![]() |
Aleydi Hanım ve eşine çok teşekkür ederiz..
|
eve gelir gelmez yazmak istedim.
Ben ve eşim bu güzel toplantıyı düzenleyen, katılan, paylaşan tüm arkadaşlara ,ancak biz misafirleri memnun edebilmek için çırpınan başta aleydi ve eşi ile oz26, sempe, üzüme gönülden teşekkür ederiz. Sayın muda bizi çelik ve köklü bitkileri ile adeta şaşkına çevirdi. Hepsinin fotolarını biraz beklemeniz gerekecek. |
Bilmem nasıl anlatılır, duygularım. Pek mutlu olduğum bir gün oldu. Emeği geçenlere, katılanlara (özellikle şehir dışından gelenlere) çok çok teşekkür ederim.
|
Trenden saat 23.10 da inmemize rağmen İstanbul'un malum trafiği yüzünden eve şimdi 01.00 de girebildik.
Çok güzel bir toplantı oldu, detayları ve fotoğrafları yarın paylaşacağım, yorgunluktan gözlerim kapanıyor. Teşekkürler. |
5 Eklenti(ler)
Ne güzel bir gün geçirdik yine! Rüya gibiydi adeta. Çok yorulmuşuz. 40 Yıldır 14 Şubatlarda yalnız olan ben:o, sevgili agaclar.net ailem sayesinde yine şahane bir gün geçirdim.
Yine heyecanla, koşuşturmacayla geçti ama olsun varsın! Aylar sonra ilk defa nefes aldım tabiri caizse. Sabah erkenden düştüm yollara. Sevgili Oz26, dünya yakışıklısı oğlu Güneş ve Evdeçiçek karşıladı otogarda. Oz26'nın eşi Sevgili Semra'nın özenle hazırladığı sofrada keyif dolu bir kahvaltı yaparak başladık güne. Öyle özleşmişiz ki, Güler Abla'nın "e hadi, gelin artık!" telefonu olmasa kalkmaya niyetimiz yok. Bu arada bir de minik aşkım oldu ki, sormayın! Nereden nereye dedirtecek minik bir doğa dostu. Agaclar net ile büyüyenlerden. Önceki Eskişehir toplantısında böyleydik... http://www.agaclar.net/forum/attachm...2-img_1762.jpg Bu kez neredeyse toplantının her anında böyle! Güneş ile ayrılmaz olduk. Gün boyu inanılmaz bir bağ oluştu aramızda. Eklenti 595764 Eklenti 595765 Neyse ki Sevgili Muda'nın küçük oğlu geldiğinde onunla beraber biraz eğlendiler. Eklenti 595766 Eklenti 595767 Akşam dönüş saati yaklaştığında uzun süre onlarda kalmam için ağlayacak kadar çok sevdi beni, kıyamam ki! Sevgili Oz26 ve eşi Semra onu oyalamak için ne yaptıysa ikna olmadı. Şükür ki, tam gitme saatimde uyuyakaldı. Eklenti 595768 Çok sevdim ben bu yakışıklıyı, çok! |
5 Eklenti(ler)
Minik aşkımla başladım söze ama biliyorum ki toplantıda olup bitenleri merak edenleriniz de çok. Leman kültür neredeyse tıka basa doluydu. Ergenlerin doğum günü ve sevgililer günü kutlamaları içinde heyecanla toplanmış bir kocaman masa dolusu güzel insan ve yüreklerinden kopup gelen şahane paylaşımlar vardı.
Eklenti 595769 Eklenti 595770 Eklenti 595772 Eklenti 595771 Bu güzel güne vesile olan Sevgili Aleydi, sürekli bir koşturmaca halindeydi. Yüreğine, emeğine sağlık. Eklenti 595773 |
5 Eklenti(ler)
Aleydi hepimizi Eskişehirli yapmış da bir tek Osman45 İstanbullu imiş!:eek:
Eklenti 595774 Can dostlar Evdeçiçek ve Oz26 ile... Eklenti 595775 Aramızda genç kardeşlerimizi görmek beni öyle çok sevindiriyor ki! İşte pırlanta gibi bir üyemiz daha. İbrahimes kardeşimiz Oz26 ile keyifli bir sohbete dalmış. Sevgili İbrahimes, bundan sonraki toplantılarımızda da bizi yalnız bırakma, e mi? Eklenti 595776 Canım arkadaşım Evdeçiçek! Eklenti 595777 Sabihas da "iyi ki tanımışım" dedirtecek yüreği güzel insanlardan... Eklenti 595778 |
5 Eklenti(ler)
Güler Abla yoğun bir çalışmaya girmiş. Kura kağıtlarını hazırlıyor.
