![]() |
Galeride, Botanik Bahçeleri bölümünde Ege Üniversitesi Botanik Bahçesi için albüm oluşturdum.
Gezide fotoğraf çeken arkadaşlar, oraya yükleme yapabilirler. Bahçenin tam olarak algılanabilmesi için, gelecek gezide, bahçenin genel görünümünü, girişini, tabelasını falan çekmeyi unutmayın :) |
Eksiklerin bende farkındayım. Haftaya tekrar gitmek istiyorum. Daha iyi bir fotoğraf makinası ile daha iyi görüntüler almaya çalışacağım.
|
Bu arada ensemdem bir böcek öpüvermiş. Öptüğü yerde kocaman bir kabartı oluşmuş. Botanik bahçesi hatırası.
|
Öncelikle geçmiş olsun adabayrakoğlu.
Gerçekten güzel bir yermiş. Ben de görmek isterim ama galiba gelecek ay sonu geldiğimde fırsatım olmayacak :( Çekilen fotoğraflar da gayet güzel ama şu tarihler olmasa daha güzel olacakmış :) |
Gerçekten mükemmel fotoğraflar. Bu buluşmalarda çekilen fotoğraflar sayesinde arkadaşlarımızı yakından tanıyoruz :). Umarım biz bursa ekibide toplanıp güzel fotoğraflar çekebiliriz......
|
Tarih konusunda haklısınız. Makinadan bir türlü iptal edemedim malesef.
|
Sebo 17 teşekkür ederim. Bende Bursa hayvanat bahçesi ve botanik bahçesi hayranıyım. Umarım toplanıp, bizlere fotoğraf şöleni yaşatırsınız.
|
Sanırım ilk buluşmamızı botanik parkta yapacağız. O zaman bol bol fotoğraf çekip sitede yayınlarız....
|
Bursa çok sevdiğim bir şehirdir. Çok sevinirim.
|
Millet.. ! :)
Galeriye ekleriz, iyi yapmışsın malina diyen yok bakıyorum :) |
Alıntı:
Emeğinize, yüreğinize, sevginize sağlık..:o Çok iyi yapmışsınız hem de.. ;) |
Olmaz mı?Ben varım eklemeye başladım bile.
Haftaya yeniden gidip daha iyi bir makinayla yenilerini de çekeceğim. Özellikle istediğiniz görüntülerle ilgili önerilerinizi bekliyorum. Galerideki başlık için teşekkürler. |
Hangi gün, saat kaçta geleceksiniz :) ben erken kaçtığım için sizinle görüşüp, tanışma şansımız olamadı malesef. ;) Büyük ihtimalle okulda olacağım haftaboyunca.
|
Gelemeyip de üzülenler için ön çalışma :) Bundan sonra da gerçeğini gezersiniz artık :)
Tıklayın!... |
Seninle tanışamadık ne yazık ki. Bende biraz geç kaldım zaten. Organize olabilirsek yine cuma günü olabilir. Daha iyi bir fotoğraf makinası ile gelip daha iyi kareler almak istiyorum. Umarım seninlede görüşebiliriz.
|
Alıntı:
|
Varsa bu hafta çekerim.
|
Cuma yekrarlamayı düşünüyoruz botanik bahçesine gitmeyi.
Herbaryumu ve gezemediğimiz diğer bölümleri görüntülemeyi planlıyoruz. |
Neden hep benim laboratuvarımın olduğu günleri seçiyorsunuz:( Bu sefer hocamdan izin alıp derse girmemeyi deneyeceğim:rolleyes:
|
3 gün ile kaçırmış olduğum buluşma :(
Takip etmememin cezası bu.. Bir dahaki buluşmayı kaçırmasam bari.. |
Kürekçi, sen uygun gününü söyle ona göre gelelim bu sefer.
|
Sorun değil. Sizler kendi boş zamanınıza göre ayarlayın. Hepiniz benden daha uzun mesafeden işinizi gücünüzü bırakarak geliyorsunuz. Ben izin alabiliirm bu hafta ;)
|
Cuma günü gidiyor muyuz yani?
|
Zeytinlerime Yaprak Gübresi Ve Ilaç Vermeye Başladim.hava şartlarina Göre Işimi Bitirebilir Isem Gelmeye çalişirim.
|
Bekleriz.
|
ben bu yazıyı nasıl başardım böyle.
|
Cuma günü gezimizin eksik kalan bölümü için, aynı yerdeyiz.
Geçen sefer gelemedim diyen arkadaşlara duyurulur. "Hem belki bu sefer üniversiteli arkadaşlardan, Endemik türler hakkında bir sumun, bir ders de alırız." |
Ben bu hafta gelemiyoruummm...:( :(
Çok isterdim yine birlikte olabilmeyi sizlerle.. Ama köyümüze gidiyoruz Cuma öğle vakti..;) Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.. Bir hafta kadar köyde olacağım.. Ve sitemizi, sizleri çok özleyeceğim.. |
Alıntı:
Çok isterdim fakat sadece haftasonları çalışmıyorum :( |
Bir sorum olacak: Anladığım kadarıyla bahçe bir hayli büyük. Saat 14:00'dan önce gelmeme imkan yok gibi görünüyor. Sizi nasıl bulabilirim? Komik bir soru mu oldu?
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 02:29. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025