![]() |
Toplantıda fotoğraf çeken arkadaşlar lütfen sizler de paylaşın.
Loveforlife sen de hozat da çok fotoğraf çekmiştiniz... ha bir gayret. |
Gönlünüze,emeğinize sağlık. Nice 11 yıllara.
|
nice yıllara çok güzel bir toplantı olmuş
|
Çok güzel oldu ağaçlar net 11.yıl etkinliği..herkese teşekkürler
|
Çok harika bir gün geçirmişsiniz, daha nice seneler devam eder inşallah.
|
Elinize emeğinize sağlık Güler hanım, yine herşey çok güzel olmuş. Nice yıllara :)...
|
5 Eklenti(ler)
Yine harika bir gün geçirdik! Bursa'dan kalkıp da oralara kadar gittiğime değiyor her seferinde... Gülen yüzlü güzel yürekli insanları bir araya getiren Agaclar.net, iyi ki doğmuş!
Bu sefer fotoğraf konusunda hızımı alamadım doğrusu. Bir de çok sevdiğim bir arkadaşım da kızıyla beraber toplantıya benimle birlikte gelince, sağ olsunlar onların da yardımıyla harika enstanteneler yakalandı. Lilium'a o kadar çok malzeme çıktı ki, bir bilseniz! Elimdeki yüzlerce fotoğraftan bir kısmını sizlerle paylaşmaya başlamadan önce, sabrınız için şimdiden teşekkür ediyorum... :o İlk gelen arkadaşlar, büyük bir heyecanla ekibin tamamlanmasını bekliyor... Eklenti 544887 Dağıtım masası yavaş yavaş paylaşılacak bitkilerle dolmakta... Eklenti 544888 Kendini özleten dostlar, bir bir geliyor. İşte onlardan biri drhegeli... Eklenti 544889 Güler Abla ve Kiraz'ın hasret gidermesi... Eklenti 544890 Toplantıdan erken ayrılmak zorunda kalan Zafer İnandıklı ve arkasında Laleci_03... Eklenti 544891 |
5 Eklenti(ler)
Güler Ablamız gelenekselleşmiş konuşmasını yaparken, onu keyifle dinleyenler var...
Eklenti 544894 Eklenti 544895 Eklenti 544896 Eklenti 544897 Aybala'nın harika fotoğraflarından oluşan küçük sergi çok beğenildi... Eklenti 544898 |
5 Eklenti(ler)
Doğumgünü pastasız ve meyve sepetsiz olmazdı elbette...
Eklenti 544903 Eklenti 544904 Güler Abla yine çok titiz ve özenliydi... Eklenti 544905 Böyle kocaman bir aile olmamızın Temel sebebi Malina! Eklenti 544906 Eklenti 544908 |
Uy ben nirelere gidem, kıl payı kaçırdım toplantıyı :(
Ne güzel dostları bir arada görmek, neşenize, sohbetinize, paylaşımlarınıza fotoğraflarınıza bayıldım. 20 Nisan 8 Mayıs arası İstanbul'dayım kısmetse, şu pembe toplantılarımızdan yapalım. Tabii sevgili Güler Manyas'a dönecek biliyorum ama belki bi kaçamak yapabilir. Harika görüntülerinizi kıskanarak izledim. Bir kez daha kutlu olsun 11. Doğum günü... :) |
1 Eklenti(ler)
Bir toplantıya merhaba diye başlayıp, vedalasma anında aaaa ne çabuk geçti duygusunu, dün hepimiz gönülden yaşadık.
Emeği geçen,ve bu güzel anı paylaşan tüm gönül dostlarına teşekkürler. |
5 Eklenti(ler)
Ve en lezzetli anlar! Melih Bakırlıoğlu'nun taa Manisa Akhisar'dan bizim için getirdiği o şahane zeytinyağı, zeytin, salça, kekiğin Sevgili Bahçeden'in o harika ekşi maya ekmeğiyle lezzetli buluşması...
Eklenti 545017 Ankstel tabağını kapmış gidiyor... Eklenti 545018 Ellerine sağlık Sevgili Bahçedenn. Ekmeğin de çok güzeldi. Eklenti 545019 Melih Bey bu güzel jestini hepimiz için özenle hazırladığı paketlerle taçlandırdı. Bakın neler çıktı paketlerden... Eklenti 545020 İyi zeytinyağının inceliklerini anlatıyor Oğuz Ağabey'e Melih Bakırlıoğlu... Eklenti 545021 |
Ic cekerek bakiyorum fotograflara Okuldaki programi tamamlayip yola ciktik. Saatlerce kopru trafigi ile bogustuktan sonra Erenkoy'e vardik. Bir baktim saat 3'u gecmis, daha Bagdat Caddesi trafigine girmemisim.. Guler Abla'yi aradim nedir durum ogrenmek icin, dagiliyoruz hic gelme deyince annemi bırakıp geri karsiya döndüm.. Donuste yol tam 2 saat 45 dakika surdu, frene basmaktan kramplar girdi. Dagitmak istediğim tohumlarimla beraber gorusemeden donmus oldum:( :(
|
3 Eklenti(ler)
ağaçlar.net seninle beraberliğimin 6.yılını yaşadım bu yıl.
