![]() |
1- Lunlun ve eşi + kızı
2- Adalet Yağcı 3- Güler 4- Fatma Acar |
1- Lunlun ve eşi + kızı
2- Adalet Yağcı 3- Güler 4- Fatma Acar 5- günebakan +3 Öğrenci indirimi yokmu beyaaa malum 2 tane öğrenci var bende:))) |
" öğrenci indirimi yokmu beyaaa malum 2 tane öğrenci var bende))" düşünürüz bir kıyak be ya.
|
Merhabalar,
-Bizde 2 senaryo oluşuyor. Eşim kendi aracımızla gidip Eskişehirde tura dahil olabilir miyiz diye sorar? -İkinci senaryomuz ise eşim giderken katılmayabilir, onun yerine anne ve babam katılabilirler tura. Eskişehir'e gitmişlerdi ama eminim tur planında olacağı gibi gezip görmemişlerdir. Ya da belki 2+2+ufaklık sayısı ile katılabiliriz. Şimdi 2 Mart haftasonu için işyerimizden izin isteme bürokrasisi ile uğraşmamız lazım. :) Dilerim sıkıntı çıkmaz. Gel 2 Mart geeelllll! |
1-Lunlun ve eşi + kızı
2- Adalet Yağcı 3- Güler 4- Fatma Acar 5- günebakan +3 6- Ankstel. |
Alıntı:
Yusuf bey çok güzel ve ekonomik konvoy şeklinde birde bunu deneriz.:) ileride konvoy şeklinde batuma gideriz harika bir deneyim olur dermişim :) |
1-Lunlun ve eşi + kızı
2- Adalet Yağcı 3- Güler 4- Fatma Acar +1 5- günebakan +3 6- Ankstel. 7- Nevzat +1 |
Sevgili Lunlun, bizce sorun yok. Siz aile içinde kararınızı verip bize bildirin lütfen.
Arabalarımız ile konvoy halinde gitme işine de girerim. Arabama da iki kişi alabilirim, ancak ayrı arabalar ile gidersek yoldaki eğlencelerimiz tam da olmaz be yaa. |
2008 yılında Ankara grubu olarak bir Eskişehir gezisi yapmıştık. Bizimki daha çok dendrolojik bir geziydi ama çok eğlenceli geçmişti. Belki yeni gezimize örnek olacak yerlere gitmişizdir, kim bilir? :))
http://www.agaclar.net/forum/agaclar...ileri/8434.htm Fotoğrafları da bu linkte... http://www.agaclar.net/galeri/browse...p?c=677&userid= Mart ayı'nın sonunda bir konserimiz olduğu için, ben hafta sonları da dahil çalışmak zorunda olduğumdan, bu geziye üzülerek katılamıyorum. Katılanlara şimdiden eğlenceli bir gün diliyorum :) |
Sayın Büyükerşen hocanın mumya müzesi biz gittiğimizde açılmamıştı. Gezi rehberimiz ocak 2013 de açılmasını bekliyoruz demişti. Açılmışsa gezi programına almak geziye katılanların kararına kalacaktır. Bizlerde resimlerden faydalanırız. Güzel geziler diliyorum.
|
Alıntı:
Sağolun be yaaa:))) |
Alıntı:
|
http://www.222rehber.com/odunpazari-...eskisehir.html
Anadolu üniversitesi Odun pazarındaki konuk evi |
Eskişehir Ali Güven Uygulama Oteli - ODALARIMIZ
Uygulamalı turizm MYO konuk evi |
Eskişehir Öğretmenevi
Eskişehir merkez Öğretmen evi |
Eskişehir Anadolu üniversitesi Misafirhane | Eskişehir Otelleri Rehberi | Eskişehir Oteller | Eskişehir Konuk Evleri
nadolu Üniversitesi kampüsteki konuk evi |
ykaya194 ün linkini verdiği Anadolu Üniversitesi Odunpazarı Konuk Evi'ne telefon ettim ve Çağrı Bey ile görüştüm. Mart ayı için genellikle dolu olurlarmış ama 2.3.2013 için şu an müsait görünüyorlar.
2 kişilik odalar 100.- TL (kişi başı 50.-TL) buna kahvaltı da dahil. bilgilerinize sunulur, linki incelemekte de fayda var. Ooooo ne güzel başka alternatifler de geliyor, sağ olun ykaya194. |
Harıka gidiyor valla,sırada Batum, mu var rehberiniz olurum bea ,Metro turz gidiş dönüş bilet alınırsa ve orada araç kiralama olursa nasıl olur,sıkıntı yaşarmıyız,özel araçlarla olursa 3 kişi alabilirim saygılar.
