agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Agaclar.net Toplantı ve Gezileri (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/)
-   -   7. Adana Toplantısı (19 Ekim 2014) (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/35566.htm)

Güler 20-10-2014 08:11

Sevgili h_dogan, " Herkese ayri ayri tesekkur ediyorum. Mehmet Abi'ye karesi mahcup oldum ama onun yanina yanina ayriyeten gideceğim. Mehmet Abi saksida getireceğim söz." demişsin.
Hemen gelecekler listesinde Mehmet diye aradım ama bulamadım. Mehmet Abi kim? Neden Forumdaki adını kullanmıyorsun?

antebi 20-10-2014 08:27

agaclar.net toplantısına ilk defa katıldım. Organizasyonu hazırlayan ve katkıda bulunan arkadaşlara, gerek bitki olarak gerek tohum olarak paylaşımda bulunan arkadaşlara, katılım sağlayan tüm arkadaşlara güler yüzlerinden dolayı ve ****** mekanını bizlere açan manifesto arkadaşımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Kısmet olursa bir daha ki toplantıda katkıda bulunmak amacıyla aktif görev almak isterim. Kolunda bandaj takılı olan kişi benim (Kendimide tanıtayım.)
http://www.agaclar.net/forum/attachm...760456-201.jpg

Küçük bir bilgi vermek istiyorum.
Yerel tohumlarımızın korunması ve yaşatılması amacıyla İzmir merkezli yerel tohum derneği kurduk. Facebook'ta grubumuz var https://www.facebook.com/groups/yereltohum.net/
Tohum takas şenlikleri düzenleniyor. Ayrıca dernek çatısı altında bölgesel gruplarımızda var. Adana grubu olarak facebook sayfamız https://www.facebook.com/groups/adanayereltohumlar/ dir. Katılımınızı vr katkılarınızı beklerim.

celalim01 20-10-2014 08:41

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Güler (Mesaj 1326254)
Offf neler varmış masalarda, mercimek köftesini de çok severim, ama baklava tepsisi de müthiş iştah açıcı görünüyor.

Hay Allah h_doğan servis masasının içine bile dalsa ne olacak ki tığ gibi maşallah. Eğer moderatör olmamış olsaydı zargana derdim ama ne olur olmaz bakarsınız beni banlar.

Mercimekli köftenin tarifini de rica etsek, el elden üstündür misali.

Sayın Güler siz H.doğan'ın zayıf olduğuna bakmayın köftelerden 5-6 tabak götürdü sanırım.Hiç ayrılmadı masadan.

celalim01 20-10-2014 08:52

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Sakaki (Mesaj 1326302)
Hadi yine dayanamadım, sizin için son kareyi büyütüp dörde böldüm Güler abla :)

Ama yine de bu karede olmayan bazı arkadaşlar var, kimisi erken ayrılmak zorunda kaldı, kimisi ara sıra şiddetini artıran rüzgardan dolayı çocukları arabaya kaçırdı, kimisi de çiftlikte gezintideydi :)
Onlar da kusuruma bakmasın artık...

Eklenti 521986

Eklenti 521987

Eklenti 521988

Eklenti 521989

mesaj 143 resim 2 önde sakaki hemen arkasında ben celalim01 solumda eşim sağımda baldızım

aycan01 20-10-2014 08:52

emeği geçen ve katılan bütün arkadaşlara teşekkür ederim .en yakın zamanda görüşmek üzere

h_dogan 20-10-2014 08:55

Mehmet Abi "merkal" Guler Abla.

celalim01 20-10-2014 09:00

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Sakaki (Mesaj 1326290)
Ve artık herkes ayaklanmaya başladı...

Eklenti 521967

Eklenti 521968

Kimisi orada:

Eklenti 521969

Kimisi burada:

Eklenti 521970

Kimisi de şurada koyu sohbette:

Eklenti 521971

136.mesaj foto 5 kareli gömlekli olan sayın manifesto yanında kırmızı renkli kıyafetiyle mmanager ve yanlarında ben celalim01

celalim01 20-10-2014 09:07

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Sakaki (Mesaj 1326245)

103. mesaj 1. resim mavi kareli kıyafetiyle eşim kırmızı kıyafeti omuzunda çanta olan baldızım beni besleyebilmek ve enerji dolu yapabilmek için baklava masasında baklavaları uçurmak üzereyken sayın sakaki ' ye yakalanmışlar

Güler 20-10-2014 09:14

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi celalim01 (Mesaj 1326344)
136.mesaj foto 5 kareli gömlekli olan sayın manifesto yanında kırmızı renkli kıyafetiyle mmanager ve yanlarında ben celalim01

Teşekkür ederim.

