agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Agaclar.net Toplantı ve Gezileri (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/)
-   -   Mangalbaşı Toplantısı (20 Aralık 2014) (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/36094.htm)

YeniGine 19-12-2014 23:28

İnşallah yarın gece bu saatlerde ben de fotoğraflara bakıyor olurum.

loveforlife 20-12-2014 15:03

Ben geldim de, hani ev sahiplerimiz nerede?

Eron2014 20-12-2014 15:30

Trafik tam bir felaket!

pria 20-12-2014 16:27

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Eron2014 (Mesaj 1341775)
Trafik tam bir felaket!

Haftasonları akşamüstü özellikle Kadıköy-Bostancı arası trafik gerçekten tam bir rezalettir.

http://www.agaclar.net/forum/1341785-post6030.htm

İyi eğlenceler..iyi sohbetler..

Güler 20-12-2014 21:16

2 Eklenti(ler)
Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi pria (Mesaj 1341782)
Haftasonları akşamüstü özellikle Kadıköy-Bostancı arası trafik gerçekten tam bir rezalettir.
.

demiş ya arkadaşımız... doya doya yaşadık bu rezaleti.
Saat 15.15 de Gayrettepe'den hareket ettik, malina'yı alıp Bostancı'ya geçecektik. Geçmesine geçtik de Ocakbaşına vardığımızda saat 17.15 olmuştu.

Listemizdeki arkadaşlara bahcedenn'nin de katılması hepimizi mutlu etti.

Tam kadro oradaydık ama sevgili Eron'un mazereti olmuş eşi gelememişti, inşallah bir dahaki sefere eşi ile de tanışmak kısmet olur.

Belli ki bütün arkadaşlar ya çok acıkmışlardı ya da bizi beklemekten sıkılmışlardı. Hemen mangallara etler, ekmekler, mantarlar, soğanlar-domatesler, sucuklar-peynirler atıldı.
Saygılı ve yardımsever beyler de maşaları ellerine aldılar.
Herkesin ağzı dolu olduğu için sohbete daha sonra geçildi. Fotoğraflardan da göreceğiniz gibi; hepimizin avurtları şiş şiş. :D

Etler yumuşacıktı, mezeler güzeldi. agaclar.net üyeleri bir araya gelir de orada güzellik olmaz mı.... her şey güzeldi.

Katılan bütün arkadaşlara teşekkür ederiz.

Mangallar hazır.... etler pişiyor.

Güler 20-12-2014 21:18

1 Eklenti(ler)
Grup halinde ama bu daha yarısı. ;)

Eklenti 530157

Güler 20-12-2014 21:21

1 Eklenti(ler)
Yeme faslı ağır bastı....

ogicik ve eşi, Murat Gezer ve eşi

Güler 20-12-2014 21:23

1 Eklenti(ler)
Eşim Oğuz da amma acıkmış,

Oğuz, malina, aybala

Güler 20-12-2014 21:25

1 Eklenti(ler)
aybala, ogicik ve eşi

Güler 20-12-2014 21:28

1 Eklenti(ler)
kerkenez ve Eron... maşa kullanmak da bir maharetmiş. ;)

Güler 20-12-2014 21:30

1 Eklenti(ler)
Nilgün (Zafer İnandıklı'nın eşi), egülnur, loveforlife, bahcedenn, Eron

Güler 20-12-2014 21:32

1 Eklenti(ler)
Murat Gezer ve eşi

Güler 20-12-2014 21:34

1 Eklenti(ler)
A_NOMAD, kelebek çalısı ve eşi

Güler 20-12-2014 21:36

1 Eklenti(ler)
BirAdam, Zafer İnandılı ve eşi, egülnur

Güler 20-12-2014 21:45

2 Eklenti(ler)
Yenildi içildi, sohbetler edildi ve daha sonra kelebek çalısı eşinin piyasaya yeni süreceği rengarenk silikonlu ayakkabı bağlarını bizlere tanıttı- hediye etti.

