agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Agaclar.net Toplantı ve Gezileri (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/)
-   -   6. Adana Toplantısı (24 Kasım 2013) (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/32287.htm)

Güler 24-11-2013 19:02

Ooooo bu kare de çok güzel. Maşallah agaclar.net sitesinde ne de yakışıklı arkadaşlarımız varmış.

Toplu fotoğrafta h_doğan'ı göremedim, demek fotoğrafı o çekti.

Mesajlaştığımız halde tanışmamış olduğumuz arkadaşları hiç olmazsa fotoğraftan tanımak da güzel oluyor.

Güler 24-11-2013 19:05

Emre, mmanager ile de çok mesajlaştık, kendisini de tanımak isterdim, yakından bir fotoğrafı yok mu?

Adalet Yağcı 24-11-2013 19:08

Fotoğraflar ve videolar için ellerinize sağlık Emre İlhan ve h.dogan.
Aceleyle evden çıkınca fotoğraf makinamı ve şemsiyemi almayı unutmuşum :(

Güler 24-11-2013 19:13

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Adalet Yağcı (Mesaj 1222683)
Fotoğraflar ve videolar için ellerinize sağlık Emre İlhan ve h.dogan.
Aceleyle evden çıkınca fotoğraf makinamı ve şemsiyemi almayı unutmuşum :(

İnanmam, hadi şemsiyeyi unutursun da sen fotoğraf makinesiz ve cep telefonsuz adım atmazdın diye biliyorum ben. :D

Emre İlhan 24-11-2013 19:18

Başlarda hava yağmurlu olsa da çok keyifli ve yürekten bir gün geçirdik.

Gerek aramıza yeni katılan arkadaşlarımız, gerek eskiden beri tanıştığımız arkadaşlarımız ve gerek ise Mersinli arkadaşlarımız, toplantının sıcak ve gönülden devam etmesinde o kadar teklifsiz ve inceydiler ki; tüm hayat telaşımızı unutup, güzel bir pazar günü yaşattılar bizlere:)

Emeği geçen ve katılan tüm üyelerimize, ayrıca sevgili hazan-z'ye ve sevgili maki01'e can-ı gönülden teşekkür ediyorum. Böyle güzel bir günde, tekrar buluşmak dileğiyle:)

Bana teşekkürlerini sunan arkadaşlara da ricâ ediyorum. Tek tek yazamıyorum ama ne demek, her zaman seve seve diyorum:)

maki01 24-11-2013 19:21

mmanager toplantının görünmez organizatörlerinden biriydi Güler Hanım'cım :) Sağa sola koşturmaktan şu ana kadar eklenen karelerde yeterince yer alamadı.

Emre İlhan 24-11-2013 19:27

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Güler (Mesaj 1222679)
Emre, mmanager ile de çok mesajlaştık, kendisini de tanımak isterdim, yakından bir fotoğrafı yok mu?

Bu fotoğrafta ki gülen bey, mmanager Güler ablacım:)

Adalet Yağcı 24-11-2013 19:42

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Güler (Mesaj 1222688)
İnanmam, hadi şemsiyeyi unutursun da sen fotoğraf makinesiz ve cep telefonsuz adım atmazdın diye biliyorum ben. :D

Doğru söylüyorsun sevgili Güler ama o normal zamanlar içindi.
Neredeyse bir aydır kafam çok karışık ve inanılmaz yorgunum.
İyi ki bu gün bu toplantıya katıldım, hem dinlendim hem de kafamı dağıttım.

maki01 24-11-2013 20:01

Bence de iyi ki katıldın Adalet'cim :) Sensiz eksik kalırdık, tadı olmazdı...

Adalet Yağcı 24-11-2013 20:14

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi maki01 (Mesaj 1222709)
Bence de iyi ki katıldın Adalet'cim :) Sensiz eksik kalırdık, tadı olmazdı...

