agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Agaclar.net Toplantı ve Gezileri (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/)
-   -   Mangalbaşı Toplantısı (20 Aralık 2014) (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/36094.htm)

aybala 22-12-2014 15:04

Ya katıldığım en kısa agaclar.net toplantısıydı ya da bana öyle geldi.
İki üç kişi dışında herkesle yeni tanıştım ama daha önceden tanışıyormuş gibiydik.
Bu da foruma serpilen peri tozundan olmalı.

Alıntı:

Aybala rakıya takılmış diye düşünür... Oysa Aybala meyve suyu içti.
meyve suyu içtim de ne oldu? telefonu aynı gün içinde 3. kez unuttum:/

kerkenez 22-12-2014 15:30

Harika bir organizasyondu. Yeni arkadaşlar edindik, muhabbet ettik bir miktarda yiyip, içtik. Bu keyifli muhabbet için herkese teşekkürler.

dinozor 22-12-2014 15:51

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi A_NOMAD (Mesaj 1342181)
Eşine boşa kızmışsın sevgili dinozor, itiraf etmemiş belli ki ama bize iguanayı senin istemediğini söylememişti zaten. Sadece evde yaşamanın ona eziyet haline gelmeye başladığını anlattı, biz de hak verdik.. Plumeria'yı tarif edememesine şaşırmadım, bizim eşler olsa sadece 'bir bitki' der geçerlerdi mesela :D

BirAdam, eşini pek sevmiş bu arada ;)

Daha sık görüşebilmek dileğiyle...

Sevgili A_NOMAD, yine kandırıldım demek ki:) Bazen ebeveynlerimizle ilgili de böyle şakalar yapıyor, durduk yere insanlara olmayan bir şeyleri açıklamaya çalışıyorum, kimse de anlamıyor, sonra ben gel git akıllı oluyorum:) Aslında ben eşimi ekip gelmek istiyordum bir dahaki sefere ama yine gelsin o zaman:) Bu arada bizim pencere önü sapığımızı anlatayım A_NOMAD'a derken yine unuttum:( Ben sizi bize çağırayım, o zaman anlatayım en iyisi değil mi;)

A_NOMAD 22-12-2014 16:04

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi dinozor (Mesaj 1342199)
...Bu arada bizim pencere önü sapığımızı anlatayım A_NOMAD'a derken yine unuttum:( Ben sizi bize çağırayım, o zaman anlatayım en iyisi değil mi;)

Benim de eve girdiğim anda aklıma gelmişti, tüh sormayı unuttum diye de hayıflanmıştım :D

Olur, elimize hazır bir bahane geçmişken görüşmek için bunu kullanmamak olmaz :p

Kiraz 22-12-2014 16:13

Ne güzel bir gün geçirmişsiniz. Ben de sizlere sizlere tekrar katılmaya başlayacağım günleri umutla bekliyorum:)

bahcedenn 22-12-2014 16:32

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi A_NOMAD (Mesaj 1341907)
Mekana girer girmez gözlerim sevgili kelebek çalısı'nı aramaya başladı (oraya ulaştığını bildiğim için) ancak ilk fark ettiğim yüz, günün sürprizi sevgili bahcedenn oldu ;)
Gözlerim sevgili loveforlife'ın ışıltısına kilitlenmiş olduğu halde masaya yaklaşırken bilinçaltımın 'bahcedenn gelmiş! bahcedenn gelmiş!' çığlıklarına yenilerek, 'merhaba' bile demeden ağzımdan ilk çıkan söz 'bahcedenn!' oldu :D

Sn. A_NOMAD, aslında ben gelebileceğimi tahmin etsem de ismimi yazıp gelememektense ismimi yazmayıp gelebilmeyi istedim. :) Biraz tuhaf oldu ama anladınız siz onu.

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi A_NOMAD (Mesaj 1341907)
Sevgili dinozor ve eşinin katıldığı 2.buluşma ama henüz onları fotoğraflamak kimseye kısmet olmadı, ısrarla gizemli kaldılar (onları sadece biz mi görebiliyoruz acaba) :D

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi dinozor (Mesaj 1342175)
Yemek bitince esas masaya geçebildik ki o sırada herkesin çok sevdiği ve benim de tanışmak istediğim sayın bahçeden masadan kalktı, üzüldüm. Çok kısa bir süre oturduk, o sırada loveforlife masadan kalktı, eşim de "gel yer değiştirelim burada torf falan deniyor, ben araya girdim" dedi ve yer değiştirdik.

Malesef aynen dediğiniz gibi oldu, Sn. A_NOMAD. Bir önceki buluşmada ben ayrıldıktan sonra peşimden siz gelmiştiniz, Sn. dinozor. Şimdi de siz masaya gelirken ben masadan kalkmış oldum. Bilseydim bi 10-15 dakika daha kalırdım, üzüldüm şimdi. Eve misafir gelince ayrılmak zorunda kaldım. Bir sonraki toplantıda görüşmek dileği ile. :)

Zafer İnandıklı 22-12-2014 17:00

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Güler (Mesaj 1342011)
Eeee ne duruyoruz sevgili Zafer İnandıklı, gidelim.