Hediye faslımız bununla da bitmemişti, sevgili dinozor da mini atlas çeliklerini paylaştı.

dinozor da eşi ile katıldılar ama benim makinemde onların hiç fotoğrafı yok, inşallah başkası çekmiştir.
dinozor'un sohbetine doyum olmuyor, anlattığı şeyi el ve yüz mimikleri ile o kadar güzel renklendiriyor ki, hayran oldum.
Sevgili dinozor umarım daha sık bir araya geliriz.

YeniGine 20-12-2014 23:35

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Güler (Mesaj 1341841)
A_NOMAD, kelebek çalısı ve eşi

:) Arkadan da tanıdım, sevgili egülnur ve sevgili loveforlife...

hira 21-12-2014 00:32

Sn. Lilium'u göremiyorum şu günlerde.. Baloncuk olsa keşke şu fotoğraflarda :)

Mine Pakkaner 21-12-2014 01:23

Ne güzel bir gün olmuş, içinize sinsin :)

loveforlife 21-12-2014 07:49

5 Eklenti(ler)
Mekana ilk varan olduktan sonra heyecanlı bir bekleme başladı. Özlediğim dostlar, yeni tanışacaklarım... Neyse ki çok beklemedim. Az sonra sevgili kardeşim Bahçedenn göründü. Bu karede yeni arkadaşlarımızdan Eron ile birlikte...

Eklenti 530195

Sevgili Egülnur da vaktinde gelebilenlerdendi. Sonra yavaş yavaş diğer dostlar göründü. Sevgili Zafer İnandıklı, eşi Nilgün Abla ve Biradam sohbete dalmıştı bile.

Eklenti 530196

Sevgili A_NOMAD ve Kelebek çalısı da birbirini bulmuştu.

Eklenti 530197

Eklenti 530198

Sevili Aybala, Murat Gezer ve eşi, Ogicik ve eşi de bu keyifli ortamın sohbetine kapılmıştı.

Eklenti 530199

loveforlife 21-12-2014 09:32

5 Eklenti(ler)
Masamız dolmaya başlamıştı...
Eklenti 530202

Tabaklarımız hala boş olsa da sohbet çok güzeldi...
Eklenti 530203

Neyse ki daha çok vakit geçmeden assolistlerimiz de geldi.

Malina, (Güler Abla'nın gözü flaştan rahatsız oluca fotoğrafını çekmedim.) Oğuz Ağabey...
Eklenti 530204
Eklenti 530205
Eklenti 530206

loveforlife 21-12-2014 09:38

3 Eklenti(ler)
Keyifle yenildi, içildi...
Eklenti 530207

Eklenti 530208

Eklenti 530209

Aramıza geç de olsa Dinozor ve eşi de katıldı ama ne yazık ki fotoğraflamamışım ben de bu güzel çifti. Kendisine ince bir düşünceyle getirdiği atlas çelikleri için çok teşekkür ederim.

Tabii bu güzel zaman dilimini bir arada olmak için ayıran tüm dostlarımıza da teşekkür ediyorum... Zamanla yarıştığım için erken ayrılmak zorunda kalsam da mutlu ayrıldım. İyi ki varsınız...

A_NOMAD 21-12-2014 10:05

Mekana girer girmez gözlerim sevgili kelebek çalısı'nı aramaya başladı (oraya ulaştığını bildiğim için) ancak ilk fark ettiğim yüz, günün sürprizi sevgili bahcedenn oldu ;)
Gözlerim sevgili loveforlife'ın ışıltısına kilitlenmiş olduğu halde masaya yaklaşırken bilinçaltımın 'bahcedenn gelmiş! bahcedenn gelmiş!' çığlıklarına yenilerek, 'merhaba' bile demeden ağzımdan ilk çıkan söz 'bahcedenn!' oldu :D

Öyle hızla dalıvermişiz ki sohbete; hani çok ama çok susamışız da bir sürahi serin su bulmuşuz, kana kana içiyormuşuz gibi...

