![]() |
İnşallah bir aksilik olmazda bizde bu güzel guruba katılırız. Hem Atamızı ziyaret etmekten hemde sizin gibi dostları tanıyacak olmaktan mutluluk duyacağız.
|
Biz eşim ve oğlum ile birlikte orada olacağız.Ne yaparsınız alışkanlık Atamızın huzuruna ailecek gideriz daima.
|
Alıntı:
(Bknz 28. hücre...) İstenmiyorsam sorun yok!.. |
Sn. hassoman adınız yanlışlıkla silinmiş olmalı, yeniden ekledim.
01.Yücel Özlem 02.Müjgan 03.M.Sema 04.Dev sekoya 05.Şükran Ünal 06.Şükran Ünal'ın eşi 07.Hassoman 08.Darkyes 09.Herbaryum 10.Tuğbey 11.Sevinç(Tuğbey'in eşi) 12.nevsune |
Alıntı:
Hemen bir jest yapayım...:p 01.Hassoman (başımızın üstünde yeriniz var) 02.Yücel Özlem 03.M.Sema 04.Dev sekoya 05.Şükran Ünal 06.Şükran Ünal'ın eşi 07.Müjgan 08.Darkyes 09.Herbaryum 10.Tuğbey 11.Sevinç(Tuğbey'in eşi) 12.nevsune |
[QUOTE=Müjgan;176548]Çok özür dilerimmm. ....Hemen bir jest yapayım...:p
01.Hassoman (başımızın üstünde yeriniz var) Hay Allah, görüyor musunuz bak, şimdi de mahçup oldum... Nevsune Hanımla siz o hızlı duyarlı refleksinizle beni gerçekten utandırdınız.... :o Ama iyi ki alınganlık yapmışım, böyle iki hoş mesaj almış oldum....:D |
Günaydın arkadaşlar. Biliyorsunuz 24 kasım Öğretmenler Günü. Büyük bir ihtimalle Anıtkabirde bir tören düzenlenmiştir. Muhtemelen bu günün anısına okullardan çocuklar gelecektir. Kalabalık olacaktır. Rahat gezilebilinir mi bilmiyorum?
|
Evet 10 Kasım kalabalık olur diye erteledik, 17 Kasım'ı komutan yok diye erteledik. Bunu da ertelemeyelim bence. Yine de siz bilirsiniz :)
|
Ankarada Atamızın huzuruna çıkacak arkadaşlar
Her ne kadar yanınızda olamasamda Bütün kalbimle Sizlerin ve Atamızın yanındayım. İnşallah ileriki günlerde diğer etkinliklerde buluşmak dileğiyle. |
Alıntı:
Ziyaretimizde, sizleri, Ağaçlar.net topluluğunun tümüyelerini, yanımızda hissedeceğiz. Sevgiler. |
Alıntı:
|
Bence ertelemeyelim. :)
Ben Cumartesi gününü iple çekiyorum. |
Arkadaşlar yarın buluşulacak '' kafe'' nin kapısı dediğimiz yer tam olarak neresi yanlış yerlerde beklemeyelim.
|
Şükran Ablacım,(****** Tandoğandan girip ASLANLI YOLU ve Meydanı geçip ) Anıttepe tarafındaki kapıya giderken merdivenleri inice sağında kalıyor.
|
Alıntı:
Anıtkabir'de iki tane kafe var. Buluşma yerimiz, bayrak direğinin yanındaki kafedir. |
24 Kasım Anıtkabir ziyareti
Beni de listeye ekleyebilir misiniz lütfen ?
|
01.Hassoman
02.Yücel Özlem 03.M.Sema +2 (eşi ve oğlu) 04.Dev sekoya 05.Şükran Ünal 06.Yaşar (Şükran Ünal'ın eşi) 07.Müjgan 08.Darkyes 09.Herbaryum 10.Tuğbey 11.Sevinç(Tuğbey'in eşi) 12.nevsune 13.nazlı06 14.Ayşe Özdil 15.Ayşe (Yücel Özlem'in eşi) |
Buluşma yerimiz, saat 13.30'da Anıtkabir'deki bayrak direğinin yanındaki cafedir. Hava soğuk olmazsa dışarıda, olursa içeride bekleyelim birbirimizi...
Ad ve soyadlar konusunda da eğer bir mahsuru yoksa, bana kısa mesajla kullanıcı adı ve karşısına gerçek ad ve soyadlarınızı yazarsanız iyi olabilir. |
Bu durumda ben biraz erken gelip saat 13:00 gibi orada olacağım gibi. Bu arada öyle sanıyorum ki benim her halükarda 15:50'de ayırlamam gerekecek :(
|
Ben de saat 13.00 de orada olacağım. Eşim gelemiyor.
|
Ağaçlar.net ekibi olarak Anıtkabir ziyaretini yaptık. Öğretmenler günü dolayısı ile akın akın gelen, öğretmen ve öğrencilerle birlikte bahçeyi ve müzeyi gezdik. Bu gün Anıtkabir'i ziyaret eden 63.458 kişi arasında biz de vardık. Mutluyuz.
