![]() |
Alıntı:
Tam ümidimi kestiğim bir anda çıkageldin. Hemen yakanda bağrında asılı bir kağıt var mı diye aradı gözlerim. Kim di bu hanımefendi? ( içimden bir tahmin başlattım o an) Limon olabilir mi acaba ?.! (tek limona benzeyen yeri saçları bu kızın) derkeeen "ben limon" diyen beklediğim 2 kelime düştü dudaklarından :) Sonrası ise senin yazdıkların işte :) Hafize de geldi mi diye sordun bana. Ben de hayır gelmemiş dedim :) Hafizemiz ve diğer arkadaşlarımız da gelebilseydi süper olacaktı değil mi? |
Herkes birilerini soruyor, birilerini bekliyor. Biz boşuna mı geldik toplantıya. Çok alındım. :) Bir dahaki toplantıda en az 17 kişi aybala gelecek mi diye yolumu gözlemezse gelmiyorum. Bilgilerinize :))
|
Yapma Aybala !
Sakın küsme küssenizde eminim siz ağaçlar net üyeleri tarafından ayakta karşılanacak bir kişiliksiniz. Sizi tanımak gerçekten güzeldi. Hoş bütün ağaçlar net birbirini ayakta karşıladı ya toplantıda neyse. Saygıyla. |
Sevgili Cemal.s, teşekkürler.
Arkadaşlar İstanbul gurubu toplantısına gelemedik diye hiç üzülmeyin. Cemal.s.'in yazısısnı okumak kafi bence, bizlerle beraber olduğunuzu hissedeceksiniz. Yine döktürmüşsün arkadaşım sağol. |
Sevgili Aybala, sensiz hiç bir toplantıyı düşünemiyorum. Kambersiz düğün olur mu misali. Seni tanıdığıma çok mutluyum.
|
Yapmayın Güler hanım beni şımartıyorsunuz. Ben sadece içimden geldiği gibi bir şeyler yazdım. Bu arada meyveler bir harika üzümler kokulu. Hepimize hazırladığınız paketin içinden çıkanlar hala mutfakta yemeye kıyamıyacak kadar güzeller. Kasımpatı için ayrıca teşekkürler. Ödülünüzü ne yaptınız merak ettimde. Beyefendi nasıllar?
Saygıyla. |
Cemal Bey gerçekten tebrik ederim, inanılmaz güzel anlatmışsınız. Sevilay Hanımının dediği gibi eskiden İstanbulda evimiz yoktu. Fakat şimdi kalacak bir sürü evimiz var arkadaşlar ;).
Cemal Bey, Todor, Kızıl Ağaç ve Selahattin Hocam Mısır çarşısında kahvaltı ediyorlarmış bizde Vforcuğum ile onların oturduğu yerin 1-2 metre karşısındayız. Baktım yabancı bir ses "Sebahattin" diye bağırıyor, megaköyde kim tanıdı beni dedim büyük bir şaşkınlık ile yüzümü çevirdim. Bir baktım bizimkiler ;). Ama ben o mısır çarşısını çok sevdim, amatör bir aşçı olarak mutlaka oraya ayrı bir ziyarette bulunmam lazım ;). İstiklal caddesine bayıldım enfes bir yer. Toplantı raporunu VforVENDETTA ile yazarken bir şeyi unuttuk. O da nedir biliyormusunuz? Bilmiyorsunuz çünkü raporlarımı okumuyorsunuz :p. Toplantıya katılan kişiler hakkında kişisel yorumlarımı yazmadım yahu ;). Neyse geç olsun güç olmasın... 