Eklenti 595781 Kurayı çektirmem için beni çağırdı. Aldım, tüm masayı dolaştım. Son kalan üç kağıttan birini de kendime aldım. Güler Abla'nın ta İstanbul'dan taşıyıp getirdiği güzeller güzeli amaryllis bana çıkmaz mı! Vallahi şike yok... O artık benim:D Eklenti 595782 Eklenti 595783 Dağıtım masasına gözümüz takılmışken devam edelim mi? Ne de olsa kendimizden geçtiğimiz zamanlar geçiririz o masanın başında. Eklenti 595784 Bir de Muda'nın sonradan gelip getirdikleri vardı ki! Sevgili Muda yüreğinin zenginliğini bir daha koydu ortaya. Eklenti 595785 |
İnşallah böyle güzel toplantılar, Zonguldak, Bartın ve Karabük çevresi için de nasip olur.
Kıskandık şimdi :) |
5 Eklenti(ler)
Paylaşmak bizim için hep büyük mutluluk oldu...
Eklenti 595793 Muda'yı ter basmış o kadar çok bitki hakkında bilgi verirken. Eklenti 595794 Eklenti 595795 Muda'ya bu kadar bitki yetmemiş bir de eşi yine o lezzetli elleriyle bize bir tepsi dolusu güllaç hazırlayıp getirmiş. Zaten ikramlar, hediyeler öyle çoktu ki, fotoğraflamayı bile unutmuşum. Agaclar.net pastamızı Güler Abla tüm titizliğiyle kesiyor. Eklenti 595796 Osman45 kaçırır mı? Eklenti 595797 |
3 Eklenti(ler)
Dedim ya herkes öyle güzel paylaşımlarla gelmişti ki...
Sevgili Aleydi bu minik sevimli mandalları hazırlamış bizler için. Misafir geldiğinde bardaklar karışmasın diyeymiş. Daha neler duyacağız bakalım! Eklenti 595801 Sevgili Oz26'nın hediyeleri... Eklenti 595802 Paket içeriğindeki bu kalem çok anlamlı. Mutlaka ekeceğim bu tohumu. Eklenti 595803 Tabii ki kendisine Odunpazarın'da gezerken hepmiz için aldığı haşhaşlı ekmekler için de ayrıca teşekkür ediyoruz. Yine sanırım Aleydi'nin ikramı olan Eskişehir'in meşhur met helvasını, yanılmıyorsam Osman45'in getirdiği ikramlıkları da unutmamak lazım. Sevgili Sabihas da hepimiz için Eskişehir hatırası güzel ağaç magnetler hazırlamış. Çok anlamlı. Fotoğraflamayı unutmuşum. Tüm ince düşünceler, tatlı diller, güler yüzler için çok ama çok teşekkür edip biraz ara vereyim. Daha anlatacaklarım var... Biraz müsade... |
Toplantı zaten muhteşem. Loveforlife anlatımıyla dinlemek de bir başka oluyor. :)
|
5 Eklenti(ler)
Sonunda o hengameden kurtulup Yılmaz Büyükerşen Balmumu Heykeller Müzesi'ne doğru yola koyulduk. Bu esnada aramızdan ayrılan arkadaşlarımızla vedalaşmak zorunda kalmak üzdü bizi.