Doğum günlerini, bir yıl hariç hep kutladım. O güzel dostlukları paylaşarak mutlu oldum. Ağaçlar. net deyince aklıma; Bahçelerden bahar, dağlardan kekik kokusu gelir. Gök kuşağından renkler çiçekler, kelebekler yüzlerce hikâye gelir.. Sanal alemde olsa bile, Sevgi dostluk paylaşım Bir de Malina gelir.... 11. Doğum gününde kadrajıma takılanlar... Gol bir dakka bir,(saat 10.30) Güler Hanım keşifte,mekanı inceliyor Eklenti 545048 Açlığını evde unutmuş,biraz atıştırıyor... Eklenti 545049 Ve hamarat eller, iş başında düzenleme başlıyor Eklenti 545050 |
Sevgili loveforlife yine ne güzel kareler yakalamışsın, ellerine sağlık. Anlatımın da bir o kadar güzel.
Sevgili Müjgan Yılmaz'ın da jesti başka bir güzel olmuş, ne ince bir düşünce, sağ ol canım. Sevgili Ozlem A, dönüşte aynı sorunu biz de yaşadık. Evet, sen telefon ettiğinde toplantımız bitmişti ve park içinde yürüyorduk. Sevgili Nariel de gelmiş ama görüşemedik, sanırım 15.30 dan sonra gelebilmiş biz de o saatten sonra dağılmaya başlamıştık. Ooooo sevgili hozat başlamış döktürmeye ben aradan çıkayım. |
5 Eklenti(ler)
Güler Ablacığım, daha bitmedi ki! En azından gelemeyen dostlar için paylaşmaya devam edelim...
Bakar mısınız nasıl da saldırmışız!:o Eklenti 545101 Eklenti 545102 Eklenti 545103 Ankstel, kaktüssever arkadaşlarıyla katılmıştı aramıza, onlar da zeytin ekmeğe talim etmekten çok memnun görünenlerdendi. Eklenti 545104 O masaya dahil olan arkadaşımız drhegeli'nin bu karesini Sevgili Lilium'a havale ediyorum...:D Eklenti 545105 |
5 Eklenti(ler)
Karnımız çok güzel doydu da, bizim asla doyamayacağımız nedir? Elbette ki, bitkiler! Buyrun paylaşım masasına...
Eklenti 545122 Eklenti 545123 Eklenti 545124 Eklenti 545125 Eklenti 545126 |
2 Eklenti(ler)
Zaferİnandıklı
Eğer gelmeseydin bu masa bizden hesap sorardı.Zafer olmadan olmaz diye her şey için teşekkürler Eklenti 545158 Oğuz Bey, böyle kenarda kestirdiğine bakmayın Sevgili eşinin (Güler Hanım) hatırına iki kocaman koli ve bir çok paketi taşıma centinmenliğini gösterdi.Gözlerimle gördüm...dinlenmek onun hakkı. Eklenti 545159 |
Sevgili loveforlife, devam et, devam et bitmediğine sevindim.
Bir taraftan senin bir taraftan hozat'ın kareleri geldikçe içim pır pır ediyor. ;) |
178 birinci karede Oğuz o harika ekmeği kopara kopara bandıkça bandı yedi, alt karede de malina bolca zeytin yağına salça yetiştirmeye çalışıyordu. Hele kekik kavanozunun dibini sıvazlamaları çok hoştu. Allahtan kavonozu günebakan aldı da kurtulduk kapışmalardan.
|
Katılamayacağım diye üzüldüm, şimdi her zamanki gibi yine bu güzel kareleri görünce kahroldum gelemediğime.
Bu güzel kareleri görünce yine duygulandım yine Sayın Sevgili malina ve sevgili CAN Güler Hanım'a teşekkür etmek istedim. İyi ki varsınız, iyi ki ağaçlar netteyiz. Teşekkürler. Face'de kendi site bahçemin fotoğraflarını paylaşıyordum; ağaçlar.net'i de tanıyan ve benim üye olduğumu bilen bir arkadaşım 'Sema sende de ne çiçekler varmış meğerse' deyip 'Tabi ağaçlar.net onca ziraat fakültesinden daha büyük bir üniversite' demiş idi bana. Evet bence çok da haklı... |
4 Eklenti(ler)
FOTOĞRAF: Bazen bir anlık zaman diliminde, bir kareyi kadraja almak için saatler harcanır.Sabır, görebilme ve anlam yükleme becerisidir fotoğraf.
Sevgili üyemiz Aybalanın kadrajına alıp yıllar sonrasına bırakılacak o kadar güzel kareleri vardı ki,ne var ki, bu kadarını sergileye bildik. Sevgili AYBALA,eline, yüreğine,sabrına ve emeğine teşekkürler... Eklenti 545175 Eklenti 545176 Eklenti 545177 Eklenti 545178 |
İyi varsin ağaçlar.net ...
