![]() |
O kadar hastalandım ki, gözümü açamadım. Kısmet değilmiş demek ki.
|
Merhaba , herkese bolca dinlenmeler dileyelim. Toplantı değil ama o İstanbul'un çekilmez trafiğinde yaptığınız yolculuklar için.
Bizler katılamadık ama sizlerin paylaşımlarınızı izledik. Uzak mesafeler ,zaman ,iş derken bir çok şeyi yapmak mümkün olmuyor. Ne diyelim kısmet belki başka bir zaman başka bir toplantı bizlere de kısmet olur. |
Ağaçlar Net Ailesinin 11. yaş gününü en içten dileklerimle kutlarım.
Dost ve arkadaşlarımla beraber olamamak benim için çok üzücüydü... Başka toplantılarda görüşmek dileği ile... |
Alıntı:
Ama dur sen dur sanada süprizim olacak :) |
Ağaçlar Net Ailesinin 11. yaş'ı kutlu olsun.
Ne güzel görüşmeler, tanışmalar, hoş sürprizler, ikramlar, paylaşımlar, konuşmalar, resimler ve çok çok tebessümler... Güzel günün ardından denebilecek tek şey " keşke orada olsaydım ". Bu sene kısmet olmadı. Gelecek yıl umarım, ellerim, kollarım çiçek, ceplerim tohumlarla dolu gelirim, kim bilir?! Her şeyin başı sağlık. Sağlıkla kalın. |
Herkese merhaba;yıllardır doğum gününe katılmak istememe rağmen bu sefer kısmet oldu. Elimde koca bir torba sardunya ve karanfil çelikleri ,Zonguldak'tan hava için dualarla yollara düştüm.İyi ki de düşmüşüm.Güzel ağaçlar.net 'in güzel insanlarıyla bu şekilde tanışmaktan çok mutlu oldum.Emeği geçen ve katılanlara çok teşekkür ediyorum.Kadıköyden( 11.00 de )toplantı yerine 2 saatte(13.00) taksi,yürüme, dolmuş,yürüme ;eyvah toplantıya geç kaldım derken sıcak bir karşılama ile tüm çektiklerimi unuttum.Ayrıca uyarılara rağmen çelikleri getirirken tedirgin olmuştum ,alan olmazsa ne yaparım diye ,alternetif yer bile hazırlamıştım aklımdan.Ama gördüm ki iyi ki getirmişim.Sizinle olmak güzeldi.....
|
Eee pes yani sevgili Yenisu; siz taaa oralardan çelik taşıyacaksınız ve ya elimde kalırsa diye mi düşündünüz, agaclar.net üyelerinin arasına geliyorsunuz, hiç kalır mı çelik. Ama ne iyi olmuş ta ben erken davranmışım, elimdekini gören üyeler " ama bana hep yapraksız çelik kalmış" dediklerinde " onlar daha güzel tutar" dedim ama elimdekilerden veremedim valla. Ellerinize sağlık, çok teşekkür ederim.
|
Güzel bir gün geçirmişsiniz :)
|
Alıntı:
|
Gurubun yeni bir üyesiyim ama bu yaş günü partisine katılmayı çok arzu etmiştim. Oysa aynı gün iptal edemeyeceğim bir durumum da vardı. Katılamayacağımı düşünürken şansım yaver gitti ve geç de olsa gidebildim. Hiç bir üyesini henüz tanımadığım guruba yaklaştım ve "merhaba dedim. Sözcüğün ağzımdan çıkmasından sonra birkaç saniye geçmişti ki birisi elime meyve sepetinden çekip çıkardığı güzel şekerlemeyi tutuşturdu. Çocukluğumun elma şekerleri duygusuyla yedim onu ve ilk boş bulduğum sandalyeye oturdum. Yakınımda oturan günebakan ve eşi, dudi ve ailesi, başbahçıvan, loveforlife ile sanırım pek çok şey konuştuk, bitkiler üzerine. Hatta loveforlife'ın hayvan sevgisinin salyangoz ve sümüklü böcekleri bile kapsadığını öğrendim. Harika bir ev ekmeği eşliğinde yağ, salça, zeytin kombinasyonu müthişti. Geç katılmama rağmen ekşi mayam, çilek fidem, selluka-kum nergisi-kudret narı tohumlarım bile oldu.
Sitede kendilerinden hayli şey öğrendiğim kişiler arasında olan Mine hanım ve Güler hanıma teşekkür edebildim ama bu güzel güne katkısı olan diğer üyelere de buradan teşekkür etmek isterim. Nice yıllara, herkese selam ve sevgilerimle |
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 11:34. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025