agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Agaclar.net Toplantı ve Gezileri (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/)
-   -   Ankara toplantısı (30 Haziran 2012) (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/27820.htm)

Yakup Ünal 02-07-2012 09:51

Emeği geçenlere teşekkür ederim.
Toplantıya katılan abilerim, ablalarım ve kardeşlerimle tanışmak güzeldi...
Sanırım eksikliğini gördüğüm içindir bundan sonraki toplantılarda yuvarlak masa seçilmesini öneriyorum. Toplantı saati, zamanı ve içeriğinin genişletilmesinin de yararlı olacağını düşünüyorum.

Müjgan 02-07-2012 10:54

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Yakup Ünal (Mesaj 992824)
Emeği geçenlere teşekkür ederim.
Toplantıya katılan abilerim, ablalarım ve kardeşlerimle tanışmak güzeldi...
Sanırım eksikliğini gördüğüm içindir bundan sonraki toplantılarda yuvarlak masa seçilmesini öneriyorum. Toplantı saati, zamanı ve içeriğinin genişletilmesinin de yararlı olacağını düşünüyorum.

Katıldığınız için bizler de teşekkür ederiz :) Bu yılki ilk toplantıydı sanırsam, buna bir de içerik koymak gerekir miydi bilemiyorum. Ama Günün teması "tanışma, özlem giderme" (sevgi rengi pembe ya! :) olduğu için, bir dahakine daha bi konulu toplantı yaparız:p

Ama konuyu birlikte seçersek...

Yakup Ünal 02-07-2012 12:55

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Müjgan (Mesaj 992852)
Katıldığınız için bizler de teşekkür ederiz :) Bu yılki ilk toplantıydı sanırsam, buna bir de içerik koymak gerekir miydi bilemiyorum. Ama Günün teması "tanışma, özlem giderme" (sevgi rengi pembe ya! :) olduğu için, bir dahakine daha bi konulu toplantı yaparız:p

Ama konuyu birlikte seçersek...

müjgan hanım; bir önceki yazımda gülmeden yazmışım belkide olayı ciddiye aldığımdandır.
Söyeldiğimi beğenirsiniz beğenmezsiniz, eleştirebilirsiniz de ama gülücüklerle süsleyip "tanışma , özlem giderme ( sevginin rengi pembe ya! :-)" derseniz ben size olumsuz düşüncelerimi sıralarım olumlu olumsuz ikilemine girmemek için sıralamıyorum. ALLAH İŞİNİZİ GÜCÜNÜZÜ RAST GETİRSİN

Müjgan 02-07-2012 16:58

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Yakup Ünal (Mesaj 992898)
müjgan hanım; bir önceki yazımda gülmeden yazmışım belkide olayı ciddiye aldığımdandır.
Söyeldiğimi beğenirsiniz beğenmezsiniz, eleştirebilirsiniz de ama gülücüklerle süsleyip "tanışma , özlem giderme ( sevginin rengi pembe ya! :-)" derseniz ben size olumsuz düşüncelerimi sıralarım olumlu olumsuz ikilemine girmemek için sıralamıyorum. ALLAH İŞİNİZİ GÜCÜNÜZÜ RAST GETİRSİN

Bir sorun mu var?
Yanlış mı anladınız acaba? Yılda bir kaç kere ancak yapılabilen bu tür toplantıların ilkine bir konu ekleme gereği duyulmadı. Bu toplantı tanışma, özlem giderme toplantısıydı denildi. Ve vurgulama rengi pembe yapıldı.

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Yakup Ünal (Mesaj 992898)
ALLAH İŞİNİZİ GÜCÜNÜZÜ RAST GETİRSİN

AMİNN.. CÜMLEMİZİN İNŞALLAHH...

gülenmelek 02-07-2012 18:07

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi tener (Mesaj 992514)
Katılanlara gıpta ettim. Katılım sayısı kaç kişi oldu acaba merak ettim.

Sayın tener, tam saymadım ama 12 ile 15 kişi arasındaydık galiba. Bir dahaki toplantıda sizinle de birlikte olmak dileğiyle ;)

Sudenur 02-07-2012 18:35

Merhaba Yakup bey, Müjgan hanımın art bir niyetle yazdığını düşünmüyorum o sözleri, kırılmayınız lütfen, soyutlamayınız kendinizi. :) Uzun bir masada oturduğumuzdan bir çok üyeyle sohbet etme imkanı bulamadık ama doğayı seven, ağaçları, bitkileri seven bunca insanın konuşacak bir çok konusu olacaktır eminim bundan sonra ki toplantılarda da. Ben sabırsızlıkla sonbahar aylarının gelmesini bekliyorum. ;) Ellerinde sihir olduğunu düşündüğüm ve tanışmak için sabırsızlandığım öyle çok üye var ki.. Herkese saygı, sevgi..;)

Sudenur 02-07-2012 18:42

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi omar (Mesaj 992791)
[Elimde olmayan hüzünlü bir sebepden dolayı] çok istemekle beraber katılamadım.

