![]() |
Evet
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Yalova arkadaslar yarin kacta ve nerde toplaniyoruz?
|
Alıntı:
|
Merhabalar,
Kısmetse yarin bende geliyoruum :-) Herhalde kabul edilirim değil mi? :-) Kuzenim Zerrin Mutlu sayesinde buraya üye olmuş bulunmaktayım. Güzel Bursa' mda yaşıyorum. İşimizin yoğunluğu nedeniyle fırsat buldukça sevgili kuzenim ve bir arkadaşımızla birlikte doğa kültür gezilerine katılmaktan zevk alıyoruz. Yarınımızın çok güzel geçmesi ve görüşmek dileğiyle... |
Sevgili LuLuDiA aramıza hoşgeldiniz ;)
Toplantıda sizide aramızda görmekten onur duyarız. Zerrin Hanıma sizi sitemize üye yaptığı için teşekkür ederiz ;). Sevgiler ;) Listemizin son hali: 1) Selahattin Yılmaz 2) Sebahattin Sargın 3) Badem ağacı 4) Maycan Bahçe 5) BSA 6) Sinaninci1 7) Poinciana 8) Bülent16 9) Kudret 10) Uzman16 11) Güler 12) İargın 13) Selenn 14) Ferda Ülkümen (Kesin Değil) 15) Sevelim 16) Dilek Tekir 17) Erdem Senyer 18) Celal Sungur ve Eşi 19) Todor 20) Bravis ve Eşi (Kesin değil) 21) Ekalafat (Kendisi özel mesaj yolu ile geleceğini belirtti) 22) Hedera 23) Orhan Bey ( Kendisi siteye henüz üye değil ama Sevgili Hedera ve benim misafirimiz) 24) Zerrin Mutlu 25) Merve Özdemir (Kesin Değil) 26) Ankara Ekibi (Manevi Olarak ) 27) Arsenakdoğan (Kesin Değil) 28) LuLuDiA 29) Drmiyevic 30) Şükran Ayalp (Manevi Olarak ;)) 31) ...? |
Arkadaşlar yarın gelecekler için Kış saati uygulamasını gözardı etmemelerini ve yarın yeni uygulamaya göre saat 12:00 da toplanacağımızı bildirmek isterim...
|
Merhaba Bursalı dostlar;
Son dakikaya kadar ses çıkarmadık, gelme konusunda ama grip benim yakamı kolay bırakmıyor şeker nedeniyle, birde fuar gezme programı olunca benim için zor olması nedeniyle aranızda bulunamayacağız, gönlümüz sizlerle olacak iyi eğlenceler diliyor, herkese sevgi ve selamlarımızı sunuyoruz. Mehtap- Mucip |
Çok geçmiş olsun Mucip bey. Gelememenize çok üzüldüm Sn. Gürbüz ailesi, sizin gibi değerli ustalarımızı aramızda görebilmeyi çok isterdik :(. İnşallah başka bir toplantıda görüşebiliriz...
Sevgiler ;) |
1) Selahattin Yılmaz
2) Sebahattin Sargın 3) Badem ağacı 4) Maycan Bahçe 5) BSA 6) Sinaninci1 7) Poinciana 8) Bülent16 9) Kudret 10) Uzman16 11) Güler 12) İargın 13) Selenn 14) Ferda Ülkümen (Kesin Değil) 15) Sevelim 16) Dilek Tekir 17) Erdem Senyer 18) Celal Sungur ve Eşi 19) Todor 20) Bravis ve Eşi (Kesin değil) 21) Ekalafat (Kendisi özel mesaj yolu ile geleceğini belirtti) 22) Hedera 23) Orhan Bey ( Kendisi siteye henüz üye değil ama Sevgili Hedera ve benim misafirimiz) 24) Zerrin Mutlu 25) Merve Özdemir (Kesin Değil) 26) Ankara Ekibi (Manevi Olarak ) 27) Arsenakdoğan (Kesin Değil) 28) LuLuDiA 29) Drmiyevic 30) Şükran Ayalp (Manevi Olarak 31) Liste baktım çok güzel isimlerle dolu bende sizleri tanımak için orda olacağım ... |
Toplantıya az kaldı ;)
Umarım güzel ve doyurucu bir toplantı geçirebiliriz... |
Bu yoğunluk yeşil Bursa'nın şanına çok yakıştı. Övünmek gibi olsun(!)biz yeşile diğer illerden biraz daha fazla düşkünüz ;)
Misafirlerimiz şimdiden hoş geldiler. Görüşmek üzere.. |
Çok güzel bir gün geçirdik arkadaşlar. Öncelikle davetimizi kırmayıp geldiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim ;)
Yolava Ekibine teşekkür ederiz, davetimizi kırmayıp geldikleri için... Bizi hiç yalnız bırakmayan Güler hanıma teşekkür ederiz.... Toplantı saat 12.00 civarlarında başladı. Yeni gelen arkadaşlar ile tanışıldı. Uzun süredir görmediğimiz üyemiz Sevelim ile hasret giderdik ;). Sitedeki sorunlar ve şikayetler konuşulup tartışıldı. Sevelimin getirdiği tohumlar ve Sinan Beyin getirdiği melisa çelikleri dağıtıldı. Tohumlar ve çelikler için arkadaşlarımıza çok teşekkür ederiz ;) Bur-Cu büfedeki sohbet faslından sonra Botanik park gezildi. Ağaçların sonbahardaki renk cümbüşüne tanık olundu. Selahattin Hocam bilmediğimiz ağaçları tanıttı. Botanik parkı gezerken bazı arkadaşlarımız ile Bursada bir Bonsai Atölye Çalışması yapmaya karar verdik. Bu konu üzerinde çalışacağız.... Botanik parktan sonra, bazı üyelerimizin ayrılması gerekti onları yolcu ettik. Kalan sağlar ile fuara