![]() |
Alıntı:
Var tabii fotoğraflarımız.. Hem de bir sürü..:p Sevgili Adabayrakoğlu ekleyecek tüm fotoğrafları.. Yavaş yavaş.. |
Bir ara sanada ayırayım diye düşündüm ama sadece düşünmekle kaldım:dilli: Sende mangalı bensiz yemiştin hatırlasana:mad:
Bu arada hepinize geldiğiniz için çok teşekkür ederim. Umarım memnun kalmışsınızdır. Umarım bu toplantı bişeyleri değiştirebilir. |
:eek: İntikam rüzgarları esiyor sanki. Sen benimle elbet araziye çıkarsın Volkan :)...
|
Ne güzel bir buluşma olmuş. Biraraya gelip belliki hoşça vakit geçirmişsiniz
|
Fotoğraflar az sonra...
|
Toplantımızda Volkan'ın doğa korumacılığıyla ilgili çok önem verdiği ve bizimde üzerinde çok durmamız gereken bir konuşması oldu. Bu konuda neler yapmamız gerektiğini düşüneceğiz birlikte.
|
Arkadaşlar sefanız olsun.. Toplantınız bereketli olur inşallah. :))
|
İşte İzmir grubu
1 Eklenti(ler)
Ve bizi çok güzel ağırlayan Volkan ve İbrahim'e teşekkürler.
Ayaktakiler: soldan sağa Hfz, Adabayrakoglu, Cihan As, Memet Oturanlar soldan sağa: Volkan, İbrahim, Melih Bakırlıoğlu |
Bahçeden görüntüler
5 Eklenti(ler)
Gelemeyen arkadaşlar çok şeyler kaçırdılar. Birdahaki toplantıyı kaçırmayın derim.
|
Geldiğiniz için biz teşekkür ederiz. Herzaman bekleriz. Zaten daha gezmediğiniz bir sürü yer var. Özcan hoca size herbaryumu gezdirecek daha. Ondan sonra ağaç bahçesini gezmediniz. Arka bahçedeki havuzları görmediniz. Sonra çalışmalarımızı yaptığımız yerleri görmediniz. Onları da bir dahaki gezide göreceksiniz. Umarım yakın zamanda gelirsiniz tekrar.
|
Botanik bahçesinden
5 Eklenti(ler)
Diğer fotoğraflar
|
Alıntı:
Gelme daha fazla üzerimize...:p :p :p |
Volkancım o güzelliklerden nasıl vazgeçelir? Emin ol en kısa zamanda görüşeceğiz.
|
Diğerleri
5 Eklenti(ler)
Yine geleceğiz.
|
Botanik bahçesi
5 Eklenti(ler)
Yeter mi?
|
Ada kareler harika.. Cennete mi gittiniz :)
|
Aynen öyle. Cennet bile o kadar güzel değildir belki. İnanamazsın koca insanlar ne yapacağımızı neye bakacağımızı şaşırdık.
Aslında öyle özel bir yer ki. Volkan olmasaydı gezme şansımız olmayacaktı belkide. |
Merhaba arkadaşlar
Fotoğraflar çok güzel..Elinize, ruhunuza sağlık.Botanik bahçesi bayaa bi güzelleşmiş..Önceden bu kadar değildi sanki.
|
Daha önce görmüşmüydünüz?
|
Evet...1. sınıfta botanik dersini fen fakültesinde almıştık..
|
Öyle bir yerde derslere girmek büyük bir şans olsa gerek.
|
Evet..Gerçekten o günler en güzel zamanlarımdı.Çok özlüyorum.Ama mesleğimi hala yaptığım için de çok şanslıyım. :)
|
Güneşli bir Cuma öğleden sonrası botanik bahçesinde çay içmeyi düşlerken bir "aciliyetin" çıkmamasını ummak saflık olurdu zaten benim için.. Umarım en kısa zamanda yeniden toplanılır. Çok üzüldüm gelemediğim için.
|
Ben Volkan' a haftaya gelebilir miyim? diye sormak istiyorum şimdiden. Fotoğraflara bakarken içim gidiyor. Sohbetin tadı damağımda kaldı doğrusu.
|
Dediğim gibi her zaman bekleriz.
|
Çok keyif aldığınız anlaşılıyor halinizden. :)
Fotoğraflara bakılırsa çok güzel bir yer. Gitmek lazım. |
Aklımın kaldığı kadar olmuş. Tanışma fırsatını kaçırdığım için üzgünüm. Bahçe öğrencilik yıllarımızdan çoook daha göz alıcı hale gelmiş. Bir Ege Üniversiteli olarak gurur duydum. :)
|
anca bilgisayara ulaşabildim.güzel bir günü sizler ile paylaşmak ise daha bir güzeldi
|
Daha anlatacaklarımız da var.
Volkanın hocası Özcan Seçmen, bir gönüllü grubu oluşturmaktan sözetti. Ayrıca selluka konusuna da ilgili. |
Kıskandım valla:)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 03:03. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025