agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Agaclar.net Toplantı ve Gezileri (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/)
-   -   agaclar.net'in 9. Doğum Günü Kutlaması (6 Nisan 2013) (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/30312.htm)

hira 06-04-2013 02:00

yenigine ablacım, Güler hanım sabah bu sayfaya baktığında benim zıpçıktı istediğimi de görür mü:)

YeniGine 06-04-2013 02:02

:D Hatta yine adım gibi eminim Sevgili Güler Hanım bağıracak 'YeniGine gel buraya, bu senin fare kulakların, bunlar da Orhan Bey in fare kulakları' diyecek... Canım Güler Hanım'ım kendisine kocaman maşallah!..

YeniGine 06-04-2013 02:04

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi hira (Mesaj 1133695)
yenigine ablacım, Güler hanım sabah bu sayfaya baktığında benim zıpçıktı istediğimi de görür mü:)

Sevgili hira; evet kesinlikle görecektir, emin ol. Zaten inşallah yarın sen de göreceksin kendisini ve bana hak vereceksin.

hira 06-04-2013 02:09

:) tamam o zaman ben şimdi uyusam iyl olur sanki:) yoksa gerçek bir cadı gibi dolaşacağım ortalıkta, gözlerimdeki mor halkacıklarımla:) iyi geceler ablacım görüşeceğiz inşallah.

YeniGine 06-04-2013 02:12

Sevgili hira; inşallah yarın toplanalım, görüşelim... Akşamına hemen 'Tekrar ne zaman nerede toplanıyoruz diye' soracaksın. Tamam yat ve uyu, iyi geceler; görüşürüz inşallah.

ağaçperver 06-04-2013 05:24

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Güler (Mesaj 1133539)
Bahçeden Zıpçıktı soğanlarından ve fare kulaklarından söktüm, onları ve bol biber tohumu getiriyorum.

ben de Zıpçıktı istiyorum :o

ağaçperver 06-04-2013 05:35

...

Güler 06-04-2013 06:35

Günaydın.....

Okudum, okudum zıpçıktıları kimler istiyormuş...fare kulaklarını kimler istiyormuş.;)

Ben de bu gece Hacıyatmaz'ı oynadım adeta. Yatıyorum, aklıma bir şey geliyor kalkıyorum.
Yeniden yatıyorum, aman şunu da unutmayayım deyip yeniden kalkıyorum. Baktım olacak gibi değil, ne var ne yoksa hepsini gecenin ikisinde aşağıya inerek arabaya yükledim. :D

Sevgili Eser İlhan, gaura çalıların da hazır, aman hatırlat.
Tika, sen de atlas çeliğini unutma.
Nevin Marangoz, gül çeliklerin ve haseki tohumların da hazır.
Orhan Özbilgiç ve YeniGine, fare kulaklarınız ayrı poşete kondu
hira ve agacperver'in de zıpçıktıları da ayrıldı.

Hava güzel, inşallah güzel bir toplantı da gerçekleştirebiliriz.

Tika 06-04-2013 07:15

Fare kulağını ben de netten şimdi araştırdım.
Saksıda yetiştirilen formu bir harika olmuş.
Kısmetse ben de isterim. :)

Çelikleri almaya başlayalım.
Mum çiçeğini ve kurdeleyi kimse istemediği için ondan getirmiyorum. :(

hira 06-04-2013 07:53

cok tesekkür ederim Güler hanım:) Tika'cım eğer kimse istemiyorsa mum çiçeği de isterdim aslında:) ben yüzsüzlüğü ele aldım iyice:)

Tika 06-04-2013 08:27

İsteyebilirsiniz Sevgili Hira,
Biraz da kök yapmış.Şimdi çıkardım.
Ben seve seve getireceğim,yeterki isteklisi olsun. :)

hira 06-04-2013 08:28

ayrıca gazanya tohumu getirecek bir hayırsever insan varsa ona minnettar kalırım:)

ağaçperver 06-04-2013 08:30

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Güler (Mesaj 1133713)
Günaydın.....

Okudum, okudum zıpçıktıları kimler istiyormuş...fare kulaklarını kimler istiyormuş.;)

Ben de bu gece Hacıyatmaz'ı oynadım adeta. Yatıyorum, aklıma bir şey geliyor kalkıyorum.
Yeniden yatıyorum, aman şunu da unutmayayım deyip yeniden kalkıyorum. Baktım olacak gibi değil, ne var ne yoksa hepsini gecenin ikisinde aşağıya inerek arabaya yükledim. :D

Sevgili Eser İlhan, gaura çalıların da hazır, aman hatırlat.
Tika, sen de atlas çeliğini unutma.
Nevin Marangoz, gül çeliklerin ve haseki tohumların da hazır.
Orhan Özbilgiç ve YeniGine, fare kulaklarınız ayrı poşete kondu
hira ve agacperver'in de zıpçıktıları da ayrıldı.

