![]() |
5 Eklenti(ler)
Biz
Eklenti 603437 Fenerbahçe ve parktan görüntüler Eklenti 603438 Eklenti 603439 Eklenti 603440 Eklenti 603441 |
5 Eklenti(ler)
Körün istediği bir göz,Allah verdi iki göz.Sayenizde sukulente doydum arkadaşlar.Kimler ne getirdi bilmiyorum ama herkese çok teşekkürler.Tohumlar için,marullar için,kılçık atlası,bir gecelik gelin,gelin teli neler neler.Hepsini bardaklara diktim,uçakla nasıl götüreceksem.
Eklenti 603442 Eklenti 603443 Eklenti 603444 Eklenti 603445 Eklenti 603446 |
3 Eklenti(ler)
Tanıştığım,tanışamadığım bütün arkadaşlara sevgiler.Emeği geçen herkese teşekkürler.Gördüğünüz gibi Sevgili Evdeçiçek'in çiçek dağıtımındaki eli bolluğu.
Eklenti 603448 Eklenti 603449 Eklenti 603450 |
12.yıl kutlamasında üç kişilik bir aile olarak yer aldık bu kez. Bebeğim için iyi temennilerde bulunan herkese çok teşekkür ederim. Evet, o da bu güzel havayı soludu bizlerle. ;)
Katılımcı üyelerin sıcak ve samimi sohbeti, güleryüzü, candan paylaşımları ile çok mutlu olarak ayrıldım toplantıdan. Ekstrası olarak edindiklerimi ben de jezebel gibi ganimet olarak nitelendiremeyeceğim. Canıgönülden binbir özenle hazırlanıp bana ulaşan bu hediyeler sizlerin kıymetli birer hatırası olarak başımın tacıdır. Edindiğim o ağaç olmuş mum çiçeği için Sayın OSMAN45' e, balık kılçığı epiphyllum çeliği ve selluka çeliği için Sayın Zafer İnandıklı' ya, süpriz yapıp bana getirdiği epiphyllum çelikleri ve leş kaktüsü için sevgili dostum A_NOMAD' a, sukulent ve magneti ile sevgili evdeçiçek kardeşimize, el emeği kalemlik hediyesi için loveforlife' a teşekkür ederim. Bitki yetiştirmek yarına inanmaktır. Ben de hazırladığım bitkileri bu umudu hep yeşil tutmak adına paylaştım. Buradan yola çıkarak bu uğurda emek veren herkese tekrar saygı ve sevgilerimi gönderiyorum. Sevgili malina ve Güler, organizasyon emekleriniz ve bize bu güzel birlikteliği yaşama fırsatını tanıdığınız için çok çok teşekkürler. Her şey çok güzeldi, sağ olunuz. |
Alıntı:
|
Yine sıcacık ve coşkulu geçen ağaçlar net toplantısı daha, nice yıllara inşallah. Her ne kadar sizlerle beraber olup sarılamasam da :( mesajlarınızı okudukça, fotoğraflarınıza baktıkça kendimi o toplantıdaymış gibi hissettim.
Gönül isterdi ki orada olmak ve sizlerle tanışmak ama hem sağlık sorunlarım hem de yol çok uzun olduğu için aranızda bulunamadım :( En çok tanımak istediklerim fotoğraflarda da olsa tanımış oldum, Sevgili A_NOMAD, sevgili berçin, telato ve gencecik fidanlar dongyul ve eneskry, Kelebek çalısı, Sevgi Hoca daha aklıma getiremediklerimi :) bir çoğunuzu daha önce ki toplantılarda tanımıştım, güleç yüzlü sevgili loveforlife yüzünüz hep gülsün :) Bu arada o bitki masasında ki paylaşımları kıskanmadım dersem yalan söylemiş olurum :D şaka tabi ki de hepiniz güle güle büyütün, belki bizler de sizlerden nasipleniriz :D Bu toplantıyı düzenlemede emeği geçen Sayın Malina ve Güler hanıma ve de katkıda bulunanlara teşekkür ederim. |
Biraz yoruldum ama çok güzel bir gün geçirdim, katılan, katılamayan ama gönlü bizimle olan herkese, hediyelere ve ayrıca pasta :) için teşekkürler. Emeği geçenlerin eline koluna sağlık.
