![]() |
Biraz geç gittiysem de ortam da sohbet de çok güzeldi. Emeği geçen herkese çok teşekkürler. Nice güzel senelere agaclar.net
Ellerim dolu döndüm, bitkiler için de Melih beyin getirdiği zeytin ve yağlar için de çok teşekkürler. Üstelik "bana bana" yedik ve yanımıza da güzel paketlerini aldık. |
Yeni yaşın kutlu olsun agaclar.net
Toplantıya katılanlarla çok güzel zaman geçirdik. İyi ki gelmişim. Çok mutlu oldum. Yarın sabah saat 10.00 da Kral Tv de yayınlanacak "doga için çal 6" yı birlikteizlemek üzere. |
Toplantıya gelemedim bari fotoğrafları göreyim dedim ama :(
11. Doğum günün kutlu olsun ağaçlar net, nice güzel kutlamalara... |
4 Eklenti(ler)
Ağaçlar.net'in 11. Yılı kutlu olsun. Hemen çektiğim fotoğrafları ekleyeyim :)
Eklenti 544767 Pastamız çok güzel düzenlenmişti, hazırlayanların ellerine sağlık. Eklenti 544768 Sayın Malina zeytinlerle (Melih bey'e teşekkürler, zeytinleri harikaydı) uğraşırken öylesine dalmış ki sigarasını unuttu sigara kendi kendine bitmek üzereydi. Eklenti 544769 Bitki tezgahımızın başında her zamanki gibi sayın evdeçiçek (Hacı) görevini tam anlamıyla yapıyor. Eklenti 544770 Toplantımızdan bir poz Hava çok güzel, insanlar çok güzel, sohbet çok güzel, teşekkürler ağaçlar.net. |
Çok güzel bir gündü, sohbet çok iyi geldi. Eşim Melih beyin salçasına bayıldı. Ekmeği bana bana mest olmuş bir şekilde yedi :) Ezgi'den ötürü herkese merhaba diyemedim sabırım. Ezgi ile kafam çok dağılıyor. Beni görüpte benim merhaba diyemediğim varsa kusura bakmasın ;-) Hepinizi çok seviyorum. Zeytin ve zeytinyağıda büyük bir süpriz veçok ince bir hediye oldu. Çok teşekkürler agaclar.net
|
Bu yıl 2.'sine katılmış olduğum doğum günü toplantısı yine çok güzeldi, Güler ablamı Malina ablamı ve diğer hepsi birbirinden değerli üyeleri bir kez daha görebildim ya o yeter ;) İnşallah bir dahaki sene yine katılmayı çoook isterim :D
|
İki buçuk saatlik bir köprü trafiğinden sonra eve girebildik. Önce şöyle upuzun divana yerleşip bir yarım saatlik dinlenme sonrası başladım fotoğrafları küçültmeye.
Anlatmaya baştan başlayayım. Dün akşam balkona çıkıp da dağıtım için götüreceğim bitkileri hazırlarken yağmur damlalarının cama vurması beni kahretti. " Ya Allahım toplantı gününde havanın yağışsız olması için ne kadar dua etmiştim, neden kabul etmedin" diye dert yandım durdum. Ama sabah uyandığımda gördüğüm pırıl pırıl hava beni neşelendirdi. Saat onda hozat'ı da alarak yola koyulduk, o saatlerde trafik yoktu, erkenden geldik Baraka Cafe'ye. Önce çaylarımızı içip, hafif bir kahvaltı ettikten sonra başladık masa düzenlemelerine. Yaka kartlarını hazırladık, beraberimizde getirdiğimiz dağıtım bitkilerini yerleştirdik. Biraz sonra sevgili Zafer İnandıklı bir sürü bitki ile geldi. Sevgili Muda gelemedi ama nadide güzel bitkilerini bizlere dağıtması için Zafer'e göndermiş. Çok teşekkür ederiz sevgili Muda. Sevgili aybala'mız da eli kolu dolu gelmişti. Kendi çektiği fotoğraflarla bize harika bir sergi sunarak göz zevkimizi tamamladı. Ahh ne kadar çok isterdim öyle bir becerim olmasını. Sanat, sanatkâr olmak bambaşka bir şeymiş. Sevgili aybala emeklerin için sana da çok teşekkür ederiz. Zaman ilerledikçe arkadaşlar gelmeye başladılar. Bu toplantı için bir etkinlik hazırlamamıştık, istedik ki üyelerimiz bol bol sohbet etsinler, ama yine de 40-50 kişi