Hava güzel, inşallah güzel bir toplantı da gerçekleştirebiliriz.

kem küm eğer yüzsüzlük olmazsa ben de gül çeliği alsam? ;):o

ağaçperver 06-04-2013 08:31

tabii zıpçıktılar için de çok teşekkürler :)

hira 06-04-2013 08:31

teşekkür ederim Tika:) hayır benden başka "onu da getir bunuda getir" diyen yokta utandım bir an:) istemeyede devam ediyorum:)

Tika 06-04-2013 08:34

Sevgili hira,
Çekinmeden isteyin lütfen. :)
Bitki sevgimizin bir göstergesi bu.

Bu arada ben kimin ne istediğini bu başlıktan not ettim;ama bu sabah mesajları sildim.Eğer yanınıza gelip çelik vermezsem lütfen gelip isteyiniz. :) Teşekkürler.

Aklımdakiler:
hira
adacık
Nevin Marangoz
Loveforlife

hira 06-04-2013 08:45

peki Tika'cım öyle olsun:) sabahın 4ünde yatıp 8de kalkmış biri olarak çok zindeyim bugün:) toplantı hevesinden:)

hira 06-04-2013 12:20

herkesten önce ben orda olacagım galiba:D varmak üzereyimm:)

Melih Bakırlıoğlu 06-04-2013 13:07

Muhabbetiniz bol çiçekli olsun. :)

Perhan 06-04-2013 17:54

2 Eklenti(ler)
Bu güzel gün işte böyle başladı.

betito 06-04-2013 18:29

Nariel'e buradan tekrar teşekkür ederiz. :)

Tika 06-04-2013 18:46

Harika bir buluşmaydı.
Güler yüzlü doğa dostu insanlar arasında olmak ayrı bir keyifti.
Hava güneşli ve sıcaktı.
Deniz kenarında olması ayrı bir güzeldi.
O kadar çok çeşit bitki vardı ki,kuraya girmeden isteyen istediğini aldı.
Sayın başbahçıvan bir dolu sardunya getirmişti:sakızlar,top sardunyalar,ceylanlar. (Çok fazla sardunyam olduğu için sardunyalara dokunmadım,göz ucuyla baktım durdum sadece.)
Sayın alacakaranlık da birçok bitki getirmişti.Bir iki çeşit aldım. :)
Sayın Zafer İnandıklı her zamanki gibi bir gecelik gelinlerinden ve meleklerin borularından getirmişti.
Sayın Orhan Özbilgiç,selluka tohumları dağıttı.
Sayın Güler Hanım'ın fare kulakları kapış kapış gitti.
Bu arada kendisine 40 numara hediyesi için teşekkür ediyorum.
Nariel harika keman çalıyormuş.Dinlemek çok keyifliydi.
Müjgan Hanım'da saz çalarak bizi mest etti.
Doğum günü pastası,kurabiyeleri,çiçeksepetinden meyveler...Hangi birini saysam bilemiyorum.
Güler Hanım'ın açılış konuşması.
Çok hoş bir gün geçirdim.
Konuşma fırsatı bulduğum herkese toplantıya katıldıkları için teşekkürler.
Sayın adacık ve eşi sayesinde ulaşım konusunda hiç sıkıntı yaşamadım.
Sayın ankstel ve Sayın Cemal Bey,bana bir tür üzerinde yoğunlaşmamın işimi kolaylaştıracağı konusunda bilgi verdiler.Haklılar da,kendilerine sonuna kadar katılıyorum;ama henüz yapamıyorum.Her bitkide gözüm var gibi.:)

İsmini sayamadığım,toplantıya varlıklarıyla renk katan,bitkilerini paylaşan tüm dostlara teşekkürler.
Fotoğrafları ve vidyoları merakla bekliyorum.
Sevgiler
Elif

Güler 06-04-2013 19:56

Ben de ancak şu anda eve ulaşabildim, İstanbul'un trafiği malum.
İnşallah güzel bir toplantıyı gerçekleştirebildik, arkadaşları memnun edebildiysek ne mutlu bana.
Katılımın çok olması hele hele hiç haber vermeden gelen eski dostları tekrar aramızda görmek çok sevindiriciydi. Ayrıca yönetim kadrosu da ilk defa bu kadar kalabalık katıldı, hepimiz mutlu olduk.
Müsaadenizle yorumumu yarın yapacağım.