1) Güler Hanım; Kim ne derse desin o bizizm Kaktüs güzelimiz, o bizim annemiz ;). O kadar iyi bir oırganizasyon yaptı ki anlatamam. Herkezle özel olarak ilgilendi, çevresine gülücükler saçtı. Bursa ekibininde üyesi olan Güler Hanıma kucak dolusu sevgiler efendim ;) 2) Çekirdek Hanım; Kendisi çok iyi bir ev sahipliği yaptı. Güler yüzlü ve sıcak kanlı idi. İstanbula gidince artık hemen çekirdek hanımın yanına gideceğiz ;). Kendisine bir kere daha teşekkürlerimi sunuyorum. Herkezle ayrı ayrı ilgilendi. Ona sonsuz sevgi ve saygılarımı iletiyorum ;) 3) Bonsaisever; Kendisi hoş sohbeti ve beyefendi kişiliği ile dikkatimi çekti. Yardımsever ve babacan biri, bonsai konusunda ondan öğreneceğim çok şey var ;) 4) Aybala; İnsan sitede yazıştığı kişileri karşısında görünce daha bir değişik oluyor. Neyse, aybala çok içten ve son derece sempatik biri. Ondan öğreneceğim çok şey var, ama en uygun olan yönetici kişiliğine sahip bence ;) 5) Selahattin Yılmaz; Hocamı tanıyorsunuz zaten, ben ne yapmaya kalkışırsam ilk önce onun yanına koşuyorum. Toplantıda bilgi kaynaklarımızdan biri hocam oldu, sorularımızı büyük bir ilgi ile cevaplandırdı. Saygılarımı iletiyorum. 6) Balıkçı: İnanılmaz sempatik ve babacan biri. Sanki 1970'li yılların eski türk filimlerinden toplantımıza katılıyormuş gibi hisettim. Heh sonunda buldumi dilimin ucunda aynı Hulusi Kentmene benzettim ;). Sonsuz sevgi ve saygılarımı iletiyorum.. 7) Mahmut Leventoğlu; Koca yörük ailesi ile geldi toplantıya, Mahmut abi harbiden abi gibi bir insan. Çok sıcak kanlı ve güler yüzlü idi. O tanıdığıma çok memnun oldum. Ailesine ve ona sonsuz sevgi ve selamlarımı iletiyorum... 8) Papatyam; O benim canım ablam, o kadar güler yüzlü ki anlatamam size. Onu görünce hemen tanıdım, işte dedim ablam geliyor ;). Toplantıda çok kalamadı ama çok güldük onun ile ;). Ona kocaman sevgilerimi iletiyorum... 9) Adabayrakoğlu; Bekliyorum, bekliyorum papatyama soruyorum nerede bu yahu. Bir baktım geliyor ada ablaaaa :D :D. Çok güldün onunlada, karşılıklı şakalaştık atıştık birbirimiz ile. Onu gördüğüme çok sevindim, ona ve adacığıma kucak dolusu sevgilerimi iletiyorum ;) 10) Cemal S.; Şimdi Cemal Beye ne yazsam, ne yazsam iki sattir düşünüyorum. Ehem ehem, bir kere çok babacan ve bir o kadar da beyefendi biri. İnanılmaz iyi bir konuşma tarzı var. Toplantı öncesi yaptığımız mini turda beni çok güldürdü ;). Bursa toplantılarında en büyük destekçilerimden biri kendisi. Saygı ile kalın efendim( Bir Cemal S. sözü ilede kapatmış oldum ;)) 11) Kızıl Ağaç; Ne kadar yazsam az vallahi, bir kere feribottan indiğimiz andan ayrıldığımız gece vaktine kadar hep yanımızda oldu. Bize çok iyi rehberlik yaptı, ağabeyim kadar sevdiğim biri. Çok anlayışı ve bir o kadarda zeki. Foruma yazdırmak için çok uğraşıyorum ama bendende inatçı yahu, neyse ki çok kıymetli ve bir o kadarda dünyalar iyisi bir sekreteri var. Merak etmeyin en kısa zamanda sitemizde göreceksiniz kendilerini ;) 12) Todor; Yahu bir kere çok geniş bir genel kültürü var, benim gelecekteki halim bence ;). İstanbulda bize çok iyi rehberlik yaptı, forumda ağabey gibi gördüğüm insanlardan biri. Sonsuz sevgi ve saygılarımı iletiyorum ;) 13) Sevilay Hanım; Bu toplantıda tanıştık, ama ben çok sevdim kendisini. Çok içten, sıcak kanlı ve son derece iyi bir kişiliğe