Sayın mmanager ile henüz tanışmadık ama fotoğraflardan tanıyorum.
Adidas tshirtlü siz diğer fotoğrafta Manifesto'ya ait.... sevindim.

Milla 20-10-2014 09:19

Kandırıldık. İnanamıyorum resmen kandırıldık. :)) Toplantı 7. Adana toplantısı diye geçiyordu başlarda. Nereden çıktı bu kadar güzel mekan, bu kadar güzel yiyecek içecek, hepimizin sarılasını sevesini getiren hayvanlar, bu kadar saksılarıyla bitki paylaşımı, sıcakkanlı insanlar, neşeli sohbetler.
Kıskanmadım dersem yalan olur. Orada olabilmeyi o kadar çok isterdim ki. Tam konseptimize uygun doğanın tam kucağında bir gün geçirmişsiniz. Herkezin çok mutlu ve memnun olduğu resimlerden çok belli zaten.
Eee tabi yer Çukurova'nın bağrı olunca. Yüreği bol,eli bol Adanalılara da bu yakışırdı. Hepinizi tebrik ediyorum. Eminim sizler de hepiniz ''İyi ki gitmişiz'' diyorsunuzdur.
Sayın Sakaki anlatım ve resimler çok şahane. Bir de sizi görseydik :)) Ellerinize sağlık.
Sayın Manifesto ve eşini ayrıca tebrik etmek lazım,çok güzel ev sahipliği yapmışlar.
Sayın h_dogan sizi de daha yakından tanımak nasip oldu. Cidden masanın başından ayrılmayan bir insan olarak bu zayıflığın sırrını bir ara hepimize anlatmalısınız :))
Sayın celalim01 sizi de görmek nasip oldu. Hoş vakit geçirdiğiniz çok belli. İnşallah ganimetler de yüklüdür :))
Sayın maki01 'i İstanbul toplantısında ayaküstü kısacık bir sohbetten hatırlıyorum. Oda kucağında bebişiyle çok mutlu gözüküyor.
Diğer arkadaşları tam olarak çıkaramadım ama isimler eklendik sıra onlarla da daha yakından tanışmış olacağız.
Bence biz bu bütün şehirlerin, bu tatlı insanlarını bir araya getirmek için, herkesin ortalama uzaklıkta olduğu bir şehirde
''1. Ağaçlar.net Türkiye Toplantısı''
düzenlemeliyiz.
Hepiniz SÜPERSİNİZ...

Sakaki 20-10-2014 10:19

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Güler (Mesaj 1326310)
Ha haa ha, mesaj 143 fotoğraf 2.

Ya hiç sormayın, bir onu kaçırmışım gözden!
O ağaca da bakarken kötü bir niyetim yoktu inanın, sadece bonsaisi olur mu acaba diye düşünüyordum :)

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi h_dogan (Mesaj 1326323)
Teşekkür ederim Güler Abla sen de beni savunmasan Sakakı koftelerin hepsini yedigime inandiracak.

Sakaki'nin dediklerine bakmayın o beni çekti ama sorun kendisi neredeydi: D

Sakaki inanmayacaksin ama o koftelerden hic yemedim çünkü sevmiyorum pek, böreklerigoturdum. :D köfteleri kizimla kardeşim daha çok seviyor. Mangalda köfte olaydi bak o zaman sana birakmazdim.

Boşuna yalan söyleme h_dogan, bak şahidim de var:

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi celalim01 (Mesaj 1326338)
Sayın Güler siz H.doğan'ın zayıf olduğuna bakmayın köftelerden 5-6 tabak götürdü sanırım.Hiç ayrılmadı masadan.

