|  | 
| 
 Alıntı: 
 Bunun için Allaha her zaman şükrediyorum...Bende seninle gurur duyuyorum. | 
| 
 Alıntı: 
 Hoş geldiniz Sn. çağla nilsu. Sizinle tek gurur duyan teyzeniz değil ki.:p Sn. Asiye, babayiğit oğlunuza da selamlar. | 
| 
 Sn Tura çok teşekkür ederim sağolun...Benim üç babayiğit oğlum var Allah herkesin evladını içindede benimkileri korusun ve gözetsin.... | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 1 Eklenti(ler) Aradan 21 gün geçti, anıları tazelemek isterseniz ben de fotoğrafları yükleyeyim :) Pek çok fotoğraf çekmiştim, bir türlü yüklemeye fırsat olmadı, seyahatteydim çünkü. Tekrarlanan kareleri geçtim, gelin o sıcak ve mutlu güne bir daha göz atalım. Sevgili Pusarık, mükemmel organizasyon için size, Müjgan hanıma ve bizleri en güzel şekilde ağırlayan tüm Ankaralı dostlarıma teşekkür ediyorum. Eklenti 345210 | 
| 
 2 Eklenti(ler) | 
| 
 1 Eklenti(ler) | 
| 
 2 Eklenti(ler) Bizim deli tayfa :) Çok şekerler yahu. Eklenti 345216 Sevgili Pusarık biraz yorulmuş, Füsun ise heyecanlı :) Eklenti 345217 | 
| 
 2 Eklenti(ler) Sevgili Gilan ve FüsunANK. Eklenti 345219 O gün hepimizle objektiflere poz verdi Gilan. Gilan ve heyecanlı olduğu her halinden belli Cefrin :) Eklenti 345218 | 
| 
 2 Eklenti(ler) | 
| 
 1 Eklenti(ler) | 
| 
 2 Eklenti(ler) Kocamaaan bir pasta geldi meydane :eek: Sevgili Pınar ABD yolcusuydu, oralarda aç kalırsa diye bütün pastayı yemek istedi :dilli: Eklenti 345223 Hemen müdahale ettik, onca yoldan gelmişiz, bizde pastayı kaptıracak göz var mı, üstelik çiçekliydi :D Eklenti 345224 | 
| 
 1 Eklenti(ler) | 
| 
 Bazı fotoğraflarda bir kaç kişi iyi çıkmamış, onları yüklemedim, rastgele fotoğraf yüklemeyi sevmiyorum, diğerlerini eleyince elimde sadece bunlar kaldı. Başka bir toplantıda yeniden birlikte olmak dileği ile. | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Güzel kareler için teşekkür ederim Adalet Yağcı. Hakikaten fotoğraflara göz atınca o güzel gün yeniden gözümde canlandı, içim ısındı. :) | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Ankara'da etkinlik olursa canı gönülden katılmak isterim | 
| 
 Şöyle güzel bir bahar etkinliği yapsak, uzman birisi bize bazı tüyolar verse; bahçe bakımı, çiçek saksılarındaki "bahar temizliği" ya da saklanacak bazı bitkilerin kurutulması konusunda ya da herbaryum hazırlama konusunda... ;) Aslında her şey bahane de biz oturup çay kahve içsek, tanışsak ... :) | 
| 
 Alıntı: 
 Ben de sabah başlığı görünce şöyle bir öncelere doğru ilerledim. O güzel gün tümüyle yeniden canlandı gözümde. Ne güzel eğlenmiştik diye düşündüm. Haydi kolları sıvayın ama tarih agacların doğum günü toplantısından sonra olsun, belli mi olur bakarsın damlayabiliriz. | 
| 
 Biz ancak karar verir, ayarlarız  Güler hanım. Büyük toplantıdan sonraya ancak yetişir :) | 
| 
 Uzun bir süredir formdan uzak kaldım. :( Bitkilerden, çiçekten böcekten taştan topraktan konuşmayı öyle özledim ki.. Yüreğime dokunan güzel dostları özledim.. | 
| 
 Ankarada bir toplanti istiyoruz. Yetkililere duyrulur..... | 
| Forum saati Türkiye saatine göredir. 
GMT +2. Şu an saat: 12:57. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) | 
	Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025