![]() |
Vallahi sevgili kızıl ağaç hiç fırsatları kaçırmıyorsun. Bir arada olmak çok güzel ******* ama arkadaşların programları olabilir. Bana kalırsa cumartesi veya pazar gününden birisinde cumalıkızık daha uygun.
|
:confused:
|
kızıl ağaç bizi yanlız bırakmayacak selahattin bey:p o da artık bir bursa üyesi bize en büyük destek aslında istedikten sonra mesafenin hiç bir öneminin olmadığını bize defalarca kanıtladı kendisi, dostluğu ve arkadaşlığını bizimle paylaştığı için tekrar teşekkürler.:D Ayrıca kanlıca yoğurtlarından kalan putra şekerlerinden un kurabiyesi de yapılacak haberiniz olsun;)
|
heDera teşekkürler:D
|
Merhabalar, eğer bir terslik çıkmazsa ben beleceğim. belki misafir de getiririm. görüşmek üzere, selamlar.
|
Arkadaşlar son karar nedir?Cumartesi günü Cumalıkızık'ta mı toplanıyoruz?Pazar günü Yunuseli'de mi?
|
yazmayı unutmuşum, ben ancak pazar günü olursa gelebilirim. cumartesi günü katılmam mümkün değil.
|
Arkadaşlar pazar günü yunuseli'de toplanıyoruz selahattin hocamızın bahçesinde, selahattin bey bahçesine giden ulaşım bilgilerini bize aktaracak pazar günü görüşmek dileğiyle.:)
|
O zaman liste şöyle oluyor;
1) Selahattin Yılmaz 2) Bademağacı 3) Hedera 4) Kızıl ağaç 5) Ben 6) Bülent16 7) Rukiye Çetin ve Misafirleri 8) ....? Eee başka kimler geliyor, kapımız herkese açık...... |
Pazar günü toplanıyoruz.:D
|
Arkadaşlar Yunuseliye gelmek için heykel civarından B27-B29 hat numalarlı özel halk otobüsleri, Acemler Metro çıkışında ise üst geçittden geçip karşı tarafta Yunuseli otobüslerine (B17) binerseniz rahatlıkla ulaşırsınız. İneceğiniz yer ise Yunuseli içinde ilk evlerden sonra evler biraz azalıyor orayı geçince yolun sağında büyükçe Sefa Market var onu geçtikten sonraki ilk durakta inilecek. Sağ tarafa doğru bir yol gidiyor o yolun sonunda bahçe bulunuyor. Resim çekebilirsem yerleştirmeyi planlıyorum akşama arkadaşlar buraya baksınlar.
Akşam eklentisi: Otobüs durağından inince hemen durağın yanında İhlas (Huzur) mağazası var tam karşı tarafta Sistem Makina diye tabela var. İnince geriye doğru 20-25 metre sonra solda bir selvi ağacı var onun yanındaki çakıltaşlı yoldan baktığınızda zaten yelşillik alan görülecek yolun sonunda yonca tarlası var ve o tarlanın kenarından şöyle bir baktığınızda solda kiraz ağacının altında zaten bizi göreceksiniz muhtemelen bende tarlayı suluyor olacağım. Ölü olsun diye söylüyorum yonca tarlasından bakınca herkesin hayalini kendi çapında başarmış olan Süleyman Amcanın kulübesini göreceksiniz, saclarla çakılı tek katlı kulübe. Biz zaten aradığınızda duraktan sizi alacağız ama kendisi gelmeyi düşünenler için ayrıntılı anlattım. Umarım yeterince anlaşılır olmuştur. |
Saat kaçta toplanılacağına karar verildi mi?Buna dair hiçbir bilgi yok.
|
Alıntı:
Diye söylemişim ancak bana göre saat 14:00 da otbüsten inmiş olun hazırlığıydı falandı derken ancak yetişiriz. Organizatörümüz Sebahattin beyle görüştüm O 12-13 gibi erken gelecek aynı zamanda sevgili hedera ve bademağacıda erken gelirse iyi olur kanaatindeyim. |
Selahattin bey, biz hepberaber geliyoruz. Yani sebo, pelin, ben sizden önce bahçedeyiz:D
|
Ben saat 10 dan sonra bahçede olacağım. Ama benden erken geilirsenizde o zaman bahçeyi nasıl bulacaksınız :D.
