![]() |
Bursa 2.ci Yaz Toplantısı, Cumalıkızık (24 Ağustos 2008)
Arkadaşlar Ağustos ayı içinde Cumalıkızık'ta toplantı olacağının sinyalini Sebo vermiş ama tarih kesinleşmediği için konuyu şimdiden ele alalım ona göre bir karışıklık olmasın.
Teklif 1 Toplantı tarihi : 2.ci hafta 10 Ağustos veya 3.hafta 17 Ağustos Pazar günleri Teklif 2 Toplantı piknik olacaksa uzaktan geleceklerin zaten gelmeleri külfetli olduğundan malzemeleri Bursa ekibinin hazırlaması (mangal, et vs.) Katılacak üyelerin listeye şimdiden adını yazdırmalarını rica ederim. |
Bir takım ailevi sorunlarım ve internetim olmayışından dolayı bu toplantı ile ilgilenemeyeceğimi çok üzülerek belirtmek istiyorum. Bursalı arkadaşlarımızın bu konuda bana yardımcı olmalarını önemle rica ediyorum...
Sevgiler |
En iyisi bu toplantıyı iptal edelim bende zaten bu toplantının yararlı olacağına inanmıyorum.
|
Bu toplantının iptal olmasını istemem, bütün şartlarımı zorlayarak ilgilenmem gerek anlaşılan toplantıyla. Bu kadar güzel etkinlikleri iptal etmek çok yalnış olur, en kısa zamanda tarihi ilan edeceğim. Umarım bu organizasyonunda altından kalkabilirim...
Son yaptığımız Cumalıkızık gezisininin fotoğraflarına buradan ulaşabilirsiniz... Sevgiler ;) |
Sebo sensiz olmaz...
|
Merhaba;
Ağustos ayında Bursa dışında olacağımdan, çok istememe rağmen toplantıya katılamıyorum. Tüm arkadaşlara iyi eğlenceler diler, Tokat kebabını afiyetle mideye indirmelerini temenni ederim.:D. Daha sonraki toplantılarda görüşmek ümidiyle... |
Ben geliyorum kimle geliyor
1-Sebahattin SARGIN 2-Selahattin YILMAZ |
Toplantı tarihini 24 Ağustos 2008 Pazar günü olarak ilan ediyorum. İleri ki günlerde yapacağımız görüşmeler sonucunda nasıl bir toplantı olacağınıda açıklığa kavuşturacağız. Herkesi bu doğa harikası köye, böğürtlen, ahududu ve frenk üzümü cennetine bekliyorum...
Sevgiler olsun ;) |
Sevgili arkadaşlar, ben de gelmeyi çok istiyorum.
Sevgili Turko, neden vazgeçelim diyorsunuz? Lütfen yapmaya çalışın. Sağlığımız iyi olursa biz de gelmek istiyoruz. |
Toplantı tarihimiz 24 Ağustos 2008 Pazar günü açıklamış bulunmaktayım. Listemiz yavaş yavaş oluşmaya başladı.
1-Sebahattin SARGIN 2-Selahattin YILMAZ 3- Güler Hanım ve Eşi Oğuz Bey 4- ...? Katılacak olan arkadaşlarımızın lütfen listeye isimlerini eklemeleri önemle rica olunur... |
Bende katılmayı birtakım nedenlerden dolayı istemiyordum ama bu durumda Sebo'yu yanlız bırakmak doğru olmaz.
Önemli bir durum olmadıkça bende katılıyorum. 1-Sebahattin SARGIN 2-Selahattin YILMAZ 3- Güler Hanım ve Eşi Oğuz Bey 4- Turco |
Sevgili arkadaşlar, gurubunuz toplantı yapıyor ve sizler katılmıyorsunuz. Eğer çok önemli bir mazeret veya sağlık sorunu olmadıktan sonra, neden katılınmıyor anlayamıyorum. Çok uzak mesafeler olmadıktan sonra ekonomik özgürlük de sorun olmayacak gibi, yani o yöne giden arabalı bir dost bulunabilir pekalâ. Zaten, toplantı tarihleri nereden bakarsanız bakın en az yirmi gün önceden belirtiliyor.