Ahanda şahidim :)

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Milla (Mesaj 1326354)
Kandırıldık. İnanamıyorum resmen kandırıldık. Toplantı 7. Adana toplantısı diye geçiyordu başlarda. Nereden çıktı bu kadar güzel mekan, bu kadar güzel yiyecek içecek, hepimizin sarılasını sevesini getiren hayvanlar, bu kadar saksılarıyla bitki paylaşımı, sıcakkanlı insanlar, neşeli sohbetler.
Kıskanmadım dersem yalan olur. Orada olabilmeyi o kadar çok isterdim ki. Tam konseptimize uygun doğanın tam kucağında bir gün geçirmişsiniz. Herkezin çok mutlu ve memnun olduğu resimlerden çok belli zaten.
Eee tabi yer Çukurova'nın bağrı olunca. Yüreği bol,eli bol Adanalılara da bu yakışırdı. Hepinizi tebrik ediyorum. Eminim sizler de hepiniz ''İyi ki gitmişiz'' diyorsunuzdur.

Teşekkürler sn Milla :)

Alıntı:

Sayın Sakaki anlatım ve resimler çok şahane. Bir de sizi görseydik :)) Ellerinize sağlık.

O kadar da dikkat ettim ama yine de bir karede çıkmışım :)
Onu da siz gözden kaçırmışsınız, bkz.:
Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Güler (Mesaj 1326310)
Ha haa ha, mesaj 143 fotoğraf 2.

acropora 20-10-2014 10:22

Çok keyifli bir buluşmaydı. Kesinlikle benim beklediğimden çok daha samimi ve neşeliydi. Tüm emeği geçenlere özellikle bizi ağırlayan manifesto' ya ve toplantıyı organize eden sakaki' ye ve tüm katılanlara teşekkürler. Herkesle tanışmak çok güzeldi.

Bu arada ben (erdal candan) 143. mesajda ki 3. fotoda fotoğrafın sağındaki lacivert tişörtlüyüm.
Toplantıda bonsai hakında ilk tiyoları manifestodan almış oldum sanırım bundan sonra da bonsai konusunda sakaki yi çok rahatsız edeceğim.

Toplantıda eşim ve kızım bir sürü bitki ve nergiz soganları almıştı, bizim getirdiğimiz kasadakilerde boşalmıştı. Bilsem çok daha fazla sayı ve çeşitte bitkilerden getiriridim bir sonrakine daha organize şekilde geleceğiz.
Bir sonraki toplantıyı iple çekeceğiz.

Sakaki 20-10-2014 10:27

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi acropora (Mesaj 1326375)
Toplantıda bonsai hakında ilk tiyoları manifestodan almış oldum sanırım bundan sonra da bonsai konusunda sakaki yi çok rahatsız edeceğim.

Sn acropora,

Geldiğiniz için ben teşekkür ederim. Umarım bundan sonra da bonsai konusunda bol bol bir araya geliriz. Birşeyler anlatıp, öğretebilirsem ne mutlu bana, olmadı eksiklerimize de birlikte öğreniriz :)

peyyide 20-10-2014 10:56

Ben de 110. fotoğrafta börekleri götüren siyah beyaz t-shirt lüyüm :o

Bu arada Sayın Sakaki fotoğraf makinenizi çok beğendim. Fotoşopa gerek kalmamış ;)

Güler 20-10-2014 10:58

Mesajları tekrar tekrar yüzümle bir tebessümle okuduğumu gören eşim " Ne o yüzünde gülücükler açtı" dediğinde " agaclar.net'li olmak gurur veriyor insana" dedim, öyle değil mi a dostlar? ;)

maki01 20-10-2014 12:40

Peyyide'm, sana agaclar.net çok yakışıyor :)

maki01 20-10-2014 12:47

Yumurtalar sürprizli çıktı, çift sarılı :) Teşekkürle Manifesto, follukta bile yumurta bırakmadık :)

Benim aklım hala fırından yeni çıkmış sıcacık peynirli börekte :) Kim getirdi isim olarak bilemiyorum ama eşine ve kendisine çok teşekkür ediyorum, nefisti :)

Bir de online mercimekli köfteden önce yanında tazecik marulla gelen mercimekli köfte için sevgili eylukburak'ın annesine teşekkür etmeden geçemeyeceğim , açılış olarak muhteşemdi.

