![]() |
Lefkoşa 17 Kasım 2007
Kıbrıs'ta havalar yavaş yavaş serinlemeye başladı. Artık sanırım toplanabiliriz. Ne dersiniz ? Herkese uyan zamanı birlikte tespit edelim ve toplanalım. Uyan zamanı tespit için "BANA HER ZAMAN UYAR" demeyin tarih teklifleri yapın. Ortak bir tarih ve yerde buluşalım.
İlk teklif benden olsun. Hafta sonu bir gün olabilir mi? |
Buket hanım merhaba. Hafta sonu benim için uygun. Uygun görürseniz önce katılımcıları ve yerleşim yerlerini belirliyelim, ardından tarih ve yere karar verelim. Ben önce kendimi yazıyorum, katılabilecek herkes listeye ekleme yapsın.
1-msgurkan (Mehmet S. Gürkan) - Lefkoşa |
1-msgurkan - Lefkoşa
2-Buket Aknar - Girne |
1- msgurkan- Lefkosa
2- Buket Aknar- Girne 3- Ali H. ALI (uzaklarda olsamda sizlerle birlikteyim)- Melbourne |
Ali Bey yakınlarda Kıbrıs'a bir seyahat düşünüyor musunuz? Eğer düşünüyorsanız sizin buralarda olduğunuz zamana ayarlayalım. Ne dersiniz?
|
Benide o yapacağınız toplantıda varsayabilirsiniz gelemesemde manevi olarak orada olacağım :rolleyes:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
sevgi ve selamlar |
Alıntı:
5- Birsen Şemseddin |
Alıntı:
|
17 Kasım 10:30 ile 12:30 arası benim için de uygun diğer arkadaşlar ne diyor ?
Bu arada Şengül hanım bir süredir sitemize uğrayamıyor ve sanırım bu tarihleri ve buluşma çalışmalarımızı da görmedi. Belki en erken zamanda o da görür de onunla da tanışırız. |
17 kasım saat 10:30-12:30 arası benim açımdan uygun. İlk toplantımız geniş katılımlı olmayacak gibi görünüyor. Ancak başlangıç açısından bunun çok önemi yok. Ağaç, doğa ve BONSAİ sevgisi insanların kalbine uzak değil ve yakın gelecekte geniş bir katılım olacağına hiç şüphem yok.
|
merhaba,
belirtilen gün ve saat benim açımdan uygun . yerini de belirlerseniz o saatlerde orada olacağım selamlar |
17 KASIM 2007 Cumartesi
1-Buket Aknar 2-M.S.Gürkan 3-Ahmet Polili 4-Birsen Şemsettin Şimdi sıra toplanılacak yere karar vermekte. Ben Girne'de olmama rağmen bana Lefkoşa uygun, eğer Ahmet Polili'ye de uygunsa Lefkoşa'da olabilir sanırım. Yer önerilerini bekliyoruz. Bir kaç yer öneriyorum. Birlikte karar verebiliriz. Şefler Pastahanesi (2 tane şefler var hangisi olabilir?), Mr Bob's, devamını siz getirin........................................ |
Taşkınköy'deki Şefler Pastahanesi uygun.
|
Tarih ve yer bana da uygun. Ohalde 17 Kasım Cumartesi Taşkınköy deki ŞEFLER pastanesi nde buluşuyoruz.Daha kalabalık bir katılım olmasını arzu ederdim. Ama bu bir başlangıç olsun.Arkası gelir diyorum.Bu arada Şengül Hanımdan hala bir haber yok.Acaba buluşma tarihimizi duymadı mı?
|
Gün: 17 Kasım 2007 Cumartesi
Saat: 10:30 Yer: Taşkınköy Şefler Pastahanesi |
Buket Hanım;
Buluşma tarihiniz ve yer belirlendiğine göre agaclar.net/toplantı sayfasında bir başlık açın bence. Toplantı yazılarınıza ordan devam edin, bu şekilde bulunması daha kolay olabilir. Orda başlık açtıktan sonra bu sayfaya link vererek orda devam ediyoruz diyebilirsiniz. Gerçi size kalmış tabi ama ben sadece fikir belirtmek istedim. Umarım yalnış anlamazsınız. Sevgiler; |
Sevgili Sebo ben o söylediğin şeyleri becerebilsem daha neler yapacağım. Bazen bunları bile yapabildiğime inanamıyorum. Ama olsun nasıl olsa Kıbrıs'lı arkadaşlar ve Kıbrıs dostları mutlaka burayı takip ediyorlardır.
