agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Agaclar.net Toplantı ve Gezileri (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/)
-   -   Bursa Toplantısı 05 Ağustos 2007 (Muradiye) (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/5298.htm)

heDera 24-07-2007 09:43

Pelincim üzülme, ufaklıkları sonbahar toplansına getirmeyi düşünüyorum havalar biraz daha serince olur.Toplantıya gelen arkadaşlara küçük süprizimiz var deyince sevgili kızıl ağaç haklı olarak ufaklıklar aklına gelmiş ama mağlesef arda sıcaklarda dışarı çıkamıyor.:( Süpriz başka bir şey:D

cemal.S 24-07-2007 10:09

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi kızıl ağaç (Mesaj 133904)
cemal.S çok teşekkür ederim.Akşam dönüş çayınıda orada içeriz!
Saygılar!

Bir AĞAÇLAR NET üyesini, tarihe ve tüm olumsuzluklara rağmen bir çınarın dalına kıyamayıp kocaman köşkün yer değiştirmesine karar veren liderimim mekanında ağırlamak bana onur verir.

Saygıyla.

bademagacı 24-07-2007 11:06

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi cemal.S (Mesaj 134101)
Bir AĞAÇLAR NET üyesini, tarihe ve tüm olumsuzluklara rağmen bir çınarın dalına kıyamayıp kocaman köşkün yer değiştirmesine karar veren liderimim mekanında ağırlamak bana onur verir.

Saygıyla.

Cemal Bey,
Ne kadar güzel ifade etmişsiniz.Bayıldım.

kızıl ağaç 24-07-2007 15:23

Alıntı:

Saygıyla.

O onur bana aittir.
Saygılarla!

kızıl ağaç 24-07-2007 15:25

Cemal kardeş Gobi Çölü bile AĞAÇLAR.NET sayesinde yeşillenir.Yeter ki bu dostluklar içtenliğini ve samimiyetini kaybetmesin.

nyrnphea 24-07-2007 15:46

***...msjınız için teşekkürler...ama o tarihte burda olmayacağım....tatile çıkıorumda:)......umarım başka zaman başka organizasyonlarda görüşürüz....size şimdiden iii eğlenceler......

heDera 24-07-2007 18:35

Size iyi tatiller, sevgili nyrnphea bir dahaki toplantıya bekleriz.Ayrıca (***) gibi sözleri formda kullanmıyoruz. Türkçemize dikkat ediyoruz.:):D

emrahk 24-07-2007 19:28

Herkese merhaba,
Bir aksilik olmazsa 5 Ağustos buluşmasına ben de geleceğim. Siz ağaç dostlarıyla buluşmak keyifli olacak :)

heDera için küçük bir düzeltme:
birdahaki -> bir dahaki
türkçemiz -> Türkçemiz

samowan 24-07-2007 19:55

Bende bir saat gorünüp ayrılacağım, 5 ağustosta Bursa mın en güzel seyredilebildiği yerde gorüsmek üzere.

heDera 25-07-2007 09:19

Bekleriz arkadaşlar, bence de bol sohbetli ve keyifli bir toplantı olacak:)

cemal.S 25-07-2007 13:37

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi samowan (Mesaj 134308)
Bende bir saat gorünüp ayrılacağım, 5 ağustosta Bursa mın en güzel seyredilebildiği yerde gorüsmek üzere.

Ne kadar kalacağınız konusunda bir şey diyemem. Ancak Sebahattin bey sanırım ev sahibimiz. İzinleri o verir. Şaka şaka. Sizlerle birlikte olmak yine güzel olacak.

Saygıyla.