Yeni üye arkadaşlarımızın katılımı, onlarla tanışmak keyifliydi. Umarım onlar da bizim kadar keyif almışlardır..

Trafiğe takılmış olan assolistlerimiz (:D) geldiğinde, mangallar faaliyete geçmişti bile.
Sevgili loveforlife uzun yoldan geldiği ve dar vakti olduğu için erken ayrılacaktı, bir şey yemeden göndermek olmazdı.. Zaten O gittikten kısa süre sonra herkes yavaş yavaş evlere dağıldı :)

Öyle bir haldeydik ki o kocaman masada bir saniye için dahi sessizlik olmadı, sürekli herkes birbiriyle konuşur-gülüşür haldeydi :p

Sevgili dinozor ve eşinin katıldığı 2.buluşma ama henüz onları fotoğraflamak kimseye kısmet olmadı, ısrarla gizemli kaldılar (onları sadece biz mi görebiliyoruz acaba) :D

Sevgili Ozlem A. gelememiş olsa da telefonla katıldı bize sağolsun.

Oldukça keyifli bir akşamdı, katılan herkese çok teşekkürler...

(Bu aile buluşmaları pek güzel oluyor canım ;))

Müjgan Yılmaz 21-12-2014 10:49

maazeret:)

1 Eklenti(ler)
Sevgili Güler;
Muhteşem bir toplantı olmuş,hepinize afiyet olsun,yüreğim sizlerde kaldı,sergi programlarım kış aylarında hayli yoğun,bu nedenle katılamaldım,Güler cim bu hediye ile beni affeder misin?530210

OSMAN45 21-12-2014 11:32

Fotoğrafları paylaşan arkadaşlara teşekkürler. Bu güzelliğe gıbta etmemek imkansız.

Her ne kadar önemli nedenimiz olsa da bu sıcak, saygın ve samimi ortamda bulunamadığımız için üzüldük.

Her şey gönlünüzce olsun.

Murat_Gezer 21-12-2014 11:44

Bizim için akşam arabamızın tam Bostancı meydanda arızalanması ve bir çekici ile onu bostancı sanayi sitesine uğurlamamız sebebiyle oldukça kötü başlamıştı.
Ancak hem yeni hemde kıdemli arkadaşlarımızla tanışıp sohbetin içine girdikten sonra arabayı tamamen unutmuşum.Ardan üç saat geçtikten sonra çekiciyi aradığımda abi arabayı sizin tamirceye vereli saatler oldu deyince içine dahil olduğumuz bu ağaçlar.net grubunun ne kadar dost canlısı,içten,sahici ve gerçekten çok güzel insanlar olduğunu anladım.Eşim ve ben birbirimize iyiki geldik ve bu güzel insaları tanıdık dedik.
Umarım bu birliktelik daha nice etkinlik,yardımlaşma ve toplantı ile uzun süreli bir dostluğa dönüşür.
Murat Gezer ve Eşi.

Güler 21-12-2014 13:00

Sevgili Müjgan, daha evvel de sergi çalışmalarından bahsetmiştin, olsun daha sonraki toplantılara katılırsın.

Sevgili Müjgan Yılmaz affetmek ne demek... ben binlerce kez teşekkür ederim bu harika paylaşımın için.