|
elimdde olmayan nedenlerle toplantıya katılamayacağım, üzgünüm. Toplantının ayrıntılarını sizden daha sonra öğrenirim. Sizlere keyifli bir toplantı diliyorum.
|
Sevgili Rukiye Çetin çok şey kaçıracaksınız ama buradan gelişmeleri öğrenirsiniz.
|
Sevgili arkadaşlar yinemi toplantı pazar günü:(
|
Toplandıııııık...
|
:D Toplandık...:D saat:00:40:D
|
Evet toplandık, çok güzel bir hafta sonu geçirdim selahattin bey'e çok teşekkürler arkadaşlarımızada ayrıca teşekkürler..:)))
|
Yeni toplantı için yeni toplantı başlığı açmazsanız biz de toplantıyı kaçırırız. Kınıyorum sizi Bursa Grubu. (:
|
Sevgili aybala, sanıyorum toplantıyı organize eden arkadaşlarım bunu atladı, bende siz yazınca fark ettim çok üzüldüm.Ama eylül ayındaki toplantımıza gelebilirseniz çok seviniriz hatamızı telafi etmeye çalışırız:)
|
Güzel bir hafta sonu idi. Patlıcan şişler harikaydı.
|
Arazisinde özenle yetiştirdiği sebzeleri bizimle paylaşıp,unutamayacağimiz bir lezzet(Tokat Kebabı)le tanıştıran,güzel bir gün geçirmemizi sağlayan Selahattin Bey ve ailesine emeği geçen Hedera(Sevim)'e
çok teşekkür ederim.. |
Fotoğraf yok mu arkadaşlar?
|
Pelin arkadaşımın yardımları içinde çok teşekkürler. Ayrıca kızıl ağac'a ve bülent beye de çok teşekkürler ateş yakmak için bize odun kırdılar:) orada bulunan bütün arkadaşlar çok teşekkürler herkes bir şey yaptı çünki:)
Penelophe resimler galeride orada bakabilirsin:) Arkadaşlar dikkat ettiniz mi Selahattin hocam teşekkür etmedi diktiğimiz kabaklar kurudu galiba.:confused: :D |
Arkadaşlar resimleri galeriye eklemek için uğraştım ama ekleyemedim. Bende resimleri Seboya gönderdim kendisi ekleyecek. Bu arada pazar günümün muhteşem geçmesini sağlayan herkese çok teşekkür ederim.
|
Çok güzel bir gündü fotoğrafları geç yayınladığım için hepinizden özür dilerim. Gerçekten enfes bir tokat kebabı yedik, Bülent Beyin hanımının yaptığı harika kekler, kuru pastalar, tahinli lokmalar, semaverde çaylar, anlıyacağınız harika bir gündü.
Fotoğrafları şu sayfada bulabilirsiniz: http://www.agaclar.net/galeri/browseimages.php?c=624 |
Fotoğraflardan anladığım kadarıyla yine çok güzel bir toplantı olmuş.
|
Tokat kebabınız harika görünüyordu, kimbilir sohbetleriniz ne güzel geçmiştir. Sebo, fotoğraflar için teşekkürler.;)
|
Sevgili sebo,
Resimler için teşekkür ederim. Gelemedim ama emin ol aklım ve gönlüm sizlerle beraberdi. Böylece Tokat kebabı nasıl pişirilir öğrendim. O fırından bende de var. Bir arkadaş hediye etmişti ama nasıl kullanılır bilmiyordum. Çok güzel vakit geçirmişsiniz. Başka sefer inşallah diyelim. HeDera bayıldım sana, mesleğin de tam sana yakışıyor, ne güzel çıkmışsın. Allah hep güldürsün seni. Hepinize sevgiler..... |
Alıntı:
Sevgili aybala, Eylül toplantısı veya senin katılacağın bir toplantımız için sana bir fatura keseceğim ama özel konuşmamız lazım :D, bu arada katılımını mecbur kılmak içinde sana özel Vita tenekesi arıyorum onuda baştan söyleyeyim. ..... Bursa ekibi kemikleşti artık. Darısı diğer illerin başına. |
Sevgili Selahattin hocam gerçekten kebabınız çok güzel gözüküyor:)
|
Toplantıda bulunamadığım için üzgünüm Selahattin hocanın tarlasını bilhassa pembe domateslerini görmek istiyordum.
İnşallah birdahaki dikime.. Herkese selamlar |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 18:02. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025