Müze herkesi hayran bırakacak güzellikteydi. Bazıları adeta az sonra bizimle sohbete başlayacak gibiydiler. Flaş kullanımı yasak olduğu ve bazı bölümlerde fotoğrafa izin verilmediği için çok iyi olmasa da bazı fotoğrafları paylaşayım sizinle. Ah canlanıverse diye iç geçirdiğimiz, Atamız! Eklenti 595811 Eklenti 595812 Bize çok ders veren Hocamız... Eklenti 595813 Lafını esirgemeyenler... Eklenti 595814 Çizgilerle çok şeyi anlatan... Eklenti 595815 |
Maşallah. Kısa günde bu kadar çok iş yapmışsınız. Bize kısmet inşallah bir dahakine. Emeği geçenlere teşekkürler.
Sayın Muda; Selamımı ilettin demi? |
5 Eklenti(ler)
Barış Ağabey ile selfie...
Eklenti 595822 Zekasına hayran olduğumuz... Eklenti 595823 Kulaklarıyla hatırlanan... Eklenti 595824 Yeşilçam... Eklenti 595825 Aşkın hasını yaşayan... Ben yürürüm yana yana Aşk boyadı beni kana Ne akilim ne divane Gel gör beni aşk neyledi Eklenti 595826 |
Harika bir anlatım olmuş sevgili Loveforlife, çok teşekkür ederim. Öyle sıcakkanlı ve tatlısınız, sizlerin sayesinde sıcak bir ortam oluştu.
|
Öncelikle Bu dostluğun kurulmasına ve Eskişehir toplantısını düzenlememize izin veren Sn malina'ya ve yöneticilere teşekkür etmek istiyorum.
Sevgili Güler hanıma buyurun gelin dediğimizde bende geliyorum demeseydi, bu kadar yoğun ve çoşkulu bir katılım olmazdı. Ben bir fikri öne attım sadece. Çok erken bir saatte yola çıktınız, trafiğin sıkışmasına geç gitmenize üzüldüm. Çok yoruldunuz, ayaklarınıza sağlık. Güler hanım yoldan geldi. Benimle birlikte hep ayaktaydı, servisleri yaptı, bitki paylaşımını yaptı, bir kere daha hayran kaldım enerjinize.Yaptıklarınız hangi birine teşekkür edeceğimi bilemiyorum. Hediyelerimin açmasını sabırsızlıkla bekliyorum. Oğuz bey, Kendilerini tanıdığıma çok mutlu oldum. İki güzel insan birbirlerini bulmuşlar. Tekrar görüşmeyi, yine gelmenizi çok isterim. Saygı ve selamlar. Sn Osman45 ve Sumru hanım İnanılmaz tatlı insanlarınız, sizi tanıdığım için çok mutlu oldum. O tatlı sohbetinizle pozitif enerji kaynağım oldunuz. Yine Eskişehir'e gelmenizi ve sizleri tekrar görmeyi, sohbet etmeyi çok isterim.İkramınız için teşekkür ederim. Sumru hanıma selamlar. Hozat hocam cansınız, Sumru hanımla sürekli yorulduğum için endişelendirler sürekli:). Bal mumu müzesine yetişebildiğimiz için çok mutluyum:). Nazik Bodrum davetiniz içinde teşekkür ederim. Umarım yine görüşürüz. Müjgan Yılmaz hanım basit çalışmalarımla ilgilendiğiniz için beni onure ettiniz. Sıcakkanlı yaklaşımınızla pozitif bir enerji verdiniz. Yeniden görüşmeyi umuyorum. Sevgili evdeçiçek, hep güler yüzlü ve samimiydiniz, ayağınıza sağlık, umarım diğer toplantılarda daha çok sohbet etme imkanımız olur. Sevgili Loveforlife, öyle güzel anlatmışsınız toplantıyı, gerçekten çok keyifliydi sizi yakından tanımak. Güzel hediyeleriniz için teşekkür ederim. Güler yüzünüz ve içtenliğiniz için. Umarım yine görüşürüz. İstanbul Grubuna tekrar ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Samimi ve içten yaklaşımınızla çok rahatladım. Her şey çok eğlenceli