Nice senelere. |
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
İkincisine katıldığım Ağaçlar.net'in toplantısı yine benim için keyifliydi. Yaşadığım uçak rötarı ve İstanbul trafiği sayesinde toplantının en güzel anlarını kaçırdığımı anlıyorum diğer paylaşımları görünce, yinede aranızda olmaktan dolayı çok mutlu oldum. Diğer katılacağım toplantılar için önlemleri sıkı tutacağım ki güzelliklerden mahrum kalmayayım :).
Bende fazla kare yok ama kızımın çektiği kadarını paylaşmak istedim. Nice yaşlara, nice güzel paylaşımlara diyorum :)... |
3 Eklenti(ler)
...
|
Dedim ya ben harika dostlar kazandım agaclar.net sayesinde. Bu dostların en önde gelenlerinden olan, hiç görmeden sevdiğim, saatlerce telefona yapışmama sebep can dostum Berçin'i de toplantıya gelmesi için aylar öncesinden ayartmıştım. Eşini de kandırdık zannediyorduk ki, toplantıdan bir gün önce gelmekten vazgeçmesi bizi çok üzdü. Berçin'im vazgeçmedi. Son anda uçak bileti buldu, güzeller güzeli kızıyla beraber atladı uçağa geldi. Rötar yapan uçağın üzerine bir de İstanbul trafiği çilesiyle geç de olsa katıldı aramıza.Yine doyamadım ki ona... Biz yine sabahtan beri telefondayız kendisiyle...
Sende benim için uzaktaki kızkardeşim,can dostumsun :).Kısada olsa sen ve diğer dostlarla bir arada olmak harikaydı. Kaçırdıklarım için gerçekten çok üzüldüm Güler hanım, Sahabat hanım,hemşehrilim gülay hanım ile kısa sohbetin dışında ayak üstü merhabalaştığımız Hazel hanım, A-Nomad, Günebakan, Sevgihoca, Orhan Özbilgiç yine hemşehrim ve merhabalaştığım isimlerini hatırlayamadığım herkesle uzun uzun sohbet edebilmeyi çok isterdim. VE okulun müdürünü çok seversiniz, saygı duyarsınız ama yaklaşmak için bir çekimser kalırsınız evet benim için o müdür sevgili Malina'dır. Ama 10.yılda olduğundan daha fazla güldüğünü gördüm :). Siteyi kuran ve emek veren herkese teşekkürler:)... |
Alıntı:
Bu sene çok istedim ama malesef aranızda olamadım. Umarım bundan sonra etkinlikleri kaçırmam. |
Alıntı:
O ekiptekiler, çok zengin olan dağıtım masasında önlerine serilmiş envai çeşit bitkiden bir parça alırken bile çekinerek elini uzattı, o derece naif insanlar yani... |
Dünkü toplantının etkisiyle sanırım;) bugünde yüzümde hep bir tebessümle dolaşıp durdum:D
|
Alıntı:
|
Eski arkadaşları yeniden görmek ve yeni arkadaşlarla tanışmak çok iyi geldi. Dağıtım masasında olduğumdan arkadaşlarımızla çok fazla sohbet etme imkanımız olmadı.
Sıcak kanlı insanların arasında olmak, biz yoğun iş stresinde çalışanlara muhteşem bir terapi oluyor. İşin en kötü tarafı şu oldu :D dağıtım masasında olmama rağmen paylaşımlardan en azı benim payıma düşmüş. Hani bir laf vardır "pay edene pay kalmazmış" diye. İki sukulent çeliği biraz melisa tohumu ve dağıtımdan arta kalan 3 adet atlas çeliği ve kurdele çiçeği alabilmişim :D Katılan ve katılmak isteyip te katılamayan herkese kucak dolusu sevgiler ... |
Çok güzel bir toplantı çeşitli çiçekler dağıtım masası yıkılıyordu getirenlere teşekkürler malina ve güler hanımın emeğine sağlık nice seneler birlikte kutlarız inşallah
|
çok katılmak istememe rağmen bu seneki bu ilk toplantıya katılamadım gerçekten güzel toplantı olmuş ellerinize emeklerinize sağlık daha sonraki toplantılara atılmaya çalışacağım artık
|
3 Eklenti(ler)
Bir sonraki toplantıda fotoğraf makinesini elimden düşürmeyeceğim;) Bunlar abimin çektiği bir kaç fotoğraf...
