agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Agaclar.net Toplantı ve Gezileri (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/)
-   -   6 Ekim 2007 Yalova toplantısı (Yürüyen Köşk) (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/5860.htm)

Kudret 05-10-2007 23:50

Tamam o zaman, bir aksilik çıkmazsa orda buluşuruz.

Altar 05-10-2007 23:52

Eğer bir aksilik çıkmazsa saat 12:45'de Yalova Pendik feribot iskelesinin yanında olmaya çalışacağım.

Sevelim 06-10-2007 00:33

Sevgili Dostlarım, bol sohbetli, bol paylaşımlı, bol eğlenceli bir toplantı olacağından eminim. Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.

limon&zeytin 06-10-2007 02:55

ben de katılmak istiyorum

Merhabalar,
Siteye uzun bir süreden bu yana üyeyim ancak pek fazla vakit ayıramadım.
Galiba şu ana kadar çok şeyler kaçırmışım. Arayı hızlıca kapatmak için sizlerle tanışmak istiyorum. Listeye lütfen beni de ekler misiniz? Ancak bir aksilik çıkar da geç kalırsam nasıl bulacağım sizi? Organizasyonda olacaklardan birisinin telefonu var mı acaba? **** ben mi iletmeliyim numaramı?
Davullar çalıyor şu an, herkese huzur dolu bir gece ve cumartesi günü için güzel bir etkinlik diliyorum.

limon&zeytin

inan

Todor 06-10-2007 07:54

Gelecek ve yeri bilmeyen arkadaşlar için telefonum ......
Az sonra evden çıkacağım. Saat 12:00 gibi Yalova Merkez'de olacağım. Toplantıda görüşmek üzere.:)

Oğuzhan 06-10-2007 09:29

Sevgiler Selamlar Gönlüm sizlerle...
Keyiflili sohbetler diliyorum..

mehtap gürbüz 06-10-2007 17:18

Merhabalar toplantıdan yeni döndük,yorulduk ama değdi. Resim çeken arkadaşlar foruma ekleyince daha anlamlı olacak.
Atatürk'ün yürüyen köşkünden sonra Karaca arbetruma gidildi, tam olarak sayıyı bilmiyorum ama 20 kişiye yakındı, Bursa, Kocaeli, İstanbul'dan katılan dostlara çok teşekkür ederiz.
Ayrıca yürekleri bizimle olduğunu bildiğimiz tüm sitedeki dostlarada teşekkür ederiz.
Özelliklede AĞAÇLAR NET yönetiminede bu güzel insanların bir araya gelmesine vesile oldukları için çok teşekkür ederiz. Saygılarımla.

nevsune 06-10-2007 17:36

Sizi görebilecek miyiz. Fotoğraf vardır herhalde.

Merakla bekliyorum. Hepinize sevgiler.

malina 06-10-2007 17:41

Yalova Toplantısı (Yürüyen Köşk) 6.Ekim.2007

Fotoğraflarınızı eklemeniz için galeride yer açtım...

mehtap gürbüz 06-10-2007 18:33

Bizim makinemiz yoktu ama dostlar çok resim çekti.Eşim (grandtuvalet) , ben (yeşil dallı t-shırt lü) ve iki yaşındaki ufaklığımız Göksu. Resimlerde kolay bulursunuz. Resimleri bizde merak ediyoruz.

Penelophe 06-10-2007 18:35

Eminim çok hoş bir toplantı olmuştur.:)
Ayrıntıları merakla bekliyoruz.

bademagacı 06-10-2007 20:07

Yalova'lı arkadaşlar bizi çok güzel ağırladılar. Onlara ve renk katan herkese teşekkürler.
Bizde yaklaşan Bursa toplantısına herkesi bekliyoruz.

Altar 06-10-2007 20:27

Yalova'lı evsahiplerimize misafirperverliklerinden dolayı çok teşekkür ederim. Benim için gerçekten çok güzel bir deneyimdi. Bundan sonra gidebileceğim bir toplantı olupta gidemezsem gerçekten çok üzülürüm.

Ayrıca sayın mehtap gürbüz ve eşi beyefendi, hediye çiçek ve kaktüs için tekrar teşekkür ederim. Emin olun evimin en güzel yerlerinde misafir edeceğim hediyelerinizi.