Gelmesem aklım sizde kalırdı Dilara'cığım, o kafayla da hiç bir şey yapamazdım zaten :)

tiya 24-11-2013 20:42

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Emre İlhan (Mesaj 1222576)
Evet, çekiliş zamanı:) Sevgili hazan-z'nin çekilişle paylaşım için getirdiği hoyalar;

Eklenti 456323

Eklenti 456324

Bir tanesi de bana çıktı. Özel bir tür olduğunu söylüyorlardı, ismini şu anda tam hatırlayamıyorum ama böylelikle ben de hoyacı olma yoluna adım atmış oldum:)

"3 numara" için epey savaş verdim ama sonunda benim oldu. Bana da Hoya çıkmıştı istediğim değildi. 3 Numara Ahmetmelek'e çıktı. Ahmetmelek ricamı geri çevirmedi. Hoyaları değiştik. Tekrar teşekkür ederim Ahmetmelek.

tiya 24-11-2013 20:52

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Emre İlhan (Mesaj 1222694)

Benim yanımda oturan arkadaşımız mmanager. Hoyalar için çok güzel destekler yaratmış. Biraz arsızlık edip birine el koydum. Teşekkürler mmanager.:p

h_dogan 24-11-2013 21:26

İlk geldiğimizde bizim kız Fındık'a uzaktan bakıyordu. Normalde hayvanları ellemeye bile korkuyordu. İlk defa bir hayvanla bu kadar içli dışlı oldu. :)

pamuktopu 24-11-2013 22:13

24 Kasım 2013

Adana Toplantısı ilk duyurulduğunda katılmak için pek de hevesli değildim. Yaşım ilerledikçe yeniliklere ve yeni insanlar tanımaya daha az açık olduğumdandı belki. Sitede daha fazla zaman geçirdikçe toplantıya katılma hevesim arttı.

Bu sabah hazırlanırken biraz heyecanlı, biraz da tedirgindim. Hiç tanımadığım kalabalık bir grupla tanışacağım için.

Fazlaca duygu yüklendiğimden, bu gece sindirip yarın kısaca özetlemek istediğim izlenimlerimi (uyumak üzere yatmıştım ki uyku tutmadı) dile getirmek zorunda kaldım.

Yıllardır görüşemediğim dostlarıma kavuşmak gibiydi biraz. Öyle içten ve güzel. Bu kadar güzel insan nasıl bir araya geldi inanamıyorum hala. Bir kısmı birbirini ilk defa gören bu insanlar paylaşacak bu kadar şeyi nereden bulduk bilmiyorum.
Tüm üyeler bilgi birikimlerini. deneyimlerini, yetiştirdikleri güzelliklerin örneklerini, sıcak ilgi ve sohbetlerini cömertçe sunmuşlardı.

Bitkiler konusunda bilgi ve tecrübemin ne kadar az olduğunu fark ettim. Tüm dostların paylaşacak şeyleri olduğunu,benimse verecek bir şeyimin olmadığını ve hep aldığımı fark ettim. Ama güzellik şurada ki, bunu kesinlikle bir eksiklik ya da eziklik şeklinde yaşamadım,yaşatılmadı. Aksine zaman içinde benim de vermenin hazzını yaşayabileceğim sınırsız bilgi ve deneyim sahibi bir ailenin parçası olduğumu hissettim.

Ne yazsam da bu sıcaklığı yeterince ifade edemem sanırım. Ama yaşadım, hep birlikte yaşadık.
Herkese sonsuz sevgilerimle teşekkür ederim.

Güler 24-11-2013 23:23

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Emre İlhan (Mesaj 1222694)

Grup toplantısında da vardı ama fotoğraf biraz karanlık olduğu için tam seçemedim. Yine de teşekkür ederim.

