![]() |
9.Doğum günü hepimize kutlu olsun.İyi ki doğmuş ağaçlar.net.İyi ki katılmışım toplantıya.Her şey çok güzeldi.Tanışmak,paylaşmak.
Katılan, emeğini,çiçeklerini bilgilerini ortaya koyan herkese teşekkürler.. |
Alıntı:
|
.....:p, başımda hunim eksik bir tek. Ama bazen düşünüyorum da; sen de, senin gibiler de benim iyi anlaşıyorsunuz.....yok birbirimizden farkımız... biz agaclar.net'liyiz demek de geliyor içimden. :D
|
Ağaçlar.net iyi ki doğdun.
Çok güzel bir doğum günü olmuş.Hazırlayanların ellerine sağlık.İnşallah birgün katılmak nasip olur. Kaç gündür mahsus bakmıyorum fotoğraflara.Çünkü biliyorum lillium amca dayanamayacak,baloncuklu yorum yapacak.Öyle bakayım dedim. Herşey çok güzel,paylaşımlar çok yüce gönüllülükle yapılmış.Herkese sevgiler,saygılar. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Hem senin alet edavatın (maşan, hunin) bizim de aynı zamanda... |
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Sabah tam kahvaltıyı bitirmiştik ki bir de ne göreyim; lilium, kapmış yatağını-yorganını bize gelmiş. " Ne olur ne olmaz bakarsınız bana yer kalmaz diye yatağımla geldim" demez mi. :D |
Süpersiniz :)
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Evet sevgili YeniGine, biz de arkadaşımızı karşıladık, hoş geldiniz dedik.
Hemen mangalı yakıp, beraberce çok keyifli bir yemek yedik. |
Ne kadar güzel Sevgili Güler Hanım afiyet olsun. Ah orada olabilmek vardı, darısı başıma diyeyim inşallah.
|
Hepiniz şahane görünüyorsunuz. Kıskanmadım desem yalan olur. Biz de birgün işten güçten vakit bulabilirsek katılmayı çok isterim. Emekli olmadan bize dünyada rahat yok anlaşılan :(
|
Alıntı:
|
Aranızda olamadım ama, ORADAYDIM.
sazın tellerinde, kemanın nağmesinde, dostların neşesinde gönlümde çiçekler açtı. Bu güzel günü hazırlayan ellere,katkılarıyla renk katan gönüllere selam olsun. SEVGİLERİMLE.... |
Alıntı:
|
Beğen beğen bititremedim toptan BEĞEN yapmış bulunmaktayım.
Bu kadar sıcak samimi olgun seviyeli dürüs insan zor bulunup zor birleşir harikasınız tabii ben de harika+deliyim :))) |
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
Sevgili Lilium'u yatak sırtında, girişteki fotoğrafta görünce inanamadım. ''Bu adam fotoğraf hileside yapar valla!'' diye düşündüm.
Sonraki fotoğraflarla inandım. Bir insan bu kadar espirili, bu kadar üretken olabilir.Tebrikler. Hoşça vakit geçirdiğinize dair, en ufak bir şüphem yok artık.:D |
Sevgili Orhan Özbilgiç, lilium'un mesleği kadın terzisi. İnanamayacağınız güzellikte dikişi var.