Birde ben gruptan ayrıldıktan sonra sayın Kudret'in serasına gittim sizi kıskandırmamak amacıyla hediyelerini söylemeyeceğim ama herkese en az bir kere uğramasını tavsiye edebilirim.

mehtap gürbüz 06-10-2007 20:52

Sayın Altar, Toplantı yerine taşınacak kadar çam sakızı çoban armağanı oldu bizimkiler, bizim seraya da uğramış olsanız bence hiç fena olmazdı.:D Selamlar.

Altar 06-10-2007 21:00

Sayın mehtap gürbüz, ilk fırsatta eşimle beraber uğramayı düşünüyorum.

Saygılarımla..

selenn 06-10-2007 21:32

Çok keyifli bir gün geçirilmiş anlaşılan. Teyzem (Guler) toplantı dönüşü Bursa'ya bana uğradı eniştemle birlilte ve Yalova grubunun misafirperverliğini anlata anlata bitiremedi. Benden de rica etti Yalova grubuna onun yerine teşekkür mesajı yollamam konusunda. Hem çok keyifli bir gezi olmuş, hem de siz değerli dostlarla çok hoş bir gün geçirmişler. Ben de elçiye zeval olmaz diyerek teyzem adına sizlere bu güzel toplantı için teşekkür ediyorum.
Umarım daha nice toplantılarda hepberaber oluruz.

Sevgiler.

Sebahattin Sargın 06-10-2007 21:35

İyi akşamlar arkadaşlar;

Çok güzel bir toplantı daha geçirdik ;) Toplantıya gidemiyeceğim dedim, ama imkanlarımı zorluyarak ve Sevgili Hederanın beni arabası ile alması ile gidebildim. Gayet verimli ve güzel bir toplantı idi. Mehtap Hanım ve Mucip Beyden çok değerli bilgiler aldım. İkisi de sitemiz için çok öenmli kaynak teşkil ediyorlar engin tecrübe ve bilgileri ile. Sorduğum soruları büyük bir nezaketle cevapladıkları için, kaktüs ve yeşim ağaçları için çok ama çok teşekkür ederim kendilerine. Onlardan öğreneceğim daha çok şey var çoook ;)

Yalovalı arkadaşlarımız çok güzel ev sahipliği yaptılar, onlara çok teşekkür ediyoruz. Bu sefer bütün üyeler ile ilgilenemedim tek tek ona üzüldüm ;). Yeni tanıştığım arkadaşlarımız oldu bir kere daha memnun olduğumu belirtmek istiyorum buradan...

Güler Hanımcığım, bana getirdiğiniz soğanlar ile beni ne kadar mutlu ettiniz anlatamam. Size çok teşekkür ediyorum ;)

Kudret Bey, Sinan Bey, Celal Bey, Sevgili Altar ile kısa ama güzel sohbetler ettik. Hepsi o kadar sıcak kanlı ve içten ki anlatamam.

Toplantıların demir başları; Habibe Hanım ve Ferda Hanım bizi yalnız bırakmadılar ve geldiler. İkiside çok sevdiğim ve bir o kadarda değer verdiğim üyelerimizden. Bursa Ekibinin de kıdemli üyelerinden ;)

Cemal Bey, Eşi ve Todor; Ev sahiplerimiz bizi çok iyi ağırladılar. Cemal Bey ve Eşi ile çok güldük çok güzel sohbetler ettik. Sevgili Todordan gine çok güzel ve öğretici bilgiler edindik....

Toplatıdan 1-2 saat sonra Karaca Arberatuma gittik. Bizim vaktimiz olmadığı için çok kalamadık. Kısa bir süre durduk ama inanılmaz güzel bir yer. Orası için ayrı bir toplantı yapmalıyız bence. Çok güzel ağaçlar vardı hele o akça ağaçlara bayıldım ;).

Ya işte böyle, bir toplantıyı daha geride bıraktık...

Darısı diğer şehirlerimizin başına ;)

habibe 06-10-2007 22:24

Sabo döktürmüş yine. Ben de aynı şeyleri tekrarlamış gibi olacağım ama, Tüm arkadaşlarıma misafirperverlikleri için
mehtap hanım ve eşi beyefendiye hediye ettikleri kaktüs ve yeşim bitkisi için.
Güler hanıma alovera için,
Karaca Arberatuma giriş ücretini ödeyerek bizlere jest yapan arkadaşımıza (birdaha olmasın ama. emi )
ve hepsinin gülen yüzleri için çok teşekkürler.