(Bu arada bilgisayar ile birçok şeyi yapabilmem için bana usanmadan, sabırla yardımcı olan ağaçlar.net sayesinde tanıştığım ağaçlar.net üyesi Penelophe'ye çok şey borçluyum belirtmek istedim.) |
Toplantida fotograf cekip, agaclar. net;e eklemeyi unutmayin .
hepinize sevgiler. |
Eğer uygun olursa biz toplantıya ailecek katılacağız.
|
Sevgili Buket, Kıbrıs gurubunun toplanacağını duydum, ne güzel şimdiden başarılar dilerim. Kalbim sizlerle beraber.
|
Sevgili Buket, Taşkınköy deki Şefler Pastenesinin telefonunu da alırsak herhangi bir yanlış anlaşılmayı önlemiş oluruz. Yanlış bir yerde birbirimizi beklemiyelim.Benim anladığım yer DEVPA supermarket le Altınbaş Petrol arasında ki ŞEFLER pASTANESİ .Öyle mi?
|
17 KASIM 2007 Cumartesi
Taşkınköy Şefler Pastahanesi 1-Buket Aknar 2-M.S.Gürkan 3-Ahmet Polili 4-Birsen Şemsettin 5-Şengül Akalınlı (Şengül hanım ile telefonda konuştum) |
Kibrisli agaclar.net uyeleri, yarin yapacaginiz toplantinin keyifli ve guzel sohbetli gecmesini dilerim.
Hepinize sevgiler. |
Umarım güzel geçecek. Birbirimizi tanımak için ne yapmalıyız. Önerisi olan var mı?
|
Birsen Hanım, yaptığınız adres tarifi doğru. ŞEFLER PASTANESİ, DEVPA’dan Altınbaş Petrol’e giderken yolun sağında kalıyor. Telefonu : 0392 225 57 88
Yarın 10:30'da görüşmek üzere. Ali Bey, bu toplantıda sizde olabilseniz ne güzel olurdu. Aslında Skype ile görüntülü bilgisayar bağlantısı kurulabilirdi. Bekli ilerde yaparız. |
Mehmet bey sizce arayıp yer ayırtmamız gerekir mi? orası bir pastahane olduğu için yer ayırtmayı düşünmedim. Siz ne dersiniz?
|
Buket Hanım ben dün oradan geçip konuştum. İçeride veya hava güzel olursa dışarıda oturacak yer çok. Yer ayırtma da gerekmezmiş. Sanıyorum birbirimizi bulmamız da zor olmaz. Oradaki görevliye "AĞAÇLAR" gurubu olduğumuzu söyleriz, sonradan gelenler en kötü ihtimal ile görevliden gurubu bulurlar.
|
Öyleyse yarın görüşmek üzere diyelim...
|
hayırlısı
Hadi hayırlısı. Yarın sabah görüşmek üzere.
|
İyi toplantılar, konuşma konularını ve resimleri heyecanla bekliyoruz.
|
3 Eklenti(ler)
Toplantımızı; Buket Aknar ve ailesi, Msgürkan, Ahmet Polili, Birsen Şemsettin ve eşi, Serhan ve annesi(Sergül Kumru) ve Desperado'nun katılımı ile gerçekleştirdik. İnanın saatın nasıl geçtiğini anlayamadık.