Konuyu tam çıkaramamış olsam da senin bu renk alemin beni mest ediyor.

malina 21-12-2014 15:41

Fotoğraflara baktım, birine bakınca güldüm :)
Duyduğuna mı inanırsın, gördüğüne mi diye sorulsa, çoğunluk gördüğüme der :)

Bu fotoğrafa bakan malina ile Aybala rakıya takılmış diye düşünür... Oysa Aybala meyve suyu içti. Rakı çok sertti seyreltmek için ikinci bardağı istedim. :)

Güzel bir gündü...

günebakan 21-12-2014 18:17

Bilirsiniz elimden geldiği kadar ağaçlar net toplantılarını kaçırmamaya çalışırım ama bu sefer misafirlerim olduğu için nasip olmadı kısmet başka toplantılara inşallah hepinizin de ne kadar eğlendiği yüzlerinizden belli maşallah diyelim:)

Zafer İnandıklı 21-12-2014 18:35

Bu doping bize uzun süre yeter de, hızımızı almış iken bir de Orkide koklamaya gitsek iyi olur.

loveforlife 21-12-2014 21:07

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Güler (Mesaj 1341843)
Yenildi içildi, sohbetler edildi ve daha sonra kelebek çalısı eşinin piyasaya yeni süreceği rengarenk silikonlu ayakkabı bağlarını bizlere tanıttı- hediye etti.

Eklenti 530167

Eklenti 530168

[/CENTER]

Ben de Sevgili Kelebek çalısı'na hediye için teşekkürü unutmuşum. Bugün hadi şunları takayım dediğimde bir şeyi fark ettim. Yahu bir kutusu bir ayakkabı için bunun. Fark ettiğim kadarıyla tüm arkadaşlar birer tane aldı. Yani bizim ayakkabıların biri bağcıksız kaldı. Ben pek de sevmiştim bu bağcıkları. Bursa'da nerede satılır bilsem bir koşu diğer tekini de alacağım...

Güler 21-12-2014 21:53

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Zafer İnandıklı (Mesaj 1341976)
Bu doping bize uzun süre yeter de, hızımızı almış iken bir de Orkide koklamaya gitsek iyi olur.

Eeee ne duruyoruz sevgili Zafer İnandıklı, gidelim.

(Rahmetli annem bana derdi ki " köpek ayağı yemiş gibisin, bir kapıdan dönerken hemen ikincinin yolunu hazırlıyorsun")

Arkadaşımız nrkrkmz uzun zamandır Foruma girmiyor, kendisine birkaç kez mesaj atıp nerelerdesin diye sormuştum hatta telefonla ulaşmaya da çalıştım ama geri dönmedi. Rahatsızlık vermemek adına ben de aramayı kestim. Bu durumda şimdi kalkıp da " biz serana geliyoruz " demek ne kadar doğru olur.

Ziya Soner Bey'i kastediyorsan önce kararlaştırırız sonra telefon eder gelmek istiyoruz deriz. Ama geçen seferki gibi olursa çok ayıp olur. Son toplantıda geliyorum diye listeye adını döken 12-14 kişiden 5 kişi gelmişti, onca hazırlık karşısında çok utanmıştım.

Peki, Tekirdağ gezimiz de olacaktı, vaz mı geçiyoruz?

A_NOMAD 22-12-2014 01:14

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi loveforlife (Mesaj 1342003)
Ben de Sevgili Kelebek çalısı'na hediye için teşekkürü unutmuşum. Bugün hadi şunları takayım dediğimde bir şeyi fark ettim. Yahu bir kutusu bir ayakkabı için bunun. Fark ettiğim kadarıyla tüm arkadaşlar birer tane aldı. Yani bizim ayakkabıların biri bağcıksız kaldı. Ben pek de sevmiştim bu bağcıkları. Bursa'da nerede satılır bilsem bir koşu diğer tekini de alacağım...

Canım, muhtemelen senin pakette bir defo çıkmıştır çünkü mesajını görünce bizdekilere baktım ama her bir paket, bir çift ayakkabıya uygun sayıda bağcık içeriyor... İstersen kelebek çalısı ile iletişime geç çünkü piyasaya henüz sürülmedi, ülkemizde ilk olarak kelebek çalısı'nın eşi piyasaya bu hafta sürecek..