ve keyifli oldu. Sizlerden ayrılmak istemedim:). Sevgili Güler hanım lütfen sık sık geziler düzenleyelim. Ben İstanbul grubuyla her yere varım. Toplantı fikri benden çıktığı için ben hep ön planda oldum. Biz toplantıyı sevgili Üzüm'le birlikte organize ettik. İlk andan itibaren pek çok şeyi kendisi üstlendi. Günde 2_3 kere telefon konuşması yaptık. Tecrübelerini bana aktardı. Benim kadar heyecanlı bir o kadarda müşfikti. Çok teşekkür ediyorum. Görüşmelerimiz yine devam edecek. Mustafa Kurtuluş bey, komşum. Evlerimizin arasında bir kaç sokak ve forum sayesinde karşılaştık. Beni kırmayıp geldiğiz için çok teşekkür ederim. Çok zarifler kendisi Eskişehir'mizin met helvasını ikram ettiler. Biz yine görüşürüz, eşinize selamlar. Sevgili Sabihas hanım Eskişehir hatırası bir hediye takdim ettiler. Tanıştığımıza memnun oldum. Katkılarınızdan dolayı ayrıca teşekkür ederim. Sevgili mozen ve eşi hanımefendiye güler yüzlü ve içtenlikleri için teşekkür ediyorum. Sn mozen de geç saatlere kadar bizi yalnız bırakmadı. Oz26 ve ailesi minicik oğullarıyla geç saatlere kadar bizimle kaldılar. Hediyeler için çok teşekkür ederim. Semra hanım çok yoruldunuz, elinize emeğinize sağlık. Güneş bir an olsun loveforlife ablasından ayrılmak istemedi. Kim bu kadar tatlı bir abladan ayrılmak ister ki:). Görüşmek üzere selamlar. İbrahimes bende çok acemi bir organizatör olarak girdim gruba:D. Bütün açıklarım kapatıldı. Herkes bir şeyin ucundan tuttu ve bu çok keyifli buluşma gerçekleşti:). Çok mutlu oldum tanıdığıma, iyi niyetiniz ve içtenliğiniz yüzünüze yansımış. kızını öpün, eşinize selamlar. En kısa sürede yine görürüşüz. Sn Muda nasıl teşekkür edeceğimi bilmiyorum size ve sevgili eşinize. Önce ellerinize sağlık nefis bir tatlı için. Bir kamyon bitkiyle gelmişlerdi:). Hem yoldan geldiniz, hem gelir gelmez dağıtım masasına geçtiniz. Terlettik sizi, emeğinize sağlık. Çok memnun oldum. Eskişehir'e geldiğinizde beklerim. Eşinize selamlar. Toplantıyla ilgilenen beğeni ve yorumlarıyla destek olan sevgili ağaçlar net üyeleri arkadaşlarım. Hepinize desteğiniz için teşekkür ederim. Biliyorum pek çoğunuz iş ve mesafe yüzünden toplantıya çok istediğiniz halde katılamadınız. Gönlünüz bizimleydi, bizimde sizinle. 2 Nisan' da İstanbul'da olmayı çok istiyorum. Umarım orada daha büyük bir buluşmada hep birlikte oluruz. Bana ve eşime gelince, eve gelen misafirim kadar ilgilenemedim. Bizde kim gelirse gelsin mutlaka sofra açılır. Hala bu adetimiz devam eder. Biraz buruğum yapamadıklarım için. Siz harika insanları tanıdığım için çok mutluyum. Saygılarımla. Not :Cymbelinda tatlımı tatlı bir bayan, yüz yüze görüşemedik. Telefonda sohbet edebildik. O kadar hassas ve zarifler ki. Yoğun iş trafiği olduğundan dolayı toplantıya katılamadılar.Bize onlarca bitki çeliği gönderdi. Kendisine çok teşekkür ediyorum. En kısa sürede görüşmek ümidiyle. Neler yoktu ki onlarca muhtelif renklerde sardunya çelikleri, begonya, klanchoe, menekşe neler neler. |
5 Eklenti(ler)
Yılmaz Büyükerşen kendini de çalışmış...