Ayrıntılar daha sonra. Ben haberi yetiştireyim dedim. Sevgiler. |
Merhaba, Güzel bir gündü. Erken ayrılacaktım ama o kadar zevkli ve güzeldi ki yarıda bırakamadım :)
Katılan herkese teşekkür ederim. Toplantıya ait elindeki fotoğrafları paylaşmak isteyenler aşağıdaki albümü kullanabilirler. Anıtkabir Ziyareti (24 Kasım 2007) |
Çok güzel bir Anıtkabir gezisiydi. Doyamadık. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.
|
Hava muhalefeti olmadan, keyifle vakit geçirdiğimiz bir gündü.
Atatürk'e fiziken yakın olmak, onun yattığı alanda dolaşmak bir kez daha beni titretti ise de, anlamlı bir günde, anlamlı bir ziyaret için orada bulunan bütün arkadaşlara teşekkür ederim.:) |
Ankara Grubuna ilk kez katıldım. Kendimi sanki çok önceden tanıdığım dostların arasında hissettim. Hepsine teşekkürederim.
Anıtkabir Türkiye'nin çeşitli yerlerinden gelen gençlerle, çocuklarla cıvıl cıvıldı... Onların Atalarına olan sevgisini, saygısını görünce insan kıvanç içinde kalıyor. Benim için duygulu, anlamlı güzel bir gündü... |
Hava biraz serin olmasına rağmen gezi çok güzel geçti.
Fotoğrafları görükten sonra oğlum gelemedim diye hala bıdı bıdı ediyor... |
Ziyaretin güzel olacağını düşünüyordum ama böylesine özel olacağı aklımın ucundan bile geçmezdi. Bu özel buluşmayı gerçekleştirenlere teşekkür ederim.
Bunun ötesinde, her ağaçlar.net buluşma sonrasında; bu topluluğun yalnızca bir sanal site değil, bir aile olduğu düşüncesiyle geri dönüyorum. |
Dün Anıtkabir müzesini gezerken, rehberimizin verdiği bilgilerden yararlanmak için yanımızda dolaşanların bazı yorumlarına da kulak misafiri olmuştum. Bugünlere nasıl zorluklarla gelindiğini gösteren öyle çok işaret vardı ki o müzede, değerini bazen unuttuğumuz.
Bazen hani bir şeyler cuk oturur ya; bu sabah gazetede okuduğum yazıda, o dönemde yaşananlar ve kişilerin olağanüstü gayretleri, sahip çıkmamız gereken değerleri bir kez daha düşündürdü bana. Okumak isteyenler için: http://www.milliyet.com.tr/2007/11/25/yazar/dundar.html |
[QUOTE=hassoman;177651]Ankara Grubuna ilk kez katıldım. Kendimi sanki çok önceden tanıdığım dostların arasında hissettim.
Demiş arkadaşım. Aynı duyguları paylaşıyorum. İnanılmaz güzel ve zevkliydi. Yılda en az 5 kez Anıtkabire giderdim ama bu kadar güzel olmamıştı. Emeği geçen herkese buradan çok teşekkür ediyorum. |
Duygularımızı ifade ettikten sonra neler yaptığımızı da anlatalım :)
Saat 13-13.30 arasında grup elemanları neredeyse buluşma yerinde idiler. Bir tek Ayşe Özdil gelemeyecekti o da önceden haber vermişti. Anıtkabir kafede yeni aramıza katılanlarla yaptığımız tanışma faslından sonra, Anıtkabir park ve bahçe müdürü Engin bey mihmandarlığında turumuza başladık. Ziyaretçilere kapalı olan da dahil olmak üzere, parkta küçük bir tur yaptık. Bu turda hediye edilen bazı ağaçları görme şansımız da oldu. Daha sonra müze kafeteryasında Engin beyin ısmarladığı kahvelerimizi içip biraz dinlendikten sonra, programın sürpriz olan bölümüne sıra geldi. Komutan büyük bir nezaketle bizi odasına davet etti. Güleryüzlü ve misafirperver komutan bize çay ve kuru pasta ikram etti. Beni en mutlu eden şey Anıtkabir fanatiği olan Yücel Özlem'in gözlerindeki ışıltı idi. ;) Hoş bir sohbetten sonra komutanla vedalaşıp, odasından ayrıldık. Müze bölümünü gezerken Komutan'ın görevlendirdiği iki mihmandar sayesinde de, müzedeki her şeyi tüm detayları ile dinlemiş olduk. "Beleş" mihmandarları gören diğer ziyaretçiler ile, kalabalık bir grup halinde müze gezimizi sürdürdük. Müze defterine agaclar.net adına notumuzu yazıp imzaladıktan sonra, keyifli bir günü bitiren vedalarımızı yaparken, aslında oturup sohbet edemediğimizi, birbirimizle çok ilgilenemediğimizi farkedip, başka bir gün için de bunu yapmamız gerektiğini düşünüp ayrıldık. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 12:43. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025