sahip. Zahmet edip bize parlak mustafa çelikleri getirdi kendisine bir kere daha teşekkür ediyorum. Oks sınavına hazırlanan bir kızı var, gözlemlediğim kadar ile başarılı bir geleceği olacak. Oks'de başarılar diliyorum ve hayırlı haberlerini bekliyorum ;) Kucak dolusu sevgilerim ile ;) 14) Şükran Ayalp; Saygı duyduğum biri kendileri, bitkiler ve ağaçlar konusunda son derece geniş bilgilere sahip. Ondan çok şey öğreneceğiz daha, tanıştığıma çok memnun oldum Şükran Hanım. İnşallah Bursa Toplantılarındada sizi aramızda görebiliriz. Sevgi ve saygılarım ile... 15) VforVendetta; Ne yazsam az yahu, iki gün benim gibi birinin kahrını çekti. Ev sahibem o benim, fotoğraf çekme konusunda çok şey öğrendim ondan. Çok şeker ve sempatik biricik ablam benim ;). İstanbulu sevmemi sağladı bir kere, bitkidaşıma, ruh ikizime sevgilerim ile ;) 16) Habibe Hanım; O aslında Bursa ekibinin üyesi, çok sıcak kanlı çok sevdiğim bir üyemiz. Onu toplantıda gördüğüme çok sevindim. Ne kadar övgü dolu şey yazsam azdıri sevgilerim ile ;) 17) Zenfree; Çok hoş sohbetler ettik kendisi ile, güler yüzlü ve son derece sempatik biri. Onunda geleceğini parlak olarak gördüğüm bir kızı var. Bursaya bekliyorum kendilerini, derin sevgi ve saygılarım ile... 18) Uygar Okman; Sıcak kanlı, yardım sever bir üyemiz. Eğitimim konusunda çok soro sorduğum biri. Kendisi yeni üye olmuş ama forumlarda yazılarını daha çok göreceğiz..... 19) Ferda Ülkümen; Kendisi Bursa ekibinin fahri bir üyesi, kültürlü ve son derece yardım sever bir üyemiz. Arkadaşınızıda en yakın zamanda sitemize bekliyoruz. Bursa toplantılarında bizi yalnız bırakmamanız dileği ile sevgiler.... 20) Lerdemir; Evett ne yazsam acaba. Hımm Sn. Lerdemir, efendim üyemiz son derece sempatik biri(resimlerinden belli oluyor). Kendisinin hoş sohbeti var, çok güldürdü beni. Sevgi ve saygılarım ile.... 21) Sebahattin Sargın; Ortalıklarda dolaşıyordu, bir onun yanına bir bunun yanına koşuyordu bu çoçuk ama ben pek tanıyamadım. En iyisi bu çocuğun yorumunu size bırakayım ben. Buyrun efendim mikrofon sizlerde... Efendim her toplantıdan sonra yazdığım kişisel yorumlarımı bu toplantıda da yazdım. Eğer birilerini kırdıysam özür dilerim, kırıcı bir yorum yaptıysam şimdiden affola. Hepiniz, çok seviyorum değerli aile üyelerim..... |
Sebahattin bey çok teşekkürler. Harikasın harika başka ne diyeyim. Bizlerde seni seviyoruz.
Saygıyla. |
Sebo :) ne kadar güzel anlatmışsın canım yaa :) tanırsın tabi kim o kadar sırıtarak girdi ki içeri:)
(bana hep diyorlar ki az gül, sen ne kadar çok gülüyorsun böyle diye yazılarımda bile hep gülücüklerim var :)) ) |
Öncelikle Cemal Bey, yazınızdan inanın çok etkilendim. Sizlerle
Mısır Çarşısın'dan, İstiklale yürüyormuşum gibi hissettim.(Ah! İstanbul) Sevgili Sebo'nun kişisel yorumlarına gelince; o ise ayrı bir olay. Sevgili Sebo sen bu sitenin vazgeçilmezlerindensin. |
Sebo'cuğum çok güzel anlatmışsın herkesi ve her şeyi.