Manolya Çiçeği 25-07-2007 16:40

Arkadaşlar
Bende Bursa'lı yeni üyelerdenim.Toplantı günü bir mani olmazsa bende aranızda olmaktan keyif alacağım.

habibe 25-07-2007 20:55

Sevgili Sebahattin,
Bir aksilik doğmaz ise ben de gelmeyi düşünüyorum ..
Lakin ben 1 dönüm arazide kaybolabilmeyi başaran coğrafyası kıtlardanım :) Kaybolmadan sizi bulabilmem için bana detaylı adres bilgileri vermen lazım. Durak adına kadar her birşeyi yaz hatta.
Aranızda olmayı çok isterim. Umarım olurum. :)

heDera 25-07-2007 21:35

Habibe hanım merhaba, Sebahattin kardeşim tatilde gelince söylerim o size detaylı bilgileri verir ben de yabancısıyım Bursa'nın:( Toplantıda görüşmek dileğiyle;)

heDera 25-07-2007 21:39

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Manolya Çiçeği (Mesaj 134555)
Arkadaşlar
Bende Bursa'lı yeni üyelerdenim.Toplantı günü bir mani olmazsa bende aranızda olmaktan keyif alacağım.

Sevgili manolya çiçeği hoş geldin aramıza, toplantıda seni de görmek bizi çok mutlu eder bekleriz...:D

habibe 25-07-2007 21:45

Hedera çok teşekkürler.:)
Görüşmek umuduyla..

heDera 25-07-2007 21:49

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Sebahattin Sargın (Mesaj 133489)
Aman nazar değmesin ;). Toplantıya ilk defa katılacak arkadaşlara bir tavsiyem olacak; önceki sayfaları ziyaret ederek üyelerimizi hiç olmazsa sima olarak tanısınlar ki, toplantı esnasından bulamama sorunu olmasın ;)

Aramıza yeni katılan arkadaşlara Sebahatin kardeşimin bir uyarısı vardı arkadaşların bilgisi olsun diye güncelleştireyim dedim:D

heDera 25-07-2007 21:58

Alıntı:

Saygıyla.

Ne yani şimdi dönüş çaylarına biz davetli değilmiyiz cemal bey:(

cemal.S 26-07-2007 07:17

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi heDera (Mesaj 134631)
Ne yani şimdi dönüş çaylarına biz davetli değilmiyiz cemal bey:(

Ne demek efendim. Her zaman atamın köşkü öyle güzel ve öyle ferahki bırakın bizleri bütün Ağaçlar net üyelerine yeter. Sizleri ağırlamak bana onur verir. Biliyormusunz bütün eşyaları hala duruyor ve korunuyor. En önemli kararların alındığı bir karargah gibi. Terasından bütün Marmarayı çıblak gözle görüyorsunuz. Daha neler neler.

Saygıyla.

heDera 26-07-2007 10:26

Çok teşekkürler, Cemal bey belki bursa ekibi bir toplantıyıda köşkte gerçekleştirir. Neden olmasın:)

Sebahattin Sargın 26-07-2007 20:16

Arkadaşlar tatilden şimdi döndüm ve hemen siteye girdim ;). Öncelikle sevgili habibe, emrah k ve manolya çiçeği arkadaşlarım davetimizi kırmayıp toplantımıza katılacağınız için çok teşekkür ederim ;). Bu sefer toplanacağımız yer Bursanın merkezinde, bulmakta hiç zor değil. Dışarıdan gelecek arkadaşlar için; eğer otobüs yolu ile gelecekseniz, terminalde indikten sonra belediye otobüslerinden "heykele" gidenine bineceksiniz. Heykel de sizi indirdikten sonra, yoldan birini çevirin "devlet hastanesine" nasıl çıkacağınızı sorun ;). Oraya çıktıktan sonra işte o hastahanenin tam karşısındaki çay bahçesinde buluşacağız.

