![]() |
Arkadaşlar ilk defa bir ağaçlar.net toplantısına katılacağımdan biraz sessiz kalmayı tercih ettim ben. Program ile ilgili, öncelikle seraları gezmeyi, karaca arberatumu görmeyi tercih ederim. yemek faslı geri planda benim için. oda olursa tam süper olur tabi ki. tabi hepsine vakit yeter mi? diye bir soru da aklına takılmıyor değil insanın.
haberleşme için sabit noktamız kim? (Selahattin bey mi?) telefon numarası ne? sorularına selahattin beyden cevap beklesem hata etmiş olmam herhalde, selahattin bey öyle değil mi? |
Sevgili Sasahin;
Toplantı konuları ile ben ilgileniyorum, fakat bir süredir internetim olmadığı iin bu konu ile ilgilenemedim. Selahattin Hocam son kararımızı şu şekilde açıklamış idi; "Arkadaşlar her ne kadar açıklamış olsak ta Toplantı sat 12:00 de Yalova'da Feribot İskelesinin yanındaki Barış Manço Kültür Merkezinin orda kafede başlayacak 1-2 saat sohbet edip seraları gezmeye çıkacağız yine de ayrıntılı kararı orada toplanınca veririz. Zira bu başlığın sessiliği nedeniyle böyle daha uygun olduğunu düşünüyorum." Toplantı programı bu şekilde olacak, ne yazık ki diğer üyelerimiz çok sessiz kaldığı için böyle bir kararı uygun görüyorum. Gerekli planı toplantıda yaparız. Başka sorularınız var ise cevaplamaya hazırım efendim. Sevgiler ;) |
Bir de toplantıya katılacaklardan ellerinde fazladan tohum bulunanlar bir paylaşım içerisine girebilirler mi acaba? güzel olurdu.
|
Arkadaşlar
Bende pazar günü Yalova'da olamıyacağım çok özür diliyorum.İnsanın bir ayağı İstanbul'da olunca bazı şeylere önceden plan yapamıyor inşallah bir dahaki toplantıda görüşmek üzere katılacak herkese selam ve sevgiler.. |
Sevgili turco gelemeyeceğiniz için üzüldüm ;( Sevgili sasahin ellerinde fazla tohumu bulunan arkadaşlarımız bu konuda bir iyilik te isterlerse bulunabilirler. Otobüs yolu ile gidecek olan Bursalı arkadaşlarımız saat 10.00'da Bursa terminalinde buluşup birlikte gidersek iyi olur bizim için. Saat 10.00'da orada olacak arkadaşlarımız haber versinler lütfen.
Sevgiler :) |
İstanbuldan gelecek kim var acaba, bizim Bonsaisever'e götürülmek üzere bir adet bonsai adayı Zeytin fidanı var da. Onu alabilecek var mı Yalova'ya getirsem?
Bu arada katılımdaki iptallerden dolayı arkadaşlardan katılacaklardan bir teyit rica etsem? |
Saat 10.00 da terminalde buluşma kesin değilmi arkadaşlar.Görülen o ki hepimiz otobüs ile gideceğiz.Bence 10.00 otobüsüne yetişelim biraz daha erken toplanarak.Yalovaya ulaşmakta bir saat sürecek.Fazla geç kalmayalım.Zira gezilecek çok yer var.
|
Akşamdan yalova seyahatten saat 10 otobüsüne Bursa'dan gelecekler yer ayırtsın bu şekilde otobüsün doluluğundan etkilenmeyiz diye düşünüyorum.
|
Arkadaşlar ancak netleştirebildim. Geziye kamyonetle geliyorum. Kasada yer çok ama öne 2 kişi alabilirim.Ben de saat 10 gibi yola çıkarım. Bana ulaşacaklara Selahattin hocam başta hemen yerim hazır.
Kasa da ceza yemesek hepinizi götürebilirim..)) Tel:2322603 0533 5759144 |
Sebo ile görüştüm seboda bizimle geliyor sevgili kalafat.
|
Merhabalar,kızımın götürme ihtimali olduğu için yer ayırttırmasam diyorum,o götürmezse, on arabasına yetişmeye çalışırım,bir kişilik yer kalır sanırım...
|
Ben malesef iş yoğunluğu nedeniyle katılamıyorum.Ama aklım sizlerde olacak üzgünüm:( Çok iyi sohbetler bol neşeler Bursa'dan giden arkadaşlarım Yalova'daki arkadaşlarımıza selam götürmeyi unutmayın olur mu?