Güler 24-11-2013 23:46

Sayın pamuktopu, ne kadar güzel yazmışsınız. Ama unutmayın ki siz agaclar.net'liler arasındasız. ;)
Yapmayın Allahaşkına ben bu siteye üye olduğumda bile sizden on yaş daha büyüktüm, beni buraya bağlayan buradaki gönüllü paylaşımlar oldu. Öyle derin bir bilgi hazinesi içindeydim ki ve herkes bildiklerini severek paylaşıyor, sorulara cevap vermek için yarışıyorlardı adeta.
Zamanla alıştık birbirimize, aldıklarımın karşılığını verme zamanı da gelmişti çoktan, o yüzdendir ki yüzlerce çelik hazırlayıp zevkle gönderiyorum bütün bu güzel insanlara.
Lütfen siz de hiç çekinmeden karışın aramıza, toplantılara iştirak edin başlıklara yazın, yazın ki sizi de bir an evvel hepimiz tanıyalım.

Örneğin, İçimizden Biri diye bir başlığımız var. İster misiniz burada kendinizi bizlere tanıtmak. Kabul ederseniz çok sevinirim.
Eğer olumlu bakıyorsanız, lütfen başlıktaki soruları yanıtlayın ve agaclar@gmail.com. adresine gönderin ki hepimiz sizi daha yakından tanıyalım.
Hadi, bu toplantıdan sonraki güzel bir başlangıç olsun.

İçimizden Biri - agaclar.net

Adalet Yağcı 25-11-2013 07:52

Sevgili pamuktopu, ilk toplantılar hepimiz için biraz tedirdinlik yaratır.
Siz de gördünüz ki ilk yarım saat sonunda o tedirginlikten eser kalmamıştır.

Ağaçlar net forum üyeleri aynı ruh enerjisini paylaştıkları için birbirlerine yabancılık çekmezler.
Her ne kadar Bitki delilerinin delilik öyküleri gibi bir başlığımız olsa da, burada bitki sevdası yüzünden kimse kimseye deli gözüyle bakmaz :)

Kısaca, burada herkes doğa sevdalısıdır, tesadüfen bir araya gelmiş bir topluluk olmaktan çok, kalıcı dostluklar kurulan, karşılıksız paylaşımları, bilgi aktarımları olan ender güzellikte bir yerdir.
Tek kusuru varsa o da bağımlılık yapmasıdır :)

h_dogan 25-11-2013 08:20

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Adalet Yağcı (Mesaj 1222849)

Ağaçlar net forum üyeleri aynı ruh enerjisini paylaştıkları için birbirlerine yabancılık çekmezler.
Her ne kadar Bitki delilerinin delilik öyküleri gibi bir başlığımız olsa da, burada bitki sevdası yüzünden kimse kimseye deli gözüyle bakmaz :)

Kısaca, burada herkes doğa sevdalısıdır, tesadüfen bir araya gelmiş bir topluluk olmaktan çok, kalıcı dostluklar kurulan, karşılıksız paylaşımları, bilgi aktarımları olan ender güzellikte bir yerdir.

Biz gelirken eşim de bana aynı şeyleri söylüyordu. Ama sonuç ortada. :)

pamuktopu 25-11-2013 08:49

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Güler (Mesaj 1222811)
Sayın pamuktopu, ne kadar güzel yazmışsınız. Ama unutmayın ki siz agaclar.net'liler arasındasız. ;)
Yapmayın Allahaşkına ben bu siteye üye olduğumda bile sizden on yaş daha büyüktüm, beni buraya bağlayan buradaki gönüllü paylaşımlar oldu. Öyle derin bir bilgi hazinesi içindeydim ki ve herkes bildiklerini severek paylaşıyor, sorulara cevap vermek için yarışıyorlardı adeta.
Zamanla alıştık birbirimize, aldıklarımın karşılığını verme zamanı da gelmişti çoktan, o yüzdendir ki yüzlerce çelik hazırlayıp zevkle gönderiyorum bütün bu güzel insanlara.
Lütfen siz de hiç çekinmeden karışın aramıza, toplantılara iştirak edin başlıklara yazın, yazın ki sizi de bir an evvel hepimiz tanıyalım.

Örneğin, İçimizden Biri diye bir başlığımız var. İster misiniz burada kendinizi bizlere tanıtmak. Kabul ederseniz çok sevinirim.
Eğer olumlu bakıyorsanız, lütfen başlıktaki soruları yanıtlayın ve agaclar@gmail.com. adresine gönderin ki hepimiz sizi daha yakından tanıyalım.
Hadi, bu toplantıdan sonraki güzel bir başlangıç olsun.