olmuştuk. Kucaklaşma-kavuşma anlarının güzelliği bambaşka oluyor agaclar.net üyelerinin, keyifle izledim, mutlu oldum. Daha evvelce tanışmış olsa da olmasa da, hiç mühim değil, içtenlikle kucaklaşıyorlar. Ne kadar vefalı, ne kadar içten üyelerimiz var, getirilen hediyeler havalarda uçuştu. Hele hele sevgili Melih Bakırlıoğlu bizi hem mest etti hem de mahçup etti. Ne büyük zahmetle hazırladılar paketleri, ne harika lezzetlerle tanıştırdılar bizleri..... sevgili Melih Bakırlıoğlu binlerce kez teşekkür ederiz. Bitki dağıtım masasına getirilen bitkiler için de bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim. Hele sardunya çelikleri çok işime yarayacak, bahçedeki bütün sardunyalarım donmuştu, teşekkür ederim. Başbahcıvan'ın getirdiği sikas'lardan Allahtan bir tane almışım, yoksa açıkta kalacaktım. ;) Havanın günlük güneşlik olması, denizin iyod kokusu, üyelerin şen cıvıltılı halleri içinde bol bol sohbet ettik, bir o kadar da yedik içtik. Kutlarım seni sevgili Bahcedenn o nasıl güzel bir ekmekti. Arkadaşlar, arkadaşımız pişirdiği ekşi mayalı ekmeği getirince halimizi görecektiniz. Koca ekmeği kesmeyi bile beklemeden kopara kopara salçalı-kekik ve naneli halis zeytinyağına öyle bana bana yiyişimiz vardı ki, görenler %100 imrenirdi. Meyve sepetimiz geldi, doğum günü kekimiz geldi, mumları üfledik ve " Nice senelere agaclar.net" dedikten sonra, günün bütün güzelliğini doya doya yaşadık. Eve dönüşüm aynen Osmanlı'nın sefer sonrası topladığı ganimetler gibiydi. Bir yığın hediye, bir yığın bitki ve hepsinden daha güzeli arkadaşlarımın mutluluklarını ifade eden sözleri. Toplantıya katılan bütün üyelerimize çok teşekkür ederim. Sizleri çok ama çok seviyorum sevgili agaclar.net'liler. |
3 Eklenti(ler)
Tekrar kavuşma hep güzel oluyor agaclar.net üyeleri için.
Mine Pakkaner ve Müjgan aybala ve Mine Hanım Eşim Oğuz ve Mine Hanım |
Daha nice nice birlikteliklere, beraberce nice nice yaşlara inşallah ağaçlar.net.
Teşekkür ediyoruz Sayın, sevgili malina. |
1 Eklenti(ler)
|
Toplantıya katılamama üzüntüsü içerisindeyim çok istiyordum fakat olmadı üzgünüm.
Güler ablam bu güzellikleri güzel özetlemiş fesatlıktan çatladım inanınız ki, aranızda olmayı çok istiyordum bazı sebepler yüzünden olamadım, eminim çok güzel dostluklar çok güzel kareler kaçırdım sağlık olsun deyip kendimizi bir sonraki ile avutacağız. Fotoğraflar bu kadarmı hani bana malzeme :) |
1 Eklenti(ler)
malina ne söyledi ki Mine Hanım kahkahayı bastı?
|
1 Eklenti(ler)
|
İyi malzemeler geliyor aynen böyle devam et güler abla :)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
Hediyelik zeytin, zeytinyağlarımız hazırlanıyor.
Melih Bakırlıoğlu ve arkadaşları çok yoruldular |
2 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
Soframızdaki zeytinler, salçalı-kekikli ve naneli halis sızma zeytinyağı.... ye babam ye.
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Dudi ve ailesi, minik Ezgi çilekleri çok sevdi. ;)
|
1 Eklenti(ler)
Adaşım Güler ama sitedeki kullanıcı adını hatırlamadım, günebakan ve eşi, başbahçıvan
|
1 Eklenti(ler)
gece, Müjgan, Mine Hanım, bahcedenn ve Şippin
|
1 Eklenti(ler)
|
Evet kızım çilek delisi Güler teyzesi :D Artık her hafta 1 kg çileğimiz garanti Ezgi için :)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 14:19. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025