![]() |
sardunyalar hangi serada satılıyordu acaba?
|
Coleuslar hangi serada satılıyordu acaba?
|
|
Kimsenin fiyatla işi olmamış anlaşılan :)
|
Alıntı:
|
Çok güzel bir gündü, katılan tüm dostlara teşekkür ederim.
Ayrıca hem aramıza katılıp hemde evinde bizleri sıcak misfirperverliği ile ağırlayan Kumru hanım eşi Tuncay bey ve değerli ailelerine çok teşekkür ederim. |
Esas ben teşekkür ederim katılan arkadaşlara , keyifli sohbetleri için
|
İnternetim olmaması nedeni ile yazamadım. Harika bir gündü, Yalovalı arkadaşlarımıza çok teşekkür ederim. Seralarda fiyatlar uygundu, üretim merkezi olduğu için. Çok güzel türler vardı. Kumru Hanım ve ailesine misafirperverlikleri için çok teşekkür ediyorum. Sizlerle tanıştığımıza çok memnun oldum.
Sevgiler ;) |
Toplantı çok güzel geçmiş belli oluyor inşallah birdahakine katılmak umuduyla..
|
evet Kumru hanım ve eşi Tuncay bey ve ailesine gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ederiz. bir arsa gezdim bugün eğer alırsam selahattin beyden bende fidan isteyeceğim...
|
Ben de tekrar teşekkür ederim gelen arkadaşlara.
|
5 adet fotoğrafta ben ekledim galeriye... Yalova Bahar Toplantısı (9 Mart 2008)
|
Ben de bir tane fotolardan ekledim ama birkaçını ekledikten sonra almamaya başladı. Sınırlı sayıda mı ekleyebiliyoruz bilmem..
|
Fotoğraflardan bir tanesinin boyutu büyük olabilir. bende dikkat etmemiştim önce, eklemeye çalıştıklarımdan birini hep es geçince biraz geri dönüşleri okumaya başladım:)
sonradan farkettim, boyutu büyükmüş... ya da galeride büyüklük sınırı yok muydu ki? nerede sınır var dı yav? :) :) |
allah allah bu arazi yalovanin neresi bole tanıdık gelmedi hiç :)
|
Karamürsel tarafı. Ahmediye miydi ki köyün adı?
|
Karaahmetli
|
Evet güzel bir gün geçirdik ,önce misafirperverlik örneği gösteren Kumru ve ailesine ,beni bilgilendiren,yardımlarını esirgemiyen diğer tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 12:19. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025