İçimizden Biri - agaclar.net

Sayın Güler, çok teşekkür ederim. Bilgi ve deneyimim arttıkça paylaşımlarımızın artacağını umuyorum.
İçimizden Biri başlığı dikkatimi çekmişti ve birinci sırada göründüğünden sevgili loveforlife'ın tanıtımını okuyup çok duygulanmıştım. Hatta o zaman şöyle düşündüğümü hatırlıyorum: Aman Allahım, sıra bana da gelirse ne yazacağım. :)

Önerinizle beni onurlandırdınız. Memnuniyetle kabul ederim.
Sevgi ve saygılalarımla..

leventali 25-11-2013 08:55

Günaydın arkadaşlar,

Öncelikle dün yazamadığım için özür dilerim. Eve dönüşte bir misafir ordusunu ağırlamanın ve güzel geçen bir günün rehavetinden olsa gerek uyuyakalmışım.

Öyle kısa bir teşekkürle geçiştirilemeyecek kadar neşeli bir gün geçirdiğim için, müsaade ederseniz yazımı kısa bir aradan sonra yazacağım. (cümleye bakar mısınız, kısa bir aradan sonra. Sanırım meşhur olmak böyle bir şeymiş :) )

Gün içinde yeniden görüşmek dileğiyle...

Güler 25-11-2013 08:57

Haklısınız h_doğan, o yüzden mümkün olduğunca eşleri de toplantılara getirmekte fayda var.
Mesela benim eşim, öyle girişken biri değildir. İlk toplantılara benim zorumla katılmış ve hep köşe bucak kenarda durmayı tercih etmiştir. Daha sonra agaclar.net'lilerin nasıl olduklarını anladı ve inanır mısınız şimdi agaclar.net'li beylerle aralarında erkek erkeğe yemeğe gider oldular.

tturt ailesine bayılıyorum, maşallahları var. Toplantılara ailecek katılırlar, minik Ege bebek arabasında gelmişti ilk toplantıya, şu son toplantıdaki haline bakın, Oğuz'a bilgisayar oyunu öğretiyor.

http://www.agaclar.net/forum/738889-post204.htm

http://www.agaclar.net/forum/1214364-post306.htm

pamuktopu 25-11-2013 08:58

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Adalet Yağcı (Mesaj 1222849)

Sevgili Adalet Yağcı, tüm sözcüklerinize katılıyorum. Bu güzel enerjinin kaynaklarından, en önemlilerinden birisiniz. Siz ve tüm katılımcılarla bir arada olmak çok zevkliydi. Gelecek toplantılarda görüşmek üzere, sevgilerle..

Güler 25-11-2013 09:01

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi leventali (Mesaj 1222884)
Günaydın arkadaşlar,

Öncelikle dün yazamadığım için özür dilerim. Eve dönüşte bir misafir ordusunu ağırlamanın ve güzel geçen bir günün rehavetinden olsa gerek uyuyakalmışım.

Öyle kısa bir teşekkürle geçiştirilemeyecek kadar neşeli bir gün geçirdiğim için, müsaade ederseniz yazımı kısa bir aradan sonra yazacağım. (cümleye bakar mısınız, kısa bir aradan sonra. Sanırım meşhur olmak böyle bir şeymiş :) )

Yönetim adına bu güzel organizasyon için önce size ve emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederim ama bizler biraz sabırsız insanlarız. ;)

Emre İlhan'ın bile fotoğtaflarını zor bekledik. Hadi siz de bütün detayları ile yazın ama.

h_dogan 25-11-2013 09:18

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Güler (Mesaj 1222885)
Haklısınız h_doğan, o yüzden mümkün olduğunca eşleri de toplantılara getirmekte fayda var.
Mesela benim eşim, öyle girişken biri değildir. İlk toplantılara benim zorumla katılmış ve hep köşe bucak kenarda durmayı tercih etmiştir. Daha sonra agaclar.net'lilerin nasıl olduklarını anladı ve inanır mısınız şimdi agaclar.net'li beylerle aralarında erkek erkeğe yemeğe gider oldular.

