![]() |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Ne de güzel gülmüş, süslü arkadaşım.
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
hozat'la dede ve nineyi aramıza aldık
|
2 Eklenti(ler)
aybala fotoğraflarını hazırlıyor, Oğuz ile hozat da asılacak fotoğrafların seçimlerine yardım ediyorlar.
Sanırım fotoğrafları hozat fotoğrafladı, lütfen onları burada paylaş sevgili hozat. |
4 Eklenti(ler)
Hava günlük güneşlik, ortam güzel ve herkes mutlu mutlu sohbet etmekte
|
12. Yaş gününde buluşmak üzere.....
|
İnşallaaah!.. Nasip olsun hepimize sevgili CAN Güler Hanım.
Yine ellerinize, gönlünüze sağlık, iyi ki varsınız, iyiki ağaçlar.net var. Teşekkür ediyoruz. Emeklerinize sağlık. |
Gene harika bir toplantıydı hepinizi çok özlemişim daha nice doğum günlerine olsun inşallah:)
|
Toplantıda fotoğraf çeken arkadaşlar lütfen sizler de paylaşın.
Loveforlife sen de hozat da çok fotoğraf çekmiştiniz... ha bir gayret. |
Gönlünüze,emeğinize sağlık. Nice 11 yıllara.
|
nice yıllara çok güzel bir toplantı olmuş
|
Çok güzel oldu ağaçlar net 11.yıl etkinliği..herkese teşekkürler
|
Çok harika bir gün geçirmişsiniz, daha nice seneler devam eder inşallah.
|
Elinize emeğinize sağlık Güler hanım, yine herşey çok güzel olmuş. Nice yıllara :)...
|
5 Eklenti(ler)
Yine harika bir gün geçirdik! Bursa'dan kalkıp da oralara kadar gittiğime değiyor her seferinde... Gülen yüzlü güzel yürekli insanları bir araya getiren Agaclar.net, iyi ki doğmuş!
Bu sefer fotoğraf konusunda hızımı alamadım doğrusu. Bir de çok sevdiğim bir arkadaşım da kızıyla beraber toplantıya benimle birlikte gelince, sağ olsunlar onların da yardımıyla harika enstanteneler yakalandı. Lilium'a o kadar çok malzeme çıktı ki, bir bilseniz! Elimdeki yüzlerce fotoğraftan bir kısmını sizlerle paylaşmaya başlamadan önce, sabrınız için şimdiden teşekkür ediyorum... :o İlk gelen arkadaşlar, büyük bir heyecanla ekibin tamamlanmasını bekliyor... Eklenti 544887 Dağıtım masası yavaş yavaş paylaşılacak bitkilerle dolmakta... Eklenti 544888 Kendini özleten dostlar, bir bir geliyor. İşte onlardan biri drhegeli... Eklenti 544889 Güler Abla ve Kiraz'ın hasret gidermesi... Eklenti 544890 Toplantıdan erken ayrılmak zorunda kalan Zafer İnandıklı ve arkasında Laleci_03... Eklenti 544891 |
5 Eklenti(ler)
Güler Ablamız gelenekselleşmiş konuşmasını yaparken, onu keyifle dinleyenler var...
Eklenti 544894 Eklenti 544895 Eklenti 544896 Eklenti 544897 Aybala'nın harika fotoğraflarından oluşan küçük sergi çok beğenildi... Eklenti 544898 |
5 Eklenti(ler)
Doğumgünü pastasız ve meyve sepetsiz olmazdı elbette...
Eklenti 544903 Eklenti 544904 Güler Abla yine çok titiz ve özenliydi... Eklenti 544905 Böyle kocaman bir aile olmamızın Temel sebebi Malina! Eklenti 544906 Eklenti 544908 |
Uy ben nirelere gidem, kıl payı kaçırdım toplantıyı :(
Ne güzel dostları bir arada görmek, neşenize, sohbetinize, paylaşımlarınıza fotoğraflarınıza bayıldım. 20 Nisan 8 Mayıs arası İstanbul'dayım kısmetse, şu pembe toplantılarımızdan yapalım. Tabii sevgili Güler Manyas'a dönecek biliyorum ama belki bi kaçamak yapabilir. Harika görüntülerinizi kıskanarak izledim. Bir kez daha kutlu olsun 11. Doğum günü... :) |
1 Eklenti(ler)
Bir toplantıya merhaba diye başlayıp, vedalasma anında aaaa ne çabuk geçti duygusunu, dün hepimiz gönülden yaşadık.
Emeği geçen,ve bu güzel anı paylaşan tüm gönül dostlarına teşekkürler. |
5 Eklenti(ler)
Ve en lezzetli anlar! Melih Bakırlıoğlu'nun taa Manisa Akhisar'dan bizim için getirdiği o şahane zeytinyağı, zeytin, salça, kekiğin Sevgili Bahçeden'in o harika ekşi maya ekmeğiyle lezzetli buluşması...