Eklenti 595836 Hayranlıkla izlendi tüm çalışmalar... Eklenti 595837 Kahve molası zamanı. Hoş, bir türlü şekerli-şekersizi tutturamadılar ya, neyse! Eklenti 595838 Eklenti 595839 Bir toplu poz verelim dedik de, epey eksikle verdik! Eklenti 595840 |
5 Eklenti(ler)
Karınlar acıktı, artık yemeğe geçmeli. Şır böreğe doğru emin adımlarla ilerlerken...
Eklenti 595841 Dünya tatlısı bir çift, böreklerini bekliyor. Eklenti 595842 Tatlılar bitmez... Eklenti 595843 Beklediğimize değdi. Eklenti 595844 Kimi yer, kimi çeker! Eklenti 595845 |
Sözün özü bizimle olmayanlar, olamayanlar çok şey kaçırdı. Biz 14 Şubat'ta çocuklar gibi şendik. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Bak demedi demeyin, bu toplantıyı kaçıranları mutlaka İstanbul toplantısına bekliyoruz.
Benden bu kadar. Şimdi diğer fotoğraf çeken arkadaşlarımızın paylaşımlarını büyük bir merakla bekliyorum. Müjgan Yılmaz'da 32 dişimin görüldüğü fotoğraflarım vardı mesela.:D Her ne kadar sürçü lisan ettimse affola... |
Alıntı:
Toplantıya en son katılan olunca kusura bakmayın buradan ileteyim selamınızı. Telefonla yol tarifinizle zor ve geç kalarak toplantıya yetişebildik. Keşke siz de gelebilseydiniz. Çekilişi bile kaçırmışız. Sağolsun arkadaşlar çok güzel ağırladılar. Mekana bizi (beni ) bir daha almazlar herhalde. Her tarafı toprakladık. Kısa zamanda bahçeden söktüklerim olunca gerekli temizliği yapamadan toplantıya getirmek durumunda kaldık. Getirdiklerimi belki biraz da karıştırarak paylaştırmaya çalışınca herkesin kalkma zamanında pastamı yiyebildim. Foroğraf bile çekemedim. Ganimetlerimiz ile birlikte biraz erken bir vaziyette yola çıktık. Arkadaşlarımıza gösterdikleri çabadan dolayı ayrı ayrı teşekkür ederiz. |
Arkadaşlar ...
Iııım... şey... nerden başlasam acaba :D Herşey çok güzeldi. Benden bu kadar.... dersem inanmazsınız :D Pazar sabahı heyecanla uyanıp can arkadaşımız sn.loveforlife'ı karşılamak için otogara geçtim. Oz26 bizi aldı ve evine kahvaltıya götürdü. Değerli eşi bize öyle bir kahvaltı hazırlamıştı ki kuş sütü eksik. Sofradan ziyade samimiyetleri o kadar iyi ki; sanki kırk yıldır arkadaşmışız gibi o kadar rahat bir ortamdı. Ne kadar anlatsam kelimeler yetmez. Sonrasında toplantı mekanına geldik. Sn.Aleydi bizi karşılarken misafir karşılama heyecanı yüzünden okunuyordu. Beni gören sn.Üzüm ; - Aaaa sen ne kadar değişmişsin, tanıyamadım seni diyince, şaşırdım. Sanırım İstanbul toplantılarında görüştük diye düşündüm. Ama bozuntuya vermedim. Meğersem beni sn.ozz26 ile karıştırmış. Neyse durumu toparladık. Ama çok samimi söylüyorum sn.üzüm çok kibar ve çok cana yakın, yüzünden gülümseme hiç eksik olmuyor. İyiki de tanışma fırsatımız olmuş. Sn.Sabihas, mozen ve değerli eşi sizlerle sohbet etmek çok iyi geldi. İyiki ağaçlar net varda sizleri tanıma fırsatımız oldu. Sn.loveforlife çekiliş için kağıt getirdi çektiğimiz kağıtlar boş çıkınca bu ne dedik. Bir de ne görelim güzelim amaryllisi kucaklamış "çekilişte bana çıktı" diye geliyor. Bence sen bu çekilişe hile karıştırdın. Şaka şaka.! bence o toplantıda en iyi hediyeyi sen hakediyordun. Çekiliş olmasa da o çiçek senin