![]() |
Arkadaşlar adabayrakoğlu Bayciğit dedi? Konak tarafındaysa burada karar kılalım ne dersiniz? Orası ne tarafta bu arada :)
|
Bayciğit krokiside alabilirmiyiz :)
|
Nerede olduğunu bilmiyorum ama bana uyar :)
|
Ben bu işe kesin bir son veriyorum.
Toplantı yeri: Bayciğit Mekan: Kemeraltı Hisarönü camisi önü. Saat: 16'tan başlayıp Dürüst sahtekar gelene kadar. Bilemeyenler, Fevzipaşa bulvarında, gümrükten basmane garına doğru yürüken, Hisarönü camisine giden sokağı bulmak çok kolay. Asansöre gidecek olanlar: Akşamüstü oraya da gideriz. Hafize: Bayciğitte zorla çaldırırız senin cd yi. Çalmam derse hesabı ödemiycez deriz. Sonsöz: Başka öneride bulunmak yasak. ben genede bulamadım diyenler bana telefon edin. 0543 304 40 35 |
Hisarönü'nde çiçekçilerin olduğu yerde.
Biz bütün toplantıları orada yaptık Botaniği saymazsak tabi. Herkese yakın ve otada bir yer. |
Memet yazı işte böyle olur. Ellerine sağlık.
|
Memet yine bu karmakarışık durumu son sözü söyleyerek çözdü gibi :D
|
Dürüst Sahtekar Saat 20:00 gibi gelebilecek. 16:00-20:0 arası biraz uzun gibi ne dersiniz. Neyse biz orada toplanalım olmazsa bir ara kalkar gideriz ;)
Tamam yer ve zaman belli olmuştur. Benim geliş gidiş durumum da belli oldu. Benimle erkenden buluşmak isteyenlere duyurulur. Cumartesi sabahı saat 06:00'dan itibaren İzmir sokaklarında olacağım :D |
Memet.:D Helal.:D
|
Sorun çözüldü o zaman :)
Bayciğit, Hisarönü'nde şadırvanın olduğu yerde değil mi? Değilse de Hisarönü'ne gelince haberleşiriz ;) |
Darkyes eriyeceği için, onu belki göremeyiz
|
Niye eriyecek ya?
Plumbago, imzan nerde.:D |
Tamamdır.bütün sorunlar çözüldü.bende elimden geldiğince hızlı davranmaya söz veriyorum.:)
|
Bak sürat felakettir dikkat et kendine :)
Daha gençsin bir toplantı için değmez. Gerçi gelemezsen de bir sonraki gün ben çifteyle geleceğim :dilli: |
Yahu memet ilahi, sabah 06:00 öğlen 14:00 arası yürümekten ne olacak. tin tin dolaşırım ben hafi hafif. İki gramlık adımım zaten :)
Gerçi eşyalarımla birlikte 7-8 kilo yüküm olacak ama olsun, onlar gerekli malzemeler olduğu için beni yormaz. |
Sabah inciraltına kahvaltıya gitmeni öneririm DarkYes.
Otogar----->Bornova metro durağı 505 numaralı otobüs Bornova ---->Konak (metro ile) Konak---->İnciraltı 11 numaralı otobüs ;) Ayrıca İnciraltın'da da Tukuaz'a gitmeni öneririm. Sabahın o saatinden toplantıya kadar nereleri gezmeyi planlıyorsun? |
İnciraltı'nda kahvaltı süper bir öneri. Oradan da Balçova'ya gider, Teleferiğe biner İzmir'e kuşbakışı bakarsın.
|
Merhaba!:)
Gelmeyi çok isterdim ancak haftasonları gelebilmem mümkün değil :S :( |
Ben bunları not alayım sora sora öğrenirim.
Fotoğraf çekmek için aslında özellikle şuraya gideyim gibi bir düşüncem yok. Sonuçta İzmir'e geçen gelişimde çektiğim fotoğraflar için özel bir planım yoktu. Asansör ilgimi çekti. Sabah ilk iş oraya gitmeye karar verdim şu an :) Teleferik fotoğraf çekmeme elverişli ise düşünebilirim aslında :) İşin özü gezip göreceğim ama önerilere açığım :) |
Teleferik'e gitmek için de yine İnciraltı'ndan 11 numaralı otobüs ile geri dönebilirsin. Önünden geçiyor.
|
Teleferik kesinlikle güzel fotoğraf için ama sabahın erken saatlerinde İnciraltı'nda kahvaltı en iyisi. Cumartesi günü de çok kalabalık olmaz hem.