Milla 20-10-2014 12:49

Sayın Maki01,
Biz çatlamaya devam ediyoruz burada. Hem taze hem de çift sarılı ha... :))

maki01 20-10-2014 12:55

Tek eksiğimiz yaka kartlarıydı. Sakaki'nin bu kadar güzel bir organizasyonu hazırlarken unutması doğal , ben ya da biz de akıl edemedik ve birazcık isimler, kullanıcı adları karıştı. 0 da nazar boncuğumuz olsun :)

tiya 20-10-2014 13:19

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Sakaki (Mesaj 1326265)
Diğer yanda hala gelen arabalar park yerine sığmaz oldu...

Eklenti 521922

Oooo bitkiler azaldıkça kavga çıkmaya başladı bile:

Eklenti 521923

Eklenti 521924

Eklenti 521925

Eklenti 521926

Paylaşım benim (kırmızı gömlekli ve şapkalı benim) olduğum yerde yapıldığından Sakaki sık sık ziyaretime gelmek zorunda kaldı.:D

Sakaki 20-10-2014 13:28

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi tiya (Mesaj 1326462)
Paylaşım benim (kırmızı gömlekli ve şapkalı benim) olduğum yerde yapıldığından Sakaki sık sık ziyaretime gelmek zorunda kaldı.:D

Çok geldiğim doğru ama "zorunluluktan" kısmı pek değil sevgili tiya :)
Seni çok sevip saydığım için olabilir mi? :)

A_NOMAD 20-10-2014 13:46

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi maki01 (Mesaj 1326448)
Tek eksiğimiz yaka kartlarıydı. Sakaki'nin bu kadar güzel bir organizasyonu hazırlarken unutması doğal , ben ya da biz de akıl edemedik ve birazcık isimler, kullanıcı adları karıştı. 0 da nazar boncuğumuz olsun :)

Ben Sevgili Sakaki'ye demiştim 'size zahmet İstanbul'dan bizi alıverin' diye, almayınca 'yaka kartçınız' da gelememiş oldu işte :D :D

Muhteşem bir toplantı olmuş, kıskançlıktan böyle cümleler kurmamı doğal karşılayın lütfen :p

tiya 20-10-2014 13:53

mmenager söz verdiği çıtaları getirdi. Bu kez küçük olanlar da vardı. Bir tane aldım. Teşekkürler mmenager. Bir de eşinin hazırlayıp yolladığı börek (sıcakken yeme şansım oldu) çok güzeldi, ellerine sağlık.

Bu toplantı İpek'siz geçti, bir yanım eksik gibiydi. Tarsus'tan Esra Güven, listeye yazdığım Çiğdem ile kızı Delal, beni yalnız bırakmadılar. Hem keyif aldılar hem ortamı keyiflendirdiler sağ olsunlar (Esra yerli tohumları ayrı ayrı paketleyip getirmişti).

Kısacası her şey ve herkes güzeldi. Teşekkürler agaclar.net.

celalim01 20-10-2014 15:43

Alıntı:

Kandırıldık. İnanamıyorum resmen kandırıldık. :)) Toplantı 7. Adana toplantısı diye geçiyordu başlarda. Nereden çıktı bu kadar güzel mekan, bu kadar güzel yiyecek içecek, hepimizin sarılasını sevesini getiren hayvanlar, bu kadar saksılarıyla bitki paylaşımı, sıcakkanlı insanlar, neşeli sohbetler.
Sayın Manifesto ve eşini ayrıca tebrik etmek lazım,çok güzel ev sahipliği yapmışlar.
Sayın h_dogan sizi de daha yakından tanımak nasip oldu. Cidden masanın başından ayrılmayan bir insan olarak bu zayıflığın sırrını bir ara hepimize anlatmalısınız :))
Sayın celalim01 sizi de görmek nasip oldu. Hoş vakit geçirdiğiniz çok belli. İnşallah ganimetler de yüklüdür :))
Sayın maki01 'i İstanbul toplantısında ayaküstü kısacık bir sohbetten hatırlıyorum. Oda kucağında bebişiyle çok mutlu gözüküyor.
Diğer arkadaşları tam olarak çıkaramadım ama isimler eklendik sıra onlarla da daha yakından tanışmış olacağız.
Bence biz bu bütün şehirlerin, bu tatlı insanlarını bir araya getirmek için, herkesin ortalama uzaklıkta olduğu bir şehirde
''1. Ağaçlar.net Türkiye Toplantısı''
düzenlemeliyiz.
Hepiniz SÜPERSİNİZ...