Bizler, Agaçlar.net üyeleri kocaman bir aile olmadık mı? Birbirimizi tanımak, hoşlandığımız konular hakkında sohbet etmek, elimizdeki tohum ve fideleri paylaşmak bizlere zevk vermiyor mu? Durum böyle iken neden toplantılarımıza iştiraklar az oluyor? Ben şahsen, hepinizle tanışmaya can atıyorum, sağa sola etrafımdakilere, ''onlar benim agaçlar.net'ten arkadaşlarım'' diye anlattıkça anlatıyorum. Bu heyecanıma şaşırıyorlar. Sevgili Turko, lütfen alınma ama bu satırları senin yazın üzerine yazma gereğini duydum. ''Ben de katılmayı birtakım nedenlerden dolayı istemiyordum ama Sebo'yu yanlız bırakmak olmaz'' demişsin. Alındım, bizlerle olmak istemiyor musunuz? |
Güler hanım sizi aramızda görmek çok güzel. İnanın Oğuz bey için çok endişelendik iyi olduğuna sevindim, sevgilerimizi iletin lütfen. Aradım ama sıkıntılı günlerdeydiniz sanırım aradığımda açmadınız, şu an ise telefonum görüşmeye kapalı ondan arayamıyorum.
Toplantı için ayrıca şeker otu hakkınız saklı (benimde toplantıda sizden rica ettiğin tohum vardı sonbaharda sterim iy7i bakın ona göre ). |
O tarihte malesef katılamıyorum. Oğlumla beraber İstanbul gezisinde olacağım. Başka bir sefer bir arada olmayı diliyorum.
|
Eğer herhangibir sağlık sorunu olmazsa ben de katılmayı çok istiyorum.
|
Sayın Selahattin hocam, sağolun iyiyiz. İnşallah toplantıda görüşürüz. İstediğiniz ne tohumu hatırlayamadım?
Sevgili Koyu yeşil, beraber olabilmek en güzel şey tabii, ama lafım sizlere değildi. Bursa gurubu toplanıyor, ama Bursalı üyeler gelmiyorlar. |
Biliyorum Güler Hanım, ben üstüme alınmadım zaten. Daha önce katılmak istediğimi yazmıştım da o nedenle...
|
Biz ilk toplantımızı 5 kişi yapmıştık. O toplantıdan sonra sıkı çalışıp bu sayıyı arttıracağım demiştim arkadaşlarıma. Bu toplantılarda ki en büyük amacım üyelerimiz arasında bir aile ortamı oluşturmaktı...
Bunu başardığıma inanıyorum, inanmak istiyorum. Şartları elverdiği sürece sağolsunlar ağaclar.net'teki ailem beni hep desteklediler. Yalnız bırakmayıp o güler yüzleri ile toplantımıza neşe kattılar... Her toplantıyı büyük bir heycan ile bekliyorum, özenle tasarlıyorum. Öyle güzel olsun ki diyorum gün sonunda dostlarım tatlı bir yorgunluk ve yüzlerinde tebessüm ile ayrılsınlar... Sadece kendi şehrimde değil, diğer şehirlerde ki toplantılarıda destekledim. Şartlarım elvermediği için katılamadım çoğuna ama gönlüm onlardaydı hep. Onların güzel haberlerini duydukça da sevindim.... Bu belki de benim organize edeceğim son toplantı bir süreliğine... Çünkü Eylülde üniversite eğitimim için Bursa dışına çıkacağım. İlk tercihim Bandırma, inşallah tutar orası. Öyle olursa artık Güler Hanımcığım bahçesinde toplantılar organize edeceğim. Bakarsınız bir de agaclar.net Balıkesir ekibi kurarım ;) Bunları niye yazdın şimdi derseniz bilmiyorum, içimden yazmak geldi. Sözlerimde kimseye karşı bir sitem yoktur bu bilinsin lütfen... Toplantı listemizdeki rakamlar artmaya başladı ;) 1-Sebahattin SARGIN 2-Selahattin YILMAZ 3- Güler Hanım ve Eşi Oğuz Bey 4- Turco 5- Ferda ÜLKÜMEN 6- ...? Katılacak olan arkadaşlarımızın listeye isimlerini eklemeleri önemle rica olunur... Sevgiler ;) |
[QUOTE=Guler;265081]
Agaçlar.net üyeleri kocaman bir aile olmadık mı? QUOTE] Selamlar ! Sanki 100 puanlık uzmanlık sorusu sormuş sevgili Güler. De gelde katılma yahu. Aramızda kalsın bu bizim SEBO varya bu gidişle bizi şehirden şehire koşturacak. Yakında görürsünüz. Tüm delileri ben eğer alıp oraya gelmessem. Cumalıkızığa selam söyle Sebo kendine çeki düzen versin. Bir aksilik olmassa biz orada olacağız. Sevgiyle |
İsterse bütün site üyelerimiz gelsin, daha önce demiştik ya Cemal ağabeyciğim hiç bir yer yoksa bizim ormanlarımız var toplanmak için ;) Bütün değerli Sansar ailesini bekliyor olacağız, beni çok mutlu ettiniz gerçekten...