Müjgan Yılmaz 22-12-2014 01:31

Sevgili Güler;
Resmin adı:Güneşin çiçekleri,Trakyayı bilirsin her tarafım ayçiceği tarlaları bu durumda etkilenmemek mümkün mü?
Ayrıca beğenileriyle sanatın keyfini paylaşan dostlara da senin mesajınla selam olsun....

Milla 22-12-2014 10:39

Ne güzel,
Güzel dostların ve dostlukların oluştuğu sıcacık bir ortamda bir araya gelinmiş. Resimlerden; sohbetlerinde yemeklerinde çok güzel olduğu belli. Katılabilmiş olanlara ne mutlu. Darısı bir başka sefere başımıza diyorum :))

kelebek çalısı 22-12-2014 12:50

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi loveforlife (Mesaj 1342003)

Sevgili loveforlife, ürünün kutusunda üst görselde takılı olan 6 bağcığa ek olarak kutunun içinde (kutuyu alttan açabilirsiniz) diğer ayakkabı için 6 adet bağcık daha bulunacak. Her kutu toplam 12 bağcık içeriyor. Yine de bir sorun varsa ben derhal yenisini göndermek isterim.

Sevmenize çok memnun oldum. :)

evdeçiçek 22-12-2014 13:07

Orada olabilmeyi çok isterdim. Ama malum şartlar uygun olmayınca olmuyor işte. Yılbaşından sonra c.tesi ve pazar günleri müsait olacağım artık. Ziya Soner çiftliği için gezi düzenlenirse bende katılmak isterim.

kelebek çalısı 22-12-2014 13:17

Mangalbaşı toplantısına katılarak samimi bir ortamda sevgili üyelerimizle bir arada vakit geçirmekten ben ve eşim büyük zevk aldık. İlk kez bir toplantıya iştirak eden üyelerimizle tanışma fırsatını bulduğum için de çok memnun oldum. Ben de bu toplantıyı düzenleyen, katılım gösteren tüm üyelere candan teşekkür ediyorum.

Sevgili dinozor, hediyeleriniz için çok teşekkürler. Hazine onlar! :)

Güleryüzünü, sıcak sohbetini, içtenliğini esirgemeyen tüm dostlara yeniden yeni bir toplantıda buluşmak dileğiyle diyerek bu buluşmanın tadına doyamadığımı tekrar vurgulamak isterim.

dinozor 22-12-2014 13:30

Ben de çok çok güzel bir gün geçirmiş oldum, bu toplantıyı düzenleyen ve katılan herkese çok teşekkür ederim. Önceden tanışma fırsatı bulduğum herkesi görmekten çok büyük mutluluk duydum, yeni tanıştığım pek çok kişiyle sohbet edebilme şansım olmadığı için de çok üzüldüm. Bana sayılı saat yetmedi açıkçası. Sınırlı sürede fotoğraf çekmek de hiç aklıma gelmemiş.

Öncelikle biz yine geç kaldık, böyle olunca yemeğimizi bize hazırlanan çocuk masasında yedik (sebep eşimin komik bularak söylediği şekilde saç baş hazırlığı değil, tamamen benim işgüzarlığımdı). Ancak yemek bitince esas masaya geçebildik ki o sırada herkesin çok sevdiği ve benim de tanışmak istediğim sayın bahçeden masadan kalktı, üzüldüm. Çok kısa bir süre oturduk, o sırada loveforlife masadan kalktı, eşim de "gel yer değiştirelim burada torf falan deniyor, ben araya girdim" dedi ve yer değiştirdik. Tam neler konuşuluyor anlamaya çalışırken sevgili loveforlife geri döndü, bu sefer de eşim loveforlife ile aramıza girmiş oldu (ki kendisiyle çoook uzun süre konuşmak niyetindeydim fakat geç bulup erken kaybetmiş oldum). Sayın Zafer Bey ve sevgili eşi dünya tatlısı insanlar, bol bol rahatsız etmek istemiştim ama yine eşim engeliyle karşılaştım arada, yüzlerini bile zar zor görebildim ama sayelerinde hayatımda ilk defa ıtır koklamış oldum, çok teşekkür ederim. Keşke sizlerle daha çok vakit geçirebilseydim, inanın içimde kaldı...