Bayağı ganimet kaptım.Yüklü bir şekilde.Çeliklerde kaptım ama çelikler aynı türlerden fazla almadığım için size onlardan ayıramadım.Artık onları ben ekerim size daha sonraki zamanlarda çeliklerinden iletirim.

Milla 20-10-2014 15:53

Tamam çelikleri siz ekin, büyüyünce bizimle paylaşırsınız ama sakın hızınızı alamayıp da diğer aldıklarınızın da hepsini ekmeyin :))

celalim01 20-10-2014 16:52

Tohumların sizin kısmetinize ayırdıklarımı ekmem.Zaten bahçede yer kalmaz hepsini ekersem daha havuç ekeceğim bolca hemde.

celalim01 20-10-2014 16:59

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi maki01 (Mesaj 1326442)
Yumurtalar sürprizli çıktı, çift sarılı :) Teşekkürle Manifesto, follukta bile yumurta bırakmadık :)

Benim aklım hala fırından yeni çıkmış sıcacık peynirli börekte :) Kim getirdi isim olarak bilemiyorum ama eşine ve kendisine çok teşekkür ediyorum, nefisti :)

Bir de online mercimekli köfteden önce yanında tazecik marulla gelen mercimekli köfte için sevgili eylukburak'ın annesine teşekkür etmeden geçemeyeceğim , açılış olarak muhteşemdi.

Bizim börekler mi bilemiyorum eşim ve baldızlarım peynirli börek yaptılar sabah toplantıya gelmeden.Peynirimiz de özel yapımdı köyde öğrencimin annesi bize hususi yaptı.Sütü dahil her şeyi doğaldı.Neyse sayın Maki01 gelecek toplantıya yine yaparız peynirli börekten(çaktırmayın size ayrı paket sunarız.Parantez içinde yazmam iyi oldu kimse görmesin)

peyyide 20-10-2014 17:16

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi maki01 (Mesaj 1326439)
Peyyide'm, sana agaclar.net çok yakışıyor :)

Çok teşekkür ederim Maki01 :p

peyyide 20-10-2014 17:21

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Sakaki (Mesaj 1326253)

Mercimekli köfteyi h_dogan bitirince takviye zamanı geldi :)

Eklenti 521898

Eklenti 521899

Eklenti 521900

Yahu nasıl görmedim bu mercimekli köfteyi... :( Kaçar mıydı benden...

Manifesto 20-10-2014 17:30

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi maki01 (Mesaj 1326166)
Mekan, ortam ve dostlarla sıcacık bir toplantı daha :) Gelemeyen arkadaşlar bence çok şey kaçırdılar :)

Adana'nın merkezinde böylesi güzel bir çiftlik, bahçe olabileceği hiç aklıma gelmezdi. Sevgili Manifesto'ya bize bu güzel mekanı sunduğu, bizleri ağırladığı için ne kadar teşekkür etsem az :)

...

Manifesto'nun oğlu Manifesto01'in :p toplantı süresince bıkmadan, yorulmadan sunduğu servisi söylemeden ve teşekkür etmeden geçmem olmazdı. Çay, kahve,soğuk sıcak tüm içecekler için şöyle bir kafayı çevirip semavere doğru bakmak bile yetiyordu. Self servis diye duyurulmasına rağmen sevgili aday üyemiz 1 saniye bile oturmadı, binlerce teşekkür :)

Yazarak anlatılamayacak kadar güzel geçen toplantımızı eminim eklenecek fotoğraflarla bir daha yaşayacağız. Tavuklar, koyunlar, ördekler, salıncak...

Sakaki "yandın" diyorum, toplantı organizatörlüğü artık senden sorulacaktır :)

Sn maki01.Bizleri utandırıyorsunuz.

Zahmet edip geldiniz,sizler gibi değerli dostları yakından tanımamıza vesile oldunuz,asıl teşekkür bizden.

Ön yargısız,art niyetsiz,dostluk ve paylaşım adına gelen dostlara her zaman kapımızın açık olduğunu tekrar etmeme gerek yok sanırım.

Şahsınızda bizleri kırmayıp toplantımıza katılan ve iyi dilekleriyle temennilerde bulunan tüm dostlara tekrar teşekkür ediyor iyi ki varsınız diyorum.;)

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 03:57.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025