![]() |
4 Eklenti(ler)
!2. Yıl birlikteliğimiz, her zaman olduğu gibi, bize özel sıcaklıkta ve içtenlikte başladı. Yine, nasıl geçtiğini fark edemedik zamanın... Neredeyse herkes, bir şeyler getirip koydu paylaşım masasına bitki ve eli emeği eşya cinsinden. Katılan herkese bol bol yetti getirilenler.
Sevgili malina, kendi el emeği dikey saksıyı, nasıl yaptığını anlattı. Fotoğraflara, pastamızla ve onun el emeği göz nuru ile başlıyorum. Eklenti 603127 Eklenti 603128 Eklenti 603130 Eklenti 603131 |
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
Harika bir gündü, emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler, sevgilerimle
|
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
O kadar heveslenmiştim ki. Son anda Arslan beyin işi çıktı ve kalakaldık.Ne kadar keyifli geçtiğini tahmin edebiliyorum. Sumru hanımı görünce üzüntüm biraz daha arttı. İnşallah başka bir toplantıda yine birlikte oluruz.
Oğuz beyin tatlı sevdiğini öğrenmiştim. Bir tepsi baklavayla kalakaldım. Bugünde doğumgününüzmüş. Nice yıllara. Eklenti 603173 |
4 Eklenti(ler)
Eklenti 603174
Eklenti 603175 Eklenti 603176 Eklenti 603177 Torbalar dolusu çelik, tohum ve çiçekle döndüm.:p |
5 Eklenti(ler)
Ve eve gelince ilk işim, çelikleri toprakla buluşturmak oldu. Teşekkürler agaclar.net...
Eklenti 603179 Eklenti 603180 Eklenti 603181 Eklenti 603182 Eklenti 603183 |
Çok sıcak, dost canlısı bir topluluk. Paylaşımlar için çok teşekkür ederim. Bir dahaki gelişimde benim de tuzum olsun istiyorum. Güzel bir cumartesi geçirdim. Herkese sevgiler saygılar.
|
4 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
Eşim ve benim yol kaybetmeden hoşlanmamıza sebep olduğu için çok sevdiğimiz:D GPS ile Kadıköy tarafında bir defa daha kaybolarak biraz geç kaldığımız toplantımıza geldiğimizde fazlasıyla sıcak karşılandık.
Neyse ki pasta kesimine yetişmiştik. Pastayı kesen moderatörümüzün titizliğine hepimiz hayran kaldık. Pasta sonrasında en yeni ve en eski ağaçlar.net li güzel gülücükler verdiler. Hepimizi bir arada çekmeye çalıştım ancak gelemeyenleri (aleydi, Nuri Mürvet vb)gözlerimiz aradı. |
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
Ne kadar güzel, sevimli ve özverililer değil mi? Dağıtımı profesyonel pazarlama elemanı gibi yaptılar. Teşekkürler kardeşlerim evdeçiçek ve Neslihan.
Sayın İsmail Seyrek in ablası ile ulaştırdığı bonsai de güzel bir hediye idi. Hiç bir grup veya toplulukta bu kadar çok ve böyle güzel gülen insanların varlığını göremezsiniz. |
Yine her şey dolu dolu yaşandı ve tadı damağımda kaldı. Çok ama çok güzel bir gün yaşamamıza vesile olan herkese sonsuz teşekkürler. Öylesine yorulmuşum ki! Artık sazı yarın alırım ele...
|
Bir saattir ne yazsam diye kurup kurup izliyorum :D
-Her şey bu kadar mı muhteşem olur ,bütün şahane insanlar toplanmış. Sanki yıllardır konuşuyormuşuz gibi bir sıcaklık samimiyet :)) Merakla beklediğim A_NOMAD ablam , Telato abim , Sevgihocam :) , Dongyul ağabeyim :D ve kendisini çok sonradan hatırladığım Jezebel ablacım .. Her şey şahaneydi tohumlar atlaslar çelikler pasta manzara Sohbetler :D Beni evimin çok yakınına kadar bırak bağ bahçe ablama da buradan çook teşekkürler ediyorum :)) Hiçte korkulacak biri olmayan sayın Malina ablam dünya tatlısı birisi çok iyi biri ; bu organizasyon ve her şey için tekrar tekrar teşekkür ediyorum evde çiçek Ağabeyimi de çok teşekkürler :)) Şimdide resimleri yüklemekle uğraşacağım |
Paylaşıma getirdiğim birkaç çelik ve tohum yerine paylaşım sırasında payıma iki ağır torba dolusu bitki ve tohum düştü. Pazarlamacı;) kardeşlerim ve Güler hanım ısrarla torbalarımı doldurdular.
Dönüşte bir taziye ziyaretimiz nedeni ile arabamızın arka koltuklarını arkadaşlarımıza teklif edemedik. İyi ki varsın ağaçlar.net. |
3 Eklenti(ler)
|
Gidiş yolum çok uzun sürdüyse de pasta kesimine yetiştim:) Uzun zamandır görüşmeyince, yazışmayınca özlemişim, iyi ki bugün başka işleri boşverip aranıza katıldım.
Zaman çok çabuk ve çok güzel geçti, paylaşımlar süperdi. Dönüş yolunda evimin çok yakınına kadar getiren sevgili Bağ bahçe ve Eneskrky ile tanışmak ve sohbet çok güzeldi. |
4 Eklenti(ler)
Güzel günden güzel kareler
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
Unutulmaz anlar :)
|
1 Eklenti(ler)
|
Müjgan hanım, bitki alırken ne ciddi çıkmışız öyle:) Herkes gülümserken niye bizim yüzümüz böyle olmuş?
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
Bol çelik, bol çiçek, bol tebessüm,
Hoş ortam, hoş insan = mutluluk :) |
Benim resimler bulanık çıkmış :dilli: olsun önemli aynı karede bulunmak
|
Alıntı:
|
heyecan el titremesi de var tabi :D
|
1 Eklenti(ler)
Sebo ve katmer
aslında bu ikili kaçaklarımızdan ama aramızda görünce çok mutlu olduk. Sevgili Katmer bizlere el emeği-göz nuru sabunlarından hediye etti, teşekkürler arkadaşım. |
2 Eklenti(ler)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 10:21. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025