hakkındı. Neyse devam edelim. Toplantının en minik katılımcısı Sn.Ozz26 nın yakışıklı oğlu Güneş'ti. Bir süre sonra sn.Muda'nın oğlu gelince daha da şen oldular. Ağaçlar net toplantısı olurda paylaşım olmaz mı?. Masada neler vardı neler. İçimdeki bitki deliliğini bastırabilmek için toplantı masasının yanına gidince ellerimi arkaya koydum ki birşey almayayım. Ama yine de bir kaç çelik aldım. Toplantıdaki ikramlar, hediyeler, paylaşımlardan sonra Balmumu Heykel Müzesine gittik. Sn.Müjgan YILMAZ ile birlikte çıkışa gelince çıkmayıp bir daha başa döndük :D Müze çıkışında kahve molası sonrasında çi börek sefası ve dönüş. Toplantıda emeği geçen ve katılan herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Gerçekten çok güzel ve harika bir gündü. Bu arada hiç resim çekmedim. Çünkü sohbet etmek daha güzeldi. |
İstanbul'dan, Afyon'dan, Bursa'dan gelen dostlar,
Ne iyi yaptınızda geldiniz, ayağınıza gönlünüze sağlık olsun. Eskişehir'li olarak sayımız çok değildi. Sevgili aleydi Sayın OSMAN45 hariç sizi de Eskişehir'li yaptı...:D Sayın Sabihas, sizinle tanıştığıma çok sevindim. Hediyenizi hemen dolabın üzerine koydum. Bu anlamlı, ince düşünülmüş hediye için teşekkür ederim. Sevgili oz26, üç yıl önce görüşmüştük. Sen diye evdeçiçek'i yakaladım... :D Kusura bakmayın... Yaşıma verin.... Üç yıl daha yaşlıyım...:o Sayın mozen, iyi ki tekrar geldiniz. Önceki toplantıda dağıttığım sardunyaların hala yaşadığını söylediğinizde çok mutlu oldum. Bendekileri maaleesef kaybettim. Bir sonraki toplantı bir çelik isterim... Sayın mustafakurtulus, Sayın ibrahimes sizlerle tanıştığıma memnun oldum. Sayın muda, buraya da yazayım. Sözüm söz, size ulaştıracağım...:( |
Eskişehirimizde bizimle birlikte olan herkese teşekkürler. Sizleri tanıdığım için mutluyum.
|
Ay,baştan sona okudum,rüya gibiydi.Harika bir toplantı olmuş Aleydi,Üzüm ve tüm emeği geçenler.Herkesin eline sağlık,devamı İstanbul toplantısına inşallah.Sevgiler.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
İstanbul toplantısına gelmezseniz küserim yani.Değerli arkadaşlar İstanbul'dan kalkmış gelmişler;size de,bizlere de İstanbul toplantısına katılmak düşer.Çok güzel bir organizasyon yapmışsınız,her anı dolu dolu geçmiş,yöresel tatlar,hediyeler,her şey düşünülmüş.Herkesi tebrik ediyorum.Darısı da İstanbul toplantısına inşallah.
|
Sevgili Muda ve Güzel eşi,
Aklımızı başımızdan aldınız,bir tepsi güllac,çeşit çeşit tohumlar,çelikler aman,aman....Gönlü zengin güzel insanlar ,bir kez daha teşekkürler,İstanbula mutlaka bekliyoruz:))) Sevgili Loveforlife; Çektiğim tüm fotoları düzenleyip dağıttım bende bir iki tane kaldı eve gidince bilgisayarımdan yükleyeceğim.Güler e gonderdiklerimde sen de varsın ve tüm güzelliğin ,şirinliğinle seni yakalamışım göreceksin:))) |
5 Eklenti(ler)
1- Samimiyet, güler yüz ve birliktelik. İşte ağaçlar net.
2- Oğuz beyden sonraki sevgililere sevgililer gününde kucaklama. 3- Sayın Muda hariç hepimiz buradayız. 4- Artık çoğunluk Eskişehir' lilere geçti. 5- Kurada amerillise gözümü dikmiştim ancak çekiliş sonucu çıkan menekşemizi daha çok sevdik. |
4 Eklenti(ler)
Fotolara biraz daha devam.