İyi varsınız güzel insanlar... Nice yıllara ... |
İmrendim, canım çekti, geniş bir gülümsemeyle inceledim resimleri. Harikasınız, emeğinize, yüreğinize sağlık, iyi ki varsın agaçlar.net. Buyurun Ankara'ya da bekleriz.. :)
|
2 Eklenti(ler)
Fotoğraflar çook güzeldi ama,o sırada ışık çok kötüydü, çekimde hatalar var.
Aybala'nın bu durumu hoş göreceğini umuyorum. Eklenti 545185 Eklenti 545186 |
Alıntı:
|
4 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
Dağıtım masalarından sorumlu agaclar.net üyesi Sevgili Evdeçiçek! Bayılıyorum o enerjisine. İki tombiş, iki dost!
Eklenti 545205 Eklenti 545206 Eklenti 545207 Amma da kaptırmışım kendimi! Neler anlatıyorduysam artık!:o Eklenti 545208 Eklenti 545209 |
5 Eklenti(ler)
Sohbetlere doyum olmadı.
Eski dostlardan Gece de günün güzel sohbetlerine katılanlardandı... Eklenti 545210 Sevgili Günebakan, eşi ve Başbahçıvan... Arka masada Tekin(Harun Parlak), bonsaisever genç kardeşimiz, Bursa'dan beraber geldiğimiz Sevgili Arkadaşım Arzu ve kızı Eslem... Eklenti 545211 Yeni üyelerimizden, (özür dileyerek) ismini hatırlayamadığım ama kısa sohbetimizde agaclar.net ailesiyle çok uyumlu biri olduğunu anladığım ve çok sevdiğim arkadaşımız; Mine Pakkaner'e paylaştığı bilgiler için teşekkür ederken... Eklenti 545212 Kiraz, Müjgan Yılmaz, Evdeçiçek, Yaylacı ve yeni üye olmasına rağmen bize yardımcı olmak için elinden geleni yapan arkadaşımız Sgreen... Eklenti 545213 Bu toplulukta herkes yürekleriyle gülüyor! Eklenti 545214 |
Ne güzel kareler yakalamışsınız, sağ olun.
|
merhaba yeşil dünyanın yeşil sever insanları küçük büyük demeden yeşil severleri bir araya getiren ağaçlar net iyiki varsın.
|
Alıntı:
Kaçırdığıma çok üzüldüm ama güzel bir toplantı olduğu için sevindim :) Katılanlara ve agaclar.netimize teşekkürler.. |
Sevgili Nariel, hem seni çok özlemiştim hem de bu zarif güzelin aklını çelen damat adayı ile tanışmaya can atıyordum ama olmadı, üzüldüm.
İstanbul trafiği malum. Bizler saat onbir gibi toplanmaya başladık bense saat onu biraz geçe oradaydım. Saat 15.30 gibi de dağılmaya başladık. Bir başka sefere buluşur görüşürüz inşallah. |
Ağaçlar.net 11.yaşın kutlu olsun. Sayın Malina'ya ve emeği geçenlere birkez daha teşekkürler.
İstanbul'daydım, listeye adımı yazmasam da, katılma isteğim vardı. Öğlene kadar süren bir görüşme ve trafik - orada olamadık. Bir başka yıl İstanbul, İzmir veya Eskişehir'de ağaçlar net üyeleriyle buluşmak isteği, her geçen yıl doğa dostlarının çoğalması dileğiyle, saygılar.. |
her yönden çok lezzetli bir toplantıydı, herkese teşekkürler:)
|
Mutlu bir anı
3 Eklenti(ler)
Toplantıya katılmak enerjime enerji katıyor. Toplantıdaki herkese güler yüzünden ve tatlı sohbetlerinden dolayı teşekkür ederim.
Herkesin affına sığınarak, sevgili liliumun yokluğunu aratmayalım (her ne kadar onun gibi olmasak ta :) ) |
Sıcacık bir havada sıcacık doğa dostları ile bir araya gelmekten büyük bir mutluluk duydum. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler. İyiki varsın ağaçlar net. Nice senelere...
|
niye istanbulda yaşamıyorum ben sorusunu sormak bugüne kısmetmiş :D çok güzel bir toplantı olacağa benziyor bizimde gönlümüz sizlerle olacak ...
|
Çok güzel bir gün geçmiş. Allah içinize sindirsin. Önemli bir iş toplantımla çakıştı.
Umarım seneye bir aksilik çıkmaz da katılırım. |
Sizler ile beraber olmak, tüm yorgunluğumu aldı. Yorumlarınız ise mahcup etti. Sıcacık, içten tebessümlerini sunan hepinize çok çok teşekkür ederim. Sağlıkla, sevgiyle hoşça kalın. :)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 18:38. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025