![]() |
ya dostlar papazın bağınamı gideceğiz yoksa ankara üniversitesine mi gideceğiz kusura bakmayın biraz karıştırdım galiba herhalde sanırsam
|
Alıntı:
Görüşmek üzere |
Teşekkür ederim arkadaşlar ilginiz için yarın görüşmek üzere
|
Alıntı:
Sahi söylüyorum telefon numarası olsaydı geç demez arar randevulaşırdım. |
ankara toplantısı
Selamlar
arkadaşlar çok istiyordum ankara toplantısına katılmayı fakat kayseriye köye gideceğim gitmessem muhakkak gelmeyi istiyorum |
Alıntı:
|
İnşallaah çok güzel bir hava olsun. Fotoğrafları bekliyorum; darısı İstanbul Toplantısı nın başına.
|
ben geldim ama toplantı yerini bulamiyorum nerede olacakbu toplantı
|
akademi restoranmış sanırım ilk ben geldim. İçerde birileri var ama bizden olmayabilirler
|
Alıntı:
Toplantı Saat 12:00 civarında, yakın olan arkadaşlar biraz erken gelirse sıkılmazsınız. |
ahmet bey hosbulduk akademi restoranın önünde film çekiyorlar bende yandaki banklarda oturuyorum ev sahibi ben oldum :)
|
Alıntı:
Hoşgeldiniz ....yiğenimi bekliyorum dersanede birazdan ordayız |
Alıntı:
|
Sanrım herkes şu an toplantıda.. Canlı bağlantı yapılsa ne güzel olur ;)
|
4 Eklenti(ler)
Saat 11:20 den 12:20 kadar belirtilen toplantı mekanında gezindim ancak kimse ile karşılaşma imkanı bulamadım. Birazdan Alanya'ya hareket edeceğim için fazla zamanım yoktu. Benimiçin hayal kırıklı olduğu diyebilirim. Herkeze mutlu bayramlar dileklerimle...
Eklenti 339888 Eklenti 339889 Eklenti 339890 Eklenti 339891 |
Sn. Serdar keşke birkaç üyenin telefon numarasını alsaydınız..
Umarım şu dakikalarda arkadaşlarınızı bulmuşsunuzdur. |
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Ben Büyük Emrah'ı gönderdim kendim köydeğim yakının düğününde... Eklenti 339910 'keşkek' karıştırıyoruz...:) |
Toplantı nasıl geçti ya da geçiyor?Fotoğrafları ne zaman yükleyeceksiniz? :) Ben onları bekliyorum. :)
|
1 Eklenti(ler)
Toplantı garsonun elindeki pasta kadar tatlı geçti. Mükemmeldi.
|
1 Eklenti(ler)
Bence cok güzel bi gündü,hani derler ya tadı damağımda kaldı dıye,keşke daha çok vaktim olsaydı da değerli dostlar ile zaman geçirebilseydim.Herkese çok teşekkürler.
|
5 Eklenti(ler)
Ankara da görüldüğü gibi bütün arkadaşlar çocuklar gibi şen dik..:p
Eklenti 339952 Aramıza yeni katılanlar, eski üyeler, Ereğli den, İstanbuldan, Mersin den, Kaliforniyadan gelenler.... Eklenti 339953 Em tanıtımı yapanlar.. Eklenti 339954 Dağıtılan bukaşi topları... Eklenti 339955 Kızı, annesi hevesli meraklılar..;) Süperdiler.. Eklenti 339956 |
4 Eklenti(ler)
Evet,,,,,,çocuklar gibi şendik:D
|
1 Eklenti(ler)
Sevgili hevesli meraklı anne :) pasta için tekrar teşekkürler,çok güzel bi süprizdi.
|
2 Eklenti(ler)
Sevgili sabah ve resim çekildiğinden haberi olmayan sevgili cemo...
|
3 Eklenti(ler)
Sevgili Tura arkadaşımız ve el emeği hediyeleri..
Eklenti 339967 Sevgili Turaç ve ailesi.. Eklenti 339968 Güler Hanım hepimize eliyle acı biber reçeli tattırdı.. Ağaçlar.net te yaramazlık yapmayalım diye peşin peşin..:o Eklenti 339969 |
Alıntı:
|
Çok güzel geçmiş,fotoğraflardan da belli oluyor.Darısı İstanbul buluşmasına.Buluşma için şimdiden heyecanlıyım.İnsanın forumdan tanıdığı isimlerin yüz bulması çok farklı bir deneyim oluyor.
|
Güzel bir toplantı olmuş orda olmayı çok istedim, umarım İstanbul toplantısında beraber oluruz.
Sevdiğim tanıdığım yüzleri görmek, ismini bilip tanışamadığım arkadaşları burada fotoğraftan tanımak çok güzel. Çok eğlendiğiniz her halinizden belli oluyor sevgiler iyi eğlenceler:) |
TEŞEKKÜRLER....
Toplantıda tanıştık, yedik, içtik, koliler dolusu bitki paylaştık. Ben Sn. Zafer İnandıklı arkadaşımızın Ankara toplantısına selam olsun diyerek gönderdiği çelikleri sahiplerine ulaştırdım. Bir gecelik gelin, japon şemsiyesi, meleklerin boruları çeliklerini alan arkadaşlar adına Zafer Bey e çok teşekkür ediyorum. Güler Hanıma acı biber reçeli, Asiye arkadaşımız nefis un kurabiyesi, Anne Hevesli Meraklı arkadaşımıza süpriz pastası için çok teşekkür ediyorum. Son anda Güler Hanımın getirdiği yaprakları limon kokulu melisa çiçeğimi saklayarak -arattıran- şaka yapan arkadaşlarım, sizleri seviyorum. İyi ki varsınız..:p |
5 Eklenti(ler)
Handan kime bakıyor acaba ? Selahattin 67 profilden fotoya dahil olmuş.
Eklenti 339980 Pasta pozu Eklenti 339981 Adalet Yağcı, Gilan ve FüsunANK sonunda bir aradalar Eklenti 339982 Cefrin yolu bulmuş ve Gilan'la imzalı fotoğraf çektiriyor Eklenti 339983 Sohbet kıvamına geldi masalar hareketli, neşeli, bol sohbetli Eklenti 339984 |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 02:30. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025