1-Yetişmek için hızla gittik. 2-Benim pastam daha tatlı, hayır benim güllacım daha güzel:D 3-Sanatçı ve modeli. 4-Pasta mı, güllaç mı? |
2 Eklenti(ler)
1- Özlemimi giderdim.
2- Şır borek işte böyle yenir. |
Afiyet olsun Osman45.Adı niye şır acaba?
|
3 Eklenti(ler)
Bu güzel toplantıdan sonra sözler söylenmiş,anılar paylaşılmış.
Elinize yüreğinize sağlık. Geç kalınca ben de kadrajıma takılanlarla eşlik edeyim size istanbul'u geride bıraktık neşeli adımlarla toplantı salonuna ilerliyoruz.. Amiralis yol boyunca özenle taşındı, yeni sahibine doğru yol alıyor Sevgili Üzümle hoş geldiniz pozunu verdik. Eklenti 595872 Eklenti 595873 Eklenti 595874 |
5 Eklenti(ler)
1.2- Trende neşe ve muhabbet başlamıştı.
3-Kurra ya konulan hediyeler. Ah amarillis ah:D 4-Bu çaydanlıkları bizim bile ninelerimiz kullanırdı. Güler hanımın yaktıklarından:D 5-Kardeşime de çok yakışmış. |
Türkiye Cumhuriyetine yakışan insanlar maşallah işte Atamın istediği Türk milleti Atam ruhun şad olsun kıymetin bilinmiyor.Tüm dostlar iyi geceler.
|
5 Eklenti(ler)
Devam,
1-Müzeye tam zamanında yetiştik ve çok beğendik. Tussaud a beş basar. 2-Bizim şairimizle, ülkenin saygın kişisi. 3-Evet fazla uzatmadan pastamızın fotosunu sunalım. 4-Deyişlerini kim sevmez ki? 5-Gerçek sanatçılar kendisini en iyi tasvir edenler oluyor genelde. |
2 Eklenti(ler)
Dün akşam eve geldiğimizde Foruma girip de yaşadığımız harika günün detaylarını size anlatamadım.
Sabah olunca da çocuklara gitme zorunluğu doğduğu için yine siteye giremedim ancak bu vakti buldu. Şimdi sazı ben ele alayım. :D Sabahın erken saatlerinde hozat ve Müjgan'ı alıp yola koyulduk. Eskişehir'e trenle gideceğiz ama tren Pendik'ten kalkıyor. Pendik'e kadar arabayla gelip, park ettik ve gara girdik. Biraz sonra OSMAN45 ve eşi Sumru Hanım geldiler, kısa bir sohbetten sonra trene bindik. Ama sohbet yol boyunca devam etti, hoş bir yolculuk oldu. |
2 Eklenti(ler)
Müjgan'ın okul yılları Eskişehir'de geçtiği için nerede ne var, ne yenir çok iyi biliyor. Daha trendeyken bize garın karşısındaki Köfteci Ali'nin köftelerinin lezizliğini anlatıp durdu.
Trenden iner inmez soluğu orada aldık ama hakikaten çok lezzetliydi köfteler. Daha sonra sevgili aleydi ve eşi Savaş Bey ile toplantının yapılacağı Leman Kültür'e gittik. Sevgili üzüm'ü tekrar görmek bizleri çok mutlu etti, bir yandan sohbet ettik bir yandan getirdiğimiz bitkileri çiçek soğanlarını dağıtım masasına yerleştirmeye başladık. Üyeler geldikçe beraberinde getirdikleri veya gelemeyen üyelerin yolladıklarıyla masa dolmaya başladı. |
1 Eklenti(ler)
Sevgili aleydi ve eşi, üzüm ne kadar çok uğraşmış, koşuşturmuşlar.
mozen , oz26, aleydi toplantı hitamında da bizlerle oldular, bizleri ağırlamak için adeta çırpındılar. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Kalabalıklaştıkça sa sohbetler koyulaştı, birbirlerimize hediye verme faslı başladı. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 16:24. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025