hira 06-04-2013 19:59

muhteşem bir toplantıydı:) ulaşımda çektiğim tüm zorluklara rağmen çok mutlu oldum.orada olmak güzeldi:)

hira 06-04-2013 20:06

trafikte şişen kafam, su toplayan ayaklarım ve çiçek taşımaktan kopan kollarımla çok mutluyum şuan:)

katmer 06-04-2013 21:05

Harika bir toplantıydı. Emeği geçen herkese tekrar çok teşekkür ederim :) Biz Fatih'le toplantıya devam ediyoruz :)

gece 06-04-2013 21:09

3 Eklenti(ler)
Ağaçlar.net 9. Doğum Günü Toplantısı

Eklenti 386250
malina ve Mine Pakkaner, profildeki mavili ise Müjgan

Eklenti 386264
aybala ve toplantı organizatörümüz Güler "Başçavuş"

Eklenti 386265
Müjgan Yılmaz, ciroz, Müjgan, malina, FatihBahce, Mine Pakkaner, aybala

gece
bu güzel günde, güzel insanlarla buluşup, tanışmaktan hoşnut forum kişisi

ykolko 06-04-2013 22:20

Toplantıyı düzenleyen, agaclar.net yönetimine ve tüm aileye, bize yaşattığı güzel gün için,teşekkür ederiz.
Ykolko ve eşi.

hüsnüyusuf 06-04-2013 22:37

Yine güzel bir toplantıyla karşı karşıyayız sanırım:)Sevgili Güler Hanım, çok sevdiğim ama tohumdan yetiştirmeye cesaret edemediğim fare kulaklarından mahrum olsam da güzelliklerin paylaşıldığını görmek bizleri mutlu ediyor.

Agaclar.net'in doğum günü kutlu olsun..

loveforlife 06-04-2013 23:04

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi gece (Mesaj 1133996)
Ağaçlar.net 9. Doğum Günü Toplantısı

Eklenti 386250
malina ve Mine Pakkaner, profildeki mavili ise Müjgan

Eklenti 386264
aybala ve toplantı organizatörümüz Güler "Başçavuş"

Eklenti 386265
Müjgan Yılmaz, ciroz, Müjgan, malina, FatihBahce, Mine Pakkaner, aybala

gece
bu güzel günde, güzel insanlarla buluşup, tanışmaktan hoşnut forum kişisi

Şu yüzlerdeki mutluluğa baksana Sevgili Gece... Bence o memnuniyeti çocuğundan büyüğüne herkes yaşadı. Elbetteki bu organizasyonun mimarı Güler Başçavuş'un bu konudaki emeği yadsınamaz. Ne güzel bir aileyiz biz! Nice yaşlarda bu gülen yüzlerle birlikte olabilmeyi dilerim...

YeniGine 06-04-2013 23:32

Merhabalar; yine herşey o kadar güzeldi ki; zaman ne kadar çabuk akıp geçiyor hiç anlamıyorum, tekrar tüm dostları gördüğüm için, o güzel yerde toplandığımız için çok mutluyum çok.
Sayın malina'ya, sevgili Güler Hanım'a, beni mahallemden alıp toplantıya lüks bir şekilde getiren Sevgili semastr ye, aldığım sardunyalarım ve amarallis soğanım için Sayın Başbahçıvan'a, verdiği fideler için sevgili loveforlife'ye ve tekrar beni oradan alıp lüks bir şekilde dönüşüme yardımcı olan Sevgili Orhan Özbilgiç ve eşine teşekkür ediyorum.
İyi ki varsın Ağaçlar.Net; inşallah hep birlikte daha nice nice doğum günlerine...
Sevgiler...

loveforlife 06-04-2013 23:57

5 Eklenti(ler)
Birkaç gündür heyecandan pırpır ediyordu kalbim. Erkenden kalkıp (hoş çocuklar misali uyuyamamıştım ya;)) düştüm İstanbul yoluna. Enfes bir hava, karşımızda mis gibi denizde mükemmel bir manzara...
Eklenti 386392
Erkenden varınca buluşma yerine, güzel havadan istifade edenlerle dolup taşan Fenerbahçe parkını şöyle bir gezip Baraka Cafe'ye geldiğimde Zonguldak'tan Gelen Adem Keskin'in benden de erkenci olduğunu öğrendim. Onunla bir süre sohbet ettikten sonra ailemizin diğer üyeleri birer birer gelmeye başladı. Yönetimden bu kadar çok üyenin bir arada bulunması çok anlamlıydı bence.
Eklenti 386393
Eklenti 386394
Sayı çoğaldıkça, gülümseyen yüzlerin oluşturduğu sinerji büyüleyici bir keyif sunuyordu adeta.
Eklenti 386395
Eklenti 386396

loveforlife 07-04-2013 00:09

4 Eklenti(ler)
Güler Abla'nın yaptığı açılış konuşması muhteşemdi. "Agaclar.net iyi sitedir vesselam!"
Eklenti 386407
Eklenti 386408
Sonra derin tatlı sohbetlere dalınıverdi....
Eklenti 386409
Eklenti 386411

loveforlife 07-04-2013 00:21

5 Eklenti(ler)
Adam olacak çocuklarımız vardı yine. Onlar doğa sevgisiyle büyütülen azınlık olma ayrıcalığına sahip şanslı çocuklar...