Ellerine sağlık.Ben de aileme seni küçük oğlum diye anlatıyorum. Dünya şekeri derler ya öylesin sen.Yardımsever ve paylaşımcı. Herkesle tek tek ilgilendin. Sevgili Papatyam,O sıcak gülümsemeniz insana sanki çok önceden tanışıyormuş hissi veriyor.En azından ben ''ne kadar samimi gülümsüyor,acaba daha önceden tanıştık da ben mi hatırlamıyorum''dedim. Habibe hanım da öyle. Aslında herkes gerçekten kırk yıllık dost gibiydi. Sebo'cuğum sen herkesin içindekini yazmışsın.Ellerine sağlık.;) |
Teşekkür ederim Sevilaycığım :)) ilk önce çok çekindim ama o ortamı görünce hakikatten sizleri senelerdir tanıyormuşum gibiydi
|
Aaaaa kızıyorum ama.Çok kıskandım.Toplantı Pazar günü olsaydı olmazmıydı...
|
Sevgili Sebo, yazıklarını keyifle okudum. Teşekkürler...
Bence sen, yaşıtlarının örnek alması gereken bir beyefendisin. :)) |
Kızma arkadaşım birdaha ki sefere inşallah :)
Alıntı:
|
Elfogi İzmir'e gelirsin Ekim'de Bonsai Atölyesi çalışmaları da başlıyor. Bekleriz.
|
Sevgili Praecox, geç kalınmış bir yazı üzgünüm çok geçmiş olsun.
|
Sn.Elfogi,
Geç kalmış değilsiniz ancak bizim toplantımız da c.tesi, buyrun misafirimiz olun :)) |
Çok isterim fakat Cumartesi çalışıyoruz.:)
|
İnşallah bir gün katılırım.
|
İzmir 'e gelmeyi çok isterim.İzmir'i görmedim.İnşallah.Nasip..:)
|
Ben başlığa baktım da, listede adım var, ama kimse memet neden gelmedi diye merak etmemiş beni. O kadar telefonlar da etmiştim.17kişi de ben isterim. Yolumu gözleyenler, kırmızı halılar da isterim.
|
Hayda şimdi 17 kişi bulacağız, aybala ve memet'i soracaklar. Ben toplantıda 17 kişiyi zor topluyorum yahu ;). Siz Bursadaki toplantıya bir gelmeyin bak noluyor o zaman.... ;)
Arkadaşlar raporumu beğenmenize çok sevindim, sizin güzelliğinizi ben yazıya döktüm sadece... ;) |
Sebo bütün yazdıklarına teşekkürler. Bizim deyimimizle sen hiç bozulma emi. NEV-İ ŞAHSINA MÜNHASIR delikanlı .
Şimdi bizim Cemal S. Kıskanacak. Cemalcim sende o güzel ve tatlı anlatımınla Güzelim İstanbul buluşmasını yaşattın bize. Teşekkürler. Toplantıya katılan bütün Ağaçlar net üyelerine tekrar teşekkürler. Şeytanın bacağı kırıldı. :)) Aybala |
Sevgili Sebahattin, sen de raporun da harikasınız.
Toplantıyı baştan sona keyifle izledik. Güzel bir toplantı oldu. İzlerken biz de mutlu olduk. Düzenleyenlere katılanlara, resimleri bizimle paylaşanlara, anlatanlara teşekkür ediyoruz. |
Hayırlı Akşamlar.
Biz katılamadık ama gönlümüz hep sizinleydi.:) |
Kızıl ağaç'tan sonra evlat olarak sebo'yu da nufusuma geçirdim biliyorsunuz değil mi?. Yazdığın güzel yazı için teşekkürler oğlum.
|
Fotoğrafların içinde aybala yı aradım ama bulamadım. Bir yerde azıcık görünüyor. Oysa en çok merak ettiğim kişilerin arasında geliyordu. Kimse onu çekmedi mi? Bu arada en çok merak ettiğim kişi ise malina. Fotoğrafını koyacak cesarete sahip kimse var mı?:p Malina'nın toplantıya gelmediğini biliyorum.
|
Sevgili memet, toplantıya her ne sebepten gelemediniz bilmiyorum ama sevgili adabayrakoğlu sizden o kadar bahsetti ve güzel şeyler söyledi ki sizi tanıdık. Bu arada sizi ısıracağından da bahsetti haberiniz olsun.
|
Hobi bahçesi başlığında, Malina'nın fotoğrafları olacaktı.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 10:38. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025