agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Agaclar.net Toplantı ve Gezileri (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/)
-   -   28 Ekim 2007 Bursa Botanik Park ve Burtarım Fuarı Toplantısı (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/6016.htm)

Selahattin Yılmaz 23-10-2007 19:58

Botanik parkın içerisinden giriş kısmını wikimapia.org dan işaretleyecektim ama maalesef o alan açık değil.

Biz biraz uyanıklık yaptık seboyla, aslında önden gidip çay bahçesi için bakacaktık baktık gerçi de yine de acer palmatumları görünce dayanamadık gelen üyeler bize bırakmaz diye bize yetecek kadarını önden topladık yine de herkese yetecek kadar var :D...

sukranayalp 24-10-2007 08:44

Sevgili arkadaşlarım, küçük bir operasyon geçirdiğim için toplantıya katılamayacağım. Gönlüm ve aklım sizlerle.

Sebahattin Sargın 24-10-2007 08:50

Şükran Hanım;

Çok geçmiş olsun efendim, gelemeyeceğiniz için üzüldüm :(.

uzman16 24-10-2007 09:00

Günaydın,

Yeni olmam sebebiyle henüz kimseyi tanımıyorum, ama toplantıya da katılmak istiyorum.

Eğer çocukların ders programını halledebilirsem ağaçlar.net ekibiyle tanışmaya

geleceğim.

sukranayalp 24-10-2007 09:01

Teşekkür ederim sevgili Sebahattin. Bir sonraki toplantıda sizlerleyim. Bursa, ağaçlar.net için önemli bir ilimiz.
500 yıllık ardıç ağaçları, yine asırlık çınarları, hem tarım hem de sanayii merkezi olması sebebiyle ağaçlar.net'in kalbi - bence - Bursa'dır.

Sebahattin Sargın 24-10-2007 09:05

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi uzman16 (Mesaj 165224)
Günaydın,

Yeni olmam sebebiyle henüz kimseyi tanımıyorum, ama toplantıya da katılmak istiyorum.

Buyrun efendim sizide bekleriz, bu sayede tanışmış oluruz ;). Kapımız herkeze açık, Bursalı olupta, bu başlığı okuyupta, zamanı olupta toplantıya katılmayan üyelerimiz sizi eshefle kınıyorum :mad:. Lütfen Bu sözüme alınması gerekenler alınsın...

Liste son hali ile şöyledir;
1) Selahattin Yılmaz
2) Sebahattin Sargın
3) Badem ağacı
4) Maycan Bahçe
5) BSA
6) Sinaninci1
7) Poinciana
8) Bülent16
9) Kudret
10) Uzman16
11) Güler
12) İargın
13) Selenn
14) Ferda Ülkümen (Kesin Değil)
15) Sevelim
16) Dilek Tekir
17) Erdem Senyer
18) Celal Sungur ve Eşi
19) Todor
20) Bravis ve Eşi (Kesin değil)
21) Ekalafat (Kendisi özel mesaj yolu ile geleceğini belirtti)
22) Hedera
23) Orhan Bey ( Kendisi siteye henüz üye değil ama Sevgili Hedera ve benim misafirimiz)
24) Zerrin Mutlu
25) Merve Özdemir (Kesin Değil)
26) Ankara Ekibi (Manevi Olarak )
27) Arsenakdoğan (Kesin Değil)

ÖNEMLİ:

Botanik Parkta buluşacağımız yer olan "Botanik Kafe" hava şartlarından ve yerinin küçük olması yüzünden, burdan başka bir yerde toplanılmasına karar verilmiştir. Onun biraz daha ilerisinde olan Bur-Cu Büfenin toplantı için daha müsait olduğuna karar verilmiştir.

Duyanlar Duymayanlara duyrulsun

Hayvanat Bahçesinin girişinden değilde onun ilerisinden girdikten sonra, o yolu takip edin. Sonra havuza gelince sağa dönün ve ilerleyin işte Bur-cu Büfe(Bu Şekilde yazılıyor) orada. Toplantı saati: 12.00

Bursamız için söylediğiniz güzel sözleriniz için teşekkür ederim Şükran Hanım ;)

Sevelim 24-10-2007 09:20

*- Şükran Hanım çok geçmiş olsun. Allah şifa versin.