tturt ailesine bayılıyorum, maşallahları var. Toplantılara ailecek katılırlar, minik Ege bebek arabasında gelmişti ilk toplantıya, şu son toplantıdaki haline bakın, Oğuz'a bilgisayar oyunu öğretiyor.

http://www.agaclar.net/forum/738889-post204.htm

http://www.agaclar.net/forum/1214364-post306.htm

Güler Abla aslında ben eşimden çok daha çekingenim. İlk vardığımdaki karşılama ve h_dogan değil mi diye karşılamaları, bir de kızım için buçuk bu değil mi diye sormaları çok hoştu. Sonrasında ise sanki uzun zamandır tanışıklığımız var gibi bir taraftan sohbete başladık.
Anlayacağın hiç yabancılık çekmeyince çekingenlik de gidiyor. :)

h_dogan 25-11-2013 09:20

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi leventali (Mesaj 1222884)
Günaydın arkadaşlar,

Keşke sizdeki özgüvenin onda biri bende olsa. Mersin'e geldiğimizde başını ağırtırız inşallah.
"Kır atın yanında duran ya huyundan ya suyundan" deyimini boşa söylememişler değil mi? :D

Güler 25-11-2013 10:32

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi h_dogan (Mesaj 1222896)
Güler Abla aslında ben eşimden çok daha çekingenim. İlk vardığımdaki karşılama ve h_dogan değil mi diye karşılamaları, bir de kızım için buçuk bu değil mi diye sormaları çok hoştu. Sonrasında ise sanki uzun zamandır tanışıklığımız var gibi bir taraftan sohbete başladık.
Anlayacağın hiç yabancılık çekmeyince çekingenlik de gidiyor. :)

Eeee olacak o kadar sevgili h_doğan, agaclar.net farkı diyelim buna.

Zaten ben senin de biraz çekingen olduğunu mesajlarından sezmiştim. Neredeyse ağzından cımbızla alıyorduk bilgileri. Dur şu delikanlıya biraz sataşayım belli ki agaclar.net için faydalı oalabilecek bilgileri var dedim kendi kendime.
Nasıl ama başarmışım değil mi, bırak bilgi paylaşımını sohbetlere bile katılır oldun. :D :D

İşin şakasını bir yana bırakalım ama, aramızda olman bizleri sevindiriyor sevgili h_doğan.

h_dogan 25-11-2013 10:41

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Güler (Mesaj 1222921)
Eeee olacak o kadar sevgili h_doğan, agaclar.net farkı diyelim buna.

Zaten ben senin de biraz çekingen olduğunu mesajlarından sezmiştim. Neredeyse ağzından cımbızla alıyorduk bilgileri. Dur şu delikanlıya biraz sataşayım belli ki agaclar.net için faydalı oalabilecek bilgileri var dedim kendi kendime.
Nasıl ama başarmışım değil mi, bırak bilgi paylaşımını sohbetlere bile katılır oldun. :D :D

İşin şakasını bir yana bırakalım ama, aramızda olman bizleri sevindiriyor sevgili h_doğan.

Güzel sözlerin için çok teşekkür ederim Güler Abla.

Espirili yaklaşmak çok güzel aslında. Fazla resmiyet iyi değil benim gibiler geri planda kalmayı tercih eder. Tabi benim fikrim. :)

Emre İlhan 25-11-2013 10:45

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Güler (Mesaj 1222805)
Grup toplantısında da vardı ama fotoğraf biraz karanlık olduğu için tam seçemedim. Yine de teşekkür ederim.

Hava o kadar tutarsızdı ki; bir flash açık, bir kapalı ne yapacağımı şaşırdım Güler ablacım. Benim fotoğraf çekmeyi, iyiden iyiye öğrenmem lazım:)

mmanager 25-11-2013 11:20

Evet çok gururlandım doğrusu Güler Hanım,ben baklava desenli kazağı olan kişiyim.Hani şu hafif kilolu olan.:D:D Bir gün cismen de tanışırız inşallah.

