agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Agaclar.net Toplantı ve Gezileri (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/)
-   -   Bursa Toplantısı 05 Ağustos 2007 (Muradiye) (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/5298.htm)

Sebahattin Sargın 06-08-2007 13:22

Olabilir, herkez neler yaptığını bu başlık altında paylaşsın, elde ettiği sonuçları aktarsın. Diğer arkadaşlar bu konuda ne düşünüyor?

bülent16 06-08-2007 13:40

Ben kendi adıma toplantıdan sonra etrafımda tanıdığım tüm herkese meyve toğumlarını toplayıp bana vermelerini istedim. Tabi her zamanki gibi standartlar dışında bir şey istediğim için herkes bana imalı olarak bakıp hemen ilk soru ne yapacaksın bu kadar toğumu amacını açıklayınca da zaten bu konularda bana uçuk olarak baktıkları için kafalarında tam teşhisi koyup ardındanda tamam toplarız cevabını veriyorlar.

SİNEMİS 06-08-2007 13:43

çok teşekkür ederim Habibe Hanım :)

Sebahattin Sargın 06-08-2007 13:45

İnsanlara mantıklı cevaplar verip onları çalışmalarımız hakkında bilgilendirmeliyiz. Onlara çalışmamızın yararlarını anlatıp, eğer bireysel olarak bir şeyler yapmazsak o kötü sondan bahsetmeliyiz....

habibe 06-08-2007 14:04

Sebahattin pırıl pırıl, hevesli, saygılı, hatırnaz ve bir o kadar da üstlendiği işinin ciddiyetince olan bir insan.
Rapor harika olmuş Sebahattin ellerine sağlık.

SİNEMİS 06-08-2007 14:09

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi heDera (Mesaj 138614)
Sebocum dün konuştuğumuz meyve çekirdekleri toplama ve dikimi konusunu bir slogan bulsak arkadaşlarla ve yaptığımız işleri burada paylaşsak nasıl olur.:)

heDera 'ya katılıyorum kesinlikle,insanlarada bu faaliyetimizi bulduğumuz sloganla tanıtmaya başlarız. Çok güzel olur bence Sayın heDera.

MASKULA 06-08-2007 14:16

Herkese selamlar dün tertiplenen toplantıdan çok büyük keyif aldığımı ve güzel insanlarla tanışmaktan mutluluk duyduğumu belirtmek isterim. Ayrıca görüyorum ki bitkiler hakkında bu güzel insanlardan fazlasıyla gerideyim açığımı kapatmak için(ki çok zor görünüyor) elimden geleni yapacağım ama şunu bilmenizi isterim bir doğa aşığı olarak düzenlenecek tüm faliyetlerin içinde elimden geldiğince bulunmak ve yardımcı olmak için hazırım.Herkese sevgiler saygılar

heDera 06-08-2007 14:18

Desteklediğin için teşekkürler sevgili sinemis:)

Sevelim 06-08-2007 15:25

Fotoğraflardan ve yapılan yorumlardan anladığım kadarıyla dünkü toplantı çok verimli ve güzel geçmiş. Güzel yürekli insanların güzel bir amaç için toplanması güzel olmaz mı hiç.

Galerideki fotoğraflar en doğal halleriniz ile çekilmiş ve öyle samimi bir dille açıklanmış ki; fotoğrafları yükleyen Habibe, Emrahk ve Sebocuğuma çok teşekkür ederim. Diğer illerde oturan bizler de aranızdaymışız gibi hissettik.

Aybalacıkım, Ekimde geldiğimde seni de toplantıda görmek beni çok mutlu edecek. Akçay'a gelmedin, Bursa'da gezeriz artık.

Tüm Bursa ekibine böyle güzel bir dostluğu başlattıkları için teşekkür ederim. Sebocuğuma organizatör olarak ayrıca teşekkürlerimi gönderiyorum. Lütfen kabul buyurunuz efendim.

Güler 06-08-2007 15:43

Sevgili sebo,
Hem sana hem de emrahk'ya teşekkür ederim. Toplantı notlarını okuyup ta resimleri de görünce yanınızda gibi hissettim kendimi. Gelmeyi çok arzu ediyordum ama olmadı. Hele hedera'nın yoğurt yemesi..., beni imrendirdi. Afiyet olsun. Nazik arkadaşımız kızıl Ağaç'a da teşekkürler, ne güzel düşünmüş.
Çok güzel bir toplantı olmuş, hepinizi kutlarım.

Güler 06-08-2007 15:44

Sevgili maskula, sinemis,
HOŞ GELDİNİZ.