Sn. Gilan'nın temennisine katılarak; sonbaharda bir toplantı daha talep ediyorum... :)

Sayın omar, sağlık sıhhat olsun öncelikle. Umarım ciddi bir problem nedeniyle hüzünlenmediniz. Sevgili Gilan hayırlısıyla bir dönsün aramıza da tekrar bir araya geliriz inşallah, katılamayan tüm dostlar da bizimle olur, daha uzun saatler bir arada oluruz. Sevgiler, saygılar..

omar 03-07-2012 08:06

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Sudenur (Mesaj 993042)
Sayın omar, sağlık sıhhat olsun öncelikle. Umarım ciddi bir problem nedeniyle hüzünlenmediniz. Sevgili Gilan hayırlısıyla bir dönsün aramıza da tekrar bir araya geliriz inşallah, katılamayan tüm dostlar da bizimle olur, daha uzun saatler bir arada oluruz. Sevgiler, saygılar..

Sn.Sudenur,

İlginize teşekkür ederim. Değer verdiğim bir tanığımın vefat haberi beni oldukça üzdü. İnsan, oldukça yaşlıda olsa böyle haberden etkileniyor.

Oysa Ful Yasemin çubuklarımı dahi hazırlamıştım. Kısmet işte... Belki SONBAHAR toplantısına köklenmiş olarak getirebilirim.

gülenmelek 03-07-2012 12:54

Başınız sağolsun Sayın omar. Ölüm; genci, yaşlısı demeden, aileden veya tanıdık olması ayırdedilmeden üzücü. Allah sabır versin demekten başka bir şey gelmiyor insanın elinden.

Müjgan 03-07-2012 13:05

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi omar (Mesaj 993269)
Değer verdiğim bir tanığımın vefat haberi beni oldukça üzdü. İnsan, oldukça yaşlıda olsa böyle haberden etkileniyor.

Allah sabır versin, başınız sağolsun omar.

Sudenur 03-07-2012 15:40

Allah sabır versin sayın omar, başınız sağ olsun.

omar 03-07-2012 15:46

Dilekleriniz için teşekkür ederim, sizler sağolun.

Adalet Yağcı 03-07-2012 18:42

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi gilan (Mesaj 992742)
Ne güzel bir gün geçirmişsiniz... ;)
İyi ki detaylı detaylı anlatıp fotoğrafları da eklediniz. Böylece bir nebze yanınızda olabildim. :)

Beni de anmışsınız, ne kadar mutlu oldum anlatamam. ;)
İnşallah sonbaharda Ankara ekibine ek olarak Adalet Hanım, Güler abla ve jineop'un da katılımıyla hepberaber bir buluşma ayarlayabiliriz. Benim geliş tarihim belli olur olmaz haber vereceğim, inşallah olur. Sevgili Sudenur ve gülenmelek, sizlerle de yüzyüze tanışmayı da çok istiyorum. :)

Sevgili gilan ve Ankara'lı dostlarım;
Sonbaharda sizleri yakından tanımaktan büyük keyif duyacağım.

Füsun Çağırgan 03-07-2012 23:15

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi omar (Mesaj 993269)
Sn.Sudenur,

İlginize teşekkür ederim. Değer verdiğim bir tanığımın vefat haberi beni oldukça üzdü. İnsan, oldukça yaşlıda olsa böyle haberden etkileniyor.

Oysa Ful Yasemin çubuklarımı dahi hazırlamıştım. Kısmet işte... Belki SONBAHAR toplantısına köklenmiş olarak getirebilirim.

Başınız sağolsun, üzüldüm.

Yasemin fidelerinden birisine talibim.

omar 04-07-2012 07:31

:) Memnuniyetle...

gülenmelek 04-07-2012 08:11

Sayın omar ben de rica edebilir miyim sizden ? Çelik köklendirme özürlü birisi olarak, köklü olması beni çok mutlu eder ;)

Sudenur 04-07-2012 09:35

Mümkünse ben de çok isterim. ;)

omar 04-07-2012 09:41

Sizlerle paylaşmakdan mutluluk duyarım. Tek şart; Sonbahar toplantısı. :)))

tener 04-07-2012 11:27

Sevgili gülenmelek mesajınızı biraz geç gördüm. Umarım bende bir gün toplantıya katılma fırsatı yakalarım.
Sizede baş sağlığı dilerim sayın omar allah sabırlar versin.

fazmit 25-07-2012 10:28

Şehir dışında olduğum için katılamadım.Bir dahakine inşallah..

ibrahim982 25-03-2013 04:12

Bir dahaki nezaman olur ki?

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 12:41.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025