|
Alıntı:
Ben gezmeyi çok severim. Daha bir kapıdan dönmeden ikinci kapının yolunu yaptığım için rahmetli annem bana " köpek ayağı yemiş gibisin, bir kapı bitmeden başkasını hazırlıyorsun " derdi. Sevgili Fatma Acar ile ankstel de köpek ayağı mı yediler diye düşünmeye başladım. Hehh heee.... |
Mayıs ayında da Kayseri, kapuzbaşı düşünmezmisiniz, emin olun memnun kalırsınız.
|
Canım güler ablacım,20 yıl vatana millete çalışttık fırsatı yakalamışken kendimiz için yapalım haçan ölümlü dünya da saygılar.
|
Sevgili Dostlarım;
Benim de ,sonradan oluşan bir program nedeniyle ,bienale yetiştirmem gereken resimler var. Gönlüm sizlerle,çok keyifli bir gezi olacak,özellikle cam müzesin de sizlerle beraber olup sanat yorumları yapmayı çok isterdim:)))) |
Sevgili Müjgan, bunu kabul edemeyiz.
Tamam, gezi ile ilgili bilgileri bize ders olarak hazırlamak için harcıyacağın zamanını resimlerine ver ama şu iki günü bize ayır lütfen. Aramızda ol. Bak, ben seninle aynı odada kalırız diye Oğuz'u bile getirmiyorum yanımda, yanlız mı kalacağım odamda? (duygu sömürüsü diye de buna derim işte) |
Arkadaşlar ve Güler hanım,
Vasıta durumunu bugün bir tanıdığım ile görüştüm 17 kişilik bir minibüs olacak gibi, bugün yarın kesin cevap gelecek. benim ön teklifim şöförün konaklama+yemek bize ait 750-800 tl oldu, kişi başına 50 tl civarı yapar. Ben ve eşim az ihtimalde olsa gelememe olasılığı olduğu için listeye ismimi yazmıyorum. selamlar, |
Alıntı:
|
Sayın ykaya194, araç sahibi o rakamlara evet diyosa vede belge konusunda sıkıntısı yoksa daha ne olsun bu iş tamamdır.
Eskişehirli bir arkadaşta şehir merkezinde orta halli makul bir otelden fiyat alıp bildirirse, ya da Eskişehir'de daha önce kalmış otelleri bilen arkadaşımız varsa onun telkinleri ile bir otel tespit edip angajemizi yaparız.. Mazeret bildiren arkadaşlarda oyun bozanlık yapmayıp listedeki yerlerini alırlarsa unutulmayacak çok güzel bir gezi olur diye düşünüyorum.:o Batum ve karadeniz konusuda benim bir kaç senedir düşünüpte bir türlü yapamadığım konu, oradada ister özel arabayla ister otöbüsle her türlü şekilde olacağımı bildirmek istiyorum, ama zaman önemli bahçe işlerinden dolayı Eylül başı gibi falan ideal olur diyorum.:o |
Bugün Ali Güven turizm ve otelçilik MO.konuk evi, gruplar için oda fiyatları geldi.
3-4 kişilik odalar 35 tl/kişi kahvaltı dahil yer durumu kalmayabilir önceden rezervasyon yaptırmak gerekiyormuş. |
Sayın ykaya194, tek kişilik ve 2 kişilik oda fiyatlarınıda alamazmıyız:o
|
tek ve çift kişilik fiyatlar 54 nolu paylaşımdaki linki tıklayın orada var.
o fiyatlarada grup indirimide yapılabilir sanırım. |
Süpersiniz Sayın Ykaya uğraşlarınız için teşekkürler. Bastır Güler abla Müjgan hanım da bizimle olsun onsuz olmazzzzzz:)
|
Tek kişi 55 tl. çift kişilikde 90 tl. miş bence gayet uygun otelde güzel otele benziyo, mevkii olarakta merkezdeyse tamamdır.
|
Anadolu Üniversitesi yerleşkesine çok yakın
|
Tee be yaa daha ne düşünüyoruz. Davranın listelemeye....(Müjgan Yılmaz'ı listeye kim ekleyecek, Adalet Yağcı mı?)
Arkadaşlar, hakikaten yer kalmayabilir, sayıyı hemen belirleyelim ki rezervasyon yaptıralım. |
Alıntı:
bu durumda lunlun çocuğu hariç 15 kişi oluyor 8- ykaya194 + eşi |
1-Lunlun ve eşi + kızı
2- Adalet Yağcı 3- Güler 4- Fatma Acar +1 5- günebakan +3 6- Ankstel. 7- Nevzat +1 8- ykaya194 + eşi (Bu durumda 17 olmaya iki kişi mi kaldık? Birini Müjgan Yılmaz'a ayırırsak bir tane boş yerimiz kalıyor) Adalet Yağcı, Müjgan Yılmaz için senden cevap bekliyoruz. |
Arkadaşlar listeye bakın yanlışlık varsa düzeltelim.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Öyle değil mi arkadaşlar? |
Alıntı:
|
Peki, sayımız artarsa biraz daha büyük bir araba kaç kişilik olur, kaça olur?
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 04:31. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025