Şengül hanım son anda çıkan acil bir işinden dolayı aramızda olamadı, inşallah bir daha ki sefere. MSGürkan; bizlere bonsai konusunda bilgiler verdi, internetten derlediği bilgilerden oluşturulmuş bir CD getirdi. Ben kendi adıma onun bildiklerini görünce iyice cesaretlendiğimi söylemem gerekiyor. Mutlaka ben de bonsai yapacağım. Serhan bana süs biberi tohumlaru getirdi. Ahmet Bey'in Ziraat Mühendisi olmasından dolayı onu sanırım epeyi terlettik. Ben arkadaşlara japon feneri tohumları ayrıca bir çeşit Atatürk ağacı fidesi getirdim. Birsen Şemsettin ise herkese birer Japon şemsiyesi fidesi getirdi. Bugün herkesin şansı Japon'lardan yanaydı. Yağmur yağacak olsa şemsiyeleri açıp, fenerleri yakacaktık. Ama hava çok güzeldi. Ortam çok sıcaktı. Ne ise biraz fotoğraf ekleyeyim de devamını daha sonra anlatırım. Arkadaşlar da yorumlarını lütfen eklesinler... Eklenti 24743 soldan sağa : Buket Aknar, Msgürkan,Ahmet Polili Eklenti 24744 Ahmet Aknar (eşim), Birsen Şemseddin, Sergül Kumru (Serhan'ın annesi) Eklenti 24745 Birsen hanım, Sergül Hanım ile bahçesindeki çiçeklerin fotoğraflarını izliyorlar. Arkadaki oğlum Güzey |
sevgili sanal dostlar, bugünkü ilk toplantımızla artık tanışmış olduk. Güzel bir gün ve çok yararlı bir zaman geçirmiş olduk. Bu arada aramızda bulunamayan Şengül Hanım ve Ali Bey in kulaklarını da çınlattık. Tohum, bitki ve bilgi alışverişi de yaptık.Özellikle genç dostların katılımı çok hoştu. Gençler arasında ciddi konulara meraklı olanların bulunması sevindirici bir olay. Hep derim" Hayvan ve bitkileri sevenlerden kimseye zarar gelmez " diye...
İlerde daha kalabalık toplantılarda buluşacağımızı umarım.Resim çekenlerin fotoğrafları eklemelerini dört gözle bekliyorum.Böyle güzel ve yararlı organizasyonlara vesile olan "Ağaçlar. net" e teşekkürler.. |
Hadi bakalım ilk toplantınızı gerçekleştirdiniz, gerisini bekliyoruz artık.:) Kutlarım arkadaşlar..
|
İyi bir başlangıç yaptık. Buket geniş aile katılımı ile toplantının daha renkli geçmesini sağladı. Aramızda gençlerin ve Ahmet Bey gibi ziraat uzmanının bulunması güzeldi. Toplantımızın, bu siteyi izleyen ağaç ve doğa severler ile bonsai yapmaya meraklı Kıbrıs'lı dostlara bir çekim yaratamasını diliyorum.
|
Sevgili Buket, eve gelir gelmez hemen toplantı notlarınızı okudum, resimlere baktım. Güzel bir toplantı gerçekleştirmişsiniz ne mutlu. Daha nice toplantılara diyelim. Sevgiler....
|
Tebrikler arkadaşlar, inşallah tekrarlarını yaparsınız ve hatta ümidim o ki bir gün sizin orada bir toplantıyı hep beraber yaparız...
|
3 Eklenti(ler)
Eklenti 24792
Mehmet Bey ile Bonsai konusunda sohbet Eklenti 24793 Kıbrıs'lı genç ağaçlar.net üyelerimiz. Güzey (oğlum), Güzen(kızım), Serhan, Desperado Eklenti 24794 Mehmet Bey bonsai'si hakkında bizlere bilgi verirken. |
Kuzey Kıbrıs'ta yetiştirilen çok ilginç orkide türleri görmüştüm nette. Oralarda baya bi sera var heralde ?
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 20:38. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025