|
Toplantıyla ilgili yazıları ve fotografları bekliyoruz.:)
|
Evet, biz de duyalım :)
|
Bu toplantı için güzel bir gündü ve toplantıda bu doğrultuda geçti. Önce barış Manço Kültür Merkezinin orada çay behçelerinde 13:00 e kadar sohbet ettik. Katılım Sadece Bursa, Yalova ve Kütahya'dan üyelerle oldu. Daha sonra seraları gezmek üzere Altınova'ya doğru yola çıkıldı. Şile çiçekçilik gezildi, Dilan Süs bitkileri yanındaki ve karşısındaki seralar gezildi oradan da doğruca KUMRU'ların evine gidildi. Yemekler yendi (Ev sahipliği için KUMRU hanıma ve eşine ve ailesine teşekkürler) ve bahçesi gezsildi ve saat 17:00 de dönüş üzre yola çıkıldı.
|
Peki kimler geldi, seralarda neler gördünüz, hangi fidanlıklar güzeldi ve fiyatlar nasıldıhttp://www.agaclar.net/forum/images/icons/icon11.gif, bize de anlatın, bekliyoruz. http://www.agaclar.net/forum/images/icons/icon9.gif
|
Gelenler:
1)snowman77 2) Selahattin Yılmaz 3) Sinan İnci 4) Estella 5) Sebahattin Sargın 6) iargin 7) Celal Sungur ve eşi 8) ekalafat 9)Kumru ve Eşi 10)samowan 11)sasahin ve arkadaşı 12)Mucip GÜNDÜZ ve Eşi 13)Kudret Şile çiçekçilikte ben sahibi Ali beyle görüşürken arkadaşlar lale ve muhtelif çiçekler baktılar. mevsimlik çiçekler henüz çiçek açmamışlardı yavaş yavaş torbalanıyorlardı, laleler yeni yeni açılmışlardı ve sümbülleri seçen seçti. Daha sonra Dilan süs bitkilerine gittik güzel bir sera İç mekan üretimleri var muhtelif yerli üretim ve ithal iç mekan bitkileri vardı. Çiçeklerden örnek olarak, fucus benjamnin, arokarya, beyaz yelken, kardeş kanı, difenbahya, yukka gibi aklıma gelenler. Karşısındaki ve yan serada muhtelif mevsimlik çiçekler ve onbir ay çiçeği ve sinereryalar vardı. |
ya resimler?.....
|
4 Eklenti(ler)
Fotoğrafları Sebo yayınlayacak şu an makine onda zaten, o yapmazsa yarın ben gönderirim ama Celal bey facebook'a yerleştirmiş ama onlarda aşağıdakiler.
Eklenti 31871 Eklenti 31872 Eklenti 31873 Eklenti 31874 |
Toplantıya gitmek üzere yola çıktım. Gelen önemli bir telefon nedeni ile Gölcük'ten geri dönmek zorunda kaldım.
Herşey nasip kısmet yola çıksan da olmayacaksa olmuyor işte. Resimlere bakacağım artık ne yapalım. Sefanız olsun arkadaşlar. |
Dün sizin için de bizim için de (bahçede oğlumun doğum günü vardı) şanslı bir gündü. Hava çok güzel günlük güneşlikti. Mevsimlik çiçek bakmak açısından erken bir zamandı. Nisan sonu- Mayıs başı gibi tekrar sera gezisi düzenleyelim.
Hatta Habibe bizi Maşukiye'ye davet edebilir belki ;) |
Evet limon Mayıs gibi Seralar daha şenlikli olur. Maşukiye için birer hırka takviyesiyle orasıda güzel olur. Çünkü Maşukiyede ki balık restorantlarının olduğu mekanların hepsi gölgelik ve serin oluyor.
|
Türkiye´ye geldigimde insallah bende katilacagim bu tür gezi ve toplantilara. Imreniyorum sizleri uzaktan izlerken.
Sevgiler... |
Süper bir gündü, yalnız bir yöneticimiz galeride başlık açsada fotoğrafları yayınlıyabilsem ;)
|
|
Fotograflar için teşekkürler. Gitmiş kadar oldum. Çok da kıskandım. Özellikle coleusları görünce.;)
|
Nasıl bir gün geçirdiğinizi tahmin edebiliyorum:p Arasıra kulaklarım çınlamadı değil hani:D Aranızda olamadığıma üzüldüğüm için bu başlığı pek ziyaret etmemiştim. İnşallah başka sefere, hepinize sevgiler.
|
Rica ederim Sevgili Zenfree, senide aramızda görmeyi isterdik ama kısmet olmadı. Başka bir toplantıya inşallah.
Sevgiler ;) |
Yine çok güzel bir toplantı oldu.Katılan herkesin ayağına sağlık.
|
Gerçekten çok güzel bir gün geçmiş.
Seralar çok güzelmiş. Fiyatlar nasıldı? Şehirdeki seralara göre daha mı uygundu fiyatlar? |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 07:16. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025