Eklenti 545017 Ankstel tabağını kapmış gidiyor... Eklenti 545018 Ellerine sağlık Sevgili Bahçedenn. Ekmeğin de çok güzeldi. Eklenti 545019 Melih Bey bu güzel jestini hepimiz için özenle hazırladığı paketlerle taçlandırdı. Bakın neler çıktı paketlerden... Eklenti 545020 İyi zeytinyağının inceliklerini anlatıyor Oğuz Ağabey'e Melih Bakırlıoğlu... Eklenti 545021 |
Ic cekerek bakiyorum fotograflara Okuldaki programi tamamlayip yola ciktik. Saatlerce kopru trafigi ile bogustuktan sonra Erenkoy'e vardik. Bir baktim saat 3'u gecmis, daha Bagdat Caddesi trafigine girmemisim.. Guler Abla'yi aradim nedir durum ogrenmek icin, dagiliyoruz hic gelme deyince annemi bırakıp geri karsiya döndüm.. Donuste yol tam 2 saat 45 dakika surdu, frene basmaktan kramplar girdi. Dagitmak istediğim tohumlarimla beraber gorusemeden donmus oldum:( :(
|
3 Eklenti(ler)
ağaçlar.net seninle beraberliğimin 6.yılını yaşadım bu yıl.
Doğum günlerini, bir yıl hariç hep kutladım. O güzel dostlukları paylaşarak mutlu oldum. Ağaçlar. net deyince aklıma; Bahçelerden bahar, dağlardan kekik kokusu gelir. Gök kuşağından renkler çiçekler, kelebekler yüzlerce hikâye gelir.. Sanal alemde olsa bile, Sevgi dostluk paylaşım Bir de Malina gelir.... 11. Doğum gününde kadrajıma takılanlar... Gol bir dakka bir,(saat 10.30) Güler Hanım keşifte,mekanı inceliyor Eklenti 545048 Açlığını evde unutmuş,biraz atıştırıyor... Eklenti 545049 Ve hamarat eller, iş başında düzenleme başlıyor Eklenti 545050 |
Sevgili loveforlife yine ne güzel kareler yakalamışsın, ellerine sağlık. Anlatımın da bir o kadar güzel.
Sevgili Müjgan Yılmaz'ın da jesti başka bir güzel olmuş, ne ince bir düşünce, sağ ol canım. Sevgili Ozlem A, dönüşte aynı sorunu biz de yaşadık. Evet, sen telefon ettiğinde toplantımız bitmişti ve park içinde yürüyorduk. Sevgili Nariel de gelmiş ama görüşemedik, sanırım 15.30 dan sonra gelebilmiş biz de o saatten sonra dağılmaya başlamıştık. Ooooo sevgili hozat başlamış döktürmeye ben aradan çıkayım. |
5 Eklenti(ler)
Güler Ablacığım, daha bitmedi ki! En azından gelemeyen dostlar için paylaşmaya devam edelim...
Bakar mısınız nasıl da saldırmışız!:o Eklenti 545101 Eklenti 545102 Eklenti 545103 Ankstel, kaktüssever arkadaşlarıyla katılmıştı aramıza, onlar da zeytin ekmeğe talim etmekten çok memnun görünenlerdendi. Eklenti 545104 O masaya dahil olan arkadaşımız drhegeli'nin bu karesini Sevgili Lilium'a havale ediyorum...:D Eklenti 545105 |
5 Eklenti(ler)
Karnımız çok güzel doydu da, bizim asla doyamayacağımız nedir? Elbette ki, bitkiler! Buyrun paylaşım masasına...
Eklenti 545122 Eklenti 545123 Eklenti 545124 Eklenti 545125 Eklenti 545126 |
2 Eklenti(ler)
Zaferİnandıklı
Eğer gelmeseydin bu masa bizden hesap sorardı.Zafer olmadan olmaz diye her şey için teşekkürler Eklenti 545158 Oğuz Bey, böyle kenarda kestirdiğine bakmayın Sevgili eşinin (Güler Hanım) hatırına iki kocaman koli ve bir çok paketi taşıma centinmenliğini gösterdi.Gözlerimle gördüm...dinlenmek onun hakkı. Eklenti 545159 |
Sevgili loveforlife, devam et, devam et bitmediğine sevindim.
Bir taraftan senin bir taraftan hozat'ın kareleri geldikçe içim pır pır ediyor. ;) |
178 birinci karede Oğuz o harika ekmeği kopara kopara bandıkça bandı yedi, alt karede de malina bolca zeytin yağına salça yetiştirmeye çalışıyordu. Hele kekik kavanozunun dibini sıvazlamaları çok hoştu. Allahtan kavonozu günebakan aldı da kurtulduk kapışmalardan.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 15:34. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025