![]() |
çok güzel paylaşımlar olmuş inşallah yarın sakarya dan 4 arkadaşla birlikte fuara katılacağız iyi akşamlar
|
5 Eklenti(ler)
Bu gün fuar alanındaydık, ancak bu saatlerde eve gelebildik. Yorulduk ama değdi gerçekten. Sayın Mine hanımın standını bulduk fakat biraz geciktiğimiz için diğer ağaçlar.net üye arkadaşlara rastlayamadık. Birkaç fotoğraf ben ekleyeyim pek iyi çıkmadı fotoğraflar fakat yine de bir fikir verebilir.
Eklenti 458037 Orkideler baş döndürücüydü Eklenti 458038 Topiary sanatı ile ligustrum kullanılarak yapılmış cami Eklenti 458039 Mine hanımın standı Eklenti 458040 Solda sayın evdecicek ve sağda eşim, teneke adam da pek hoş duruyor(saksılardan yapılmış) Eklenti 458041 Ben ve eşim |
5 Eklenti(ler)
Devam edelim...
Eklenti 458042 Pomza taşı ile harç yapılarak kullanılan duvar saksılıklar Eklenti 458043 Dikey bahçelerden esinlenerek canıl bitkilerle yapılmış duvar süsleri Eklenti 458044 Canlı bitkiler kullanılarak yapılmış yeşil saat Eklenti 458045 Yine canıl bitkilerle duvarlık yazı Eklenti 458046 Topiary ile yapılmış bir başka çalışma |
5 Eklenti(ler)
Devam...
Eklenti 458047 Stand girişine dikkat, limon sarmaşık ve meyveleri Eklenti 458048 Çok yaşlı Zeytin ağacı, kaç yaşındadır bilmiyorum Eklenti 458049 Meyve ağacı tepe kısmı kare şekline çevrilmiş Eklenti 458050 Minik sukkulent topluluğu Eklenti 458051 Çiçeklerle yapılmış karma aranjman |
5 Eklenti(ler)
Devam..
Eklenti 458052 Begonvil ortada Eklenti 458053 Mandevilla'ya benzettim ama! Eklenti 458054 Renkli ağaç kabukları Eklenti 458055 Linaria Eklenti 458056 Minik yıldızpatılar |
5 Eklenti(ler)
Devam edelim...
Eklenti 458057 Taş ve demir buluşması :D Eklenti 458058 Yine bir başka Topiary Eklenti 458059 Pek net değil, karşı taraftan güçlü ışıklar etkiliyor yine bir ilginç örnek Eklenti 458060 Bir başka güzel örnek fikir Eklenti 458061 Laleler diyarı Asya Lale(Konyadan) |
5 Eklenti(ler)
Birkaç tane daha poz..
Eklenti 458062 Asya Lale standında Sümbül soğanı su dolu cam şişe içerisinde köklerini salmış, Sümbülün dip tarafı suya değmiyor, soğan aldığı nem ile köklerini suya daldırmış. Eklenti 458063 Asya Lale semazeni yerleştirmiş Eklenti 458064 Yıllanmış bonzailer Eklenti 458065 Bakın kaç yaşında Eklenti 458066 Bu da bir başkası, çok mükemmel çalışmalar |
1 Eklenti(ler)
|
Tüm arkadaşları ellerine sağlık.Teşekkürler.Ayaklarınıza sağlık.Sizlerin sayesinde bizde gitmek isteyip de gidemediğimiz fuarları geziyoruz..
|
Henüz diğer makinedeki fotoğrafları aktaramadım
|
Sn Yaylaci ve Eşi hanımefendi ile beraber gezdik fuari ve beraber geri döndük. Benim icin cok guzel bir gundu. Sn.Yaylaci ve Eşi hanimefendiye cok teşekkür ederim. Ayrica Mine hanimada teşekkür ederiz çok sicak karsiladi bizi.
|
Aman Allahım!! Profil okumayan biri olarak sayın evdecıcek ve sayın Yaylaci'yi bayan sanıyordum. Her iki üye arkadaşımız da erkek imiş!! Bunu neden yazdığıma gelince; yukarıdaki sayın Yaylaci'nın paylaştığı fotoğraflara bakıp bakıp "yazım hatası var herhalde" diye düşünmüştüm ancak şimdi anladım :D
Not:Acaba Milii fotoğrafı çeken oldu mu? |
Rastlarsam bugün sizin için çekerim. ;)
|
Fotoğraf paylaşımları yapanların eline sağlık.
|
4 Eklenti(ler)
Diğer fotoğraflar için acele ve kısa bir çalışma yaptım, sayın Mine hanım ile çektirdiğimiz fotoğrafı buraya eklememek olmaz.