gittik ;). Fuardaki bir sohbet faslından sonra fuarı gezdik. Ufak tefek alışverişler yaptık. Saat 17.00 gibi toplantıyı bitirdik. Bizi kırmayıp toplantımıza gelen bütün arkadaşlarımıza çok ama çok teşekkür ederim. İleri ki toplantılarda bizi yalnız bırakmayacaklarını ümit ediyorum ;) Toplantıya Katılanlar: 1) Selahattin Yılmaz 2) Sevelim 3) Bülent16 4) Güler 5) Todor 6) Sinan 7) Sinaninci1 8) Kudret 9) Uzman16 10) Hedera 11) Badem Ağacı 12) Maycan Bahçe 13) Celal Sungur ve Eşi 14) LuLuDia 15) Drmiyevic 16) İargin 17) Ekalafat 18) Sebahattin Sargın Fotoğrafları Hedaranın fotoğraf makinesi ile çetim bende kalıcaktı fotoğrafları yayınlamak için. Fakat onda unuttum :(. Yarın alıp yayınlıyacağım, fotoğraf yayınlıyacak arkadaşlar galeride açılacak bölümde yayınlasınlar lütfen fotoğraflarını.... Sevgiler ;) |
Toplantınıza gö(ü)ya katılacaktım. Bu konularda genelde hem kendime hem de çevreme yalancı çıktığım için özellikle geleceğimi belirtmedim. Bursa, Yalova ve çevresi ve kişilere ziyaretler yapacaktım, tım..tım. Oğlumun Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri nedeniyle olanaksızlaştı. Olsun, bu da güzel. Sütçülere de gidemedim zaten...
Çoook derin ve sağlıklı köklerim var :p demekki bulunduğum yere.. Kimse kıymetli yerimden oynatamıyor beni:p Olsun. Bir gün "Tree Mover" ile nakledeceğim kendimi nasıl olsa... Güzel yazılarınızı ve fotolarınızı bekliyor ve yetiniyoruz... |
|
Katılan herkesi kutluyorum. Kutluyorum çünkü karar verip gitmek, çaba ve gayret gerektiriyor. Gelemediğim için üzgünüm. Fotograları bekliyoruz. Bakalım neler yaptınız? :)))
|
Sebahattin bey biz Ankara ekibi olarak yanınızdaydık, güzel bir toplantı ve gün geçirmenize çok sevindik. Umarım bir gün ya siz bizim ya da biz sizin toplantınıza katılırız. Sevgi ve selamlar. :)
|
Güzel bir toplantı oldu. Bursa ekibine teşekkürler...
|
Tüm Bursa'lılara teşekkürler.
|
Kudret Bey ve Sinan Bey;
Davetimizi kırmayıp toplantımıza katıldığınız için biz teşekkür ederiz ;) Sevgili Herbaryum; Güzel sözleriniz için teşekkür ederim. Ankara ve İzmir ekibleri kaldı katılmadığım en kısa zamanda bir yolunu bulup onlarıda ziyaret etmek istiyorum ;) |
Toplantıya katılan herkese buradan tek tek teşekkür ederim.Hepiniz iyiki geldiniz.
|
Toplantıya renk katan herkese teşekkürler.. Güzel bir pazar günüydü.
|
Bursa toplantısına katılmak ve sizlerle tanışmak mutluluk verdi.
Herkese emeği için teşekkürler. |
Bursali arkadaslar hersey icin cok tesekkurler. Sebo Mumcicegi icin fidesi hakikaten bir suprizdi cok tesekkur ederim.
|
Sinan bey;
Sizi mutlu ettiysem,ne mutlu bana ;). Uzman16; Bizde seni tanıdığımız için mutlu olduk, ileri ki toplantılarda da aramızda olman dileği ile... Sevgiler ;) |
Arkadaşlar çektiğim fotoğrafları galeriye yükledim, çok güzel bir gündü gerçekten de ;).
Fotoğraf makinesi için Sevgili Hederaya çok teşekkür ederim ;) |
Arkadaşlar kısa bir süre bulunabildim toplantıda ,"hepimiz mehmetiz mitingi" ne de sözüm olduğu için erken ayrılmak zorunda kaldım.öncelikle sizlerden özür diliyorum. Böyle nezih bir topluluğa daha fazla zaman ayıramadığım için de üzülüyorum. Uzaktan gelen arkadaşlara da iyi ev sahipliği yapamadım. Umarım bundan sonraki toplantılarda daha uzun görüşmek mümkün olur.Dört gözle bekleyeceğim.
Sevgili kardeşim Sebahattin, emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. maycanbahçeye elmalar için ve sevelime balon için ayrıca (eren de teşekkür ediyor) teşekkür ederim. Sebahattin, çiçeğin adını unuttum, gelir gelmez diktim kimdendi bilmiyorum ama teşekkürler. |
Sevgili ekalafat;
Aldığınız bir melisa çeliği idi, Sinan İnci getirdi. Kendisine bir kere daha teşekkür ediyoruz. Davetimizi kırmayıp toplantımıza katıldığınız için biz teşekkür ederiz... Sevgiler ;) |
1 Eklenti(ler)
Selahattin Hocam, bu kökleri elinden kaptım ama, nedir nasıl ekilecek hiç bir şey sormadım.
Selamlar,sevgiler, Bursa toplantısındaki içten ev sahipliğiniz, kırk yıllık dost aşinalığınız için hepinize tekrar teşekkür ederim. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 03:56. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025