![]() |
çok kısa, beyaz saçlı bir hatun :)
|
bak o da geldi işte....
Neyse Arkadaşlar ewden çıkmam gerekiyor wakti geldi yine yanlış otobüse binip kaybolmaya gidiyorum... Çok zevkli siz de yapın bi ara boş vaktinizde :D Yarın 11:30 Mephisto da buluşmak üzere... Bluetooth lar açık olsun ;) :D :D Hoşçakalın.... |
:)))
Tamam. Arsakaylar'ın tarifi de şöyle. Uzun boylu, kısa ve az saç modelini benimsemiş bendeniz ile esmer, Özbek tipli bir eş ve eşin üzerinde farkedilen en küçük ağaçsever adayı :))) |
Diğer tarafa da yazdım, eğer ilkönce orada olursam
masaya agaclar.net etiketi koyarım. |
Merak etmeyin İstanbul ekibini tanırsınız mutlaka.
Kafeye oturun, içeri giren iki gülümseyen bayana el sallayın mutlaka onlardır:) |
Kıskandım sizi.
İstanbul'da olmak vardı şimdi:( |
Gelin o zaman. :))
|
İsterim ama çok zor. Kütahya'dayım. Bir gün için gelemem. Ancak Mayıs ayında 3 günlüğüne geleceğim. O zaman ayarlayabilirsek olabilir.
|
Selamlar yine herkeslere... Büyük ihtimal ben biraz erken gidicem oraya haberiniz olsun madem sabaha yakın yapıyoruz sabah kahvemi içmeye gideyim. Erken gelirim diyen varsa beklerim laflarız...
|
İnanmıyorum yaa bugün bulusma yapılmıs..:( şimdi gördüm..nasıl geçti ?
|
|
İstanbul toplantısı 19 mart 2006
1 Eklenti(ler)
Yer: Kadıköy-Mephisto Cafe
19 Mart 2006 Saat: 11.30 |
1 Eklenti(ler)
Moda'ya doğru yürüyüş...
|
Cee diyip kaçıyorum. Bir arkadaşıma siteyi tanıtmak için uğradım.
Evet toplantı çok keyifliydi. :))) |
way bee bu da kaçarmıydı...alçak bilgisayar : (
|
Soldan sayarmısınız...
|
Evet soldan sayarsak ben de öğrenmiş olacağım:D
|
hadi tahmin edin :rolleyes:
|
Bir hatalı bilgiyi düzeltmek isterim yer doğru ama saat yanlış 11:30 dedik herkes geç kaldı ben ve AKSARAY(!) Grubu :) hariç.....
Bu arada yine kayboldum :P :))))) Nasıl rahatladım kaybolunca nasıl hoşuma gitti anlatamam :))))) |
1 Eklenti(ler)
Bakalım tahminim kaçta kaç tutacak:eek:
|
backyard aramızda değildi :)
|
Birtek Backyard hatalı! O Mrs.Arsakay
:))) |
Tüüü Aybala pardon, galiba söylememeliydim.:o
|
:))
bayâ bu siteye alıştım demek ki! Hepinize selamlar. |
Eweet tahminler iyi Tebrikler ama bir kişiyi unutmuşsun.....
Bir de Arsakay Jnr. war gerçi resimde ortalıkta değil saklanmış ama olsun :))))) |
Aslında birlikte çok güldük ama fotoğraflarda çok ciddi
çıkmışız. Yarın kendi çektiğim fotoğrafları da girerim. Hepinizie sevgiler. :))) Dedikodular yarın... |
Hani ayrıntılar, projeler, fotoğraflar.
Görelim |
19mart2006 ıstanbul toplantısı olarak ayrı bır baslık altında yazıldı Yılmaz Abi...
|
Teşekkürler ERTY.
Ben direk burasına atladığım için göremedim. Bakalım neler kaynatılmış |
Ben fotoğraf için poz verdiğinizi düşünmüştüm zaten. İstanbul ekibi bu kadar ciddi toplantı yapmaz.
Eminim ki gülmekten yanaklarınız ağrımıştır.:) |
ben dün ve bugünkü ortamlarda tam bir sohbet komasına girdim
yüzyüze konuşmak potansiyellerin keşfedilmesi açısından çok faydalı oldu "birlikte ne yapabiliriz?" sorusunun cevabı yavaş yavaş oluşuyor sanırım :) |
evet burdan istanbul ekibini görmek güzel.sizinde hoş ve neşeli vakit geçirdiğinize eminim.tabii ben katılım fazla olur diye düşünmüştüm ama diğer arkadaşların işleri var sanırım.artık bu şekilde daha sık ve daha faal olarak toplantılar düzenlenmesinin önemini belirtmek isterim ve benim burda bir önerim olacak.belkide diğer arkadaşların aklınada gelmiştir.ilerleyen zamanlar içerisinde tabii diğer illerin toplantıları yapıldıktan sonra genel katılımlı bir toplantı yapılmasını öneriyorum ve buradan yorumlarınızı ve düşüncelerinizi bekliyorum.
Ağaç olmaktan çıkıp orman olma zamanımız geldi. |
Alıntı:
önemli ağaç meselelerini konuşurken çekildi. Ben de fotoğraflarımı ekleyeceğim. Birbirimizi tanımak açısından gerçekten de verimli bir toplantı olduğunu düşünüyorum. |
Alıntı:
Öneri güzel ama değil ki genel katılımlı toplantı yapmak, genel il toplantısı yapmak bile çok zor. Bunlara biraz daha zaman var derim. Ben arkadaşların fırsat buldukça 3,4 kişi de olsa biraraya gelmelerini ve çay içip, sohbet etmelerini öneriyorum. Bir üyenin bulunduğu yere işi düşen onu ziyaret etsin. Önce muhabbet yani. Hemen hiçbir konuda birlikte çay içip, muhabbet edemeyen insanların birlikte bir işi başarabildiklerini hiç görmedim. Bu açıdan 19 Mart toplantısı çok faydalı oldu. İleriye daha bir ümitli bakıyorum. :)) kahve veya sıcak çikolata da içebilirsiniz, çay şart diiil |
Yılmaz daha çok yazıcam, fotoğraf da var ama muhasebecimiz nazikçe bilgisayarını ona bırakmamı, arasıra çalışması(!!!) gerektiğini söyledi. :(
|
1 Eklenti(ler)
İşte benim objektifimden hepimizin korkulu rüyası MALİNA!!!!
|
1 Eklenti(ler)
veee toplantı!
|
1 Eklenti(ler)
Erguvan Muhibbi :))
|
1 Eklenti(ler)
Son olarak Moda keyfi..
|
Heh heh heee
Aybala dellendi!!! |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 19:37. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025