"Ada"cık, şirine mi şirine!
Eklenti 386427

Pekiyi, ne demeli bu yakışıklı minik beyefendiye?
Eklenti 386428

Nedense her çocuk bayılır, denizde taş sektirmeye...
Eklenti 386434
Eklenti 386441

Ve elbette pasta yemeye...
Eklenti 386435

loveforlife 07-04-2013 00:30

4 Eklenti(ler)
Doğum günü pastasız olur mu hiç? Gerçi öyle çoktu ki ağız tatlarımız, bolca tatlı yedik, tatlı tatlı sohbetler ettik biz...
Eklenti 386447
Mine Hocamız bir nefeste üflerken mumları, yüzünden okunuyordu o içten duyguları...
Eklenti 386448
Meyvelerimiz öyle şıktı ki, çocukları da cezbetti; içindeki çocuğu hiç büyütemeyen bizleri de...
Eklenti 386454
Eklenti 386455

loveforlife 07-04-2013 00:48

4 Eklenti(ler)
LavantaSE'nin leziz Selanik gevrekleri öylesine şıktı ki, paketini açmaya kıyamadık önce... Sonraysa tadına doyamadık! Bu arada inanması güç ama LavantaSE, 17 yaşında kızı olan bir anne:eek:
Eklenti 386477
Eklenti 386478
Gizlibahçe'nin hazırladığı saksılar öylesine şirindi ki!
Eklenti 386488
Güler Abla'nın kalbi gibi tertemiz ve çiçeklerle bezeli bu güzel vazo benim için çok değerli...
Eklenti 386489

YeniGine 07-04-2013 00:52

:) Sevgili loveforlife (artık bakmadan yazıyorum) ellerine sağlık, teşekkürler. Sanırım herkes bu güzel bahar havasının, güneşin, denizin, yol yorgunluklarının (İstanbul trafiği malum), heyecanın, mutluluğun, tüm güzelliklerin sayesinde yorgun düştüler ve uyudular.

loveforlife 07-04-2013 00:58

3 Eklenti(ler)
Müziğimiz de eksik olmasın deyince, Sevgili Nariel kendisine çok yakışan kemanı aldı eline.
Eklenti 386507
Kemanın tellerinden çıkan büyülü nağmeler alıp gütürdü her birimizi farklı yerlere...
Eklenti 386508
"Salınsın türküler, bir uçtan bir uca...
Evelallah hepsinde varız" deyince Sevgili Müjgan aldı bağlamayı eline...
Eklenti 386518

YeniGine 07-04-2013 01:01

Evet; ayrıca Sevgili Müjgân, Sevgili Nariel sazı, kemanı ile günün güzelliğine güzellik kattılar... Çok da güzeldi, zevkle dinledik. Ellerine, gönüllerine sağlık... Teşekkürler.

loveforlife 07-04-2013 01:26

3 Eklenti(ler)
Tabii ki olmazsa olmazımız, o kalplerden kopup gelen paylaşımlarımızdı...
Egülnur arkadaşımızın kohleraları,
Eklenti 386524
Sevgili Başbahçıvan'ın sardunyaları,
Eklenti 386525
Sevgili Tika'nın telgraf çiçeği çelikleri, Zafer İnandıklı'nın brugmansia ve bir gecelik gelin çelikleri, Osman45'in perlitleri, Güler Abla'nın farekulakları, zıpçıktıları ve ismini anımsayamadığım bir arkadaşımızın ona gönderip dağıtmasını rica ettiği antep biberi tohumları, Sevgili Nevin Marangoz'un potos sarmaşıkları,Orhan Özbilgiç'in selluka tohumları, kimin getirdiğini bilmediğim datura, akşam-sabah sefası gibi pek çok tohum ve kimin getirdiğini bilmediğim ama paylaşımlarla mutlulukları katlayan diğer tüm çiçek-çelik-tohum (her şey) için siz sevgili dostlara teşekkürü borç bilirim...
Eklenti 386526

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 15:18.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025