Sevgiler ;) |
1-Sebahattin SARGIN
2-Selahattin YILMAZ 3- Güler Hanım ve Eşi Oğuz Bey 4- Turco 5- Ferda ÜLKÜMEN 6- Sansar Ailesi 7- Habibe + 1 misafiri. |
Sevgili Güler hanım,
Bana sitem etmişsiniz doğru haklısınız söyleyecek bir lafım yok.Size karşı boynumuz kıldan ince, hele siz ve Oğuz bey, Cemal bey gibi Bursa dışından gelen üyeler olurda Bursa'da oturupta katılmamak hakikaten ayıp olur. Yazınıza hiç alınmadım doğru lafa ne denir.Mazeret filan olmayacak ozaman bende katılacağım. Not.Habibe hanımı unutmuşum oda Bursa dışından geliyor. |
Kendimi affettirmek için Selahattin hocanın yapacağı Tokat kebabının etleri benden.
|
Madem kebap yapılacak O gün için yapılan tüm masraflara bizlerin de ORTAK olması yakışık alır.. Kimse kendi cebinden almamalı bence.. Nacizane düşüncem budur.
|
Çok haklısın habibe, bence de masraflar paylaşılmalı.
|
Patlıcanlar ve biberler organik olarak Yılmaz fidanlığından temin edilecek. Geriye odun ve et kalıyor onuda orada olduktan sonra aramızda toplayacağımız paraya göre eti oraya yakın yerleşim birimlerinden özel hazırlatırız, odunsa Seboyu göndeririz ormandan toplasın :D
|
Dostlarımız gelsin yeter ki ben kendi ellerimle toplar yapar yediririm onlara ;)
|
Sevgili selahattin hocam, kebap seven biri olarak aranızda olmak isterdim ancak o tarihte tokat ta olacağım. Yani, has tokat kebabı yerinde:) Daha önce tadı damağımda kalmıştı, hele de sarımsakların:) Siz Bursa da, bense Tokat ta, keyfini çıkarırız inşallah. Sevgilerimle iyi eğlenceler sizlere, afiyetler efendim hepimize.
|
Sevgili Sebahattin emekleriniz için şimdiden teşekkürler ediyorum. Bir önceki toplantıya katılmayı çok istemiştik ama nasip olmadı. Bu toplantıyı organize ettiğinize çok sevindim. Bizde ortağım Mehmet bey ile birlikte aranızda olmaktan mutluluk duyacağız.
1-Sebahattin SARGIN 2-Selahattin YILMAZ 3- Güler Hanım ve Eşi Oğuz Bey 4- Turco 5- Ferda ÜLKÜMEN 6- Sansar Ailesi 7- Habibe + 1 misafiri. 8- Hüseyin OVAK ve ortağı Mehmet bey |
Alıntı:
Ah Sebo ah kurtuldun yine derslerine çalış derslerine. Senden odun değil başka şeyler bekliyoruz haberin ola. Saygıyla. |
Selahattin hocamla biz et işini halletsek iyi olur bir gün önceden biz o işi ayarlarız.Geleceklerin sayısı kesin olsun ona göre alım işini organize ederiz.
|
Sevgili turco, ben de zaten alınganlık yapmayacağını düşünerek yazmıştım. Teşekkür ederim.
Arkadaşlar, Cumalı kızık'a gideceğimiz gün mü Tokat kebabı yapacaksınız? Peki, çok geç olmaz mı? Bence kebap işini başka zamana ertelemek gerekecek. |
Sevgili Sebo, evimiz sana daima açıktır biliyorsun. Biz burada olalım veya olmayalım.