Uyarımı tekrarlıyım; toplantıya ilk defa katılacak arkadaşlar lütfen bu başlığın önceki sayfalarında ki fotoğraflara bir baksın. Toplantı günü aramakta sorun çekmezler bu sayede ;).
Toplantıya katılacak olanların listesini güncelliyeyim:

Tarih: 5 ağustos Pazar
Saat: 13.00'de

Yer: Muradiye'de bulunan Devlet Hastanesi önündeki çay bahçesi

1) Selahattin Yılmaz
2) Todor
3) Hedera
4) Kızıl ağaç
5) Rukiye Çetin
6) Cemal S.
7) Emrah K.
8) Manolya Çiçeği
9) Habibe Hanım
10) Ben
11) Samowan
12) ....?

Güler 26-07-2007 23:13

Sebo-sebo, aşk olsun,
Bursa ekibi toplantısını ne kadar öne almışşın. Aklım sizde kalacak. Biraz evvel Manyas'tan geldim, siteye bakınca okudum. Selenn de bahsetmişti ama, gelebilmem çok zor. Cumartesi günü düğün var köyde. Ben de evin 2 odasını misafirlere açtim. Sağdıçlar bizde kalacaklar, onları bırakabilmem imkansız gibi. Tüh ya, bak bir yığın yeni arkadaşlar geliyormuş. Onlarla tanışmayı, tanımaktan gurur duyduğum eski arkadaşları yeniden görmek ne güzel olacaktı.
Neyse nasip değilmiş diyelim. Hepinize selamlar.

heDera 27-07-2007 01:09

İnanın Güler hanım yokluğunuz benide çok üzdü.:( Yokluğunuz çok belli olacak saygılar:)

cemal.S 27-07-2007 08:13

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Guler (Mesaj 135024)
Cumartesi günü düğün var köyde. Ben de evin 2 odasını misafirlere açtim. Sağdıçlar bizde kalacaklar, onları bırakabilmem imkansız gibi. Hepinize selamlar.

Merhabalar Güler hanım !

Gelemiyorum diye sakın üzülmeyin olmazmı. Yukarıdaki iki satırınız beni çok eskilere çocukluğuma götürdü. Hani şu 3 gün 3 gece köy düğünlerimiz var ya oralara. Okuduğum kadarı ile sağdıçlık geleneğimiz yaşıyor. Bunu duymak ne güzel. Kültürümüze hizmetiniz için sizi kutluyorum.
Bu arada bol bol kulaklarınız çınlarsa sakın şaşırmayım. Bilinki toplantıdasınız haberiniz ola.

Şimdi size bizdeki düğünden küçük bir kesit sunacağım. Bütün komşular ilk gece düğün yapacak ev sahibinde toplanırlar ve kim nerde ağırlanacak? Hangi köyden gelenler nerede karşılanacak? Bütçe nedir ? Neler pişirilecek. Düğünün Yigitbaşısı kim? Sağdıç kim ? Düğünün önderi kim? Hangi delikanlılar kime hizmet edecek? Gelin almaya hangi güzergahtan gidilecek ?vs.Tüm bu soruların konuşulduğu ve karara bağlandığı bu gecenin adı bizde KOMŞU DÜĞÜN GECESİDİR. Daha neler neler.

Saygıyla.

cemal.S 27-07-2007 08:18

Ah Sebahattin bey ah. Takımı yine kurmuşsun. Gençliğimde ben hep 6 numara oynardım biliyormusun yine yerimi almışım listede teşekkürler. Şaka şaka.

Bakarsınız benimde bir süprizim olabilir Bursa ekibine.

Saygıyla.

aybala 27-07-2007 08:27

Bursa Toplantısı 05 Ağustos 2007

5 ağustos toplantısını konuşmaya buradan devam edebiliriz. :)

cemal.S 27-07-2007 08:55

Teşekkürler aybala. Hobi bahçesi işleriniz nasıl gidiyor. Domatesler kızardımı merak ettim. Elimde bir somun ekmek bekliyorum.

Saygıyla.

Sebahattin Sargın 27-07-2007 10:25

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi cemal.S (Mesaj 135136)
Bakarsınız benimde bir süprizim olabilir Bursa ekibine.