*- Bursa toplantısına az önce galeriye eklemiş olduğum çiçeğin tohumlarını getiriyorum. Çiçeğin ismini bilmediğim için fotoğrafını ekledim. Toplantıda görüşmek dileğiyle.

zenfree 24-10-2007 09:24

Sevgili Sevelim, bu çiçek yıldız çadırı.:))

Ben de tohumlarını arıyordum.;)

http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=2058

Sebahattin Sargın 24-10-2007 09:25

Yıldız çadırı ile ilgili gerekli bilgi bu sayfada var:
http://www.agaclar.net/forum/showthr...z+%E7ad%FDr%FD

sinaninci1 24-10-2007 10:04

Tohumlari nezaman olgunlasiyor, burda benim tanimadigim bir komsumun bahcesinde var, gelip gecerken goruyorum.
Tohumlarin olgunlasma zamanini bilsem istiyecegim.
Sebo toplantinin yapilacagi yerin bir krokisini cizermisin.

celalsungur 24-10-2007 10:32

Sebo, biz 2 kişiyiz. (eşim de gelecek)

Selahattin Yılmaz 24-10-2007 10:38

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi sukranayalp (Mesaj 165215)
Sevgili arkadaşlarım, küçük bir operasyon geçirdiğim için toplantıya katılamayacağım. Gönlüm ve aklım sizlerle.

Geçmiş olsun Allah şifalar versin Şükran hanım..

Sevelim 24-10-2007 10:58

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi sinaninci1 (Mesaj 165265)
Tohumlari nezaman olgunlasiyor, burda benim tanimadigim bir komsumun bahcesinde var, gelip gecerken goruyorum.
Tohumlarin olgunlasma zamanini bilsem istiyecegim.
...

Tohumları 1-2 hafta önce topladım. Belki hala tohumları vardır.

zenfree 24-10-2007 22:15

Cumartesi günü "hepimizin lanetlediği terör olayları" ile ilgili bir etkinliğe katılacağım. Malesef toplantıya gelemiyorum. İnşallah başka sefere. Sizlere güzel bir gün diliyorum.

Sebahattin Sargın 24-10-2007 22:17

Sevgili zenfree toplantı pazar gününe denk geliyor:o

zenfree 24-10-2007 22:19

:eek::eek::eek: Pazar hiç gelemem ki.:eek::eek::eek:

Sebahattin Sargın 24-10-2007 22:20

Anladım, kısmet değilmiş. Başka bir toplantıda görüşmek dileği ile...

sukranayalp 25-10-2007 08:26

Sevelim ve Selahattin Yılmaz arkadaşlarıma dilekleri için teşekkür ederim.
Bir sonraki Bursa toplantısında yanınızdayım.

arsenakdogan 25-10-2007 14:55

teşekkür ederim.
katılmaya çalışacağım.hatta gelebilirsem ağaç ve doğa dostu bi dostumu ve eşinide getirmek isterim.
fakat net konuşmak ve sizi yanıltmak istemem.
görüşmek üzere...

tekrar, davet için teşekkürler

Sebahattin Sargın 25-10-2007 16:11

Sn. arsenakdoğan;

Öncelikile davet mesajımıza cevap verme nezaketini gösterdiğiniz için biz teşekkür ederiz. Sizide listeye ekledim, inşallah görüşebiliriz...

Sevgiler ;)

Sebahattin Sargın 26-10-2007 17:13

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Sebahattin Sargın (Mesaj 165229)

ÖNEMLİ:

Botanik Parkta buluşacağımız yer olan "Botanik Kafe" hava şartlarından ve yerinin küçük olması yüzünden, burdan başka bir yerde toplanılmasına karar verilmiştir. Onun biraz daha ilerisinde olan Bur-Cu Büfenin toplantı için daha müsait olduğuna karar verilmiştir.

