![]() |
3 Eklenti(ler)
Bu toplantıya bizlerden daha çok çocuklar sevindi herhalde. Yerlerinde durmadılar. :)
Ben de hepinize teşekkür ediyorum güzel bir toplantıydı. 30 kişiden fazlaydık çocuklarla beraber. :) Birkaç fotoğraf çekebildim piller boşalmış nedense... |
Alıntı:
Denizli'de ki toplantı planımızı aktive etmek için çabalayacağım... Herkese selam ve sevgiler:) |
Güzel bir toplantı gerçekleştirmeniz bizleri de çok mutlu etti, emeği geçen ve katılan bütün arkadaşlara teşekkür ederim.
Toplantının başlamasına az bir süre varken Sakaki ile yaptığım telefon görüşmesinde onun heyecanlı sesini duymak bile güzeldi. Daha sonra toplantı haberlerini almak fotoğrafları izlemek için bilgisayarın başına geçtiğimde büyük bir şok yaşadım Foruma giremiyordum data base error verdiğini görünce malina imdaaat siteye giremiyorum diye telefona koştum. Ne olduysa saat 16.00 - 20.00 arası benim gibi başka üyeler de (İstanbul hariç) Foruma girememiş. Eğer düzelmemiş olsaydı meraktan içim içimi yerdi. Maki01 in anlatımından ve yüklenen 3 kare fotoğraftan bile ne güzel bir gün geçirdiğiniz belli oluyor.... eeee agaclar.net toplantılarının başka türlü olması da düşünülemez hani. Daha sonra yüklenecek fotoğraflarda lütfen isimleri de belirtmeyi unutmayın. |
Evet gerçekten harika bir gündü.Daha önceki toplantılara görevli olmam nedeniyle kaç seferdir kaçırmıştım.Bu sefer önceki toplantıların acısını çıkararak ben eşim,kızım ,baldızlarım,bacanak ve çocukları 8 kişiyle iştirak ettik.Yani 30 kişi değil bence daha fazla sayıda kişi katıldı.Eşim dahil hepimiz çok memnun kaldık.Dönüşte araçta çok yer olmadığı için manifestonun koyunlarından kaçıramadık ))Elbette araçta yer kalmadı bayağı bir bitki kaptığım için getirenler sağ olsunlar. Sayın maki01 ve diğer bir kaç arkadaşın önerisiyle bahar döneminde Kozan dağılcak bölgesinde toplantı yapmak düşündesiyiz.Kısmet olursa daha güzel ,daha mutlu toplantılara diyelim.tabi ki bugünkünden daha güzelini yapmak zor gibi görünse de hedef daha iyisi...
|
Alıntı:
Sayın Milla Kirli hanım farklı bir renk,su kabağı,lif kabağı,yapraklı sanırım büyük yapraklı reyhan, bir fasulye çeşidi,selluka,renkli şebboy,sabah sefası ,horoz ibiği ve 3 çeşit kıvırcık marul tohumu aldım toplantıdan sizin istedikleriniz varsa ayırıp size yollayayım. |
Yine sıcak, hareketli, bol sürprizli bir toplantıydı. Arkadaşlarımla özlem giderdiğim gibi evime bol tohum ve çelik getirdim.
Bu öyle bir paylaşım ortamı tarifi mümkün değil. O kadar güzel bir duygu ki; Maki01 ve Hazan-z den iki yıl önce aldığım hoyalar her çiçek açtığında, onları her kokladığımda arkadaşlarımı hatırlıyorum. Daha nasıl hatırlatır bir arkadaş kendini bu kadar iyi. Evime güzelliklerini yansıtan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. En kısa zamanda tekrar görüşmek umuduyla :) |
Herkese iyi geceler öncelikle.