Ne demek bir süprizim olabilir, geleceksiniz Cemal Bey ;). Yoksa sizin şirkete ait trafoları patlatırım gelmek zorunda kalırsınız ;)

heDera 27-07-2007 10:33

Çok güldüm sebo, harika bir tehdit sakın ben gelemessem toplantıya sera mı patlatma olur mu kadeşim.;)

Penelophe 27-07-2007 10:42

Bombacı Sebo.:D
Sloganı da: Tehdit var ısrar yok!

Sebahattin Sargın 27-07-2007 10:42

Senin geleceğini bildiğim için böyle bir şey yapmayacağım ;). Aynen penelophe tehdit var ısrar yok :D. Evet listemizi tekrarlıyayım ;)

1) Selahattin Yılmaz
2) Todor
3) Hedera
4) Kızıl ağaç
5) Rukiye Çetin
6) Cemal S.
7) Emrah K.
8) Manolya Çiçeği
9) Habibe Hanım
10) Ben
11) Samowan
12) Süpriz üye 1 ( Sakın sormayın söylemem)
13) Süpriz üye 2 ( Bu Hederanın süprizi, bunu bende çok merak ediyorum yahu ;) )
14) Turco
15) Hatkobi ve eşi
16) ....?

Selahattin Yılmaz 27-07-2007 10:55

Sebahattin biraz daha zorlasak İzmir ekibini geçeceğiz, ha gayret :D

Penelophe 27-07-2007 11:13

O zor biraz.:D

bademagacı 27-07-2007 11:24

Şu sürprizleri merak ettim.Zaten gelemeyeceğim için üzgünüm.Msn'den sürprizleri söyleyin bari..Bu kadar eziyet olmaz ki :(

kızıl ağaç 27-07-2007 11:25

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Sebahattin Sargın (Mesaj 135189)
Ne demek bir süprizim olabilir, geleceksiniz Cemal Bey ;). Yoksa sizin şirkete ait trafoları patlatırım gelmek zorunda kalırsınız ;)

Sebahattin bende sana yardımcı olmaya geliyorum.

Sebahattin Sargın 27-07-2007 11:26

Adı üstünde süpriz canım bademağacı ;).

Sebahattin Sargın 27-07-2007 11:27

Tamam kızıl ağaçta yardıma geliyor, Cemal Bey bir gelmeyin bütün trafoları havai fişek şekline getirmeye başlarız ;). Evet bu bir tehdittir ;)

selenn 27-07-2007 12:41

Sebo öncelikle hoşgeldin. Umarım eğlenmişsindir tatilde. Bu arada gelemiyorum diye aklım sizde kalacak. Bol bol eğlenip, sohbetten saatin nasıl ilerlediğini anlayamayacağınız kesin. Şimdiden aklım sizde kalıyor. İnşallah bir sonraki sefer ben de aranızda olacağım. Sevgiler.

Selahattin Yılmaz 27-07-2007 12:58

Arkadaşlar öyle benim işim var erkenden kalkayım muhabbeti olmasın şimdiden sorayım hep beraber kalkacağız masadan ona göre herkes ayarlasın işini. :)

cemal.S 27-07-2007 13:18

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Sebahattin Sargın (Mesaj 135238)
Tamam kızıl ağaçta yardıma geliyor, Cemal Bey bir gelmeyin bütün trafoları havai fişek şekline getirmeye başlarız ;). Evet bu bir tehdittir ;)

Aman Sebahattin bey yanlış adrestesiniz. Trafoların bizimle bir alakası yok. Sakın Tedaşçılar duymasın sonra Kızıl Ağaçla ikinizi topa tutarlar. Zaten bahane arıyorlar elektirik kesintileri için.

Benim süprizimin benim gelmemle ilgisi yok. Ben orda olacağım biliyorsunuz. Kesin geleceğim. Listede ismimin önüne kesin ibaresi istiyorum. Şaka şaka.
Süpriz bunların dışında.
Saygıyla.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 05:02.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025