Güler 25-11-2013 11:25

Onu tahmin ettim de daha yakından bir fotoğrafınız var mı diye sordum Emre arkadaşımıza.
İnsan bunca zaman mesajlaştığı Forum arkadaşlarını daha yakından tanıyınca iyi oluyor. ;)

maki01 25-11-2013 15:28

http://www.agaclar.net/forum/attachm...6-dscf2396.jpg

Fındık'tan korktuğu için Deren bu fotoğrafa girmek istememişti :) Sonrasında malumunuz çok samimi oldular, ben çayımı alırken Fındık'a Deren'cim baktı.

Benim iç öp güzel kızını, Fındık'ın da onu yalamak için bir sonraki toplantıyı beklediğini ilet lütfen :)

maki01 25-11-2013 15:32

Buldum, işte buradasın mmanager :)

http://www.agaclar.net/forum/attachm...kareler-4-.jpg

Sakaki 25-11-2013 15:59

Daha önce bahsettiğim nedenden ötürü aranızda olamadığım için çok ama çok üzgünüm, ancak bu vesileyle ve kendimi de affettirmek adına İlkbahar toplantısına bizzat ben ön ayak olacağımı (söz!) şimdiden duyurayım dedim :)

Eğer hala affetmeyen varsa, bir sonraki toplantıda gelecek olanlara çekilişle bir de güzel bir bonsai adayı ağaç hediye edeceğimi şimdiden söyleyeyim!
Rüşvet gibi oldu ama umarım affedilmek için bu işe yarar :)

ahmetmelek 25-11-2013 16:32

arkadaşlar merhaba öncelikle sizlerle tekrar görüşmek çok güzeldi hepinize çok teşekkür ediyorum. adana gurubu bizi çok güzel ağırladı. inşallah böyle toplantıları daha sık gerçekleştiririz.

tiya hanım 3 numarayı ben değil ali bey size hediye etti ama bana çıksaydı bende seve seve verirdim teşekkür borcunu ali beye...

arkadaşlar tiya hanım toplantıda bana dediği toplantıları hep böyle kafelerde değild e bir arkadaşımızın evinde veyahut bahçesinde düzenliye biliriz mesala ben ayarlıyabilirsem bizim köyde... köy demeye bin şahit lazımda bizim orda düzenliyebiliriz. size salatalık domates biber yüksek seraları gezdirebilim bu işlerle hobi olarak uğraşanlar hem görerek öğrenebilirler ve güzel bir anı olmuş olur ben de sizleri ağırlamaktan mutluluk duyarım.

maki01 25-11-2013 16:36

Benim gibi toprağı saksıda gören tüm arkadaşlarımızın bu güzel teklifinize "Hayır" diyemeyeceğini düşünüyorum sevgili ahmetmelek , aksine çok mutlu oluruz :)

ahmetmelek 25-11-2013 16:45

sakaki bey size gelince bonsai hediye etmekle kurtulamassınız. bonsai nasıl yapılır onları öğrenmek istiyoruz iki toplantıyada katılmadınız ben mersin ve adana toplantılarında bir bonsaici aradım aradım bulamadım benim ilk ağaçlar net,e bonsai için üye olmuştum ne mersinde ne adnada bir bonsaici gelmedi ben bosaici sorduğumda bana bonsai dedilerki bazı arkadaşlarımız bonsaimi ağaçlara eziyet ediyorsunuz bende bende fazla bilgim ve birikimim olmadığı için cevap veremedim sizin sayeniz de toplantıları bizimgibi çıraklara bıraktınız ama mazeretiniz çocuklar olunca affetmek durumundayız inşallah bir dahaki toplantıda buluşuruz.eşinizinde öğretmenler günü kutlu olsun saygılar selamlar.

ngr33 25-11-2013 17:20

sevgili adanalalilar maşallah ne kadar tatlısınız..çok imrendim size orda olmak varmış..sevgili maki01 i acayip merak ediyordum fotoğraf koyup tanışma imkanı sagladıgınız için teşekkür ederim..sevgiler..