Sabah ilk iş asansöre gideceğim diyorsan da yine Otogar--->Bornova metro--->Konak metro istasyonu--->Karataş yapabilirsin. Benim gönderdiğim krokide de Dario Moreno Sokağı ve Asansör belirtilmiş durumda ;) |
Ben Basmane'den oraya yürüme niyetindeyim. ayakla gidebileceğim mesafeleri yürümekten zevk alıyorum. Hem yol boyunca fotoğrafını çekebileceğim manzaralar bulabilirim ;)
Gerçi memet bunu okuyunca kesin eriyeceksin diyecek ama :D |
Memet demeden ben diyeyim bu sefer.
Yürürsen cidden erirsin. |
Tren ile geleceksin sanırım. Pekala o zaman. :)
|
Sabahın o saatinde bence çok sorun olmaz. Tabi eşyalar sırt çantasındaysa. Aksi halde zorlar biraz.
|
Evet asansorün yerine baktım. www.panoromio.com sitesinden de biraz fotoğraf inceledim o bölgeye ait. Bir de Saat Kulesi'nin bulunduğu meydana otobüsle oldukça virajlı bir yoldan inmiştim.
Asansöre geçmeden oraya çıkmayı da düşünüyorum. geçen gelişim de otobüsle o yoldan aşağıya inerken, vaktim olsa inip fotoğraf çekecektim. Manzara çok güzeldi. ;) İki sırt çantam var. Yoksa dolaşılmaz dediğin gibi ;) |
Yok yok, otobüsle geliyorum ama servisle o tarafa geçmeye niyetliyim. o bölgede bir iki gizli çekim yapmaya niyetliyim. Geçen gelişimde çekememiştim arkadaşlar bilir ;)
|
Basmane civarında mı gizli çekim? :) Neden?
Bahsettiğin ve Saat Kulesi'ne inen yol varyant diye geçiyor. Oraya da yürüyerek tırmanabilirsin Konak Metro'nun önünden. Hem farklı açılardan yakalamış olursun körfezi ;) |
Sen eğlenebildiğin kadar eğlen, izmir'in sıcağı konusunda seni uyaranlar da uyardı.
Sıcakta seninle eğlenmeye başlayınca bana telefon et kurtarmaya geleceğim. fuardakini sıcak sanıyorsan yanıldın. O sadece prowiev, sıcaklar update oldu. |
Hah, Evet Varyant! Sağolasın kürekçi, ismi bir türlü aklıma gelmiyordu :D
Gizli çekim olayı çok gizli. Askeri bir konu, ser verip sır veremiyorum o sebeple :D |
Bu arada Basmane istasyonunun yanında yol yapım çalışması var şu aralar. Heryer havada, delik deşik, toz duman ve gürültü içinde :(. Haberin olsun.
|
Ben de kendime degrade uyguladım memet, bir de reflection'ımı 4'le çarpıp kuvvetle muhtemel çarpılmalara karşı kuvvetlendirdim :D
İlahi memet, ben hamsi paluğu yedim diyorum sen İzmir'de rakı balık bir başka olur diyorsun ;) |
Alıntı:
Ben de söyleyeyim Darky. ERİYECEKSİN :D Abartısız 85 ile 100 derece civarında olur saat 12'de oralar :dilli: |
Kendi düşen ağlamaz.
Hamsinin yararı olacakmış, öyle dedi. Hamsi buğulaması olacak. Biz uyardık... |
Ooooooo... Bugün net'e giremedim, neler neler olmuş..:p
Sanırım toplantı yerimiz yine 'klasiğimiz' Bayciğit.;) Müzikler de Asansör ortamında güzel olurdu zaten. Ama ben bir kaç Cd yapabilirim hatıra olsun diye.;) Sevgili Darkyes, o kadar yükle dolaşmak istemezsen sevinerek yüklerini emanete alabilirim. Evim Asansör'e çok yakın. Hem Asansör'ü bulman konusunda, hem de çantalarını bana bırakıp daha rahat dolaşabilmen için yardımcı olabilirim.;) |
Şimdi biz Bayciğit'ten sonra asansöre gitmeyecek miyiz? :(
|
Arkadaşlar bir günde ne kadar iletişim olmuş,inanın okurken yoruldum....
Yoruldum ama okurken mi ? toplantı mekanı önerilerine gidip gelirken mi ? bilemiyorum.. İnşallah baharlarda açık hava toplantıları ve gezileri yaparız... Cumartesi hisarönündeyiz.. |
İsteyenler daha sonra Asansör'e geçecekler. Ben istemediğimden değil ama Torbalı'ya gitmem gerektiği için toplantının Asansör ayağına katılamayacağım tabii :)
|
Arkadaşlar yarın da Botanik Bahçesi'nde buluşacağız. İsterseniz sizler de bize katılabilirsiniz. Ben sabahtan itibaren kampüste olacağım. Gelmek isteyip sorun yaşayanlar bana ulaşabilirler 0 536 612 24 01
|
Kimler geliyor?
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 04:11. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025