SİNEMİS 06-08-2007 16:03

Arkadaşlar sevgili heDera'nın başlatmış olduğu faaliyetmiz için slogan bulma oturumunu açıyorum :) Kendi kelimelerimle,dilim döndüğünce bir slogan yaratmaya çalıştım umarım beğenirsiniz. Olumlu ve olumsuz eleştirileriniz bekliyorum.

"GEÇTİĞİMİZ TÜM YOLLARDA, ARKAMIZA DÖNÜP BAKTIĞIMIZDA GERİDE KALAN AYAK İZLERİMİZİN BİRER FİDAN OLDUĞUNU GÖRMEK İÇİN BİR TOHUM DA SİZ VERİN"

Sebahattin Sargın 06-08-2007 16:06

Sevgili sinemis aktif bir üyemiz olacağın belli oldu ;). Ben çok beğendim, çok mantıklı bir slogan olur. Değerlendirmeye alalım, agaclar.nete üye olan bütün arkadaşlarımızdan tohum toplama projesi ve slogan hazırlama konusunda yardım bekliyorum....

SİNEMİS 06-08-2007 16:10

Teşekkür ederim guler Hanım kendi adıma ve şuan internette olmadığı için maskula adına. Hoşbulduk gerçektende:)
Sizede çok teşekkür ederim Sebo Bey hazırlamış olduğum sloganıma yaptığınız güzel yorumdan dolayı.

Güler 06-08-2007 16:19

Sinemis sloganı ben de beğendim.

SİNEMİS 06-08-2007 16:42

Teşekkür ederim sevgili Guler çok sevindim:rolleyes:

GLCN 06-08-2007 16:50

teşekkürler emrahk.:))

cemal.S 06-08-2007 16:56

Güzel ve anlamlı bir slogan oldu. Ağaçlar nete yakışır. Yüreğine sağlık Sinemis. Avatan gerçekten çok güzel kimsenin yanlış anlayacağını zannetmiyorum. Bizlerin kültürünün bir zenginliğini yansıtmışsınız teşekkürler.

Saygıyla.

hatkobi 06-08-2007 17:17

Sinemis merhaba gelebilseydik sizinlede tanışma şerefine nail olacaktık.hatkobi.Mehmet Bi.

MASKULA 06-08-2007 18:49

Sevgili Güler HOŞBULDUK

heDera 06-08-2007 21:15

Öncelikle aramıza yeni katılan arkadaşlarımıza hoş geldiniz diyorum.Gerçekten dünki toplantımızı hala unutamadım o kadar güzel geçtiki süpriz üyeler sevgili kızıl ağacın gelmeyecek artık diye düşünmeye başlamışken elinde bir kutuyla çıkıp gelmesi tekrar yoğurtlar için teşekkürler.Toplantı fotoğrafların da biraz ayıp ettik galiba imrendirdik sizleri Güler hanım yokluğunuz belliydi inanın size bir kanlıca yoğurdu borcum olsun:)

Sercanoral 06-08-2007 21:22

Sevgili bursa ekibi arkadaşlarım hepinizi kutluyorum. İnşallah bir daha ki toplantıda beni aranızda göreceksiniz:)

Ferda Ülkümen 06-08-2007 21:35

Toplantıya gelemediğim için üzgünüm.Resimleri izlerken kendimi aranızda hissettim,bir sonraki toplantıda beraber olabilmeyi diliyorum.

Güler 06-08-2007 21:52

Sevgili heDera,
Teşekkür ederim, Kanlıca yoğurdunun tadını çok iyi bilirim. Emirgandan yüzerek kanlıca'ya çok gitmişliğimiz var. Biz boğaz çocuklarıyız. Denize girdiğimizde 4-5 arkadaş biraz açıldıktan sonra ha gayret deyip boğazı yüzerek çok geçtik. İstikamet de genelde kanlıca olurdu, yüzerek gidince de bize bedava pudra şekerli yoğurt ikram ederlerdi. Yanımızda para filan olmazdı çünkü. Yoğurtlar da bir güzel gelirdi ki sorma. Ama toplantıda olup da yemeği de isterdim doğrusu.

malina 06-08-2007 22:41

Galerideki fotoğrafların altına yorum yazmıyorsunuz. Bu nedenle konudan habersiz üyelerden bir kaç uyarı aldım, ne bu fotoğraflar diye :)

Galeri de forum gibi... Fotoğrafların altında yazışmalar yapabilirsiniz... :)

Sonja Varol 06-08-2007 22:44

Ah ahh Türkiyede olup da bu bulusmaya katilabilseydim. Uzun bir zamandir o verdiginiz adrese gitmedigim halde elimle koymus gibi bulurdum. Mutlaka toplanti cok güzel gecmistir. Bu kadar güzel insanlar bir araya gelirde güzel gecmez mi? Insallah birgün banada nasip olur.
Stuttgart´tan sevgilerimle Sonja...