Toplantıya katılan, emeği geçen, bizimle beraber olmak için zaman ayıran ve gelemese bile bu sayfadan güzel duygularını bizlerle paylaşan herkese çok ama çok teşekkürler. Gerçekten beklentilerin ötesinde çok güzel bir gün oldu ve herkesin yüzünden bunu okumak da güzeldi :) Özellikle organizasyonda cömert ve samimi desteği, bizlere o güzel bahçesini ve çiftlik evini açtığı için manifesto arkadaşıma, onun enerjik oğlu ve herkese koşan Hasan'a (bundan böyle manifesto01 yapacağız onu), pastaları, börekleri ile organizasyona destek veren o güzel hanım üyelerimize ve güzel mercimek köftesi ile beni yalnız bırakmayan sevgili eşime çok teşekkürler. Bu arada bitki, çelik ve tohum paylaşımında bulunan tüm arkadaşlarıma da ayrıca çok teşekkür ediyorum. Eve geldiğimde elektrikler fırtınadan ötürü kesilmişti ve henüz 40-45 dakika önce geldi. Bu yüzden fotoğrafları yüklemeye ancak birazdan başlayabileceğim. Bu arada satır aralarına biraz ekleme yapayım :) Alıntı:
Alıntı:
Merak edenler için söylüyorum: Yaklaşık (çocukları da sayarsak) 65-70 kişi idik. Alıntı:
Fotoğraflar birazdan geliyor :) |
Hepinizi gönülden kutlarım. Akşam saatlerinde bile hala heyecan ve mutluluğunuzu devam ettiriyorsunuz. Bu çok güzel bir duygu olmalı.
Ben öğleden beri ''neler yapıyorlar acaba,kimler katıldı'' diye aklımda en az 20 kez geçirmişimdir.Gönül bütün toplantılara katılmak istiyor :)) Ben katılmamış olsam da emeği geçen herkese, ağaçlar net ailesi olduğumuzu bir kez daha hissettirdikleri için teşekkürler. Ağırlayanlar,misafirler,paylaşımlar,ikramlar,sohbe tler belli ki hepsi çok güzel. En az bu günkü kadar güzel, bir çok toplantımızın olması gönülden dileğimdir. Bu gün artık resimleri bekleyemeyeceğim ama yarın sabah ilk işim yine burayı ziyaret etmek olacak. Sayın celalim01, sizin 8'lik gurubun da iyi bir gün geçirmesine sevindim. Benim emanetleri bir ara konuşuruz :)) Çiçeği burnunda moderatörümüz Sayın h_dogan, siz de ''çocuklara yaradı en çok'' demişsiniz. Resimlerde isimleri mutlaka yazın lütfen. Sizleri daha yakından tanımak adına bize çok yardımcı olacak. Sayın Sakaki, organizasyonunuzun büyük başarıyla gerçekleşmiş olmasından dolayı bundan sonra diğer illerden toplantı organizasyon teklifleri alırsınız gibime geliyor :)) Üzüldüğüm bir nokta da eşinizin yaptığı mercimekli köfte ve salatayı kaçırmış olmam. Sayın Manifesto'nun mekanından, ağırlamasından ve bahsettiğiniz şeylerden dolayı ''Adana'ya gidilince ziyaret edilecek ilk kişiler'' listesine kaydı alındı :)) Hepinize sevgi ve saygılarımla. |
Alıntı:
|
Kim istemez ki gelmeyi? Çok cazip bir toplantı olacağı kesin :))
|
5 Eklenti(ler)
Öğlen saatlerinde henüz tam kadroya ulaşmamışken:
Eklenti 521857 Eklenti 521858 Eklenti 521859 Eklenti 521860 Eklenti 521861 |
5 Eklenti(ler)
Yavaş yavaş masalar yetmemeye ve ek masalar getirilmeye başlandı :)
Eklenti 521862 Eklenti 521863 Eklenti 521864 Eklenti 521865 Gizli gizli börek taksimleri kameraya yakalandı: Eklenti 521866 |
5 Eklenti(ler)
Gelsin baklavalar, dolsun bardaklar :)
Eklenti 521867 Eklenti 521868 Eklenti 521869 Eklenti 521870 Eklenti 521871 |
5 Eklenti(ler)
Çocuklara büyük bir park ve tam bir hayvanat bahçesi gibi yaradı bu iş :)
Eklenti 521872 Eklenti 521873 Eklenti 521874 Eklenti 521875 Eklenti 521876 |
5 Eklenti(ler)
Bu kovuğa dikkatinizi çekerim; hem kovuk, hem saksı, hem folluk :)
Eklenti 521877 Eklenti 521878 Eklenti 521879 Eklenti 521880 Eklenti 521881 |
5 Eklenti(ler)
Sayımız arttıkça masalar da daha güzel bir görünmeye başladı....
