sebahattin Sargın 03-09-2008 14:54

Öncelikle toplantıya katılacak üyelerimize şunu söylemek isterim;

Biz huysuz yaşlılar değiliz toplantılarımıza çocuk istemeyiz diyeceğiz. Sonuçta herkes bir çocukluk dönemi yaşamıştır. Toplantımıza neşe katarlar...

Fakat birde şu durum var, bizim yumurcaklar bazen sıkılabiliyorlar toplantılarda. Daha önce ki toplantılardan olan tecrübem ile bunu söylüyorum, bu durumuda göz önünde bulundurmanız iyi olacaktır sanırım....

Toplantıyı iple çekiyorum, Sevgili Ephesos preacox hocamızıda aramızda görmek bizi çok sevindirecektir. Güzel haberlerinizi bekliyoruz...

Sevgiler ;)

zenfree 03-09-2008 19:50

Filiz Hanım, ilginize teşekkürler. Tarih belli olmadan yazmayalım.:) Malesef iş saatlerim ve günlerim çok değişken.

Passion 03-09-2008 19:52

Peki Sevgili Zenfree. Gerçi bu liste kesin bir liste değil ama...

Umarım sizi de aramızda görürüz.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 09:43.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025