Hayırlısıyle sen kapağı bir Bandırma'ya at. İstediğin zaman toplantı yaparız. |
Kasap üye bulalım derim :D
|
Alıntı:
Aslında güzel fikir ancak oralara bizler ancak böyle günübirlik gelebiliyoruz. Bir kasabı AĞAÇLAR NET te üye yapabiliriz sanırım. Tüm kasaplara ve manavlara duyrulur. Yalovadan istediğiniz bir şey olursa seve seve getirmeye hazırım. Hoş nasıl olsa bizim taka ile gelmeyi planlıyorum. Kısmetse bir akşam önceden gelip akraba ziyaretinde bulunabiliriz diye düşünüyorum. Eşimle konuşup karar vereceğiz tabii. Biliyorsunuz genelde iç işleri bakanının dedikleri etkendir. Ne diyelim. İlk evlendiğimizde general bizdik zamanla bir baktıkki bütün rütbeler sökülmüş ve usta asker durumuna düşmüşüz. Bu bir yakınma değildir haberiniz ola. Kimbilir belkide yaşamın gereği. Not: Bütün bekar arkadaşlara duyrulur. RUTBENİZE SAHİP OLUN. Bunları eşim okursa havalara girecek eyvah eyvah. Saygıyla. |
Ayyy, rütbeleri sökülmüş, er olmuş bir kişiye yakıştıramadım ben bunları. (şaka)
Generalken çok mu kükremiştiniz acaba? Eee sonucuna da dayanın o zaman. Halbuki beylerimiz biz kadınların velinimetleridir (ekmek ağacımız -haaa hhaaaa). Zamanın da bizler de çalışıp sizlere yardımcı olmadık mı? Hala da çalışanlarımız dolu. Hem evde hem de dışarıda. Eve gelince sizler ne yapıyorsunuz? Hemen koltuğa uzanıp TV nin düğmesine basıyorsunuz, ama ya kadınlar? Hemen mutfağın yolunu tutup, akşam yemeği hazırlamaya koyuluyorlar. Yemek sonrası beyler, kahve bekler, hanımlar bulaşığa soyunur. Neyse anlatmaya devam etsem daha yazacak çok şey var ama işte ammmaaaa deyip keseyim. Ya size erlik bile fazla, sizler emir eri olmalıymışsınız aslında..... |
Merhabalar.
Alıntı:
Yukarıdaki yazdıklarınızı okuyunca bunun hikayesini anlatma gereği duydum. Bu erlik generallik nereden geliyor. Bir Cumartesi sabahı saat 05:30 sularında eşimle birlikte seraya çalışmaya gidiyoruz. Burda bir lokantamız var Güven lokantası. Yalovanın en nezih ve temizi diyebiliriz. Sahibide bizim Rizeli Metin mugallitmi mugallit bir arkadaşımz. Biz kapıdan girdik hanımla oturduk Metin bey geldi. Evde ailemizin aşçısı diyebileceğimiz kadar samimiyiz. İşte aramızdaki konuşma. ----Ne o abi sabah sabah sizi evdenmi kovdular nereye böyle. ----Hiç sorma düştük bir albayın eline bizi bu saatte ot yolmaya götürüyor. ---Seninkide bir şeymi Cemal bey bizim evde var bir general. Ot yolmayı bırak bize taş söktürüyor. Evlenirken general bendim yıllar sonra bir baktım rutbe mutbe kalmamış ombaşılığı bile elimden aldı. Şimdi usta askerim o ne derse o olur dedi. Hanımla biz ve bize kulak kabartan bayanlı erkekli diğer müşteriler gülmekten çorbamızı içememiştik. Baksanıza siz bizi emir eri yaptınız çıktınız. Eğer bende bunları Mahallenin Delikanlısına anlatmassam görürsünüz siz görürsünüz. Saygıyla kalın. |
Bursa'lı üyeler nerdesiniz ?
Planlama, Bademağacı, Zerdüşt, Hedera,Zfkg ve diğer üyeler.. Şu ana kadar Bursa dışından gelecekler sayıca fazla görünüyor ayıp olmuyormu ? Haydi isimleri görelim.. |
Sevgili cemal.S, valla ben onu bunu bilmem, dediğim dediktir.
Biryerlerde okuduğum bir şeyi yazayım, siz beylerin pek hoşuna gitmeyeceği belli ama.... Allah, önce erkekleri yaratmış, sonra kadınları.... sormuşlar neden önce erkekleri yaratın diye. El cevap....Her şaheserin önce bir ön krokisi gerekir. Beylerden özür dilerim, bunu ben söylemiyorum, bir yerde okudum. |
Alıntı:
Anadolu divanem benim gelirken ocağınıda getir ne olur ne olmaz benimkisi yetersiz gelebilir. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 08:37. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025