![]() |
Alıntı:
|
[QUOTE=Orhan Özbilgiç;Tohum ve gübre iki katın arasında. İnce bir rulo halı gibi. Metre kare işi satılıyor.
[/QUOTE] Orhan bey, Bu ürünü ben de gördüm ancak acele ile dolaşırken bilgi alamadan oradan ayrıldım. Siz bilgi aldınızmı? Nasıl uygulanılıyormuş? Toprak altına mı yoksa hemen yüzeye mi seriliyormuş? Cevap için şimdiden teşekkürler. Her şey gönlünce olsun. |
Sevgili OSMAN Bey;
Sevgili Hozat sormuştu. Bende kulak misafiri oldum. Galiba metre karesi 7 lira dediler. (yanılıyor olabilirim. Doğrusunu Hozat biliyor.) Hemen yüzeye serildiğini duydum. Eminim. Hatta, çimler büyüdükten bir süre sonra, kumaş bölümü eriyip toprağa karışıyormuş. Selamlar... |
Alıntı:
|
Pomza taşı ile harç yapılarak kullanılan duvar saksılıklarını hangi firma üretiyor dikkatini çeken oldumu acaba?
|
Sevgili kartal124, benim aldıklarım dikenli, elime bile battılar ama hani demişler ya " gülü seven dikenine katlanır." :D
|
1 Eklenti(ler)
Sevgili can17can, bende katolog olacak hemen bakıp geliyorum bir sn. bekleyin.
Bahsettiğiniz bunlar mıydı? Eğer bunlarsa adres: TEKNO BİMS www.teknobims.com.tr |
Merhabalar...!
Çok güzel dolu dolu iki gün geçirdik.. Mine hanımın misafirperliği gerçekten bizleri onurlandırdı.. İlk gün Yalovadan gelen 4 üretici arkadaşımla birlikte dolaşıp baktık. Zaman zaman raslaştık tebessümlerimiz oldu..:)))))) Könlendirme ortamı için Fransa menşeyli bir firmanın ürününü beğendim doğrusu.. Ertesi gün kızlarımın anası ve büyük kızımla tekrar gittik onlarda bayıldılar.. Bu yıl sanki yurt dışı katılım daha çoktu.. Diğer arkadaşlarımız ne düşünürler bilemem..Akşam saat 16:00 gibi beğendiğim numuneleri deneme amaçlı stanttan kızımın tercumanlığında alabildik ve ayrıldık.. Güler hanım ve sevgili eşi Oğuz bey her zaman ki gibi maşallah enerjik ve bizlere çok iyi örnekler.. Sağolsunlar... Ayak üstü tavla maçına tarih belirlemeye bile çalıştık..:))) Uzun lafın kısası her şey yerliyerinde ve çok güzeldi.. Teşekkürler AĞAÇLAR.NET.. SAYGIYLA.. |
Bizde ailecek oradaydık güzel bir fuardı insan hepsinden almak istiyor ama en çok güllere bayıldık:) muhteşemlerdi
|
4 Eklenti(ler)
%99 Cumartesileri çalıştığım için bugüne kadar hiçbir ağaçlar.net toplantısına ya da ağaçlar.net'in olduğu bir etkinliğe katılamamıştım. Kısmet bugüneymiş. İlk defa tanıştığım büyüklerimle çok güzel ve keyifli bir gün geçirdim. Herkese çok çok teşekkür ediyorum.
Aslında fotoğrafları buraya yüklerim düşüncesi ile çekmemiştim. Bu yüzden kimisini o kadar güzel çekememişim. Bazılarının da ne olduğunu ben bilmiyorum. Bu yüzden de isim isim yazamayacağım. :) Eklenti 458501 Eklenti 458502 Eklenti 458503 Eklenti 458504 |
katılan arkadaşlar sizden bir isteğim olacak fuara katılıp fotoğraf çekenler bu sayfaya atabilir mi ben gidemedim maalesef. katılmayı o kadar çok istiyordum ki ama ailem izin vermedi o kadar yolu tek başıma gelmeme.üzgünüm :(
|
2 Eklenti(ler)
Sanırım bu güzel çiçek Turnagagası / Starliçe (Strelitzia regina).
|
3 Eklenti(ler)
Rengarenk yeşilin tonlarında dikey bahçe örnekleri.
|
1 Eklenti(ler)
Bir başka rengarenk dikey bahçe örneği.
|
2 Eklenti(ler)
Güler Abla, ''Bu zeminden nasıl masa yaparım?'' ın hesaplarını yaparken...
|
2 Eklenti(ler)
Güzel bir ahşap yapı. Tam da bağ evi yapmalık...
|
3 Eklenti(ler)
Dünya güzelleri...
|
2 Eklenti(ler)
Başka güzeller...
|
4 Eklenti(ler)
Sondaki çilli de bambaşka...
|
2 Eklenti(ler)
Bunlar da başka güzel...
|
2 Eklenti(ler)
Bunların resmini daha güzel çekebilirmişim. Yazık olmuş bu güzellere...
|
2 Eklenti(ler)
Siklamen (Cyclamen) ve rengarenk laleler.
|
2 Eklenti(ler)
Son olarak farklı bir çalışma daha.
|
Sevgili bahçedenn;
Aslında seninle hep birlikteydik. Ama benim makine ile grup fotoğraflarımız hep sen çekmişsin. Bu nedenle sen hiç bir fotoğraf karesinde yoksun! Hiç düşünmemişim. İnan üzüldüm. :( Aslında büyük bir boşluğu doldurdun. Bizde olmayan bir çok kareyi sen yakalamışsın. Böylece gelemeyen arkadaşlarımız daha bir memnun olmuşlardır. Ellerine sağlık. Yine görüşmek dileğiyle.:) |
Alıntı:
Özellikle orkidelerle ilgileniyordum ben, phal cinsi dışında sanırım yok gibi geldi bana. Bir de satışı oldu mu, fiyatları ne kadardı, alan oldu mu, bilgi verirseniz sevinirim. tekrar teşekkürler ;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Ben fuara cumartesi günü gitmiştim. O gün de fuarda satış yoktu. Güler Abla ''Satışlar pazar günü saat 14.00 den sonra başlayacakmış ama benim beğendiğim hangi standa gidip ayırtmak istediysem de bütün standın toptan satışının yapıldığını söylediler.'' diye bir paylaşımda bulunmuştu. |
Ellerine sağlık sevgili bahcedenn, bizler çene yaparken ne iyi olmuş da sen bol bol fotoğraf çekmişsin, helâl olsun sana.
|
çok güzeller ya böyle bir fuara katılmadığım için çok üzgünüm :(
sevgili ağaçlar net üyeleri teşekkür ederim o güzel görüntüleri bizlerle de paylaştığınız için |
Kamelyavadisi 2013
1 Eklenti(ler)
Merhaba;
Bende İstanbul Çiçek Fuarını gezdim. Gerçekten farklı güzellikler ve çalışmalara şahit oldum. Her şey çok güzeldi. Daha önce böyle bir organizasyondan haberim olmadığı için ağaçlar.net dostlarıyla karşılaşamadım. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 07:01. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025