![]() |
Evet havalar iyice soğusa da bence arayı fazla soğutmayalım :)
|
Güzel bir gündü dostlarla anıtkabiri gezmek... Güzel ağaçların fotoğraflarını çekmek. Atamızın huzurunda eğilmek...
Bu arada bir içeri bir dışarı derken epeyce üşütmüşüm... |
Çok güzel, unutulmaz bir geziydi.Öncelikle düzenleyenlere çok teşekkür ederiz.Bir daha ki birlikteliği dört gözle beklediğimizi belirtiriz.
|
Çok istediğim halde gelememenin üzüntüsü içerisindeyim. :(
Ne gül bir gezi olmuş kıskanmamak elde değil.İnşallah imkanlar el verdiğinde mutlaka katılacağım. |
Sevgili dostlarım, merhaba.
Anıtkabir'i her ziyaretimde, yeni bir şeyler öğrenirim. Öğrendikçe de daha bir bağlanırım. Gelemiyen ve gelemediği için hayıflanan dostlara bir önerim olacak. Anıtkabiri Bilgisayarınızın başından da ziyaret edebilirsiniz. Güzel bir site hazırlanmış. http://www.tsk.mil.tr/Anitkabir/index.html Bu hizmet için de ilgililere teşekkür ederim. İnanıyorum ki, daha da geliştirilecektir. Bu anasayfadan hareketle diğer bölümleri nasıl olsa bulursunuz. Yapacağınız sanal ziyaretler daha sonra yapacağınız gerçek ziyaretin de daha verimli keyifli geçmesini sağlayacaktır. Sevgiler, saygılar. |
Sn Yücel Bey ben de size teşekkür ediyorum böyle güzel bir siteden bizleri haberdar ettiğiniz için.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 07:53. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025