Benim balkonda iki tane salıncak var, geçen sene Manyas'da salıncak minderi diktirmiştim. Onca para verdiğim halde hiç de istediğim gibi olmadı. Lâf arasında konuşurken lilium abla ben sana dikerim, onda bir şey yok ki, dedi. Sağ olsun minder kılıflarını da dikmiş iç kısmını da. Hazır olunca da onları getirdiler. O sırada katmer'in mesajını da okuyunca fotoğrafı bastım, juk oturdu valla. :D |
Ben şimdi neye güleyim?:D
Yatak yorgan olduğuna inandığıma mı? Yoksa, bu tiyatroyu hazırlayan, gerçek elebaşının, siz olduğunuza mı? Şeytanca ama bir o kadarda, sevimli bir oyun. :p Hani şu katil hiç umulmayan biri çıkan, polisiye oyunlara benzedi. Hay sizler çok yaşayın e mi? |
Alıntı:
Sevgili katmer, mesajımın altına bundan daha güzel bir cümle mümkün değil olamazdı, diline sağlık. |
merhaba,
Ağaçlar.net' imizin yeni yaşı hepimize kutlu olsun. Her yeni yaş insana başka değerler kazandırır...dilerim bu yeni yaş bizlere sevgi ve saygılı hoş sohbetlerle ve forumumuza birçok bitki delisi ile gelir ;) Bütün sayfaları bütün mesajları tek tek okudum ve çok güzel resimler, gülen yüzler,havada uçuşan çelikler merhabalar çeşit çeşit pastalar geleceğin minik ağaçlar.net üyelerini gördüm. Istanbul' da yaşamadığım için üzülmedim ilk defa...eğer orda yaşayıpta bu güzel yaşgününü kaçırmış olsaydım çok üzülürdüm doğrusu...içim içimi yerdi keşke bende orda olsaydım diye. gerçi yurtdışında olduğum için katılamadım diye de üzülmüyorum desem yalan olur :( Toplantıya katılan herkes ne kadar da neşeli maşallah nazar değmesin. Sevgili gece' yi gördüğüme memnun oldum, resimlerden merak ettiğim diğer üyeleri ayrı soracağım. Yeni gine' nin yastık kılıfı var mıydı? diye düşünmeden edemiyorum..varmıydı?:D Sevgili Lilium' a diyecek sözüm yok..muhteşem biri...elinden her iş geliyor maşallah:p Başta bu güzel forumu kuran ve bizlerle paylaşan sevgili malina'ya, herzaman hoşgörülü olan güler hanıma, yardımsever moderatorlerimize ve sevgili mine pakkaner' e teşekkür ederim. sevgilerimle..daha nice yıllara Ağaçlar.net. |
Alıntı:
merhaba Bu fotoğraf tam sevgili Lilium'un balonlarına göre...hoş hepsi öyle ya neyse..:rolleyes: Bu resimdeki bayanlar ve arkadaki bey kim acaba? |
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
O güzel günde sadece 2 foto çekmişim. Onları da 10. yıldönümü gelmeden yüklemek gerek diyorum.:D İkisi de altyazı istemez. Sevgili Nariel in performansı ve sitenin ağır topları bir organizasyonu daha yüzakıyla kotarmanın haklı gururuyla! Emeği geçen herkese tekrar teşekkürler.
|
fotografları yüklemekte geciktiğiniz iyi olmuş, bu sayede yavaş yavaş gözden kaybolan güzel toplantı görüntüleri güncellenmiş oldu:)
|
agaçlar.net'imizin 9. yıldönümü kutlu olsun. Bu senede aranızda olamamanın üzüntüsünü yaşıyorum. Tek tek fotolara, videolara baktım sizlerin yüzündeki tebessüm bana da sirayet etti. :)
Çok sıcak, samimi bir toplantı olmuş, bir gün benimde sizlerin arasında bu sevgi selini yaşıyabileceğimi hayal ediyorum. Başta sayın Malina, atom karınca sevgili Güler abla (inşallah yanlış anlamazsınız çok pratik bir kişi olarak gördüğüm için) ve emeği geçen tüm moderatörlerimizin ellerine, yüreklerine ve emeklerine sağlık. Sevgili Müjgan hanımı ve sevgli Narieli kutluyorum harikaydınız, müziklerinizi zevkle dinledim. İnşallah 10.yıl dönümünde bende aranızda olabilirim. |
Merhaba,Cok gec de olsa..;)
9.Yas gununu cani gonulden kutlarim.Nicelerine..Insallah gelecek yilda bende katilirim.. |
Merhabalar...!
6 NİSAN güzel, hava güzel, çiçekler güzel. deniz güzel, park güzel, FENERBAHÇE güzel, (En güzel hamsidur da) keman güzel, bağlama güzel, söz güzel, en önemlisi bunları okuyan SİZ güzel. AĞAÇLAR NET GÜZEL VESSELAM... Saygıyla. |
1 Eklenti(ler)
Bu da toplantıda aldığım Antep biberi tohumlarından :)
|
Ağaçlar.net'i daha önceleri görmediğim için çok üzgünüm:( umarım bundan sonraki doğum günlerinde bende aranızda olurum. Yıldönümü kutlu olsun:)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 18:02. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025