Eklenti 603593 Eklenti 603594 Eklenti 603595 |
Alıntı:
|
Telefondaki kişiye ''Biz toplantıda çok eğlendik, siz niye toplantıya gelmediniz'' demenizin ifadesi var:D Veya ben öyle anlıyorum:D
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Bunca dostun bir araya gelmesinin temel sebepleri, teşekkürü en çok hak edenler; Malina ve Uzaytek en miniğimiz Can'ı severken...
Eklenti 603618 Çocuk sevgisi gözlerinden okunan Oğuz Ağabey... Eklenti 603619 Şu güzelliğe bir bakın hele! Eklenti 603620 Eklenti 603621 Eklenti 603622 |
:pBuranın büyüsü bambaşka. İnternetten tanışıp, dost olunabileceği hiç aklıma gelmezdi. Ağaçlar.net sayesinde vazgeçemeyeceğim yakınlarım var. Hepinizi çok seviyorum. Bizler yaşgünü kutlamasında, uzak yerlerde yaşayan ama her bayram biraraya gelen aile gibiyiz. Zaten bir aileyiz. İyi ki varsınız. Çok teşekkürler Malina
|
bu sefer katılamadım
artık bir dahaki sefere... nice yıllara agaclar.net bir de herkes çok güzel görünüyor |
Hepiniz çok tatlısınız ama benim favorim Can oldu. :D
|
Sayın Güler,
Fotoğrafların sağ tarafında görülen, kavunumsu bitki ne bitkisi? Ondan çıkıyormuş gibi görünen çiçek onun çiçeği mi? Merak ettim. |
Alıntı:
Yüzünüzden tebessümünüz hiç eksilmesin. ;) |
Alıntı:
Çok da yoruldunuz bunu da biliyorum, bir nebze olsa da telafi edebilmek isterim bahçemdeki bitkilerle. ;) |
Alıntı:
Sevgili Fatma Kochan'ın gönderdiği bitki. Jezebel nun da aynen bildiğimiz kabak gibi soyarak kullanılacağını söyledi. |
Sevgili Güler Hanım;
İnanın mesajınız beni çok mutlu etti, gönlünüzün zenginliğini bir kez daha sergilediniz. İstediğim bitki türü olursa size bilgi veririm. O şekilde mesaj yazmamın sebebine gelirsek, maksat muhabbet olsun, okuyanlar tebessüm etsin diye yazdım. Yeni evimin balkonu sadece 3 metre kare ve yaklaşık 15-20 saksı var. Alsam da zaten yetiştirecek yerim yoktu. O gün önemli olan sizlerle olmaktı. Bitki alıp almamak çokta mühim değil. Saygılarımla ... |
Sağ olun sayın Güler,
Ben, içinden çıkmış gibi görünen çiçeği görünce, bir çiçek yumrusu mu diye meraklanmıştım. |
Alıntı:
http://www.agaclar.net/forum/1340561-post218.htm O filizden dev bir bitki gelişiyormuş. Bendeki iki bitki 70-80 cm. oldu bile. Bana da çok enteresan geldi. |
1 Eklenti(ler)
Ben de bu bitkiyi merak ediyorum.
Farklı bir Campanula dendi, adını unutmuşum. Hatırlayan var mı? Eklenti 603941 :) |
Campanula mı? Bana sedef çiçeği gibi göründü ama...
|
Sanırım bunu Güler abla getirdi adı campanula takesimana
|
|
Alıntı:
Güzel ve özel bir türmüş. Fatma hanıma ve kendime almıştım. Fatma Kochanın saksıları karıncalar istila etmiş, şimdilik bende kaldı:p |
1 Eklenti(ler)
Gelir gelmez açmaya yeltenenler var.
Efe Püskülü Eklenti 604207 Gelmeyip alamayanlar kıskansın biraz |
Ne kadar hızlı çıkmış bu efe:)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 19:49. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025