Eklenti 458233 Soldan sağa evdedcicek, bendeniz yaylacı, Mine hanım ve eşim Eklenti 458234 İlginç bir fikir, boyalı kaktüsler Eklenti 458235 Bonsai takımı Eklenti 458236 Orkide takımı |
3 Eklenti(ler)
http://www.agaclar.net/forum/1225250-post163.htm
Bu sabah saat 10.25 de fuardaydım. Önce Mine Hanım'ın standına uğradık daha sonra da dün gezemediğim 9 ve 10 numaralı bölümleri gezdim. Bir tek standta Euphorbia milii gördüm. |
1 Eklenti(ler)
Bir iki brugmansia gördüm ki devasa. Boyları 4 m den fazlaydı. Standın çatısına değiyordu.
|
2 Eklenti(ler)
Dün dolaşırken bizlere satışın bugün yapılacağını söylemişlerdi. Ben de hem Mine Hanım'ı görmek hem de bir iki parça birşey alırım ümidi ile tekrar gittim.
Satışlar saat 14.00 den sonra başlayacakmış ama benim beğendiğim hangi standa gidip ayırtmak istediysem de bütün standın toptan satışının yapıldığını söylediler. Örneğin, aklım bu ortancalarda kaldı, ama satışları yok, bütün tırdaki çiçekler toptan satılmış. |
Dış mekan açelyalarının olduğu bir İtalyan firması da satış yapmadı. Ancak adres olarak Tarabyadaki Yeşil Vadi ile çalıştıklarını, orada bulabileceğimi söylediler.
Fotoğraf makinemin pili bittiği için onları fotoğraflayamadım. |
Bütün fotoğraflar için çok teşekkür ederiz, güzel fikirler edinmiş olduk sayenizde. Gece iyice uykum geldiğinde camlı zemini evde uygulayabilir miyim diye düşünmeye başlamıştım ki artık uyumam gerektiğini anladım:) Tekrar çok teşekkür ederiz, katılanlara zahmet vermiş olduk.
|
Alıntı:
Bu arada, biraz bastırınca dün de satış yapıyorlardı. Ben bir tane Picea glauca aldım. Kumkuatlarla Calamondinlerde de gözüm kaldı ama arabasız gelmiştik. Taşıma sorunundan dolayı alamadım :( |
Güler Hanım çok teşekkür ederim. Demek gelsemde alamayacakmışım Milii. Sayenizde gezmiş kadar olduk. Tüm fotoğraf ekleyenlere teşekkürler.
|
1 Eklenti(ler)
Dün kesme gül satan bir reyondan 3 tane gül aldım.
Birini tekin Bey ile çelik yapmak üzere bölüştük. 2 tanesini de kızıma hediye götürdüm. Benim boyum 1.65 idi ama yaşım ilerleyince kısalmışım şimdi 1.62 geliyorum. Güllerin boyuna bakar mısınız, üstelik ayağımda hafif topuklu terlik de var. |
Sevgili Eser İlhan, keşke bana söyleseydin, benim arabanın bagajı bomboştu.
|
Sayın dınozor, benim de aklım kaldı ...... ve ben yürüme yolu yapamasam da böyle bir masa yapabilirim diye düşünüyorum.
Düşünsenize balkonda böyle bir masa ne şık olur. Üzerine örtü koymakdan da kurtuluruz. ;) |
Pes artık ,dalları bu kadar uzunsa bitkinin kendi gövdesi ve büyüklüğü ne kadar acaba.Sn Güler Hanım merhabalar,dün kaktüs ve sukulent resmi çekebilirsem yükleyeceğim demiştiniz. Çekebildiniz mi.Bu arada güller le çok güzel çıkmışsınız.İyi akşamlar..
|
Baktım ki arkadaşlar kaktüs fotoğrafları yüklemişler o yüzden sadece arkadaşımızın istediği Euphorbia milii nin fotoğrafını çektim, sevgili fatihsonmez.
|
Sn Güler Hanım Fuar genel durumu nasıldı .Ben sanki katılımın geçen seneye göre daha az olduğunu gördüm.Resimlerden geçen seneki resimleri inceledim birde sizin resim çekildiğiniz alanlarda çok insan kalabalığı yok gibi geldi.Bir de bitki ve çiçek konusunda geçen senelere göre nasıldı?
|
Ben geçen sene gidememiştim de evvelki sene gitmiştim diye hatırlıyorum ama bu sene ben beğendim. Katılım da çoktu ve çok bitki vardı.
Alan çok genişti, Mine Hanımla konuştuğumuzda ilk iki gün daha ziyade bu konunun ticaretini yapanlar gelmiş, bağlantı yapmışlar. Cumartesi-Pazar günü de daha ziyade ziyaretçiler gelmişler. Ben dün de gittim bu gün de. Dün bayağı kalabalıktı, bugün daha erken ayrıldığım için yorum yapamıyorum. Tabii bunlar benim düşüncelerim, fuarı zayıf bulanlar da olmuştur. |
Paylasimlar çok güzel
Biz gidemiyenler için biraz daha resim bekliyoruz |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 07:01. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025