Sakaki 25-11-2013 18:10

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi ahmetmelek (Mesaj 1223066)
sakaki bey size gelince bonsai hediye etmekle kurtulamassınız. bonsai nasıl yapılır onları öğrenmek istiyoruz.

Merhaba sn ahmetmelek,

Siz yeter ki öğrenmek isteyin ben seve seve yardımcı olurum. Madem siz bu kadar ilgilisiniz, ben size ayrıca sürpriz yapayım baharda o halde :)

Bu arada lütfen çekinmeden bonsai başlıklarını da kullanın; bazı arkadaşlarımız çok acemi olduğu için veya bonsai yapmaya çalıştıkları bitkileri çok güzel ağaçlar olmadığı için bonsai başlıklarını kullanmaya veya "üyelerin bonsai çalışmaları" başlığı altında adaylarını yayınlamaya çekiniyorlar, ama çekinecek hiçbir şey yok.

"Siz ağaçlara işkence ediyorsunuz" diyenleri de bana havale edin, ben onlara ağaç ve bitkilere gerçek anlamda eziyet edenleri ve nasıl edildiğini anlatırım :)

NOT: Ama söz konusu sevgili tiya ise o zaman durum değişir; o genelde kızdırma amaçlı da yapar öyle provakatif eylem ve söylemleri :)

tiya 25-11-2013 18:42

Merhaba Sakaki, Ahmet Melek'in seninle karşılaşamayışına çok üzüldüm. Gün boyu gözü yoldaydı. Onu çok iyi anlıyorum. Yazarlık Seminerlerime katılanlar daha sonra kitaplarda, dergilerde Yaratıcı Yazarlık konularını okuduklarında daha çabuk anlayabiliyorlar. Elbette benden ders almadan da okuduklarını anlıyorlar ama bir-iki ders sonrası çok daha iyi anladıklarını, uygulamayı gerçekleştirdiklerini söylüyorlar. Ahmet Melek de bir-iki kez senden uygulamasını görebilse eminim internette, kitaplarda, nerede olursa olsun aldığı bilgide, aslında ne demek istendiğini anlayacak, bu konuda kendine güveni artacaktır. Şimdi yanlış yapmaktan korkuyor.

NOT: Hafızana hayran oldum. Sevgiler.

tiya 25-11-2013 18:47

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi ahmetmelek (Mesaj 1223061)
arkadaşlar merhaba öncelikle sizlerle tekrar görüşmek çok güzeldi hepinize çok teşekkür ediyorum. adana gurubu bizi çok güzel ağırladı. inşallah böyle toplantıları daha sık gerçekleştiririz.

tiya hanım 3 numarayı ben değil ali bey size hediye etti ama bana çıksaydı bende seve seve verirdim teşekkür borcunu ali beye...

arkadaşlar tiya hanım toplantıda bana dediği toplantıları hep böyle kafelerde değild e bir arkadaşımızın evinde veyahut bahçesinde düzenliye biliriz mesala ben ayarlıyabilirsem bizim köyde... köy demeye bin şahit lazımda bizim orda düzenliyebiliriz. size salatalık domates biber yüksek seraları gezdirebilim bu işlerle hobi olarak uğraşanlar hem görerek öğrenebilirler ve güzel bir anı olmuş olur ben de sizleri ağırlamaktan mutluluk duyarım.

Sevgili Ahmetmelek seni tanıdığıma sevindim. Haklısın Hoya'yı Leventali'den aldım, yaşlılık işte, teşekkürü ona da yolluyorum.

Evlerden ziyade geniş bahçesi olan, bu işin profesyoneli arkadaşlarımızın seralarında toplansak ve bilgilensek demiştim (yiyeceklerimizi kendimiz getirir, ev sahibine yük olmazdık). Sevgiler, köyüne selam.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 02:44.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025