![]() |
Alıntı:
Bunun için Allaha her zaman şükrediyorum...Bende seninle gurur duyuyorum. |
Alıntı:
Hoş geldiniz Sn. çağla nilsu. Sizinle tek gurur duyan teyzeniz değil ki.:p Sn. Asiye, babayiğit oğlunuza da selamlar. |
Sn Tura çok teşekkür ederim sağolun...Benim üç babayiğit oğlum var Allah herkesin evladını içindede benimkileri korusun ve gözetsin....
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Aradan 21 gün geçti, anıları tazelemek isterseniz ben de fotoğrafları yükleyeyim :)
Pek çok fotoğraf çekmiştim, bir türlü yüklemeye fırsat olmadı, seyahatteydim çünkü. Tekrarlanan kareleri geçtim, gelin o sıcak ve mutlu güne bir daha göz atalım. Sevgili Pusarık, mükemmel organizasyon için size, Müjgan hanıma ve bizleri en güzel şekilde ağırlayan tüm Ankaralı dostlarıma teşekkür ediyorum. Eklenti 345210 |
2 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
Bizim deli tayfa :) Çok şekerler yahu.
Eklenti 345216 Sevgili Pusarık biraz yorulmuş, Füsun ise heyecanlı :) Eklenti 345217 |
2 Eklenti(ler)
Sevgili Gilan ve FüsunANK.
Eklenti 345219 O gün hepimizle objektiflere poz verdi Gilan. Gilan ve heyecanlı olduğu her halinden belli Cefrin :) Eklenti 345218 |
2 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
Kocamaaan bir pasta geldi meydane :eek:
Sevgili Pınar ABD yolcusuydu, oralarda aç kalırsa diye bütün pastayı yemek istedi :dilli: Eklenti 345223 Hemen müdahale ettik, onca yoldan gelmişiz, bizde pastayı kaptıracak göz var mı, üstelik çiçekliydi :D Eklenti 345224 |
1 Eklenti(ler)
|
Bazı fotoğraflarda bir kaç kişi iyi çıkmamış, onları yüklemedim, rastgele fotoğraf yüklemeyi sevmiyorum, diğerlerini eleyince elimde sadece bunlar kaldı.
Başka bir toplantıda yeniden birlikte olmak dileği ile. |
Alıntı:
|
Güzel kareler için teşekkür ederim Adalet Yağcı.
Hakikaten fotoğraflara göz atınca o güzel gün yeniden gözümde canlandı, içim ısındı. :) |
Alıntı:
|
Ankara'da etkinlik olursa canı gönülden katılmak isterim
|
Şöyle güzel bir bahar etkinliği yapsak, uzman birisi bize bazı tüyolar verse; bahçe bakımı, çiçek saksılarındaki "bahar temizliği" ya da saklanacak bazı bitkilerin kurutulması konusunda ya da herbaryum hazırlama konusunda... ;)
Aslında her şey bahane de biz oturup çay kahve içsek, tanışsak ... :) |
Alıntı:
Ben de sabah başlığı görünce şöyle bir öncelere doğru ilerledim. O güzel gün tümüyle yeniden canlandı gözümde. Ne güzel eğlenmiştik diye düşündüm. Haydi kolları sıvayın ama tarih agacların doğum günü toplantısından sonra olsun, belli mi olur bakarsın damlayabiliriz. |
Biz ancak karar verir, ayarlarız Güler hanım. Büyük toplantıdan sonraya ancak yetişir :)
|
Uzun bir süredir formdan uzak kaldım. :( Bitkilerden, çiçekten böcekten taştan topraktan konuşmayı öyle özledim ki.. Yüreğime dokunan güzel dostları özledim..
|
Ankarada bir toplanti istiyoruz. Yetkililere duyrulur.....
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 14:16. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025