Duyanlar Duymayanlara duyrulsun

Hayvanat Bahçesinin girişinden değilde onun ilerisinden girdikten sonra, o yolu takip edin. Sonra havuza gelince sağa dönün ve ilerleyin işte Bur-cu Büfe(Bu Şekilde yazılıyor) orada. Toplantı saati: 12.00

Bursamız için söylediğiniz güzel sözleriniz için teşekkür ederim Şükran Hanım ;)

Değerli üyelerimiz toplantımız kısmetse bu pazar olacak. Uyarılarımı tekrarlıyayım dedim. Duyanlar mutlaka duymayanlara duyursun ;)

celalsungur 26-10-2007 17:26

Sebo,
Yalova'dan gelirken Botanik Kafe'ye nereden geleceğiz, Bursa'yı hiç bilmiyorum. Daha doğrusu eski İzmir yolundaki Özdilek'i biliyorum.
İstanbuldan gelecekler varsa, 2-3 kişiyi Yalova'da iskeleden alıp Bursa'ya da getirebilirim.
Selamlar,

Sebahattin Sargın 26-10-2007 17:32

Celal Bey Botanik Kafe değil efendim, Botanik Parkın içindeki Bur-Cu Büfede olacak toplantı. Ayrıntılı olarak yol tarifini Selahattin Hocam akşam yapacaktır, çünkü o tarafları tam olarak bilmiyorum.

bülent16 26-10-2007 17:41

Celal Bey, Yalova yolundan gelirken Özdileği tahminen 150 metre geçtikten sonra sağa İzmir yol ayrımı var oradan girdikten sonra zaten taminen 1 Km. Civarı gittikten sonra zaten Hayvanat bahçesi ve Botanik park yol ayrımı var. Dağa doğrusu önce hayvanat bahçesi devam edince Botanik parka ulaşıyorsunuz.

bülent16 26-10-2007 17:42

Bu arada eğer bulamam derseniz sizi Özdilekte buluşup beraber gidebiliriz.

sinaninci1 26-10-2007 18:14

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi bülent16 (Mesaj 166257)
Celal Bey, Yalova yolundan gelirken Özdileği tahminen 150 metre geçtikten sonra sağa İzmir yol ayrımı var oradan girdikten sonra zaten taminen 1 Km. Civarı gittikten sonra zaten Hayvanat bahçesi ve Botanik park yol ayrımı var. Dağa doğrusu önce hayvanat bahçesi devam edince Botanik parka ulaşıyorsunuz.

Bulent16
Yalovadan gelirken oto galerileri siteinin yanindan hayvanat bahcesine giris var. O yol balikesir yoluna cikar, yola dondukten sonra ileride isiklar vardir orasi degilmi. Botanik parkida o yol ustunde degilmi?

bülent16 26-10-2007 19:21

Evet yol üzerinde

Selahattin Yılmaz 26-10-2007 21:46

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi celalsungur (Mesaj 166254)
Sebo,
Yalova'dan gelirken Botanik Kafe'ye nereden geleceğiz, Bursa'yı hiç bilmiyorum. Daha doğrusu eski İzmir yolundaki Özdilek'i biliyorum.
İstanbuldan gelecekler varsa, 2-3 kişiyi Yalova'da iskeleden alıp Bursa'ya da getirebilirim.
Selamlar,

Terminalden gelecek arkadaşlar için (Özdileğin önünden geçer) Bıotaniğe gelecek arkadaşlar için 95 hat numaralı otobüsle Botanik parkın önünde inebilirsiniz. İndiğinizde solda gördüğünüz girş kapısından giriş yapınız ve içeri girdiğinizde gölü veya Burcuu kafeyi sorunuz. Gölü gördüğünüzde zaten göle döndüğünüzde burcu kafe sağ tarafta kalıyor biraz dikkatle binasını göreceksiniz.

sinaninci1 26-10-2007 21:55

Celal bey arabaylan gelecek

Sebahattin Sargın 26-10-2007 22:48

Sinan Bey sizler Sn. Bsa ile geleceksiniz değil mi?

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 03:56.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025