(h_dogan durumun farkında olacak ki onu hep servis masasının başında yakaladım :) Eklenti 521882 Eklenti 521883 Eklenti 521884 Eklenti 521885 Eklenti 521886 |
5 Eklenti(ler)
Artık yavaş yavaş masalardan taşmaya başlıyoruz...
Eklenti 521887 Eklenti 521888 Eklenti 521889 Eklenti 521890 Üfffff.... valla hala tadı damağımda :) Eklenti 521891 |
5 Eklenti(ler)
Eee artık karnı doyan sağa sola ufaktan dağılmaya başladı :)
Kimi fotoğraf çekme, kimi ortalıkta gezinme kimisi de koyu sohbet derdinde... Eklenti 521892 Eklenti 521893 Eklenti 521894 Yakalandınız maki01:) Eklenti 521895 Eklenti 521896 |
5 Eklenti(ler)
Bir ara ortalıkta ceviz dolaşıyordu ama sadece fotoğrafını görebildim ben...
Eklenti 521897 Mercimekli köfteyi h_dogan bitirince takviye zamanı geldi :) Eklenti 521898 Eklenti 521899 Eklenti 521900 Ördeklerimiz de nasiplendi tabii ki :) Eklenti 521901 |
Offf neler varmış masalarda, mercimek köftesini de çok severim, ama baklava tepsisi de müthiş iştah açıcı görünüyor.
Hay Allah h_doğan servis masasının içine bile dalsa ne olacak ki tığ gibi maşallah. Eğer moderatör olmamış olsaydı zargana derdim ama ne olur olmaz bakarsınız beni banlar. Mercimekli köftenin tarifini de rica etsek, el elden üstündür misali. |
Alıntı:
Ne zaman arkamı dönsem h_dogan'ı bulduğum yer hep aynıydı :))) Neyse fazla günahını almayım da fotolara devam edeyim ben :) |
Son fotoğraflar için beğen buttonu çıkmıyor.....
|
5 Eklenti(ler)
Küçükler hayvanlarla oynarken büyükler bir yandan bitki, çelik, tohum paylaşımına başladılar bile....
Eklenti 521902 Eklenti 521903 Eklenti 521904 Ben peçete istemem 3-4 dilim kek yeter bana.---- Güler Eklenti 521905 Eklenti 521906 |
Alıntı:
Çok güzel yaaaa. |
5 Eklenti(ler)
Eee paylaşım başlayınca ortalık da karışmaya başladı haliyle... Ben bu sahneye alıştım artık :)
Eklenti 521907 Eklenti 521908 Eklenti 521909 Eklenti 521910 Eklenti 521911 |
Alıntı:
|
Hıhhh şimdi geldi beğen butonu.
Ohh oh ganimetler peçetelere sarılmaya başlanmış bile. |
5 Eklenti(ler)
Bu sandalyeler niye mi boş???
Eklenti 521912 Eklenti 521913 Çünkü herkes burada :))) Eklenti 521914 Eklenti 521915 Eklenti 521916 |
5 Eklenti(ler)
Bitmedi gitti şu paylaşım....
mmanager kardeşim, sen de ne kadar çok bitki getirmişsin yahu! Eklenti 521917 Eklenti 521918 Eklenti 521919 Eklenti 521920 Eklenti 521921 |
Sevgili Manifesto'ya da zahmetlerinden dolayı teşekkür ederiz.
Fotoğrafta görebilir miyiz kendisini? maki01, kutunun içine düşeceksin. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 00:12. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025