Sonrasında Sayın malina ve Sayın Güler Hanım'ın yanına gittim, ufacık tefecik söyleyeceğim şeyler vardı ama tam bir sohbet bölücü olarak bir oturdum, sonra da kalkmadım. Burası gerçekten çok keyifliydi:) (Tam güzel sohbetinizin ortasında geldiğim için de çok özür dilerim...)

Bu sırada eşim masanın diğer tarafında almış sazı eline (Eve gelince biraz kızdım ama neyse, dediği gibi olmuş olsun). Öncelikle ev içi seramız benim tarafımdan dizayn edilmiş ve yapılmış olabilir, aklınızda soru işaretleri bulunsun bu konuda:) İguanamızı da gaddarca ben bu hayvanı istemem diyerek vermedim. Eşim el kadarken almıştı ve o zaman bile söylenmiştim, doğada yaşamalıydı bu hayvan, petshopları teşvik ediyorsun diye. Zamanla bizimkinin boyu bir metreyi geçti ve tuvaletini sıcak sıcak bilgisayarların üzerine yapmaya başlayınca eşim o zaman kafesi yaptı. Fakat ben kafesten nefret ettim ve başka bir iguanayla tanışmadan ömrünü geçirmesini istemedim, bu nedenle zorla götürdük verdik hayvanat bahçesine. Yoksa İguardo'yu esas seven bendim... Bir de Hawaii bitkisi diye bir şey anlatmaya çalışmış eşim, o da plumeria olacaktı.

Son bir ek olarak; gelmeden önce atlasları ufak saksılara dikmiştim ama darmadağınık olmuş yolda. Herkes için çelik getirmiştim, hatta yedekleri bile vardı ama maalesef gözümün önünde olmayınca bazılarını unutmuşum, çok çok özür dilerim. Lütfen hatırlatın, başka zaman yine getireyim. Bunlar Sevgili Güler Hanım'ın atlaslarından değil. Yakın zaman önce buldum ve satıcı öyle bir satıcıymış ki bir baktım elimde saksıyla yolda ilerliyorum. Çiçeklerinin rengi hakkında en ufak bir fikrim yok fakat ufak çiçekli bir tür olduğunu düşünüyorum, çünkü daha minyon bir bitki (neredeyse farklı bir bitki denebilecek kadar minyon).

Öte yandan sevgili kelebek çalısı nasıl mutlu oldu ufacık şeylerle, gözlerinin içi güldü, haliyle beni de nasıl mutlu etti anlatamam. Şimdi düşününce sarılıp öpesim geldi:)

Herkese tekrar çok teşekkür ederim. Aslında sayfa sayfa yazacak şeyim vardı ama hem iş arasına sıkıştırdım hem de sizleri daha fazla sıkmayayım. En kısa sürede tekrar görüşmek dileğiyle!

A_NOMAD 22-12-2014 13:55

Eşine boşa kızmışsın sevgili dinozor, itiraf etmemiş belli ki ama bize iguanayı senin istemediğini söylememişti zaten. Sadece evde yaşamanın ona eziyet haline gelmeye başladığını anlattı, biz de hak verdik.. Plumeria'yı tarif edememesine şaşırmadım, bizim eşler olsa sadece 'bir bitki' der geçerlerdi mesela :D

BirAdam, eşini pek sevmiş bu arada ;)

Daha sık görüşebilmek dileğiyle...

h_dogan 22-12-2014 14:42

Çok güzel bir toplantı olduğu belli. Yarasın. :D

Sakaki bak mangal yapmışlar, masanın ortasında mangal mı olurmuş? Duman yok, kül yok, eller yanmamış. :))

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 17:42.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025