agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Agaclar.net Toplantı ve Gezileri (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/)
-   -   İstanbul toplantısı (Kadıköy-Mephisto) 19 Mart 2006 (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/973.htm)

aybala 20-03-2006 16:39

sildim ki :)
hem modadan haberimiz olsaydı ayrılmazdık ki sizden :(

evet görüldüğü üzere bol bol fotoğraf çekildi
konuşulanları ben unuttum
geçmiş olsun :)

aydolum 20-03-2006 20:14

keşke biizlerde sizlerde birlikte olabilseydik

sezinci 20-03-2006 20:26

İkinci fotoğrafta Aybala'nın sağındaki arkadaşı tanımıyoruz

arsakay 20-03-2006 20:30

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi aybala
sildim ki :)
hem modadan haberimiz olsaydı ayrılmazdık ki sizden :(

evet görüldüğü üzere bol bol fotoğraf çekildi
konuşulanları ben unuttum
geçmiş olsun :)

Hmm dmek ki bimle sadece Moda'ya gitmek için konuşuyormuş, cık cık! :D

Konuşulanları hatırlıyorum Aybala, merak etme. :)
Şimdilik sadece fotoğraf faslını bitirdim.
Daha yazacak çook şey var.

Moda'nın "m" sini küçük yazmışım, laf ederler diye düzelttim.

aybala 20-03-2006 20:48

o yeni üye yılmaz :)

Plumbago 21-03-2006 10:50

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi yılmaz
Katılıyorum. Büyük bir toplantı yapabiliriz. Sadece belli bölgelerdeki üyelerin katılımıyla değil. Tüm bölgedeki arkadaşların katılabileceği orta nokta belirler orada buluşabiliriz.

Hatta şöyle bir teklif getireyim. İlk toplantı Bursa'da olsun. Burada yaparsak İstanbul, İzmir, hatta Ankara ekipleri katılabilir bu toplantıya

Bursa bence uygun olur ama Bursa icin bize rehberlik yapacak birilerini bulmamiz lazim once ;) ancak tarih konusunu bir an once belirlememiz lazim. Malum santiye mevsimi bu aralar :D

sezinci 21-03-2006 14:17

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Plumbago
Bursa bence uygun olur ama Bursa icin bize rehberlik yapacak birilerini bulmamiz lazim once ;) ancak tarih konusunu bir an once belirlememiz lazim. Malum santiye mevsimi bu aralar :D

Sevelim ve (katılırsa) Cihangir bize rehberlik yapabilir

arsakay 21-03-2006 18:42

Biraz da birlikte neler konuştuğumuza değineyim ama önce bir konuya açıklık getireyim. Ben fotoğraflarımı Erty gittikten sonra çekmeye başladığım için ayrı fotoğrafı yok. Ne yapalım, erken kalktı. Bu arada güleceksiniz ama eşimle beraber cafeye geldiğimizde Erty oturuyordu, attığım tüm paslara rağmen duymadığı için Malina gelene kadar 20 dk ayrı ayrı bekleştik. Yaaa...
Bu arada İzmirli arkadaşlar Erty'nin sakın peşini bırakmayın. Birikimli bir arkadaş olduğunu düşünüyorum. yakın zamanda Türkiye'yi temsilen yurtdışında bir toplantıya katılacağını da bilmenizi isterim. Umarım bizi de bilgilendirir.

Bu toplantının en önemli yanı elbette ki birbirimizi tanımamız oldu. Site içeriğinin sınırları, agaclar.net'in STK olarak hedefleri ve elbette daha oraganize hale gelmesi vb. üzerinde hayallerimizi paylaştık. Herhangi bir karar almaktan ziyade ufak bir beyin fırtınası yaptık.

Kişilerin ünvanlarından bağımsız olarak yapabileceklerini, kapasitelerini ancak bu toplantılarla anlamak mümkün.
Arkadaşlar lütfen bririleri organize etsinde bir sürü üye biraraya gelelim diye beklemeyin. Özellikle de "neler yapalım" toplantısı yapmayı hiç beklemeyin. Fırsatını buldukça buluşun, görüşün, sohbet edin ki birbirinizi tanıyın. Neler yapabileceğimize daha sonra bakalım. Zaten ister istemez bazı faaliyetler bizleri biraraya getirecek. Büyük işler sonra :)))
Bu konudaki fikirlerinizi bekliyorum.

sezinci 21-03-2006 19:58

Katılıyorum. Büyük bir toplantı yapabiliriz. Sadece belli bölgelerdeki üyelerin katılımıyla değil. Tüm bölgedeki arkadaşların katılabileceği orta nokta belirler orada buluşabiliriz.

Hatta şöyle bir teklif getireyim. İlk toplantı Bursa'da olsun. Burada yaparsak İstanbul, İzmir, hatta Ankara ekipleri katılabilir bu toplantıya

musubeyd 22-03-2006 20:09

merhaba..
Bursa'da bir toplantı yapmayı düşünürseniz ben de katılabilirim.ilk defa bir toplantıya katılmış olurum böylece..tarih ne zaman?

malina 23-03-2006 07:23

Burası İstanbul toplantısı bölümü, gidip kendinize 1. Bursa toplantısı diye bir başlık açıp, orada yazışın ki diğer Bursalılar haberdar olsun :)

tuana 23-03-2006 19:15

Toplantı resimlerine ahh ahh diyerek baktım:( İnsan hiç toplantı olacağı gün iki gün üstüste sitye girmez mi:D

karakedi 25-03-2006 18:14

şunu bi hafta evvel yapaydınız bende gelebilirdim...nisan 18 den sonra ne zaman döneceğim belli olmaksızın istanbul'a geleceğim tekrar malesef...bari sizleri görsem...

sezinci 25-03-2006 19:23

Organizatör Aybala.
Artık yapar bişeyler:)

c.özdemir 05-04-2006 11:24

Tanışmak

İsmin ardında cismi de bilmek güzel.Ortak bir noktada buluşup anın tadına varmak bu olsa gerek.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 09:23.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025