Başka oluşumlarda paylaşımlarda görüşmek umudu ile.

heDera 06-10-2007 23:13

Çok güzel bir gündü, hediye çiçekler ve tohumlar için sevgili mehtap hanım ve eşine, todor'a, sevgili Güler hanıma, emeği geçen arkadaşlarıma çok teşekkürler samimi ve güler yüzlerinden dolayı, ancak bu kadar içten olunabilir :)

zenfree 06-10-2007 23:15

Toplantının keyifli geçmesine memnun oldum. Bir sonraki Yalova toplantısını umarım kaçırmam. :)

Fotografları ne zaman yükleyeceksiniz?

bahars 06-10-2007 23:47

Toplantıya katılmaya son anda karar verdim.Bu benim ilk toplantım olmasına rağmen çok keyif aldım.Hepside güler yüzlü ve sıcak insanlar.Mehtap Hanma güzel hediyelerinden dolayı çok teşekkür ederim.Todor,Kudret,Altar,Habibe Hanım,Güler Hanım ve eşi,çiçekleri dağıtan arkadaş ve daha ismini hatırlıyamadığım diğer arkadaşlara samimi ve güler yüzlerinden ve değerli bilgilerinden dolayı çok teşekür ederim.Güler hanım gülen yüzünüz hiç solmasın :)

Kudret 06-10-2007 23:55

Gerçekten güzel bir toplantantıydı. İstanbul, Kocaeli ve Bursa'dan katılan arkadaşlarımıza çok teşekkür ederiz. Güler yüzleri ile bizleri sevindirdiler.

Şahsım adına ben birşey yapamadım. Bu eksiğimizide daha sonraki toplantılarda kapatırız inşallah.

mehtap gürbüz 07-10-2007 00:00

Galeriye sonunda bir adet fotoğraf geldi devamını bekliyoruz.

Ferda Ülkümen 07-10-2007 00:09

Her toplantı gibi zaman yetmedi,herşey çok güzeldi,teşekkürler.

Todor 07-10-2007 07:30

Toplantıya katılan tüm arkadaşlara, Yürüyen Köşk personeline, Karaca arboretumu'na rezervasyon yaptırmamızı sağlayan Lerdemir'e, Karaca fidanlığında görevli Aslı Hanım'a İDO'ya teşekkür ederim. Arboretum gezisinde bize rehberlik yapan arkadaşı ise saygıyla anıyorum. Özellikle aydınlatıcı uyarıları ve 30 küsur dönüm yeri bize 35 dakikada gezdirdiği için. Biraz daha koştursak, daha çabukda çıkabilirdik belki. Bir dahaki sefere inşallah.

Bazı resimleri yükledim. :)

sinaninci1 07-10-2007 10:32

Koskteki toplanti icin koske ilk giden oldum fakat kimseyi goremeyince iptal oldu zannettim.

Sonra Cemal Beyleri gorunce rahatladim. Çok guzel bir toplantiydi. Katilan herkese tesekkurler. Çok kisa fakat cok eglenceli oldu. Bilgi alis verisi tabi yuz yuze daha baska oluyor, onun icin derim ki boyle toplantilari ara uzatmadan yapalim.

Saygilar

Not= Dun gece sabaha kadar ugrastim ama siteye bir turlu giremedim cok mu yogundu yoksa ariza mi vardi????

mehtap gürbüz 07-10-2007 12:35

Sayın Todor, İlginiz ve emeğiniz için çok teşekkür ederiz. Bir daha ki sefer 35 dakika rekorunu egale edeceğimizden eminim. Hoşçakalın.

Altar 07-10-2007 15:19

Bir gün geç oldu ama resimleri ekleyebildim.
Saygılarımla.

Sevilay 07-10-2007 15:23

Toplantıdan keyif almanız,birbirinizle bilgi alışverişinde bulunmanız bizleri de mutlu etti.

Sanki zaman yetmiyor değil mi?:p
Orada olmayı gerçekten çok isterdim.

Fotoğraflar çok güzel çıkmış.
Bir dahaki sefere bizler de oluruz umarım.

Todor 07-10-2007 18:06

Resimleri galeriye yüklemiştik. İsterseniz sizde oraya yükleyebilirsiniz.

Galeride Yalova toplantısı bölümüne ulaşmak için;
http://www.agaclar.net/galeri/browseimages.php?c=634

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 10:41.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025