(Rahmetli annem bana derdi ki " köpek ayağı yemiş gibisin, bir kapıdan dönerken hemen ikincinin yolunu hazırlıyorsun")

Arkadaşımız nrkrkmz uzun zamandır Foruma girmiyor, kendisine birkaç kez mesaj atıp nerelerdesin diye sormuştum hatta telefonla ulaşmaya da çalıştım ama geri dönmedi. Rahatsızlık vermemek adına ben de aramayı kestim. Bu durumda şimdi kalkıp da " biz serana geliyoruz " demek ne kadar doğru olur.

Ziya Soner Bey'i kastediyorsan önce kararlaştırırız sonra telefon eder gelmek istiyoruz deriz. Ama geçen seferki gibi olursa çok ayıp olur. Son toplantıda geliyorum diye listeye adını döken 12-14 kişiden 5 kişi gelmişti, onca hazırlık karşısında çok utanmıştım.

Peki, Tekirdağ gezimiz de olacaktı, vaz mı geçiyoruz?

Ben sayın nrkrkmz'a gidebiliriz diye düşünmüştüm. Geçmişteki ziyaretimizde çok güzel bir gün geçirmiştik. Kimler yoktu ki...

Ziya bey konusunda haklısınız. Olumsuz durumlarda, organizasyonu yapan mahcubiyeti tek başına üstlenmek zorunda kalıyor.

zaman ve zemin müsait olduğu müddetçe her yere varız.

dinozor 24-12-2014 22:31

Herkese merhaba,
Güzel buluşmamıza katılan herkesin affına sığınarak bir düzeltme yapmak istiyorum. Toplantıya getirdiğim çelikler bana söylendiği gibi minyatür atlas (!) değilmiş... Aslında Rhipsalis monacantha imiş. İsmini "atlas" başlığında Sayın yigit666 sayesinde öğrenmiş oldum. Karışıklıktan dolayı çok özür dilerim, umarım yeni bitkimizi beğenirsiniz.
Sevgi ve saygılarımla

mazda_ozan 08-01-2015 15:07

Böyle güzel bir buluşmayı kaçırmışım üzgünüm, umarım bir dahakine..:rolleyes:

Adalet Yağcı 17-12-2015 21:16

Çok güzel bir toplantı olmuş, benim gibi etcil beslenmeyi seven biri için büyük kayıp :(
Üç aydır İstanbul'dayım, Güler'ciğim Müjgân ve ben seni değişik tarihlerde her iki telefonundan da aradık cevap alamadık, sen de geri dönmeyince vazgeçtik aramaktan.

Bostancı'ya gelemesem de şu pembe toplantılarımızdan yapardık, neyse artık bir başka ziyaretimde buluşuruz, özledim sizleri.
Tüm arkadaşlarıma sevgi ve selâmlarımı gönderiyorum.

Adalet Yağcı 17-12-2015 21:31

:) Çok güldüm kendime..
Foruma telefondan girmeye çalışıyorum, bildirim listesi, aktif konular, abone olduğum konulara ulaşamıyorum.
Toplantı konusu ve Aralık ayını görebildim sadece ve hemen atladım :)
Meğer toplantı yapılmış bitmiş de üzerinden bir yıl geçmiş.
Önce mesajımı silmeyi düşündüm sonra vazgeçtim, okuyanlar da gülümsesin :)

Güler 18-12-2015 08:00

Sevgili Adalet Yağcı, Müjgan da bana ulaşamayınca mesaj atmış, sonunda onunla anlaşabildik.
Ne senin ne de Müjgan'ın telefon aramaları hiç yok, yeniden taradım göremiyorum. Ben de anlayamadım nasıl iştir.

Yeni yılda buluşalım diye konuştuk, burada olacak mısın?

Adalet Yağcı 18-12-2015 18:40

Sevgili Güler, nihayet sesimi duyurabildiģim için mutlu oldum ☺
Yılbaşından hemen sonra dönüyorum artık, sizler hangi tarihte nerede buluşacaksınız?

Bu arada, telefonumdan abone olduğum başlıklara, aktif konulara, bildirimlerime ulaşamıyorum, daha önce rahatlıkla açabildiğim başlıkları neden açamıyorum bir fikrin var mı?

Selâm ve sevgilerimle.

Cumhur Tonba 28-12-2015 00:19

Ah be Adalet Hanım, Bitki deliliğini biliyorum da, Mangal delisi olduğunu da öğrendik.
Hemen atlamışsınız.

Güler 28-12-2015 06:59

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Adalet Yağcı (Mesaj 1427282)
Sevgili Güler, nihayet sesimi duyurabildiģim için mutlu oldum ☺
Yılbaşından hemen sonra dönüyorum artık, sizler hangi tarihte nerede buluşacaksınız?

Bu arada, telefonumdan abone olduğum başlıklara, aktif konulara, bildirimlerime ulaşamıyorum, daha önce rahatlıkla açabildiğim başlıkları neden açamıyorum bir fikrin var mı?

Selâm ve sevgilerimle.

Biz yılbaşını Manyas'da geçirmeyi düşündük ve Manyas'dayız. Sen ayın onuna kadar kalamaz mısın? Ha bir gayret. Ben de çok özledim hepinizi

Adalet Yağcı 09-01-2016 19:13

Sevgili Güler, 7 Ocak'ta Mersin'e döndüm, biletimi önceden almıştım.
Benim İstanbul seyahatim bitmez biliyorsun, geldiğimde haberleşiriz.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 17:46.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025