Sebahattin Sargın 06-08-2007 23:10

Sevgili sonia Türkiyede olduğun bir gün toplanır ve senin ile tanışmış oluruz önceden haber verirsen sevinirim. Bu arada bloğunuzdaki yazılarınızı ilgi ile takip ediyorum...

aybala 08-08-2007 08:25

Meyve çekirdeği projesine Bursa Ekibi "Meyve Çekirdeği Toplama" Projesi devam konusunda edebiliriz. :)

Rukiye Çetin 08-08-2007 19:01

Biraz gecikmeli de olsa ben de hem toplantının düzenleyicilerine hem de katılan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Oldukça güzel bir gün oldu. tekrarını sabırsızlıkla bekleyeceğim.

Selahattin Yılmaz 13-08-2007 23:33

1. Toplantı seçeneği

Yer: Pazar günü saat 14 de Yunuseli'de

Arkadaşlar benden toplantı istedi, teklif olarak sunuyorum şimdilik bir destekçim var. Hem imece (bana) hem piknik olsun diye hem de meyve çekirdeği projesini konuşmak için Yunuseli'deki kiraladığım arazide toplanmayı teklif ediyorum.

İş olarak, (Çalışmak zor gelebilecek olanlar ona göre karar versinler bu seçeneklerin en altında uyanık hoca işçiliği beleşe getiriyor söylentisine yol açmasın diye farkılı bir seçenek var söyleme gereği duyuyorum bu piknik ve imece düşüncesi benim tarlayı merak eden üyelerden geldi baştan söyleyeyim, hafta sonu fideleri dikeceğim için de zaman çakışması olacak biraz da üyeleri çalıştırayım da ben dedim :) ) :

Yaklaşık 2000 adet kabak fidesi dikimi.
Kabaktan artan tarlanın boş kısımlara fasulye dikimi. (Bahçe dediysem 4 dk alan)

Bu arada toplantı pazar günü ama ben cumartesinden bu işleri bitirirsem kimseye iş kalmayacak onuda belirteyim gelenler sadece artan işlere el atacak bu durumda.

Piknik olarak:

*Bahçeden toplanacak domates (pembe domateslerime dokundurtmam bir tane tadımlık hariç :D), biber, patlıcan dan yapılacak salata
*Bu sebzelerden yapılacak Tokat kebabı.
*Semaverde çay
*Olmadı karpuz keseriz.

Bu seçenek kabul edilirse saat 12 de bahçede buluşmamız gerekecek, bu görüş kabul edilirse bahçeyi tarif edeceğim.

2. Toplantı seçeneği

Cumartesi saat 15 de Cumalıkızık köy kahvesi...

heDera 13-08-2007 23:41

Selahattin bey, semaverde çay mı, tokat kebabı mı daha ne olsun biraz spor'da yaparız.:) Şimdiden gelemeyecek olan arkadaşlarım adına üzüldüm çok şey kaçıracaklar:):D

bademagacı 14-08-2007 13:27

Bana iki seçenek te uyar.Birincisi oldukça cazip.

Sebahattin Sargın 14-08-2007 18:14

1. seçenek olacak yoksa kendimi zincirler eylem yaparım yahu ;);)

kızıl ağaç 14-08-2007 19:23

Bana iki seçenek te uyar.

Sebahattin Sargın 14-08-2007 19:29

O zaman gelenler şöyle oluyor....
1) Selahattin Yılmaz
2) Bademağacı
3) Hedera
4) Kızıl ağaç
5) Ben
6) Bülent16
7) .....?

bülent16 14-08-2007 19:47

6 sıraya benide yazabilirsiniz. Bana her iki seçenekte uyar.

habibe 14-08-2007 23:04

Gonul isterdi ki ben de aranizda olayim, Fakat toplantiniza katilamayacak kadar uzaklardayim. Ama ara ara da olsa sizleri okuyor ve takip ediyorum. Saglicakla kalin.

Süha Şendoğan 15-08-2007 15:59

Bursa dışında olacağımdan ne yazıkki aranızda olamıyacağım ama Eylül'den itibaren her faaliyette varım.Alacağınız her türlü kararı destekliyorum.
Selamlar,

kızıl ağaç 15-08-2007 19:45

Cumartesi saat 15 de Cumalıkızık köy kahvesi.:confused: :confused:

kızıl ağaç 15-08-2007 19:46

Pazar günü saat 14 de Yunuseli'de.:confused: :confused:

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 00:26.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025